13,567 Posts

my.red.haired.kitten Heres some facts about me:
•My name is Kacie •Im 13 years old •Im a loner
•I only i really care about is music •I sing a lot but i suck at singing •My hobbies are lessening to music, singing, being weird, being bored, and eating food •Im hungry •Im really lazy •My favorite OTP is muke af
•Im a Michaels girl •I love all 5sos songs but my favorites would have to be: Out of My Limit & Wherever you are
#thisisme #factaboutme #5sosaccount #5sos
16min

» LOG IN to write comment.

saradetela Hahaha made my day :))) #funnyshit #factaboutme #makeup 1h

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

freda_kimi This is so meh!!
#funnyfact #qotd #lazyday
9h

» LOG IN to write comment.

Normal Shepherd Spiro

» LOG IN to write comment.

theduchaz I hate make up and I actually look like this when not at gigs and events. #factaboutme #theduchaz #natural #nomakeup #whynot 15h

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

desysetianiefendi Hello -- Gak sedikit orang yg berkomentr katanya gw kalo di foto susah senyum,muka datar,cuek,muka jutek,cuma sedikt foto yg lagi senyum.dsb.

Dan setelah gw buka album foto gw dan jhahaha ternyata bener *baru nyadar*

Padahaal kalo kalian tau asli nya tuh baik hati dan ramah lingkungan loh :D
#factaboutme# #aboutme# #myself# #iniceritakumanaceritamu#
1d

» LOG IN to write comment.

_inlovewithsandra_ / Sandra Bullock filming 'Our Brand Is Crisis' \


Gosh it's been 3 weeks since I posted and I'm sorry but I literally have no idea why time's running that fast but...anyways I hope this wonderful picture can light your day up. And... she still looks better in these photos than I'll ever look posing into a camera.... #factaboutme

#sandrabullock #sandy #teambullock #bullocker
1d

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

mel2ablee_fanpage__ #factaboutme

My best friend is Justin Beibers cousin.
1d

» LOG IN to write comment.

Sierra Khansa Q. Aini
yeoyeop_ #Child |. Okey ini buat #factAboutMe nya dari dulu, 40 fact aja lah .. lagian ini udah jadi utang kk~
1. -Merindukanmu-(dalam bahasa korea)
2. Aep Machrup
3. Allah - al Qur'an
4. FAMILY !!!
5. mts. Manba'ul Huda
6. M. Husni Thamrin
7. Panda
8. Kpop, K Indie , K Drama
9. Sering berfikir kalau dia bakal balik lagi ke tahun 2010
10. kalo gak pake jam tangan , pasti ngerasa ada yang ilang
11. Block B- B.A.P -BTS (TRIPLE B !!)
12. berharap semua temennya gesrek
13. J.L
14. Hansoll
15. Assifa Nanta
16. Kadang bisa tiba tiba jadi kritikus
17. Best Friend ? Ada sih ada , tapi itu bukan sesuatu yang perlu di publikasikan!
18. Bagus, baik , cantik , istimewa di mata orang belum tentu bagus,baik,cantik, istimewa di mata allah
19. Tomat tomat tomat
20. Multi fandom
21. sering banget ngelawak bareng mantan maknae BTS , M Zahran Daffa ! , dab kadang ame kakaknye yang salah gaholl , Naufal Atthar .
22. seneng banget kalau udah di ajak jalan jalan bareng si Zahron daffa, sam nopal , walau ceritanya nopal sambil modus mau pacaran sama teteh teteh yang itu.=D
23. Najmi Ali Akhsan
24. punya pens dari kalangan bocah kecill
25. Gumbal and Darwin
26. Loading for my FF yang belon kelar kelar
27. teruntuk;"Kamu hanya melihat apa yang kamu lihat bukan melihat apa yang sebenarnya terjadi"
28. Purple
29. Drawing drawing drawing
30. Block b music !
31. Keyboard
32. Buku ! buku ! kosong tengahnya , padet halaman pertama sama akhirnya !-_-
33. Park JiYeon
34. T-Ara
35. Punya laptop yang lelet karena banyak sekale file , terutama Document !
36. 316
37. seneng liat foto foto dulu di album
38. Love banget sama anaknya IlKook ! Daehan Manse Minguk ! terutama Daehan!!
39. -
40.-
@fathia.azzahra @auliaahnfan @nakama_nurul @firazhraa @tazkianurl @nurfitriii_ @napilah_azka ayooo =D
1d

» LOG IN to write comment.

Valencia Parastu
mergan89 Unfortunately too many idiots #quote #social #humans #honesty #factaboutme 2d

» LOG IN to write comment.

Normal Mels Biggest Fan
mel2ablee_fanpage__ #factaboutme

Never give me lipstick at 10:00 at night because I'll probably just smear it all over my face.
2d

» LOG IN to write comment.

thecannafairy Fact about me: I'm admittedly not a good cook whatsoever, but I sure can bake! I'm happy to say that I make some super potent edibles 😈 #edibles #icanbake #icangetyoubaked #baker #notacook #potent #lightthelove #smile #cookies #marynation420 #keepitchronic #factaboutme #stonerdays #stayblazed #weedwomen #weshouldsmoke #topshelflife 2d

» LOG IN to write comment.

elimarselina Di tag sama @gheabungapertiwi buat ngelanjuti #factaboutme
1. Nama? Pasti udah pada tau dong
2. Panggilan? Banyak jangan di tanyo-_-"
3. Sekolah di netco
4. Kelas X iis 3
5. Rambut? Nampakla tu dak
6. Tinggi? Pastinyo:3
7. Hidung? Mancungla lagi:v
8. Suko teriak akuni, katonyo.-.
9. Always happy
10. Enjoy
11. Suko novel
12. Love matematika
13. Pintar? Idak-_-
Srylteanswr
2d

» LOG IN to write comment.