7,422 Posts

hazanihassan 1 shoot .. 1 kill... #terpengaruh #filem #misseykha 2h

» LOG IN to write comment.

umarnurfitri Kaulah seluruh cinta bagiku, yang sanggup menentramkan perasaanku, dirimu kan selalu ada.. di sisiku selamanya.. Pengaruh filem Suamiku, Encik Perfect 10! Yg xde lansung kaitan dengan gambar. Haha. Btw, jgn lupa tgk di pawagam.. sbb aku berlakon jd tiang kat dlm filem tu k. Eh.. n suara aku berduet ngn @ctdk lagu Seluruh Cinta. K bai!

#suamikuencikperfect10 #filem #filemmelayu #seluruhcinta #fragmen #vscocam #vsco #vscomalaysia #igers #igersmalaysia #ikutcarakita
3h

» LOG IN to write comment.

intan869 With #Cicakman3 himself @zizanrazak869 at the #launch of the film's trailer. Saksikan #filem ini di #pawagam #12Mac ini! Kelakar dan penuh aksi. 6h

» LOG IN to write comment.

alamameann Selesai hari ke-4 #IpohKreative .
Tayangan 6 filem pendek Ikal Mayang di Yasmin Ahmad Museum. Jumpa esok.

29 Jan 2015 (Khamis)
O'oi & Comrades Mansion (@ooiandcomrades )
8:00pm
Borak REAL (Redah Ekonomi Anak Lokal)
Utk kita dagangkan idea, seni & bakat.

#IpohKreative #projekrabak #artmovement #artcollective #popculture #counterculture #koolpopculture #creativeagency #ipohkreative2015 #ipoh #perak #visitperak #artfestival #festival #yasminahmadmuseum #rabaklit #artspace #indie #sajak #ipohcity #ipohcityawesome #meraikan #muzik #filem #sastera #ekonomi #fesyen #kopi #gayahidup
14h

» LOG IN to write comment.

fizzstarsfc #Regrann from @iestatiptra - Dengan @fizzfairuz di majlis #pelancaran #filem #Cicakman3 malam ini. Saksikan pelakon ini dlm filem ini di #pawagam #12Mac ini! 16h

» LOG IN to write comment.

Normal ztf_official
ztf_official Dats our boss..we'll go all out for #CicakMan3 ok! We love u #ZizanRazak our #adiwira
#Repost @iestatiptra
・・・
With #Cicakman3 himself @zizanrazak869 at the #launch of the film's trailer. Saksikan #filem ini di #pawagam #12Mac ini! Kelakar dan penuh aksi.
16h
  •   adhax sy kn minat abg zizan.. tpi tak pernh jumpa depan mata.mklumlh owg kelate hihi kelate nie xder event besar2.. kalau nk thu tentang abg zizan .. sy hnya utube,citer abg zizan belakon n google.jer.. sy peminat abg zizan...kdg2 cuba2 jgk buat lawak mcm abg zizan... 15h

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

meykamal 28 Januari 2015
8 malam
Yasmin Ahmad Museum
MASUK PERCUMA!

Tayangan Filem: Busan Anthology dan Sessi Q&A

Junad Mohd Nor (@_thejebs); pengarah filem pendek 'Odah' dan telemovie 'Nostalgila', akan menayangkan 6 filem Ikal Mayang yang pernah ditayangkan di 18th Busan International Film Festival.

#projekrabak #artcollective #artmovement #popculture #counterculture #koolpopculture #creativeagency #pestarabak #2015 #ipoh #perak #malaysia #junadmohdnor #tayanganfilem #ikalmayang #odah #nostalgila #filem #filpen #filmmaker #busananthology #busaninternationalfilmfestival #18th #korea #yasminatkongheng #yasminahmadmuseum #creativefestival #tourism #visitperak
18h

» LOG IN to write comment.

amirlili Hehe... Tgok ceta ni.. Best oo...
#TheFaultInOurStars ...
6mon

» LOG IN to write comment.

wartawanhiburanmalaysia Bahasa Cinta Liyana Jasmay, Adi Putra & Fizo | terima kasih #Kosmo! #HabHib atas tulisan dan sokongan terhadap filem #IsyaratCinta dan #tayanganamalperdana filem terbitan @rkscreen @iamrosyam anjuran #wartawanhiburanmaysia #WHAM

Satu tayangan amal filem isyarat cinta akan diadakan sekitar 2 minggu lebih awal drpd tarikh tayangan umum Isyarat Cinta pada 19 mac depan

Tayangan amal perdana filem terbitan @rkscreen arahan @badehjazmi dilakonkan @fizoomar @liyanajasmay @adp_adiputra ini akan diadakan di panggung Cathay e-Curve Damansara PJ pd 4 mac ini bermula jam 830 malam

Tiket dijual pd harga dr rm100 hgga rm1000 utk org perseorangan atau syarikat korporat. Tayangan amal ini utk membantu kutipan dana bagi tujuan kebajikan termasuk mangsa bencana banjir di beberapa buah negeri

Berminat turut serta hubungi 0173813563 atau emel ke wham.malaysia@gmail.com
23h

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

akunapie Akan datang sebuah filem arahan Khalid Nadzri, Coverina. Lakonan Pekin Ibrahim, Siti Elizad , Cat Farish dan lain2. Dipawagam 19 Februari 2015. Layan... #filem #filemmalaysia #sinema#fanart#komik#kartun#poster#support #instamood #artwork#doodle#doodict#sicknessversus 1d

» LOG IN to write comment.

izwan_soliter Renungan seram..
#shooting #filem 7 dimensi aliff
1d
  •   remymaghrib81 bro nko jadi hantu pulak ke hahahha... teruskan perjuangan... jangan putus asa k 1d
  •   izwan_soliter Thanks bro @remymaghrib81 beri semngat.... Aku akan ingat pesanan kau bro... Hihi 1d

» LOG IN to write comment.

wanienasir88 Yeayy yeayy, coming soon too uu... Its me in filem Pilot Cafe ... Jangan lupa tgk tau.. Tuhh kite tuh kite dlm filem nihh,berlakon dgn neelofa n the gang.. Jgn lupa tgk okiess ... Xsabaq tggu filem nih keluar.. Nyumm nyummm ... Teka mana kitaa .. #filem #pilotcafe #myfirstscene #tarantelapictures #extraextrajapon #heppyme #dzms 1d

» LOG IN to write comment.