182,474 Posts

1min evrardc
Juno Clémence Evrard
11min nadialysta
Normal Nadia Lysta
fabulash_ 1. How To Order?
Ans: invite ID Line, BBM/whatsapp yang sudah tertulis di BIO Instagram fabulash
2. Price?
Ans: start from 55k/dozen
3. Real Pict
Ans: akan diberikan realpict lewat conv line/bbm/whatsapp
4.Payment
Ans: BCA (batas transfer 48jam pasca fix order) lewat dari itu, adios:)
5. Contact Person
Ans: ada di BIO
6. Trusted/tidak
Ans: bisa dilihat di #fabulashtestimonial semua real nggak ada acara penipuan ya
7. Hit n Run
Ans: Simply dont come back here.
8. Boleh tanya sist?
Ans: boleh banget sayang:) feel free to ask about details of falsies and etc!:*
Thankyou for your kindly attention girls!
13min

» LOG IN to write comment.

28min fabulash_
Slumber Fabulash
fabulash_ Hi girls! Fabulash lagi ada promo nihhh, 50.000 untuk 12 pasang bulu mata sintetik! Ringan, lembut dan nggak nyolok dimata! Tersedia pilihan dolly look, natural look, party look and cosplay look! Yuk diorder, via line yahhh! LINE: Hauteladyshop 28min

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

wyatt.girls1 My awesome mom made me and my little sister the best birthday celebration cake eeeevvvveeerrr!!!#mom#fruit#whippedcream#faux#butterflies#lemonpoundcake#lemoncurd#iloveyoumom! 44min

» LOG IN to write comment.

jasminejazzyc Mac Lipstick, love it ... #faux #maclipstick #mac #maccosmetics 54min

» LOG IN to write comment.

babbajazzle Few people had asked this week what I normally wear in my lips, and I know I got super excited about the anastasia Beverly Hills lipstick, but my all time absolute FAV is Mac satin lipstick in Faux A54. I love it. 54min

» LOG IN to write comment.

matthewpjtingle #faux #oxblood leather panel. The three smaller panels are done on an oil based ground with black beeswax melted in genuine American turpentine and applied with a soft cloth, highly polished by hand, French polished then lacquered with high gloss. We're at the Excel centre in London until 10 May. Come see us at stand no E10 in the Design Arcade. 1h

» LOG IN to write comment.

bonnellashoes Faux

bahan kulit imitasi yg mudah perawatannya. cukup di lap dengan lap lembut kering saja atau agak basah dan sabun yg lembut untuk kotoran yg membandel.

Bonnella memiliki bahan faux buat kamu kamu yg gamau repot bersihin sepatunya :) #faux #bonellashoes
2h

» LOG IN to write comment.

chiggyschiller Chiggy Schiller #reflection #faux leather beanie #draped clothing #fashion #AdelaideFashion #instafashion 3h

» LOG IN to write comment.