67,519 Posts

5min jolyynnnn
Normal Jo Lynn
jolyynnnn Love the cosiness and quiet ambience of this eating place. #restaurantreview #shimaandnadiabuffetbistro #shaftsburysquare #cyberjaya #PhotoGrid 5min

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

avantlamode #ALMHennaArt: Simple & youthful pieces are my favourite! I will be doing plenty of these at my upcoming events.
.
Event 1: Selangor Fashion Street
Venue : Pekarangan SACC Convention Centre
Date : 29, 30, 31 Jan & 1 Feb 2015
Time : 10am to 10pm
Booth: 18 (Near Entrance)
Event 2: Rantai Art Festival 2015 #RAF15
Venue: Lanai Matic
Date: 28 & 29 March 2015
Time: 10am - 10pm

Event 3: Campus Fest 2015
Venue: Multi purpose Hall, #MMUCyberjaya
Date: 7 April 2015
Time: 10am - 6pm
.
*I accept individual & small group appointments too. (Location: Shah Alam) For Henna Art at events, parties and weddings, simply contact me via Email or WhatsApp.
26min

» LOG IN to write comment.

Normal HannaCreativeDesigns
hannacreativedesigns Printed White Paperbag (with base)

Theme : Spiderman

80pcs
Sura - N9

Thank you dear!

#printmurah
#printedpaperbag
#sayajual
#doorgiftbajet
#doorgiftmurah
#kenduridoorgift
#majlisakikah
#majlisberendoi
#cyberjaya
#putrajaya
30min

» LOG IN to write comment.

uzmastores Salam semua
Beg button stock da tak banyak tinggal.. dark purple & orange da SOLD OUT tau.. yg lain ade ag.. cpt tau order.. kang abs nngis lak.. Whatsapp us to purchase 0123869814 #uzmastores #sayajual #sayajualmurah #sayajualhandbagmurah #handbaglovers #bazaarpaknil #visitmyig #visitig #iklanvisitig #instashop #selangor #kualalumpur #johor #sabah #sarawak #putrajaya #cyberjaya #malaysia #uitmshahalam #uitmpuncakalam #ukm #uia #dressingroombylb
36min

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

fathchoy Siapa yang masih teringat dengan 'last show' Yasmin Matthews bersama Maddthelin? Dan siapa masih terngiang-ngiang dengan Uprising Music Festival 2014 tahun lepas? (#uprisingmusicfest2014)
Yeahhh tahun ni SEKALI LAGI, pihak Kelab Belia Karyawan Putrajaya (@karyawanputrajaya) akan menjemput band band yang lagi gempak, brand brand yang lagi meletup dan aktiviti aktiviti yang lebih padat dalam di bawah satu bumbung di Menara KBS, Putrajaya, dalam masa satu hari, 25hb April 2015! Kita akan ada 'motard streets performance, skate competition, lokal brands, food and beverages' dan banyak lagi weh! So korang kena stay tuned, sentiasa peka, dan jangan lupa follow;
Facebook
-----> www.facebook.com/kelabbeliakaryawanputrajaya

Twitter
-----> @kbkputrajaya

Instagram
-----> @karyawanputrajaya

#putrajaya #cyberjaya #kualalumpur #malaysia #vscomalaysia #tempatan #lokalah #lokalbrand #lokalband #indie #core #metalheads #rockheads #uprisingmusicfest2014 #food #motard #skate #art
45min

» LOG IN to write comment.

mohmmed_albahri كُل شِيء نَستْطِيع آنْ نَجعلہ كَمآ نُريد إلا آلقَدْر وَآلنصِيب هنآ يَستوجِب عَلِينا آلرِضَآ فَقطْ ..♡
With @ali_shwtar
#Malaysia #cyberjaya#beautiful #day #memories#amazing #fanny #fantastic #crazy#weekend
1h

» LOG IN to write comment.

ashriszboutique #Repost @gorgeousdareesa
・・・
Perghh...customer akak ni boleh jd model GD terus nih...tq sis yg sanggup datang dr Ampang semata2 nak repeat beli Shawl Qaseh Loop...best la sis nih...tq so much dear....sy jual yer...#gdlover #shawlqasehloop
Haaa...korang bila lagi..jgn tunggu last minit ye sbb stock Qaseh Loop makin susut dah...akak dh x restock lagi dh yer... Jom walkin ke butik #gorgeousdareesa di CBD Perdana 2, Cyberjaya atau butik agen kami @ashriszboutique di 31-1 jalan reko sentral 2, kajang. Nak order online pn boleh...wsap je ke 019 2624889 ok

#akakgorjes
#sayajual #instashop #visitmyig #hijabista #hijabi #ootd #hijab #fashion #tudungekspress #tudung #butikgd #hijabiqueen #hothijabiqueen #bangi #cyberjaya #vendorbangi #vendormalaysia #vendor #vendorkajang #kajang #sale #hargaruntuh #sayabeli
2h

» LOG IN to write comment.

Normal Fresh Flower
zeefloral Nama: Red Rose Harga: RM 20 (1dozen) ️SILA BUAT TEMPAHAN 1minggu sebelum tarikh yang dikehendaki ️Whatsapp 013-7197832 atau email kami di zeefloral@yahoo.com untuk quotation ️Penghantaran dikenakan RM10 #freshflowermalaysia #bungasegarmalaysia #putrajaya #cyberjaya #bangi #roses #carnation #lily #zeefloral #sayajual 2h

» LOG IN to write comment.