12,257 Posts

captain_awang indah nyaa duniaa ini...cantik jugak tempat nyaaa

#photographer #kakicamera #photoshoot #tamanbunga #desaparkcity #manjalara
5h

» LOG IN to write comment.

captain_awang indah nyaa duniaa ini...cantik jugak tempat nyaaa

#photographer #kakicamera #photoshoot #tamanbunga #desaparkcity #manjalara
5h

» LOG IN to write comment.

coffeehuntermanjalara Assalamualaikum semua warga #coffeehuntermanjalara 🌞

Pernah tak rasa gula2 Dynamite ni ? Saja je nak bagitau yang Blue Coral #terbaikkk #ohsemmm kami sama saja rasanya dengan gula2 ni

Kami nk mintak maaf kt semua customer2 tetap kami di #manjalara #maluri #desaparkcity #kepong #menjalarian sbb kami BERCUTI harini dan esok

Hari Isnin kami beroperasi seperti biasa 10pagi - 10mlm di tmpt biasa
Jgn merajuk pulak naa
5h

» LOG IN to write comment.

jc_espressocoffee We are currently having Ukulele Workshop right now so it's FULL HOUSE! But we still serve beverages if you'd like to come check out the workshop.

#jcespressocoffee #bandarsridamansara #desaparkcity #desapark #kepong #ukulelelove #ukulelemalaysia #ukulelecover #ukuleleworkshop
1w

» LOG IN to write comment.

jc_espressocoffee Class of April Ukulele Workshop with Daniel Lee Congratulation to all students, you guys were amazing yesterday! Hope you guys had fun as much as we do.
#jcespressocoffee #bandarsridamansara #desaparkcity #desapark #kepong #ukulelelove #ukulelemalaysia #ukulelecover #ukuleleworkshop
6d

» LOG IN to write comment.

nikakaran Ahhh what a joy to just walk in the park and breathe fresh air #gratitude #littlethingsmakemehappy #walkinthepark #malaysia #desaparkcity 7h

» LOG IN to write comment.

coffeehuntermanjalara Hujan lebat kat sini
Tiba2 dtg rezeki Goreng Pisang Cheese from my aunty
Layan pulak dgn Mocha #ohsemmm #terbaikkk drpd #coffeehuntermanjalara
Perghhhh #ngamterokk Disebabkan hakak risau khemah terbang pastu hakak penakut tgk guruh so bila hujan dah reda baru sambung niaga Maafkan saya maafkan sayaa

#menjalarian #manjalara #kepong #desaparkcity #desapandan #kgpandan #maluri #supportlokal #sayajual #sayajualcoffee #sayajualgreentea #sayajualair #sispayung #merecikkk
23h

» LOG IN to write comment.

coffeehuntermanjalara Kami beroperasi di JLN PERTIWI, TMN MALURI CHERAS hari ini sehingga jam 10 malam !

Hanya untuk sementara waktu sahaja
Jadi jgn lepaskan peluang ini kpd warga #maluri
#ampang #cheras #desapandan #kgpandan yg teringin nk rasa menu2 #ohsemmm #terbaikkk #coffeehuntermanjalara pakat2 mai sebab BELI 5 PERCUMA 1 bohh #menjalarian #manjalara #kepong #desaparkcity #supportlokal #sayajual #sayajualair #sayajualcoffee #sayajual #sayajualgreentea #sispayung
1d

» LOG IN to write comment.

bellexian Nightlight.
#desaparkcity
1d

» LOG IN to write comment.

coffeehuntermanjalara Perghhh ngam2 siap setup dh ada customer borong 3 terus Yg lain mcmana ??
Jom serbu stall kami #coffeehuntermanjalara harini sehingga 10malam ini !! LOKASI :: Jln Pertiwi, Taman Maluri Cheras
And guess what ?? DEPAN RUMAH HAKAK !! Hahaha adoii memang gamble habis la harini demi tidak menghampakan kawan2 hakak kt sini

Nak order or nak tanya apa2 whatsapp/call je 0173369764 okayy
#menjalarian #manjalara #maluri #desaparkcity #cheras #ampang #merecikkk #ohsemmm #terbaikkk #sayajual #sayajualcoffee #sayajualair #sayajualgreentea #sispayung #supportlokal
1d

» LOG IN to write comment.

Normal The Social 《 Est. 2001 》
thesocial.my Yup, style your own giftbox for Mum this Mother's Day! Comes with a surprise necklace inside.
Next Sunday, 8th May at 11.30am-2pm, we'll be having a craft session for those who would like to treat Mum to a special gift.
Craft materials will be provided. Strictly by reservation and first-come-first-serve only.
The Social @ Publika : 03-6207 9225
The Social @ Desa ParkCity : 02-6279 9225
1d

» LOG IN to write comment.