65,839 Posts

Normal stokindhuha
stokindhuha As salam. Stokin Soka untuk menutup aurat kaki muslimah. Jaminan xjarang, selesa, anti licin. Rm 75/dozen (12 pairs) free pos sem msia. Rm 8/pair + postage Rm 7 sem msia, Rm 10 s/s untuk pembelian kurang dari sedozen. Wassap 0196623356

Pengeposan setiap SELASA & KHAMIS sahaja.
Follow official ig kami @stokindhuha. Tq semua Kaler yg ada mengikut kod:
1. Stripe black
2. Stripe pink
3. Stripe purple
4. Stripe brown
5. Stripe green
6. Stripe blue
7. Neon pink
8. Light pink
9. Light purple
10. Light green
11. Light blue
12. Light grey
13. Maroon
14. Dark purple
15. Peach
16. Skin
17. Black
18. Dark grey
19. Dark brown
20. Kanik purple
21. Kanik pink
22. Kanik blue
23. Kanik green
24. Kanik skin
25. Kanik peach
26. Kanik grey (terlupa nak ambik gambar )
#pejabat #fareeda #sarawak #kuching #sabah #kotakinabalu #johor #KL #johorbharu #negerisembilan #melaka #perak #kualakangsar #pahang #kuantan #terengganu #dungun #kualaterengganu #kelantan #kotabharu #perlis #kedah #sungaipetani #alorsetar #jitra #smkagama #langkawi #sekolah #ipoh #taiping
6min

» LOG IN to write comment.

Normal BOKITTA AND NAELOFAR HIJAB
bokittadungun.naelofar #foxylady yg sgt menawan. .
.
sesiapa yang nk beli online boleh whatsapp gambar warna tudung dari website ya.. nnti kita check stok yg ada kat butik vendor, sbb currently sy dah x pegang stok.
.
whatsapp: 019-9308515
.
#dungun #paka #kerteh #uitmdungun #psmza #bazarpaknil #bokittadungun #sayajual #terengganu #ganu #naelofarstokist #kualaterengganu #udm #unisza #marang #pantaibatuburok #instanthijab #naelofarhijab #naelofar #babesandbasic #pantaiteluklipat #telukgadong #sayajualnaelofarhijab #chicandbasic #bazarpaknil #naelofarstokis #naelofardealer #naelofardungun #foxylady
17min

» LOG IN to write comment.

38min _yedd
Normal yed | 18+1 |
_yedd Dlam dunia ad 3 perkara yg paling berharga
1.kasih sayang 2.kebaikan 3.cinta
#terobek #blue #red beautiful #nike #nikeairmax90 #black #student #engineer #terengganu #dungun #vscocam
38min

» LOG IN to write comment.

matyuqi Nixon Grade AAA
- - Battery engine
- Steel Strap
- Special function (Suhu)

Kualiti kita terbaek ! Dijamin !

#Whatapps 0145427328

Rm170 Include postage

#matyuqicollection #malaysiaonlineshop #malaysian #malaysia #terengganu #dungun #instep #uitm #uitmdungun #prelovedmalaysia #prelovedmurah #preloved #prelovedmalaysiamurah #follow4follow #followme #sayajualjamtangan #sayajualmurah #sayajualonline
1h

» LOG IN to write comment.

Normal momazing_hijabsstyle
milliyroses_closet Nxt project INSTANT SHAWL SOFT COTTON di #milliyroses_closet....semoga semuanya berjalan lancar....amin
#rezeki#Allah#maha#luas#usaha#tangga#kejayaan#insyaAllah. Sape2 yang nak beli retail / borong di alu-alukanmacam2 design & color Wassap kite jer 019-9543437
#instantshawlborong#instantshawl#instantshawlcotton#shawl#instantalaneelofa#kemaman#vendorkemaman#dungun#vendordungun#murah#instashopmurah#bazaronline
1h

» LOG IN to write comment.

mastergrowing_herbal_trusted OPEN ORDER !

Ready stock supplement!
Peninggi badan
Pelangsing
Penggemuk
Pemutih
Pengecil perut
Menghilangkan jerawat
Mata minus
Insomnia
Asam urat
Kolestrol
Diabetes
Stroke
Pembalut
Aura & energy stone
Atau ada keluhan lain? segera Konsultasi. kami siap melayani :) Alasan memilih produk kita
️-BPOM
️-Penghargaan internasional
️-Aman karna herbal
️-Tidak ketergantungan
️-HALAL MUI

#malaysia #johor #kulai #kluang #muar #melaka #portdickson #negerisembilan #puchong #kualalumpur #pekan #pahang #cukai #dungun#terengganu #kualakrai #kelantan #perlis#langkawi #kedah #pendang #gurun #pulaupinang #simpangampat b #taipimg
#kualakangsar#perak#batugajah #olgasyahputra
Free ongkir seluruh indonesia
contact us :
Line/wechat : HerbalAjaib
Bbm: 54343B9B
Wa/sms : +6285287420772
2h

» LOG IN to write comment.

doktercantik_tinggi_langsing OPEN ORDER !

Ready stock supplement!
Peninggi badan
Pelangsing
Penggemuk
Pemutih
Pengecil perut
Menghilangkan jerawat
Mata minus
Insomnia
Asam urat
Kolestrol
Diabetes
Stroke
Pembalut
Aura & energy stone
Atau ada keluhan lain? segera Konsultasi. kami siap melayani :) Alasan memilih produk kita
️-BPOM
️-Penghargaan internasional
️-Aman karna herbal
️-Tidak ketergantungan
️-HALAL MUI

#malaysia #johor #kulai #kluang #muar #melaka #portdickson #negerisembilan #puchong #kualalumpur #pekan #pahang #cukai #dungun#terengganu #kualakrai #kelantan #perlis#langkawi #kedah #pendang #gurun #pulaupinang #simpangampat b #taipimg
#kualakangsar#perak#batugajah #olgasyahputra
Free ongkir seluruh indonesia
contact us :
Line/wechat : HerbalAjaib
Bbm: 54343B9B
Wa/sms : +6285287420772

@doktercantik_tinggi_langsing
2h

» LOG IN to write comment.

Normal SaudagarVimax_Wholesale
saudagardouble_g_herbs LEBIH BASAH !!!
LEBIH BANJIR !!!
LEBIH MELELEH !!!
LEBIH GERSANG !!!
LENCCUUUUUUUNNNNNNNNN !!! MINILOVE ORGASMIC GEL
Yang direka khas untuk wanita menggunakan teknologi pengekstrakan nano kilang dan molekul kecil formula berasaskan air, Minilove Orgasmic Gel sangat berkesan dalam meningkatkan perasaan seksual wanita dan keseronokan dalam hubungan seks dengan rasa ghairah yang tinggi.

CIRI-CIRI MINILOVE ORGASMIC GEL Merangsang rasa ghairah di bahagian faraj Mengandungi bahan-bahan semulajadi
Tidak mendatangkan kesan sampingan Mempercepatkan peredaran darah dan menaikkan ghairah serta membuatkan faraj lebih basah
Sesuai untuk pasangan yang mempunyai nafsu dingin
Penggunaan jangka panjang boleh meningkatkan sensitiviti klitoris Tidak berwarna & tidak berbau.
lebih basah,banjir,cepat meleleh dan lencun.
3h

» LOG IN to write comment.

wansyahirahakmal ajet2 sgt... haha. semua jd hrimau hr ni :D #dungun. #wedding. #terengganu #pantaitelukbidara 3h

» LOG IN to write comment.

wansyahirahakmal hari ke 4 di terengganu. Tahniah fatin dpt kakak ipar. wedding tepi pantai gitew.. i like. your fmly smua awesome glerrrr! k nk dtg lg! xplnning lgsung nk dtg. tp hr ni kte jd kmbar :D hii @fatinnikmahmud. #terengganu #wedding #dungun #midsembreak 3h

» LOG IN to write comment.

tokymastero Angin pantai dingin mencengkam
#beach #dungun #tenang
4h

» LOG IN to write comment.

saudagardouble_g_herbs Cukup besar,cukup panjang,cukup lama...
tapi "TAK CUKUP KERASSSS" !!!
Sampai bila asyik kena perli dengan isteri sahaja,bila nak bersama je senjata anda lembik dan takda power.bila kami sentiasa iklankan anda tidak ambil peduli,sekarang baru tercari2,benda yang baik,apa salah kami share,anda juga dapat manfaat nya.

VIGRXPlus telah terbukti khasiatnya dan telah digunakan oleh jutaan orang di seluruh dunia.fungsi "UTAMA" herba VigRXPlus adalah : meningkatkan stamina yang berganda.
paling penting memberikan kekerasan yang berganda kepada zakar anda yang lemah dan lembik.
4h

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.