260,500 Posts

4min sarahmijie
Normal siti sarah mohamad nor
sarahmijie #ESP BUY 2 GET 5% OFF!!! #Protein #SoyaNonGMO

#Kawalseleramakan
#kawalberatbadan
#cantikkankulit
#putihkankulit
#Milkbooster
#MemberiTenaga
#Gastrik

Contact sekarang!!!
Sarah
#HealthyWithSARAH
017 202 3543
Www.ladysara84.blogspot.com
4min

» LOG IN to write comment.

Normal faizasuhada
faizasuhada Selamat makan pagi
Dgn segaring2 roti.. Pagi2 bole amik instant breakfast
#esp

1001 resepi!!!
5min

» LOG IN to write comment.

Lo-fi Shaklee Kajang Bangi
kembali_muda_sihat_slim_dara Dulu mak saya penghidap kanser. Origin nya, reproductive system iaitu ovary dan uterus (rahim), akhirnya ia merebak ke usus. Mak pernah pakai colostomy bag selama 11 tahun.
.
Sehingga ia menjadi MIRACLE CASE di PPUM. Alhamdulillah mak kini dah sembuh sepenuhnya. Memang MIRACLE dari Allah. Syukur padaNya.
.
Tapi dulu, saya dan mak belum kenal Vivix dan produk Shaklee yang lain. Mak mula disahkan kanser tu pada tahun 1994, saya darjah 5 masa tu. Memang bergantung sepenuhnya pada rawatan hospital. Chemotherapy especially. Betapa kuatnya mak. Kini, mak masih perlu follow up 6 bulan sekali walaupun dah disahkan free from cancer dan dah reverse colostomy bag.
.
Sekarang mak maintain kesihatan beliau dengan produk Shaklee termasuk Vivix dan ESP. Beliau juga kerap bersenam, biasanya join aerobik. Kepada yang memerlukan Vivix atau mana-mana produk Shaklee yang lain, ikhtiarlah segera. Mungkin boleh recover lebih cepat berbanding kes mak saya yang kanser nya recurred atau ada semula beberapa kali walaupun dah buat chemotherapy.
.
.

Yang seterusnya adalah #repost, yang membuatkan saya tak percaya yang mak dulu adalah penghidap kanser. Terima kasih semua kerana sudi baca dan dengar perkongsian saya. Semoga bermanfaat.
............................... TEKA berapa umur mak saya?
.
Ok la saya bagi hint. Beliau lahir pada tahun 1960 ;)
.
Bagi saya, mak saya memang nampak muda berbanding usianya. Pada orang lain, saya tak pasti.
.
Yang saya nampak, mak saya memang rajin konsisten minum Vivix ni.
.
Dan tambahan lain, pagi-pagi sebelum buat apa2, dia mesti bancuh minum ESP. Vitamin yang dia makan pula ialah Ostematrix dan Joint Health Tablet. Ini semua mungkin kunci tenaga dan semakin baik kesihatan sendi dan tulang beliau.
.
Boleh ke saya nak jadi seawet muda mak saya ni?
.
#shakleeeffect
#shakleelifestyle
#ikhtiaruntukpenyakitkanser
#antipenuaan
#jomawetmuda
#jomsihat
#vivix
#resveratrol
#AJHT
#ostematrix
#ESP
#shakleekajangbangi
#sayaguideanda
#bisnesdarirumah
#wahm
#sideincome
. ️Lily - 0126100347
6min

» LOG IN to write comment.

Normal Sal Imah
sal_seteraali Salam n hi semua
Bulan ni promo esp tau

Beli 1 set terus jimat banyak!! Share dgn kawan2 pun boleh
Dapat free 1 tong

Bulan depan dah stat GST tau. Mai pakat borong suplemen shaklee

Kelebihan #ESP ni 1 tong semua boleh
#kulitkusam
#kulitkering
#tenaga
#diet
#kesuburan
#diabetes
#milkbooster
#luka pembedahan
#tapak kaki merekah

Cara order
Pm sy di fb Sal Imah #wasap 0167344063
Cod sekitar #johorbahru
#pengedarshaklee
#pengedarshakleeJB
#sayajual
#shakleemalaysia
#awakkatmana
12min

» LOG IN to write comment.

Normal lizziebarshay
lizziebarshay After all of the hard work and time we put into this paper, this is the best news in the world! #accepted #dallas #ESP #economics #conference 13min

» LOG IN to write comment.

Normal Nor Aziah Sadri
cantik_sihat_byazie Mulakan hari dengan penuh semangat!

Jom penuhkan list order hari ini. Yang pastinya Esp mendahului carta permintaan!

Sebab Esp ni BANYAK MANFAAT ...banyak set yang mesti ade Esp di dalamnya.

SET KECANTIKAN
SET RAMBUT
SET KESUBURAN
SET KEHAMILAN
SET PENYUSUAN
SET BERPANTANG
SET TENAGA
SET GASTRIK dan banyakkk lagi

Siapa nak harga MURAH TERLAJAK meh pm azie cepat!

Order/pertanyan
0169226510 sms/whatsapp

#espmurah #espshakleeterbaik #espwithshaker #espdenganshaker #espshakleemurah #espshaklee #esp #shakleehargaahli #kedaishaklee #instashop #igshopbrunei #igshop #igshopmsia #igshopmalaysia #visitmyig #sayajual #pengedarshakleemalaysia #pengedarsahshaklee #pengedarshakleepahang #shakleebera #shakleetemerloh #shakleetriang #shakleementakab #esponsales #promosiespshaklee
13min

» LOG IN to write comment.

Normal Nordiana omar
richdianaomar U all dah sarapan ke belum?
Kalau belum, jom sarapan dulu.
Sarapan sangat penting untuk memastikan kita bertenaga sepanjang hari.

Saya sarapan dengan #ESP dan #alfalfa dulu pagi ni.

Saya pilih sarapan sihat untuk hidup yang sihat.

#esp #beli6percuma1 #promosiMac #halal #setkurus #setkecantikankulit #drugfree #setmenyusu
17min

» LOG IN to write comment.

Normal sihat bersama shaklee
syafeeqa_shaklee Promo bulan MAC
BELI 6 PERCUMA SATU
BELI 2 5% OFF

Dengan setiap pembelian, anda berhak mendapat konsultasi berterusan secara percuma.
#sayajual shaklee #shaklee #shakleemurah #kulitlicin #espmurah #esp #kurus #hamil #pantang #ibuhamil #ibupantang #nakhamil #kulitcantik
17min

» LOG IN to write comment.

Normal budak shaklee
sihatdenganshaklee NAK PERGI MANA TU? NAK PERGI MANA?

Promotion March... 1) Vitalea For Children - Buy 3 Free 1
-multivitamin untuk anak anda agar mereka lebih cergas dan sihat setiap hari.

2) Zinc Complex - Buy 3 Free 1
-menghalang rambut gugur
-mencegah daripada kanser prostat
-meningkatkan sistem imun, penyembuhan luka, masalah jeragat, daya seksual dan pertumbuhan organ.

3)ESP Soy protein - Buy 6 Free 1 Buy 2 get 5% off
-membekalkan tenaga & membakar kalori -untuk kecantikan wajah, kulit , rambut , kuku -sesuai untuk wanita yg ingin hamil, ibu mengandung

whatsapp : 011 2689 4531

#shaklee #shakleemalaysia #shakleesabah #shakleesarawak
#shakleesandakan
#vitaleaforchildren #zinccomplex #esp #kanserprostat #jeragat #dayaseksual #kecantikan
#awetmuda #supplementkanakkanak #supplementuntukwanita #supplementuntuklelaki #supplementwanitamengandung #bisnesonline #bisnesshaklee
21min

» LOG IN to write comment.

ninibizshop Healthy choice for the whole family .
.
Harga runtuh 1 tong ESP RM125 FREE POSTAGE!

Anda rasa ada masalah kulit muka kusam , xberseri, xbermaya, badan letih2 dan xbertenaga.. Energizing Soy protein (ESP ) sangat membantu. Ramai yg berpuas hati dgn hasil menggunakan ESP secara konsisten
.. Antara keistimewaan ESP Shaklee : ** membantu menghilangkan jeragat dan parut termasuk parut jerawat
** membantu melancarkan penyusuan susu ibu
** membantu meningkatkan penghasilan susu ibu dengan lebih pekat dan banyak
** membantu badan ibu menghasilkan susu yg lebih pekat dan sekaligus menjadikan bayi anda cepat kenyang dan kurang meragam
** menganjalkan kulit
** cepat kenyang & membantu dalam pengurusan berar badan ** memberi tenaga berpanjangan
** meningkatkan kesihatan tubuh secara menyeluruh
** membantu tumbesaran fetus dan memastikan kesihatan ibu mengandung di tahap optimum
** utk masalah kesuburan, ESP membantu membentuk tisu rahim serta sel ovum dan sel sperma yg sihat
** membantu masalah gastrik
** mengurangkan paras kolesterol
** mengelakkan risiko strok dan arteri tersumbat ** menghalang pembentukan batu karang
** menghalang sel tidak normal membiak menjadi sel kanser
** mengekalkan tenaga berjam lamanya
** membina sel kulit, otot, hormon yg seimbang, menyokong sistem imun badan
** menyokong kesihatan jantung & prostat

To purchase, please SMS / WHATSAPP 0108227403 . ready stock . : )

#sayajualmurah #shakleedistributor #shaklee #shakleehargaahli #sayajualshaklee #sayajualsuppliment #esp #promosi
24min

» LOG IN to write comment.

1mon sdeburca
Video Sean de Burca
sdeburca Thanks to Double Slit Guitars for filming parts of my set at @uktechmetalfest 2014, and then sending the clips over to me! Here is a little bit of my original song Farseer, shot from the side of the Double Slit Guitars stage at almost 1 in the morning. This gig and the whole weekend at @uktechmetalfest was one of the best experiences of my life. 1mon

» LOG IN to write comment.

sdeburca I've been getting some requests to start making more YouTube videos, not just guitar playthroughs, but tutorials, walk throughs of my setup/equipment (especially my guitar pickups), also shaping thumbpicks, re-stringing etc. So if you have any questions or something you'd like to see in a video, just let me know! :D

This is a short clip of my song Streamline Horizon. There is a playthrough for this song already on youtube.

Guitar: @faithguitars Jupiter High Gloss

Strings: @daddarioandco Phosphor Bronze 13-56 (medium)

@gruvgear FretWrap

Amp: @laneyamplification LA65D
1mon

» LOG IN to write comment.