370,034 Posts

Normal Brandname&Noname Sale
twohand2shop Sale!! 950฿Kloset family mini ลาย Woof spacetrum มีลอยดูสีด้านหลัง ️ตำหนิเยอะ️ ไม่มีผลต่อการใช้งาน แอดไลทดูรูปเพิ่มเติมได้ -thip (shop 2,950฿) #kloset#klosetbag#2hand#lyn#lynaround#ccoo#hm#mango#sale#shopping#cps#ส่งต่อ#siam#esp#brand#bag#closet#uselike#tuntiya#Uselikenew#lyn#2hands#matilda#lookbooklookbook#lookbookbkk 37s

» LOG IN to write comment.

Normal PROMOSI TURUN HARGA
pakar_shaklee_bysiera2 ・・・
Set slimming Shaklee ni memang siera sendiri yang makan dan siera dah bantu ramai customer untuk sama2 lose weight dgn cara yang simple tapi berkesan.Insyallah
.
Apa yang siera ambil ialah :
.
ESP PROTEIN POWDER ~ sebagai pengganti makanan,membuatkan perut merasa kenyang,menghilangkan strenchmark,bonus : mencerahkan,menyerikan,memghaluskan kulit wajah
.
OMEGA ~ mencairkan lemak yang termendap di salur darah,mengurankan selera makan,mengelakkan lemak terkumpul di salur darah dan membakar lemak
.
HERBLAX ~ detox.membuang bukan sahaja toxin,malah lemak tepu juga dibuang keluar dari badan.Ia juga mengempiskan perut dan mengelakkan sembelit.
.
.
Hanya 3 item ini berat saya turun dari 68kg~58kg dalam masa 2 bulan sahaja. :) :) :)
.
Untuk makluman kawan2,umur saya 31 tahun dan saya mempunyai 2 orang anak.
.
Manakala suami saya loss 25kg dalam masa 4 bulan dengan set slimming Shaklee ini
.
.
Jom wasap dengan Siera k untuk Siera kongsikan rahsia kurus dengan harga promo menjunam bulan ni.
.
NO CHEMICAL
LAB TESTED BY DOCTORS AND SCIENTIST
PROVEN EFFECTIVE
NATURAL
.
===================
Wasap Siera untuk order k.Untuk dapatkan best price yang ada diskaun banyak punya,kenala wasap Siera ye +6017-3047554
===================
(Komen dibawah selalu termiss,so please wasap ya lovelies)
.
#shakleemalaysia
#kulitcerah
#jk1m
#kulitflawless
#setkecantikan
#kurus
#slimming
#sayajualmurah
#buncit #gemuk
#kurusbajet
#testimonikurus
#shakleemurah
#vitamin
#supplemen
#esp #omega #herblax #cinch
#shakeefree
#shakleepromo
#dropshipmalaysia
#agentwanted
#agentshaklee
#sideincome
#jutawanshaklee # #moodrepublik
#gegarvaganza
3min

» LOG IN to write comment.

Normal PROMOSI TURUN HARGA
pakar_shaklee_bysiera2 ・・・
Set slimming Shaklee ni memang siera sendiri yang makan dan siera dah bantu ramai customer untuk sama2 lose weight dgn cara yang simple tapi berkesan.Insyallah
.
Apa yang siera ambil ialah :
.
ESP PROTEIN POWDER ~ sebagai pengganti makanan,membuatkan perut merasa kenyang,menghilangkan strenchmark,bonus : mencerahkan,menyerikan,memghaluskan kulit wajah
.
OMEGA ~ mencairkan lemak yang termendap di salur darah,mengurankan selera makan,mengelakkan lemak terkumpul di salur darah dan membakar lemak
.
HERBLAX ~ detox.membuang bukan sahaja toxin,malah lemak tepu juga dibuang keluar dari badan.Ia juga mengempiskan perut dan mengelakkan sembelit.
.
.
Hanya 3 item ini berat saya turun dari 68kg~58kg dalam masa 2 bulan sahaja. :) :) :)
.
Untuk makluman kawan2,umur saya 31 tahun dan saya mempunyai 2 orang anak.
.
Manakala suami saya loss 25kg dalam masa 4 bulan dengan set slimming Shaklee ini
.
.
Jom wasap dengan Siera k untuk Siera kongsikan rahsia kurus dengan harga promo menjunam bulan ni.
.
NO CHEMICAL
LAB TESTED BY DOCTORS AND SCIENTIST
PROVEN EFFECTIVE
NATURAL
.
===================
Wasap Siera untuk order k.Untuk dapatkan best price yang ada diskaun banyak punya,kenala wasap Siera ye +6017-3047554
===================
(Komen dibawah selalu termiss,so please wasap ya lovelies)
.
#shakleemalaysia
#kulitcerah
#jk1m
#kulitflawless
#setkecantikan
#kurus
#slimming
#sayajualmurah
#buncit #gemuk
#kurusbajet
#testimonikurus
#shakleemurah
#vitamin
#supplemen
#esp #omega #herblax #cinch
#shakeefree
#shakleepromo
#dropshipmalaysia
#agentwanted
#agentshaklee
#sideincome
#jutawanshaklee # #moodrepublik
#gegarvaganza
3min

» LOG IN to write comment.

Normal PROMOSI TURUN HARGA
pakar_shaklee_bysiera2 ・・・
KISAH BENAR
.
"Gambar BEFORE tu,saya ingat sangat2 sebab one of my best friend cakap saya nampak lebih tua dari usia..Saya berusaha untuk mencari solution, sebab badan rasa tak sihat dan tak selesa..penampilan tak menarik dan ceria.
.
Alhamdulillah dengan Shaklee saya dapat solution..saya sihat dalaman, automatik penampilan luaran saya makin terserlah..nampak sihat dan ceria..
.
Nak tahu rahsia saya???
.
SET SLIMMING SHAKLEE >>
.
membantu saya kenyang lebih lama dan membekalkan tenaga tambahan. .
.
menghilangkan parut jerawat,kulit jadi bersih gebu.
Membantu sistem pelawasan saya
allergic saya terus ok!
batuk selsema berpanjangan tiada lagi
bila segala rutin sakit saya hilang..say good bye to jerawat ;)) .
.
Dengan SHAKLEE,Saya turun berat badan..INCHLOSS tu paling penting!
Muka makin bersih
Penampilan semakin segar dan menarik..hewhewhew
.
Saya KONSISTEN, saya lebih sihat, ceria dan selesa dengan badan saya now!!! Saya nak terus bantu sesiapa sahaja untuk terus sihat..bonus makin cantik tauuu.
.
Jom Jatuh Cinta dengan shaklee..
SHAKLEE ALWAYS SAFE
SHAKLEE ALWAYS WORKS
SHAKLEE ALWAYS GREEN
.
.
NO CHEMICAL
LAB TESTED BY DOCTORS AND SCIENTIST
PROVEN EFFECTIVE
NATURAL
.
===================
Wasap Siera untuk order k.Untuk dapatkan best price yang ada diskaun banyak punya,kenala wasap Siera ye +6017-3047554
===================
(Komen dibawah selalu termiss,so please wasap ya lovelies)
.
.
#shakleemalaysia
#kulitcerah
#kulitlicin
#kulitflawless
#skincare
#setkecantikan
#vitamineshaklee
#vitamincshaklee
#collagen
#vivix
#sayajual
#sayajualmurah
#kurusbajet
#clearance
#shakleemurah
#vitamin
#supplemen
#esp
#shakeefree
#shakleepromo
#dropshipmalaysia
#agentwanted
#agentshaklee
#sideincome
#jutawanshaklee # #moodrepublik
#gegarvaganza #ctdk
4min

» LOG IN to write comment.

Normal ☆PROMO TURUN HARGA...☆
nutri_miracles_by_secret Cepat korang....Dah ramai dah yang rembat set nih.Kalau tak dapat,minta maaf ye.huhu
.
KISAH BENAR .
"Saya ni kategori orang yang tak suka makan sayur dan buah. Memang dari kecik selalu dimomokkan
macam mana muka nak cantik tak makan sayur dan buah.
.
Setelah grad dan bekerja macam-macam supplemen saya cuba tetapi langsung tak memberi kesan kepada saya.
.
Sehingga lah saya berjumpa shaklee. 5 bulan konsisten alhamdulillah semakin menampakkan hasil. Kulit semakin cerah dan kesan jerawat semakin pudar. Syukur sangat!
.
.
NO CHEMICAL
LAB TESTED BY DOCTORS AND SCIENTIST
PROVEN EFFECTIVE
NATURAL
.
===================
Wasap Jieymiey untuk order k.Untuk dapatkan best price yang ada diskaun banyak punya,kenala wasap ye +6019-9965518
===================
(Komen dibawah selalu termiss,so please wasap ya lovelies)
.
.
#shakleemalaysia
#kulitcerah
#kulitlicin
#kulitflawless
#skincare
#setkecantikan
#vitamineshaklee
#vitamincshaklee
#collagen
#vivix
#sayajual
#sayajualmurah
#kurusbajet
#clearance
#shakleemurah
#vitamin
#supplemen
#esp
#shakeefree
#shakleepromo
#dropshipmalaysia
#agentwanted
#agentshaklee
#sideincome
#jutawanshaklee
7min

» LOG IN to write comment.

kulit_cantik_halus_gebu JERAWAT️ Boleh menyebabkan seseorang menjadi stress, malu dan tak yakin berdepan dgn orang. Betul tak
.
Haaa inilah dia hasil dari penangan Set Kulit Cantik Shaklee. Kulit lebih BERSIH dan BEBAS JERAWAT.
.
Ambil 3 vitamin ini dgn sabar dan konsisten, hasilnya akan buat anda senyum lebar ok. Kerana ia memulihkan struktur kulit dari dalam.
.
ESP mengandungi protein yang sangat bagus untuk membina semula sel-sel baru. Juga membantu menjadikan kulit menjadi cerah dan gebu. .
Vitamin E membantu memudarkan parut jerawat dan segala parut yang ada termasuk jeragat serta mengekalkan kelembapan kulit agar tidak kering terlampau
. Vitamin C membantu merangsang pembentukan kolagen. Ia juga dapat membantu melambatkan penuaan dan menyekat pembentukan pigmen. .
.
****************************
Kenapa korang kena cuba produk yang superb ni? ****************************
️ Tiada kesan sampingan
️ Tiada bahan kimia
️ Tidak bertoksik
️ Mesra alam
️ 100% natural/semulajadi
️ Merupakan syarikat pemakanan semulajadi No.1 di Amerika Syarikat
.
Kalau rasa nak berubah dan lebih yakin, Whatsapp Eina utk dapatkan Set Cantik ini ya.
.
#shaklee #sayajual #sayajualshaklee #shakleeeffect #shakleetestimoni #testimonial #kulitcantik #cantik #setkulitcantik #setkulitshaklee #setkulit #ESP #vitaminc #vitamine #igbiz #igshop #igshopmalaysia #instashop #InstaArtis #instashopmalaysia #bazaarpaknil #hlive #meletop #melodi #ceritacantiksihat #vitaminkesihatansejagat #shakleesubangjaya #selangor #malaysia #my
8min

» LOG IN to write comment.

nutri_miracles_by_secret Cepat korang....Dah ramai dah yang rembat set nih.Kalau tak dapat,minta maaf ye.huhu
.
KISAH BENAR .
"Saya ni kategori orang yang tak suka makan sayur dan buah. Memang dari kecik selalu dimomokkan
macam mana muka nak cantik tak makan sayur dan buah.
.
Setelah grad dan bekerja macam-macam supplemen saya cuba tetapi langsung tak memberi kesan kepada saya.
.
Sehingga lah saya berjumpa shaklee. 5 bulan konsisten alhamdulillah semakin menampakkan hasil. Kulit semakin cerah dan kesan jerawat semakin pudar. Syukur sangat!
.
.
NO CHEMICAL
LAB TESTED BY DOCTORS AND SCIENTIST
PROVEN EFFECTIVE
NATURAL
.
===================
Wasap Jieymiey untuk order k.Untuk dapatkan best price yang ada diskaun banyak punya,kenala wasap ye +6019-9965518
===================
(Komen dibawah selalu termiss,so please wasap ya lovelies)
.
.
#shakleemalaysia
#kulitcerah
#kulitlicin
#kulitflawless
#skincare
#setkecantikan
#vitamineshaklee
#vitamincshaklee
#collagen
#vivix
#sayajual
#sayajualmurah
#kurusbajet
#clearance
#shakleemurah
#vitamin
#supplemen
#esp
#shakeefree
#shakleepromo
#dropshipmalaysia
#agentwanted
#agentshaklee
#sideincome
#jutawanshaklee
10min

» LOG IN to write comment.

Normal ☆PROMO TURUN HARGA...☆
nutri_miracles_by_secret Cepat korang....Dah ramai dah yang rembat set nih.Kalau tak dapat,minta maaf ye.huhu
.
KISAH BENAR .
"Saya ni kategori orang yang tak suka makan sayur dan buah. Memang dari kecik selalu dimomokkan
macam mana muka nak cantik tak makan sayur dan buah.
.
Setelah grad dan bekerja macam-macam supplemen saya cuba tetapi langsung tak memberi kesan kepada saya.
.
Sehingga lah saya berjumpa shaklee. 5 bulan konsisten alhamdulillah semakin menampakkan hasil. Kulit semakin cerah dan kesan jerawat semakin pudar. Syukur sangat!
.
.
NO CHEMICAL
LAB TESTED BY DOCTORS AND SCIENTIST
PROVEN EFFECTIVE
NATURAL
.
===================
Wasap Jieymiey untuk order k.Untuk dapatkan best price yang ada diskaun banyak punya,kenala wasap ye +6019-9965518
===================
(Komen dibawah selalu termiss,so please wasap ya lovelies)
.
.
#shakleemalaysia
#kulitcerah
#kulitlicin
#kulitflawless
#skincare
#setkecantikan
#vitamineshaklee
#vitamincshaklee
#collagen
#vivix
#sayajual
#sayajualmurah
#kurusbajet
#clearance
#shakleemurah
#vitamin
#supplemen
#esp
#shakeefree
#shakleepromo
#dropshipmalaysia
#agentwanted
#agentshaklee
#sideincome
#jutawanshaklee
13min

» LOG IN to write comment.

mundybrown WHERE NO MAN HAS GONE BEFORE, is the second pilot episode of the science fiction television series Star Trek. It was produced in 1965 after the first pilot, "The Cage", had been rejected by NBC. Reportedly, Lucille Ball, who owned Desilu Studios (where the pilot was produced), persuaded NBC management to consider a second pilot, thereby exercising a special option agreement it had with Desilu, because she liked Gene Roddenberry and believed in the project.
The starship USS Enterprise is on an exploratory mission to leave the galaxy. En route, a damaged ship's recorder of the SS Valiant, an Earth spaceship lost 200 years earlier, is found. Its record is incomplete, but it reveals that the Valiant had been swept from its path by a "magnetic space storm," and that the crew had frantically searched for information about extra-sensory perception (ESP) in the ship's library computer. The recording ends with the captain of the Valiant apparently giving a self-destruct order.
🖖🖖🖖🖖🖖🖖🖖🖖🖖🖖🖖🖖🖖🖖
#startrek #startrektos #wherenomanhasgonebefore #kirk #spock #mccoy #scotty #garymitchell #elizabethdehner #ESP #ussvaliant #ussenterprise #selfdestruct #telepathy #generoddenberry #lucilleball #NBC #garylockwood #sallykellerman #NCC1701
#sundaystartrek #startreksunday
14/02/16
17min

» LOG IN to write comment.

pakar_shaklee_bysiera ・・・
EEE..APA TU??
.
Itula kulit mati.
Sekali dengan Black Head dan White Head.
.
Cuba belek muka.Terutama kat hidung.Ada tak macam gerutu2?Mesti ada kan?Itu lah blackhead dan whitehead.Kalau orang tengok hidung kita pun kadang smpai naik malu.
.
So nak hilangkan mudahje.
Siera sendiri banyak whitehead.Blackhead lagi banyak.
Tapi sejak amalkan Skincare Nutriwhite dan Vitamin C,memang hilang abis dah benda2 huduh kat muka.Sel kulit mati pun kita kene buang tau.Kalau biarkan tu yg naik jerawat dan muka x berseri.Nampak kusam.
.
Kalau anda pun ada masalah macam Siera iaitu :
Blackhead kat hidung
Whitehead kat hidung
Muka kusam
Jerawat
Jeragat
Dah cuba macam2 tak jadi
Parut
Kulit gelap
.
ANDA HARUS PAKAI SKINCARE INI.MESTI.DAN ALAMI SENDIRI KULIT WAJAH YANG SEMPURNA,LICIN,LEMBAB dan paling best......MENCERAH
.
.
NO CHEMICAL
LAB TESTED BY DOCTORS AND SCIENTIST
PROVEN EFFECTIVE
NATURAL
.
===================
Wasap Siera untuk order k.Untuk dapatkan best price yang ada diskaun banyak punya,kenala wasap Siera ye +6017-3047554
===================
.
(Komen dibawah selalu termiss,so please wasap ya lovelies)
.
#shakleemalaysia
#kulitcerah
#kulitlicin
#kulitflawless
#skincare
#setkecantikan
#sayajual
#kurus
#slimming
#sayajualmurah
#shaklee
#shakleemurah
#vitamin
#supplemen
#esp #omega #herblax #cinch
#shakeefree
#shakleepromo
#dropshipmalaysia
#agentwanted
#agentshaklee
#sideincome
#jutawanshaklee
22min

» LOG IN to write comment.

pakar_shaklee_bysiera ・・・
EEE..APA TU??
.
Itula kulit mati.
Sekali dengan Black Head dan White Head.
.
Cuba belek muka.Terutama kat hidung.Ada tak macam gerutu2?Mesti ada kan?Itu lah blackhead dan whitehead.Kalau orang tengok hidung kita pun kadang smpai naik malu.
.
So nak hilangkan mudahje.
Siera sendiri banyak whitehead.Blackhead lagi banyak.
Tapi sejak amalkan Skincare Nutriwhite dan Vitamin C,memang hilang abis dah benda2 huduh kat muka.Sel kulit mati pun kita kene buang tau.Kalau biarkan tu yg naik jerawat dan muka x berseri.Nampak kusam.
.
Kalau anda pun ada masalah macam Siera iaitu :
Blackhead kat hidung
Whitehead kat hidung
Muka kusam
Jerawat
Jeragat
Dah cuba macam2 tak jadi
Parut
Kulit gelap
.
ANDA HARUS PAKAI SKINCARE INI.MESTI.DAN ALAMI SENDIRI KULIT WAJAH YANG SEMPURNA,LICIN,LEMBAB dan paling best......MENCERAH
.
.
NO CHEMICAL
LAB TESTED BY DOCTORS AND SCIENTIST
PROVEN EFFECTIVE
NATURAL
.
===================
Wasap Siera untuk order k.Untuk dapatkan best price yang ada diskaun banyak punya,kenala wasap Siera ye +6017-3047554
===================
.
(Komen dibawah selalu termiss,so please wasap ya lovelies)
.
#shakleemalaysia
#kulitcerah
#kulitlicin
#kulitflawless
#skincare
#setkecantikan
#sayajual
#kurus
#slimming
#sayajualmurah
#shaklee
#shakleemurah
#vitamin
#supplemen
#esp #omega #herblax #cinch
#shakeefree
#shakleepromo
#dropshipmalaysia
#agentwanted
#agentshaklee
#sideincome
#jutawanshaklee
22min

» LOG IN to write comment.

pakar_shaklee_bysiera ・・・
EEE..APA TU??
Itula kulit mati.
Sekali dengan Black Head dan White Head.
.
Cuba belek muka.Terutama kat hidung.Ada tak macam gerutu2?Mesti ada kan?Itu lah blackhead dan whitehead.Kalau orang tengok hidung kita pun kadang smpai naik malu.
.
So nak hilangkan mudahje.
Siera sendiri banyak whitehead.Blackhead lagi banyak.
Tapi sejak amalkan Skincare Nutriwhite dan Vitamin C,memang hilang abis dah benda2 huduh kat muka.Sel kulit mati pun kita kene buang tau.Kalau biarkan tu yg naik jerawat dan muka x berseri.Nampak kusam.
.
Kalau anda pun ada masalah macam Siera iaitu :
Blackhead kat hidung
Whitehead kat hidung
Muka kusam
Jerawat
Jeragat
Dah cuba macam2 tak jadi
Parut
Kulit gelap
.
ANDA HARUS PAKAI SKINCARE INI.MESTI.DAN ALAMI SENDIRI KULIT WAJAH YANG SEMPURNA,LICIN,LEMBAB dan paling best......MENCERAH
.
.
NO CHEMICAL
LAB TESTED BY DOCTORS AND SCIENTIST
PROVEN EFFECTIVE
NATURAL
.
===================
Wasap Siera untuk order k.Untuk dapatkan best price yang ada diskaun banyak punya,kenala wasap Siera ye +6017-3047554
===================
.
(Komen dibawah selalu termiss,so please wasap ya lovelies)
.
#shakleemalaysia
#kulitcerah
#kulitlicin
#kulitflawless
#skincare
#setkecantikan
#sayajual
#kurus
#slimming
#sayajualmurah
#shaklee
#shakleemurah
#vitamin
#supplemen
#esp #omega #herblax #cinch
#shakeefree
#shakleepromo
#dropshipmalaysia
#agentwanted
#agentshaklee
#sideincome
#jutawanshaklee
22min

» LOG IN to write comment.

parnaibahostel Sarau no hostel de ontem!
A todos que vieram, gratidão
26min

» LOG IN to write comment.