31,405 Posts

41min manjaqani
Normal Pn Madah | منجاقني | Manjaqani
41min manjaqani
X-Pro II Pn Madah | منجاقني | Manjaqani
afiruzsyauqi Skodeng ikan jap petang2 ni.. Hehe #dungun #fishing #kerapu #halusss 1h

» LOG IN to write comment.

aisyahouze By @staylishtay_boutique "Nampak xharga tuh ?? SALE HARI RAYA AIDILADHA ... nak harga sale harus cepat2 datang walk in ke #STAYLISHTAY_BOUTIQUE ... 2 hingga 4 october sahaja ... available offline sahaja
.
.

#staylishtay_boutique #paka #kemaman #kerteh #dungun #terengganu #mesramall #kuantan #shahputra #kolejshahputra #vendorconceptboutique #bandarsuragate #pusatperniagaansuragate" via @PhotoRepost_app
1h

» LOG IN to write comment.

X-Pro II Tengku Lutfi Tengku Ramli
tengkulutfiherbalife Fayyad with toki jalan2 pasar malam.... #pasarmalamdungun
#dungun
1h

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

appleputik Salam Aidil'adha

Kepulangan aku ke kampung halaman bukan atas faktor politik, ekonomi mahupun kenaikan harga minyak negara. Kepulangan aku ke kampung halaman atas faktor jemputan oleh masyarakat setempat yang inginkan kehadiranku untuk memintas lembu-lembu liar yang berkeliaran dikawasan tersebut untuk dijadikan korban pada perayaan nanti. Tanpa kehadiran diri ini lembu-lembu berkenaan tidak dapat dikorbankan!

IZZUDDIN AMEER
(Peneraju Kemajuan Negara)

#return #home #KotaBharu #Dungun #Terengganu #Malaysia #Dubai

@igkelantan
4h

» LOG IN to write comment.

  •   sepu_86 Org ke taik idong ni,hahaha 4h

» LOG IN to write comment.

Rise OWNED by NUR AMIRA KHALIDA

» LOG IN to write comment.

mirlykishop Cantikkan shawls ni!.. Macam2 warna dan corak ada. Boleh digayakan untuk ke kelas, majlis kawin, dinner and etc.. Yang penting shawls ni boleh tutup bhgn depan.yang tu paling penting okay! X nak bebel panjang..mana korang boleh dapat shawls cun ni..korang gi cpt2 ke @staylishtay_boutique di dungun. .ajak satu family serbu hehe

#wideshawls #dungun #wideshawl #sayajualshawl #hijab #sayajual #shawl
6h

» LOG IN to write comment.

taufiqhamal Checkout seaview inn teluk lipat. Jmpa lg #nice#dungun#terengganu 7h

» LOG IN to write comment.

farahalyaa117 Suke2 bersame housemate .. !! #mkn2 #kenyang2 #uitm #dungun #housemate .. 7h

» LOG IN to write comment.

Normal 1st VENDOR CONCEPT IN DUNGUN
staylishtay_boutique By @nor_amira23 "Tahu tak akak tuh buat apa ?? Dia duk 3g kakak dia ... tanya nak flower crown yang mana ... alah IT di hujung jari ... xleh walk in kita main 3g 3g gituhhh ... sweet lohh nampak adik kakak duk 3g ... kih3
.
.

#staylishtay_boutique #paka #kemaman #kerteh #dungun #terengganu #mesramall #kuantan #shahputra #kolejshahputra #vendorconceptboutique #bandarsuragate #pusatperniagaansuragate" via @PhotoRepost_app
7h

» LOG IN to write comment.

azlieparisaziz We rock the nite!
Hoteliers Night is like #FNO #FashionNightOut and I loooooove the 80's!! Thanks @odie4bdul for the picca!!
xx #hoteliers #dungun #uitm
7h

» LOG IN to write comment.

nor_amira23 Tahu tak akak tuh buat apa ?? Dia duk 3g kakak dia ... tanya nak flower crown yang mana ... alah IT di hujung jari ... xleh walk in kita main 3g 3g gituhhh ... sweet lohh nampak adik kakak duk 3g ... kih3
.
.

#staylishtay_boutique #paka #kemaman #kerteh #dungun #terengganu #mesramall #kuantan #shahputra #kolejshahputra #vendorconceptboutique #bandarsuragate #pusatperniagaansuragate
7h

» LOG IN to write comment.

Normal Erwan Tahar
erwan9885 Swimming Class.️from Nayli #dungun#vscocam 8h

» LOG IN to write comment.

Hudson 1st VENDOR CONCEPT IN DUNGUN
staylishtay_boutique Pilih kak mana lens yang berkenan ... hari ini hari sale akak oii ... murah dari harga biasa nim ... rm15 je lens ... pilih pilih hakak oii ...
.
.

#staylishtay_boutique #paka #kemaman #kerteh #dungun #terengganu #mesramall #kuantan #shahputra #kolejshahputra #vendorconceptboutique #bandarsuragate #pusatperniagaansuragate
8h

» LOG IN to write comment.