6,513 Posts

emasputih90 Fuh dapat juga merasa "Skuter Electric" walaupun sekejap je. Serius best ! Hihi.. Macam bawak motor skuter besar tu.. Teruja !

#blogger #media #kelabbloggerbenashaari #launchevent #comos #uoabangsar
14min
  •   zanoh_ D mana ba ni. Mcm syoo jak 22s

» LOG IN to write comment.

penaberkala EV Car Sharing yang pertama di Malaysia

Alternatif lain untuk public transport selain bus, teksi, lrt, monorail atau ktm. From now on, we have one more smart choice: EV CAR!

Boleh juga sewa untuk merasai pengalaman drive EV Car pada kadar RM8 untuk 15 minit.

Worth it to try!

More info, kindly visit: www.comos.com.my

#COMOS
#EVCar
#GreenTechMalaysia
#ProjekTravel
#PenaberkalaDotCom
16min

» LOG IN to write comment.

19min azamfarid
Juno Azam Farid

» LOG IN to write comment.

ahmadfauziaryaan Tadaaaaa.. COMOS kenderaan elektrik pertama telah selamat dilancarkan.
Ini adalah antara kereta elektrik pertama utk kegunaan. Orang ramai.boleh 'menyewa' kenderaan ini di kawasan lembah klang sebagai gantian teksi dan kenderaan awam lain dengan harga yg sangat berbaloi atau lebih kurang dengan teksi & bas.

Anda diminta utk mendaftar & akan diberikan kad dimana kad itu adalah sensor keluar masuk utk kegunaan kereta ini. So simple !! Ok jom berCOMOS.. #comos
#electricvehicle
#kelabbloggerbenashaari
#projektravel
#blogger
#bloggermalaysia
#duniapatikdotcom
#duniapatik
#duniapatikreview
28min

» LOG IN to write comment.

bonikacak kereta-kereta comos. akan di Test Drive oleh datuk bandar kuala lumpur sendiri. bangsar - jalan duta - banngsar. malaysia's first ev car sharing program

#comos
#evcar
#keretaelektrik
#keretacomos
#greentechmalaysia
#malaysiaautomotiveinstitute
#rapidkl
#renault
#tceurocar
#celcom
#datukbandarkualalumpur
#blogger
#bonikacakdotcom
#kelabbloggerbenashaari
34min

» LOG IN to write comment.

bonikacak kereta-kereta comos. akan di Test Drive oleh datuk bandar kuala lumpur sendiri. bangsar - jalan duta - banngsar. malaysia's first ev car sharing program

#comos
#evcar
#keretaelektrik
#keretacomos
#greentechmalaysia
#malaysiaautomotiveinstitute
#rapidkl
#renault
#tceurocar
#celcom
#datukbandarkualalumpur
#blogger
#bonikacakdotcom
#kelabbloggerbenashaari
36min

» LOG IN to write comment.

penaberkala Speach by Dato' Sri Haji Syed Zainal Abidin B. Syed Mohamed Tahir, Executive Chairman - CMS Consortium Ecotour Sdn Bhd "COMOS is supporting government's initiatives, one of it is through MITI on National Automative Policy (NAP) by creating critical mass for the utilization of EVs"

Personally, I'm really looking forward to it, to have environmental friendly vehicles on the road and to have this type of multi-purpose vehicle. Congratulation COMOS!

#COMOS
#EVCar
#GreenTechMalaysia
#ProjekTravel
#PenaberkalaDotCom
52min
  •   mohdzarin Nice, baru terfikir nak approach comos. Tgk2 dah ada launching dah. Hehe 43min
  •   penaberkala @mohdzarin Hari ni dah launch. Special offer, 1 year membership cuma RM50. Normal price, RM300 35min

» LOG IN to write comment.

ahmadfauziaryaan Ucapan oleh Executive Chairman CMS Consortium Ecotour SDN BHD, Dato Sri Haji Syed Zainal Abidin sebagai ucapan pembukaan sebelum perasmian.

Ehh .. Beliau ni org hebat di Proton suatu ketika dulu laaa & now menubuhkan legasi baru berkaitan kereta. Sgt2 hebat bg abam utk idea kereta elektrik pertama di Malaysia ni.

Wowwww.. Hebat nyeee kereta ni haaa.. #comos
#electricvehicle
#kelabbloggerbenashaari
#projektravel
#blogger
#bloggermalaysia
#duniapatikdotcom
#duniapatik
#duniapatikreview
55min

» LOG IN to write comment.

emasputih90 Launching KERETA ELECTRIC pertama Malaysia.. Huh terbaik kereta ni.. Comos - the future of Malaysia's 1st ever electric vehicles car sharing program.

#blogger #media #kelabbloggerbenashaari #launchevent #comos #uoabangsar
57min

» LOG IN to write comment.

57min red_scarz
Rise Mr. Firdaus Windey
red_scarz Ucapan dari COMOS Executive Chairman, Dato' Sri Haji Syed Zainal Abidin.
Launching EV event.
#Electriccar #comos #comoscar #evcar #evcars #kelabbloggerbenashaari
57min

» LOG IN to write comment.

emasputih90 repost via @instarepost20 from @penaberkala
Kami di sini untuk Malaysia's EV Car Sharing Program

COMOS - Sharing & Saving Made Easy!

#COMOS
#EVCar
#GreenTechMalaysia
#ProjekTravel
#PenaberkalaDotCom 
#instarepost20
#KelabBloggerBenAshaari
1h

» LOG IN to write comment.

ahmadfauziaryaan Wowwww.. Abam so sexcited nak rase naek COMOS kereta elektrik pertama di Malaysia.

Eeee.. Menggeletik nyeee nak jalan2 naek kereta comeeel ni.
Haaaa korang menggeletik ke idok nak tgk kereta ni?? Nantikan... #kelabbloggerbenashaari
#projektravel
#comos
#electricvehicle
#duniapatikdotcom
#duniapatik
#duniapatikreview
1h

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

emasputih90 Currenty at Launch Event of Malaysia's First EV Car Sharing Program (COMOS) .

Sharing & Save Mode Easy

UOA BANGSAR.

#blogger #media #kelabbloggerbenashaari
#comos #launchevent #uoabangsar
1h

» LOG IN to write comment.

ahmadfauziaryaan Attending MALAYSIA'S 1ST EV CAR SHARING PROGRAM event di Bangsar.
Mjlis pelancaran kereta elektrik pertama di Malaysia yg akan dirasmikan oleh Datuk Bandar Kuala Lumpur.
Haaaa cmne laa rupa kereta tu yeee.. Nantikan.. #kelabbloggerbenashaari
#projektravel
#event
#comos
#electricvehicle
#duniapatikdotcom
#duniapatik
#duniapatikreview
1h

» LOG IN to write comment.

Normal Mr. Firdaus Windey
red_scarz Launching Malaysia's First Electric Car EV (COMOS)
#Electriccar #comos #comoscar #evcar #evcars #kelabbloggerbenashaari
2h

» LOG IN to write comment.

penaberkala Kami di sini untuk Malaysia's EV Car Sharing Program

COMOS - Sharing & Saving Made Easy!

#COMOS
#EVCar
#GreenTechMalaysia
#ProjekTravel
#PenaberkalaDotCom
2h

» LOG IN to write comment.