35,507 Posts

masitohharon BEST SLIM.

Terkenal di dunia penurunan berat badan, membakar lemak dgn pantas dlm masa 30 hari, Best Slim gel lembut adalah pilihan terbaik.Ia boleh menyekat selera makan , menggalakkan metabolisme , tiada cirit-birit dan tidak perlu bersenam dan selamat digunakan.

Diadun dari Bahan - Bahan asli 100% Ekstrak Herba :
Ekstrak Biji Cassia, Ekstrak Coicis , Ekstrak Mulberry Leaf , Ekstrak Lotus daun , Ekstrak Mustard , Amylum Perubatan.

Bagaimana BEST SLIMMING CAPSULE berfungsi :

Ø mempercepatkan metabolism
Ø meningkatkan tenaga
Ø membantu badan untuk membakar lemak.
Ø boleh membuang lemak tersembungi dengan cepat.
Ø Tidak perlu diet yang menyakitkan
Ø Membersih usus
Ø Mengurangkan lemak dalam darah
Ø Membuang toksin dalam badan

CARA PENGAMBILAN :
* 1 Biji SAHAJA Sehari sebelum atau selepas sarapan pagi.
(Jangan mengambil lebih pil daripada yang disyorkan. )
* Minum lebih banyak air. Jangan melangkau waktu makan
( Amalkan diet yang sihat dan seimbang. )
* Jangan mengambil alkohol.
Lakukan senaman atau kardio untuk mempercepaykan kesan.

Maklumat keselamatan : -
best slimming capsule tidak sesuai untuk :
Pesakit Darah Tinggi,Jantung,Diabetes dan lain2 penyakit kronik dan mengambil ubatan secara rutin, ibu mengandung atau mengambil pil PERANCANG.

Sms/whatsapp 0125071407 utk oder

#sayajualmurah #igshop #igshopmalaysia #instashop #malaysiaon9shop #bestslim #bestslimmurah #sayajualbestslim
#uitm #uum #usm #secretskinkawaiicollagen #patiibuputihbyjannalawwa #gift #jomshopping #ctdk #terengganu #terlajaklaris #MURAH #mzsecretsoap #originalproduct #aurawhiteskinspa ##malaysiaigshop
30min
  •   arcobalenodesigner visit our ig ! we provide design service for your instashop . 1min

» LOG IN to write comment.

tips_pelangsingan_badan .
Ramai antara anda yang sudah serik menggunakan pelbagai jenis produk 'fat burner' yang ada di pasaran namun tiada penurunan berat badan seperti yang diharapkan. Tapi dengan Advance Slim, hanya feedback positif yang kami terima! PROMOSI SUPER JIMAT masih lagi dibuka. Tq. Takut x turun berat? Kalau betul2 turun camne??? Whatsapp ke 0139609275 untuk dapatkan harga promosi

#sayajualadvanceslim #produkkecantikan #produkkurus #sayanakkurus #raya2014 #bazaarpaknil #sayajualmurah #instashopmalaysia #glamraya2014 #visitmyigmalaysia #kurus #kurussebelumraya #kuruskanbadan #cantik #cantiksehat #gemok #advanceslim #langsing #sale #rozitachewan #noradanish #emmamaembong #ctdk #zizanrazak #neelofa #rozitachewan #aaronaziz #lisasurihani #kakishoppingonline
38min

» LOG IN to write comment.

babiesblink33 ・・・
♡♡VGS♡♡ Waaa..VGS punya penangan..bukan stakat putih gebu je,pinkish berkilat glowing mowing shining semua lah...
asal nya muka kusam,berjeragat dan berjerawat..skrg,fuhh,tgk kulit dia,meleleh air liur kita..
anda tak tringin kerrr???
jom la try.^_^/ kami bukan jenis yg suka mereka2 testimoni ya..
ini betul2 dr pengguna VGS..
apa yg kami kongsi adalah apa yg pengguna bagi.. mmg VGS terbaikk lah.. nak putih,nak gebu,nak licin,nak glowing,nak cantik,

jgn tunggu lama2,

Whatsapp kami sekarang yukkk.. 0145044909

#berkesan #cantik #putih #pinkish #glowing #collagen #scrub #cepat #berseri #sabun #onlineshopping #onlineproduct #f_leeaddicts#onlineproduct #online #onlinestore #geraipaknil #ctdk #shilaamzah #emmamaembong #zizanrazak #ekzema #pengubat #jerawat #shoping #f_leeaddicts
38min
  •   leenz85 rahsia turun hingga 15kg 30min

» LOG IN to write comment.

nora_wardrobe Jadore Dior EDP for Women

PROMOSI TERHEBAT
PROMOSI TERBARU

BUY 3 Perfume FREE 1 Perfume !

Assalamualaikumm.. Nora ada good news,. Atas permintaan ramai, Promosi 3+1 DILANJUTKAN sehingga hujung bulan ini. Beli mana-mana 3 perfume gred 5A (RM100 , normal price) PERCUMA 1 perfume.. Jadi, anda dapat 4 botol perfume dengan harga RM100 sahaja.. Boleh mix semua perfume..Lebih jimat & berbaloi-baloi !
Ulangan : Buy 3 + Free 1 = 4 botol perfume gred 5A RM100 shj

Free pos semenanjung Malaysia

Promosi SAH sehingga 30 November 2014

Whatsapp Nora : 0133151095

Pastinya berbaloi - baloi

#sayajual #sayajualmurah #minyakwangi #perfume #fragrance #sayajualperfume #perfumedubai #like4like #nice #amazing #love #instashop #igshop #sale #promosi #cantik #ctdk #mjats #baazarpaknil #wangi #rare #gift #murah
2h

» LOG IN to write comment.

affeirashoppers More feedback here
#affeirashoppersfeedback
.
️ PLEASE BACA CAPTION SAMPAI HABIS SEBELUM ORDER YE DEAR
.

FORMAT ORDER
Bagi memudahkan, x pyh send gmbr taw dear. Ikut je format yg kat bawah ni
Nama lens, color, power
Ex: Hybrid brown 100/550

SEND ORDER TO
WHATSAPP +60178381402
NO CALL

#sayajual #sayajuallens
#contactlensmalaysia #uitm #contactlensmurah #lensmalaysia #bazaarpaknil #instashopmalaysia
#lensmurah #contactlenskorea #sayajualcontactlens #ctdk
2h

» LOG IN to write comment.