10,190 Posts

instaxism #instaxismtips
Graduating?? Bosan dengan gambar yang hanya dalam phone dan social networks? Print gambar convocation anda menggunakan instax film. Satu gambar print 5 kali untuk 5 sekawan. Jadi la friendship token tadaaaa! (Photo source: tumblr) "
1-10 pcs RM3.20/pcs
11 - 20 pcs RM3.00/pcs
21 - 50 pcs RM 2.80/pcs Postage :
1- 20 pcs RM 4.00
21 pcs and above RM 4.50 Print photos straight from your phone
Whatsapp: 013-3045223
Original FUJIFILM INSTANT COLOR FILM
Postage on Friday OR Saturday

#sayajualfilm #sayajualinstax #instaxmalaysia #bazaarpaknil #polaroidmalaysia #fujifilm #uitm #upm #utm #malaypretty #malaykacak #msu #msupretty #shahalam #gambarmurah #hardcopy #filem #photo #instantphoto #instaxcamera #instalike #divaAA #lokal #lokalah #lokalahmalaysia #localbrand #kualalumpur #malaysia
5h

» LOG IN to write comment.

instaxism #instaxismtips
all you need arean empty wall fairy lights and AN AWFUL LOAD OF INSTAX FILMS! Place your order now!! 1-10 pcs RM3.20/pcs
11 - 20 pcs RM3.00/pcs
21 - 50 pcs RM 2.80/pcs Postage :
1- 20 pcs RM 4.00
21 pcs and above RM 4.50 Print photos straight from your phone
Whatsapp: 013-3045223
Original FUJIFILM INSTANT COLOR FILM
Postage on Friday OR Saturday

#sayajualfilm #sayajualinstax #instaxmalaysia #bazaarpaknil #polaroidmalaysia #fujifilm #uitm #upm #utm #malaypretty #malaykacak #msu #msupretty #shahalam #gambarmurah #hardcopy #filem #photo #instantphoto #instaxcamera #instalike #divaAA #lokal #lokalah #lokalahmalaysia #localbrand #kualalumpur #malaysia
6h

» LOG IN to write comment.

Mayfair - to order wa 0132566266 -
kampungtaste_kaww #kaww masuk tv woo..Baru berkesempatan menonton cerita yg ditayangkan raya ke5 hari tue disebabkan masa tayangan sibuk je nk pegi bercuti.. Hahahahha besau tu logo Kaww..thanks #homestayraya .. @itik_kejam ada lg #filem nk di sponsor kerrr..? Haahaha 7h

» LOG IN to write comment.

muslimah_htm [Berita Lokal ] KARYA LIBERAL TERUS MEROSAKKAN RAKYAT
Oleh: Maizatul Akmar (Ahli Lajnah I'lamiyyah MHTM )
Politik tanah air kita telah diwarnai dengan pelbagai warna dan ragam yang ditunjukkan oleh barisan kepimpinan kita yang diketuai oleh Dato' Seri Najib Abdul Razak. Pelbagai isu, baik dari sudut ekonomi, 1MDB, rombakan kabinet, dan baru-baru ini keluar kenyataan yang menzahirkan kekeliruan serta kecelaruan pemikiran seorang menteri yang juga bergelar muslim terkait isu industri perfileman negara.

Menteri di Jabatan Perdana Menteri, Datuk Seri Azalina Othman Said menegur pihak di Lembaga Penapisan Filem (LPF) agar tidak berfikiran sempit dan perlu mengkaji semula garis panduan penapisan bagi penerbitan drama atau filem.

Ikuti ulasan penuh di link:
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=884976124904274&id=423200374415187

#BeritaMalaysia #MStarOnline #Malaysia #Filem
7h

» LOG IN to write comment.

Normal HyppTv Buzz
dunia_sinema Ada perkara misteri yang berlaku ketika korang berbulan madu? Ada sesuatu yang misteri terjadi dekat korang? Jom kongsikan di ruangan komen Dunia Sinema #HyppTV #HyppFlickPlus #Download #HyppTVEverywhere #MangkinPrestij #Filem #FilemMelayu #Filemkita #FilemOfficial @janelim169 @niezamzaidi @atikahsuhaime @intanladyana @faridkamilz 9h

» LOG IN to write comment.

fezrulkhan Nak tgk la #polisevo trailer cam baek 🏿🏻 dgr dgr badan @shaheizy_sam ribb sgt nih.. Acting mmg tak ke ckp ape la nak tgk transformation @shaheizy_sam goodluck #polisevo @pabloamirul #fezrulkhan #17september2015 #cinema #filem 9h
  •   http.hilmy Abg mesti buat lakonan ni dkt pantai air tawar tak ingt dh saya? 9h
  •   waqrajalawak69 terbaekkk derr 9h
  •   pabloamirul Mucho Gracias hermano oooo hikhikhik nanti sama2 kita tengok ok.. Thanks for the support.. Kita tgk Abe sado oooo @shaheizy_sam oh.. Oh.. Ogh 9h

» LOG IN to write comment.

teney.imanie_zzl023 Assalamualaikum guyzz ... Ada pengumuman nie hehe ... Gang zarazyaloverz semua, jangan lupa untuk kepanggung pada 8 October 2015 untuk saksikan Filem PERTAMA lakonan Boss @zarazya iaitu #Rembat di pawagam berdekatan ... Memegang watak sebagai Azira #zarazya #azira #zzl #zzlmsia #zzlspore #zarazyaloverz #redcom #grandbriliance #malayfilm #filem @zarazyaloverz @redcommfilms @grandbrilliance #akandatang
#Repost @teney.imanie_zzl023
・・・
#REMBAT °Bilalah agaknya Filem #REMBAT akan ditayangkan dipanggung !!! Huhu lama sudah menanti !!! Nantikan dipawagam lakonan our Big Boss @zarazya sebagai #AZIRA ... #zarazya #azira #zarazyaloverz #zzl @zarazyaloverz #sempoi #REMBAT #filem #pawagam #akandatang #SupportFilemTempatan
Akan datang #REMBAT Dipawagam 2015 °-° #HanyaDipanggungWayang
12h

» LOG IN to write comment.

  •   shopyumo Looks cool! I like this img. 12h

» LOG IN to write comment.

instaxism #instaxismtips Decorate your own room with memories of films on the wall! (Photo source: tumblr) "
1-10 pcs RM3.20/pcs
11 - 20 pcs RM3.00/pcs
21 - 50 pcs RM 2.80/pcs Postage :
1- 20 pcs RM 4.00
21 pcs and above RM 4.50 Print photos straight from your phone
Whatsapp: 013-3045223
Original FUJIFILM INSTANT COLOR FILM
Postage on Friday OR Saturday

#sayajualfilm #sayajualinstax #instaxmalaysia #bazaarpaknil #polaroidmalaysia #fujifilm #uitm #upm #utm #malaypretty #malaykacak #msu #msupretty #shahalam #gambarmurah #hardcopy #filem #photo #instantphoto #instaxcamera #instalike #divaAA #lokal #lokalah #lokalahmalaysia #localbrand #kualalumpur #malaysia
13h

» LOG IN to write comment.

instaxism ORIGINAL INSTAX FILM
fyi kenapa filem kami mencecah RM2 ke atas ialah sebab kami HANYA menggunakan filem yang dijamin original dan berkualiti. Untuk pelanggan mendapat product yang baik 1-10 pcs RM3.20/pcs
11 - 20 pcs RM3.00/pcs
21 - 50 pcs RM 2.80/pcs Postage :
1- 20 pcs RM 4.00
21 pcs and above RM 4.50 Print photos straight from your phone
Whatsapp: 013-3045223
Original FUJIFILM INSTANT COLOR FILM
Postage on Friday OR Saturday

#sayajualfilm #sayajualinstax #instaxmalaysia #bazaarpaknil #polaroidmalaysia #fujifilm #uitm #upm #utm #malaypretty #malaykacak #msu #msupretty #shahalam #gambarmurah #hardcopy #filem #photo #instantphoto #instaxcamera #instalike #divaAA #lokal #lokalah #lokalahmalaysia #localbrand #kualalumpur #malaysia
14h

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

instaxism Place your order now
1-10 pcs RM3.20/pcs
11 - 20 pcs RM3.00/pcs
21 - 50 pcs RM 2.80/pcs Postage :
1- 20 pcs RM 4.00
21 pcs and above RM 4.50 Print photos straight from your phone
Whatsapp: 013-3045223
Original FUJIFILM INSTANT COLOR FILM
Postage on Friday OR Saturday

#sayajualfilm #sayajualinstax #instaxmalaysia #bazaarpaknil #polaroidmalaysia #fujifilm #uitm #upm #utm #malaypretty #malaykacak #msu #msupretty #shahalam #gambarmurah #hardcopy #filem #photo #instantphoto #instaxcamera #instalike #divaAA #lokal #lokalah #lokalahmalaysia #localbrand #kualalumpur #malaysia
1d

» LOG IN to write comment.

zizanrazak869 Hasil kerja kuat kami kini boleh di nilai.. Sebuah naskah aksi terbaek 2015 (Polis Evo) dilayarkan atas arahan Ghaz Abu Bakar akan berada di pawagam pada 17 September. #polisevo #film #astroshaw #17September2015 #PolisEvo #kualalumpur #malaysia #filem 1d

» LOG IN to write comment.