720,559 Posts

Juno AINA

» LOG IN to write comment.

Normal Emily Fernández
emilypersonaltrainer Recibí este súper regalo de @zeroazucarsa y prepare unos brownies que quedaron de peeeerlas!!!! Encantada con estos chocolates! 100% recomendados!
Receta:
2 tazas de avena integral molida
1 barra de chocolate negro Torras
4 huevos
1/2 taza de leche de almendras o descremada
1/2 taza de aceite de coco
1 taza de nueces partidas
Sal
Opcional: 1/2 taza de papelón (raspadura) o 4 sobres de endulzante
Unir todos los ingredientes, vertir la mezcla en recipiente bajo y llevar al horno por 30 min aprox a 350 grados.
#enjoy #sugarfree #ceroazucar #0azucar #brownies #stevia #zeroazucar #diabetes #sweet #foodporn #dessert #postrecitosdeemi #chocolate
2min

» LOG IN to write comment.

Normal Head Ice Bogotá
headicebogota Head Ice es una bebida saludable, refrescante, natural sin colorantes, grasa ni azúcar , por tanto es una bebida BAJA EN CALORIAS. Apta para adultos y niños. Por estar endulzada con estevia es una bebida apta para diabeticos . #aloeveragel #estevia #fruta #salud #bienestar #diabetes #sinazucar #lowcalories 2min

» LOG IN to write comment.

Normal AINA
nurulain.abdullah Salah satu #testimonialstevia ... sebenarnya ada banyak lagi tapi nak cakap sesuai dengan semua orang tak semestinya sebab stevia bukan ubat!

Tapi saya suka mngajak anda berhenti mnggunakan gula lasir putih dan bertukar kpd pemanis semulajadi, stevia.

Sama2 kita mjaga kesihatan sebelum sakit. Hanya rm50 sebotol #iklan #onlineshop #kedaionlinemalaysia #singaporeonlineshopping #singaporeonlineshop #bruneidarussalam #bazarpaknil #onlineshopindo #onlineshopindonesia #onlineshopmurah #onlineshopjakarta #onlineshopsurabaya #diabetes #diabetic #buasir #ulser
4min

» LOG IN to write comment.

happylifeproject_ wahhhh emma maembong pun consume vivix tauuu untuk kecantikan dan kesihatan optimum.

berbelanja untuk mencegah jauh lebih murah dari merawat.

_________________________

Vivix Si Tonik Ajaib.

beli 2 botol dalam 1 resit dan layak dapat free membership.

Antara manfaat Vivix ialah :
.
Mengelakkan cyst and fibroid, bagi yang dah sedia ada insyaAllah Vivix dapat membantu mengecutkan cyst dan fibroid.
.
Mengelakkan kanser payudara
.
Anti-aging, mengurangkan kedutan dan garis-garis halus pada muka dan keseluruhan badan
.
Untuk kelihatan Awet Muda dari USIA SEBENAR
.
Mengurangkan masalah rambut gugur
.
Mengurangkan berat badan
.
Mengurangkan gatal yang disebabkan oleh resdung
.
Mengurangkan jeragat dan juga jerawat
.
Meningkatkan kesihatan dan memberi tenaga kepada Pesakit Kanser, Diabetes, Gout, Strok, Darah Tinggi, Sakit Jantung, SLE etc.
.
Bagus untuk membunuh sel kanser or sel yang abnormal dalam badan
.
Sesuai untuk heavy smoker, mengurangkan sakit dada dan mencairkan kahak dan lendir dlm dada akibat rokok serta insyaAllah mampu membantu untuk menghentikan ketagihan pada rokok
.
.

#sayajualshaklee #kanser #cegahkanser #darahtinggi #strok #penyakitkronik #pengedarshakleepenang #antiaging #vivixshaklee #vivix #kencingmanis #diabetes #cyst #antiaging #antifibroid #beauty #health #HappyLifeProject_
10min

» LOG IN to write comment.

happylifeproject_ Testimoni Vivix Si Tonik Ajaib

penglihatan lebih terang,
kelihatan 10 tahun lebih muda dari usia sebenar.
dan turun berat sebanyak 6kg.

wahhhhhhh
.
.
harga setanding kualiti.

__________________

Vivix Si Tonik Ajaib.

beli 2 botol dalam 1 resit dan layak dapat free membership.

Antara manfaat Vivix ialah :
.
Mengelakkan cyst and fibroid, bagi yang dah sedia ada insyaAllah Vivix dapat membantu mengecutkan cyst dan fibroid.
.
Mengelakkan kanser payudara
.
Anti-aging, mengurangkan kedutan dan garis-garis halus pada muka dan keseluruhan badan
.
Untuk kelihatan Awet Muda dari USIA SEBENAR
.
Mengurangkan masalah rambut gugur
.
Mengurangkan berat badan
.
Mengurangkan gatal yang disebabkan oleh resdung
.
Mengurangkan jeragat dan juga jerawat
.
Meningkatkan kesihatan dan memberi tenaga kepada Pesakit Kanser, Diabetes, Gout, Strok, Darah Tinggi, Sakit Jantung, SLE etc.
.
Bagus untuk membunuh sel kanser or sel yang abnormal dalam badan
.
Sesuai untuk heavy smoker, mengurangkan sakit dada dan mencairkan kahak dan lendir dlm dada akibat rokok serta insyaAllah mampu membantu untuk menghentikan ketagihan pada rokok
.
.

#sayajualshaklee #kanser #cegahkanser #darahtinggi #strok #penyakitkronik #pengedarshakleepenang #antiaging #vivixshaklee #vivix #kencingmanis #diabetes #cyst #antiaging #antifibroid #beauty #health #HappyLifeProject_
11min

» LOG IN to write comment.

headicebogota Bebida head ice baja en calorías con fruta y aloe vera endulzado con estevia 32% pulpa de fruta, cuatro deliciosos sabores: mango, pera, durazno y manzana 250 ml y lo mejor con el antioxidante natural como lo es el aloe vera y con solo 35 calorías . #aloeveragel #estevia #fruta #salud #bienestar #diabetes #sinazucar #lowcalories 12min

» LOG IN to write comment.

dietadavivis Faltando 5 dias pra enfrentar a praia novamente (agora com 14 kg a menos) amando a cia dos meua sucos detox que a @brasil_culinaria me fornece! Entrega pra mim bem bonitinho e geladinho na agencia! Tbm vou intensificar minha esteira e meus exercícios com o filhote e vamos que vamos! #dieta #dietasemsofrer #malhar #malhacao #detox #praia #beach #gym #diabetes #dietadavivis 14min

» LOG IN to write comment.

myagentmattie If you are diabetic and looking for life insurance, be sure to contact me. Protection up to $35,000 available Ages 0 to 85 eligible to apply NO physical examination required (insurance is based on health questions)
PAID  cash benefits within 24 hours, once a claim is approved.
Payment to fit most budgets Rates NEVER increase coverage NEVER decreases (as long as premiums are paid)
Contact me to set up a FREE consultation
MyAgentMattie@yahoo.com 267-417-3505

#ProtectYourLegacy #RIP #Philly #MyAgentMattie #GenerationBreaker #ProtectingFamilies
#Diabetic #diabetes #stroke #cancer
15min

» LOG IN to write comment.

Normal Head Ice Bogotá
headicebogota Porque pensamos en tu salud y bienestar. Somos únicos en el mercado pulpa de fruta, aloe vera , estevia. Bebida apta para diabeticos. #aloeveragel #estevia #fruta #salud #bienestar #diabetes #sinazucar #lowcalories 17min

» LOG IN to write comment.

happylifeproject_ Vivix Si Tonik Ajaib.

beli 2 botol dalam 1 resit dan layak dapat free membership.

Antara manfaat Vivix ialah :
.
Mengelakkan cyst and fibroid, bagi yang dah sedia ada insyaAllah Vivix dapat membantu mengecutkan cyst dan fibroid.
.
Mengelakkan kanser payudara
.
Anti-aging, mengurangkan kedutan dan garis-garis halus pada muka dan keseluruhan badan
.
Untuk kelihatan Awet Muda dari USIA SEBENAR
.
Mengurangkan masalah rambut gugur
.
Mengurangkan berat badan
.
Mengurangkan gatal yang disebabkan oleh resdung
.
Mengurangkan jeragat dan juga jerawat
.
Meningkatkan kesihatan dan memberi tenaga kepada Pesakit Kanser, Diabetes, Gout, Strok, Darah Tinggi, Sakit Jantung, SLE etc.
.
Bagus untuk membunuh sel kanser or sel yang abnormal dalam badan
.
Sesuai untuk heavy smoker, mengurangkan sakit dada dan mencairkan kahak dan lendir dlm dada akibat rokok serta insyaAllah mampu membantu untuk menghentikan ketagihan pada rokok
.
.

#sayajualshaklee #kanser #cegahkanser #darahtinggi #strok #penyakitkronik #pengedarshakleepenang #antiaging #vivixshaklee #vivix #kencingmanis #diabetes #cyst #antiaging #antifibroid #beauty #health #HappyLifeProject_
18min

» LOG IN to write comment.

eternitymedme A testimonial from Wasim Akram, current coach for Indian Premier League Cricket and former player for the Pakistan team: "I can highly recommend Eternity. I have found that their Bioidentical Hormone Replacement Program has made a significant improvement in my diabetes and overall sense of wellbeing. Eternity safeguards your life and increases your vitality. Eternity is the Gold Standard of Health Screening." 21min

» LOG IN to write comment.

Normal GAJI 40jt/bln.bisnis FENOMENAL
beauty_moment.dr cuaca berubah2...kadang bkin gak fit badan..jd gampang sakit..?!!
yuk sllu sdiakan MOMENT PROPOLIS drumah anda.
sayangi kluarga anda ya bundsist.

mau tau lbih manfaat lainya lngsung add pin saya 7cd72724

#sehat #asli #progmil #propolis #bidancantik #polwan #bumil #elergi#penambahnafsumakan#herbal #trustedseller #tasbranded #grosircreamhn #glucogen #glucola #putih #sayangkeluarga#borok#javaorganicslimming #jantungcoroner#magh#dianpelangi #diabetes#kolesterol
22min

» LOG IN to write comment.

Normal Rx Water Malaysia
rxwatermalaysia WE ARE THE ONE

The All New Rx Water adalah SATU-SATUNYA penapis air di Malaysia yg mendapat anugerah Malaysia Good Design
Menggabungkan (Teknologi 2+1) TEKNOLOGI AIR SIHAT UNTUK DIMINUM & TEKNOLOGI OZON UNTUK MAKANAN menjadikan #rxwater sangat sesuai untuk kesejahteraan keluarga anda dirumah

Status: HALAL diiktiraf JAKIM
Jenis air: Alkali (Ph 7.8-8.3)
Penapis utama: Original Seramik
Teknologi: Bamboo-Qun, Crystal Ball, Tanah Liat Berkalsium Tinggi, Beraura, Teknologi Ozon untuk Makanan
Konsep: Teknologi Sains & Islam (Air Putaran Arah Lawan Jam, Konsep Samak, Air SUCI untuk Diminum)
Anugerah: Pemenang Malaysia Good Design dalam Inovasi Penapis Air

Call/WhatsApp: +6011-19708119

#rxwater #rxwatermalaysia #airalkali #airozon #ozon #airterapi #aura #airpenawar #airsamak #airbuluh #bamboo #halaljakim #kanser #diabetes #sakit #heartattack #sayajual #sayajualonline #sayajualpenapisair #bazaarpaknil #onlineshop #visitmyig #igshop #igshopmalaysia #instadaily #instagood #instashopmalaysia #penapisair
24min

» LOG IN to write comment.

kelly_mmb Ir a la farmacia a buscar mi medicina pero si querian darme mas porq contra ... todo por mi salud a controlar el azucar pero la boca no jajajaja ahy santo.... (me siento vieja lol)
#dieta #diabetes #salud
28min

» LOG IN to write comment.