225,644 Posts

Normal BADAN KURUS KULIT CANTIK
audela_petalingjaya NAK MENANG IPAD MINI??
=====================
.
Sempena Bezday Nad Zainal yg bakal tiba serta menghargai pengguna setia Audela, kami nk bagi uolss FREE je hadiah2 kt bawah ni:- .
.
1st place - Ipad Mini
2nd place - RM300
3rd place - 1 botol Audela x 5 pemenang
.
Apa yg uolss perlu buat?
Join je CONTEST ni :
.
SELFIE PALING KREATIF & TESTIMONI PALING BEST ! 4 Langkah Mudah nk menang:- .
.
️FOLLOW IG @by_nadzainal
️REPOST gambar ini
️POST gambar selfie anda beserta testimoni di IG anda
️LETAK #AudelaTheBest #AudelaLover
(pastikan IG x private ye)
.
.
*Pemenang akan dipilih berdasarkan gambar SELFIE yg KREATIF & TESTIMONI yg paling best !
.
.
.
Mudah je kan??
.
.
P/S:-
Uolls BEBAS utk submit seberapa banyak penyertaan.
Kena IKUT semua syarat2 yg diberikan baru layak menang
Pastikan gambar korang tu CLEAR (nak buat HD pn bagus tapi janji clear )
Contest akan tamat pada 15/5/2015 .
Tunggu Apa Lagi??
Start la cepat..
.
Gud Luck
.
Jom ber 'audela' sebelum raya!!! Masih sempat nak dapatkan badan langsing & kulit cerah gebu uolls.
.
WhatsApp "NAK AUDELA" 019-3466443
WhatsApp "NAK AUDELA" 019-3466443
WhatsApp "NAK AUDELA" 019-3466443
.
NAK BAGI HARGA BEST
.
NAK BAGI FREE POSTAGE/COD
.
COD 🏇#petalingjaya #jalanklanglama #bangsar
.
#combox5 #detox #slimming #whitening #antiageing #vitality #AudelabyNadZainal #audelateam #kurusdanputihserentak
#SlimmeWhite #jualmurah #kurus #cantik #bazarpaknil #selebriti #celebritylass #pamoga #quputeh #sihat #diet #atkins #cmd #msu #uitmshahalam #slimmewhite
20min

» LOG IN to write comment.

Normal Jom Kurus Dengan CMD
projekkurus_7hari Sebelum ni tangkap gambar kena senget2 nk tutup lemak
Skrg die dah confident dah
Mana taknyeee
dah loss 6kg..!!!
Dari 63kg ke 57kg
Sape lg yg bakal Syiqin guide utk kurus kurus kurussssss
Whatapp:017-2254376
Syiqin guide dengan kasih sayang ye
tanpa perlu bersenam
tanpa perlu berlapar
tanpa perlu menelan pil
tanpa perlu berpantang
original
no fake product

#cmd #cmdhydrod #cmdoriginal #projekkurus7hari
#cmdbysyiqin #projekkurus #sayagunasayajual #guide24jam #resipikurussyiqin #kurus #ubatkurus #pilkurus #tipsdiet #tipskurus #dietatkins
#jerawat #ubatjerawat #shaklee #aurawhite
#villagepeople #bazaarpaknil #produkkecantikan #produkkesihatan #produkkurus #pilkurus #shawl #jubah #jubahdress #ubatkencingmanis #ubatrambutgugur
21min

» LOG IN to write comment.

28min aina_rahaina
Normal roa rahaina
aina_rahaina Simptom Demam Denggi
-sakit kepala
-sakit otot
-ruam di badan
-loya dan muntah
-hilang selera makan
-cirit-birit

Sehingga kini belum ada vaksin atau ubat khusus untuk demam denggi. Pesakit yang disahkan dijangkiti demam denggi diberi rawatan rehidrasi supaya pesakit tidak mengalami renjatan. Rehidrasi, proses rawatan yang memerlukan pesakit minum air dan dgn bantuan #cmd yg mampu mengecilkan molekul air mencepatkan proses penyerapan air di dalam tubuh pesakit hingga ke peringkat sel.

Virus denggi perlu keadaan yang berasid untuk merebak dan menjangkit sel-sel platlet yang lain. Dengan mengurangkan kadungan asid di dalam darah, rebakan virus denggi boleh dihalang atau direncatkan. Pertumbuhan virus denggi mesti perlu disekat dahulu supaya sistem pertahanan imunisasi badan dapat melawan dan menghapuskan sisa-sisa virus denggi di dalam badan.

Masalah badan yang berasid dan dijangkiti virus ini boleh dihalang dengan meminum air yang beralkali dan secara tidak langsung menaikkan platlet darah kepada normal.
28min

» LOG IN to write comment.

Normal 🏻Agent Dropship Wanted 👭
maysaracollection Berminat berniaga sendiri tetapi tiada modal?
Inginkan pendapatan ribuan ringgit walau hanya duduk dirumah? Sertai kami 🏻sebagai agent dropship produk kecantikan di Maysara Collection. .
SYARAT MENJADI AGEN DROPSHIP KAMI ADALAH:
Latar belakang internet 🌎yang baik
Aktif, penyabar dan tidak terburu-buru
Sentiasa mempunyai 👭hubungan komunikasi yang baik
tiada yuran
tidak perlu 🏼simpan stock
hanya promosikan produk kami di ig/ fb / blog jualan anda
komisen / untung atas angin anda dapat
berumur 18tahun dan ke atas
mempunyai online banking
dan paling penting 🏻rajin berusaha!
.

Senang🏻 kan? Apa tunggu lagi. hubungi kami segera. WHTSAPP 0193851102

#dropship #dropshipneeded #dropshipmalaysia #dropshipper #dropshipdiperlukan #dropshipwanted #dropshipwelcome #dropshipagent #aurorasx #auramenturbo #amyerabeauty #aurawhite #azanis #babiesblink #bellasinus #beautysecret #belvya #bvrc #bustupexpress #cmd #dzgarciniaherbalplus #ephyrapremium #glowglowing #glutacaps #heightup #kcolly #larome #manjasireh #magicjelly #olicandy
45min

» LOG IN to write comment.

maysaracollection Berminat berniaga sendiri tetapi tiada modal?
Inginkan pendapatan ribuan ringgit walau hanya duduk dirumah? Sertai kami 🏻sebagai agent dropship produk kecantikan di Maysara Collection. .
SYARAT MENJADI AGEN DROPSHIP KAMI ADALAH:
Latar belakang internet 🌎yang baik
Aktif, penyabar dan tidak terburu-buru
Sentiasa mempunyai 👭hubungan komunikasi yang baik
tiada yuran
tidak perlu 🏼simpan stock
hanya promosikan produk kami di ig/ fb / blog jualan anda
komisen / untung atas angin anda dapat
berumur 18tahun dan ke atas
mempunyai online banking
dan paling penting 🏻rajin berusaha!
.

Senang🏻 kan? Apa tunggu lagi. hubungi kami segera. WHTSAPP 0193851102

#dropship #dropshipneeded #dropshipmalaysia #dropshipper #dropshipdiperlukan #dropshipwanted #dropshipwelcome #dropshipagent #aurorasx #auramenturbo #amyerabeauty #aurawhite #azanis #babiesblink #bellasinus #beautysecret #belvya #bvrc #bustupexpress #cmd #dzgarciniaherbalplus #ephyrapremium #glowglowing #glutacaps #heightup #kcolly #larome #manjasireh #magicjelly #olicandy
46min

» LOG IN to write comment.

50min myra.shoppe
Normal TRUSTED SELLER- Fast Delivery
myra.shoppe VITAMIN C 1000MG
.
FREE POST RM49 SM/ ADD RM4 SS
.
WHATSAPP to oder 011-19734329
Lets buy with@myra.shoppe
.
Antara fungsi VITAMIN C 1000MG dari keluaran PAHANG PHARMA (NO KKM :MAL06051404X) ialah : . * Menghaluskan & melicinkan kulit secara menyeluruh. * Megecilkan pori2 kulit. * Menaikkan seri muka. * Memberikan warna kulit yg sekata & cerah . * Melembabkan kulit secara menyeluruh satu badan. * Memulihkan rekahan pada tumit kaki & siku. * Merawat jerawat di wajah & badan. * Mengurangkan jeragat pada muka. * Melindungi daripada pembekuan darah & lebam. * Mengurangkan parut jerawat & kesan luka. * Diperlukan untuk pertumbuhan dan pembaikan tisu. * Meningkatkan imuniti badan, kurangkan jangkitan selesema. * Membantu mengurangkan tahap kolesterol & tekanan darah tinggi. * Mengurangkan gejala-gejala lain alergi. * Meningkatkan penglihatan. * Membantu tubuh menyerap zat besi yang lebih. * Membantu sistem peghadaman. * Amat sesuai untuk Orang yg mempunyai masalah resdung. * Ibu mengandung juga boleh amalkan.. * Boleh menambahkan susu badan untuk ibu-ibu yang menyusukan anak .
#vitaminc #vitamincpharmapahang #vitamincpharmapahang #vitamincpharmapahangmurah #vitamincpp#bustupexpress #manjakaseh #amyerabeauty #superopaslim #manjasireh #kcolly #auramenturbo #aurawhite #azanis #symabeauty #satinskinz #cmd #larome #ephyrapremium #dianzvitamin #nanolightener #nanoremovalhair
50min

» LOG IN to write comment.

kurus_advance_elabit Cuba tengok..pou sudah hilangbila pou sudah hilang..tentula berat badan pun hilang..
.
.
.
.
.
.
nak cmd / hydro d
.
whatsapp sy
Agent REVELL😇😇
+6013 506 9098
+6013 506 9098
+6013 506 9098
untuk DISCOUNT & PROMOTION
.
Jom grab sekarang...
#bestoftheday
#cmd #Kesihatan #klenz #fiber #hydroD #vitaminD #CorsetBakarLemak #kurus #slim #kempisperut #awetmuda #buasir #sembelit #muka #jomheboh #promosi
.
Suzilawati aman
Myked1071071
#AgentSAHrevell
0135069098(whatsapp fast reply)
.
#janapendapatan #parttimejob #duit
Pontensi #income sehari rm1000.
1h

» LOG IN to write comment.

Normal KURUSSEBELUMRAYAwithHamiza_Cmd
projekkurussebelumraya NAH!! Gmbar dekat...tahu gmbar tdi xckear sngat kann.. Asyik skip #CMD kak masnie nie still boleh loss 12kg dalam masa SEBULAN!!!
Resipi mana die ikut??
Haruslah resepi rahsia team miza.. Resipi team miza menjadi sungguh..
Jap g miza share gmbr dkt sikit okey.... Pm/Whatapps : 0179418242
#kurussihatcantik
1h

» LOG IN to write comment.

aina_rahaina Simptom Demam Denggi
-sakit kepala
-sakit otot
-ruam di badan
-loya dan muntah
-hilang selera makan
-cirit-birit

Sehingga kini belum ada vaksin atau ubat khusus untuk demam denggi. Pesakit yang disahkan dijangkiti demam denggi diberi rawatan rehidrasi supaya pesakit tidak mengalami renjatan. Rehidrasi, proses rawatan yang memerlukan pesakit minum air dan dgn bantuan #cmd yg mampu mengecilkan molekul air mencepatkan proses penyerapan air di dalam tubuh pesakit hingga ke peringkat sel.

Virus denggi perlu keadaan yang berasid untuk merebak dan menjangkit sel-sel platlet yang lain. Dengan mengurangkan kadungan asid di dalam darah, rebakan virus denggi boleh dihalang atau direncatkan. Pertumbuhan virus denggi mesti perlu disekat dahulu supaya sistem pertahanan imunisasi badan dapat melawan dan menghapuskan sisa-sisa virus denggi di dalam badan.

Masalah badan yang berasid dan dijangkiti virus ini boleh dihalang dengan meminum air yang beralkali dan secara tidak langsung menaikkan platlet darah kepada normal.

#satucmdsaturumah
#CMD
#cmd1001khasiat
#cmduntuksihat
#cmduntuksemua
#cmduntukkurus
#cmd1001kebaikan
2h

» LOG IN to write comment.

Normal Jom Kurus Dengan CMD
projekkurus_7hari Buy 1 FREE 1
APA BEZA CMD & CMD HYDRO-D?
.
Di sini syu nak bagitaw kedua2 ni produk keluaran Revell yang mempunyai fungsi yang sama tapi CMD Hydro-D ni dalam dia ada tambahan vitamin D, sebab itu dinamakan CMD Hydro-D.
.
Apa Khasiat Vitamin D?
CMD + VITAMIN D = HYDRO D
.. Vitamin d merupakan vitamin yang amat kita perlukan kerana ia memberikan banyak kebaikan dan khasiat kepada kita. Tahu kenapa vitamin d tu penting untuk kesihatan kita? membantu menguatkan tulang
membantu menyarapkan kalsium ke dalam tulang Vitamin d + calcium membantu mengelakkan tulang rapuh dan retak memgurangkan risiko kencing manis- mengurangkan resiko multiple sclerosis
mengurangkan kemurungan. Kajian menunjukkan bahawa org yg mempunyai masalah berat berlebihan mempunyai tahap vitamin d yg rendah. Mengurangkan resiko penyakit jantung
Mengurangkan resiko kenser Apa yg menyebapkan anda kurang vitamin d?
=umur 50tahun keatas
=mempunyai berat badan berlebihan
=alah kepada susu dan lactose
=mempunyai penyakit hati dan pencernaan
.
Nak try CMD Hydro D? Sekarang ada harga Promosi,cepat2 mai order 0172254376

#cmd #cmdoriginal #projekkurus7hari
#cmdbysyiqin #projekkurus #sayagunasayajual #guide24jam #resipikurussyiqin #kurus #ubatkurus #pilkurus #tipsdiet #tipskurus #dietatkins
#jerawat #ubatjerawat #shaklee #aurawhite
#villagepeople #bazaarpaknil #produkkecantikan #produkkesihatan #produkkurus #pilkurus #shawl #jubah #jubahdress
2h

» LOG IN to write comment.

kurus2slim Ramai nk kurus tapi silap langkah
Diet Sampai mudaratkan diri dgn gastric n perut masuk angin
Puasa tapi time berbuka juadah mcm kenduri kendara
Telan pil atau supplement atau kolegen yg menjanjikan boleh kurus cepat last last mcm mcm yg terjadi
Ini Jawapannya, CMD bukan supplement bkn ubat, hanya pati mineral beralkali tggi semula jadi yg sgt sgt membantu membersihkan usus
Tak hairan la ramai yg berjaya turun 3-10kg smggu dgn cara yg paling Selamat wlpn CMD ni bukan ubat Termasuk la bkn ubat kurus
Nak cmd?
Whatsapp 0197557039
.
.
#cmdoriginal #cmd #cmdrevell #hydroD #kurusdengancmd #kurusbeforeraya #codareaipoh #kuruscantik
2h

» LOG IN to write comment.

Normal KOSMETIK 100% ORIGINAL & MURAH
produk_kecantikan_original DZ GARCINIA HERBAL PLUS

Kelebihan Garcinia
> Dapat membakar lemak dengan pantas tanpa senaman
> Sesuai Kepada yang semua yang bekerja
> Dapat mengurangkan Lemak pada Peha, Perut, dan Leher
> Menghapuskan Lemak tersembunyi pada Organ
> Kesan seawal 7 Hari sahaja
> Memberi tenaga Sepanjang hari
> Menghilangkan bau badan
> Sesuai kepada yang berada di bawah hawa dingin

Kelebihan Garcinia :-
Kesan KETARA seawal 1 minggu
menghentikan selera makan
Menyekat pertambahan b.e.r.a.t badan
membaiki sistem pengahadaman
Membakar lemak dengan pantas secara semulajadi
Tiada kesan sampingan yang memudaratkan anda
Menghalang pembentukan l.e.m.a.k berlebihan
Meningkatkan metabolisme badan untuk membantu bakar
lemak
Membuang toksin dalam badan
Tiada masalah kulit menggelebeh
Tanpa perlu bersenam
Membantu mengekalkan b.e.r.a.t badan secara sihat (untuk yang dah k.u.r.us)

PRICE : RM130 FREE POSTAGE Whatsapp : +6014-522 9968

#dzgarcinia #dzgarciniaherbalplus #dzgarciniaherbal #dzgarciniaherbalplusmurah #dzgarciniaherbalplusoriginal #fatburner #dtrim #bestslim #garciniaburner #ailinprobee #izearabodytalk #cmd #juskunyit #kapsulhormon #zofeabeautysecret #ubatgemuk #wonderglow #radiance #satinskinz #kcolly #adhaskincare #babiesblink #sayajual #sayajualmurah #sayajualborong #instashop #malaysiaonlineshop #bazarpaknil #visitig
2h

» LOG IN to write comment.

projekkurussebelumraya Asyik skip #CMD kak masnie nie still boleh loss 12kg dalam masa SEBULAN!!!
Resipi mana die ikut??
Haruslah resepi rahsia team miza.. Resipi team miza menjadi sungguh..
Jap g miza share gmbr dkt sikit okey.... Pm/Whatapps : 0179418242
#kurussihatcantik
2h

» LOG IN to write comment.

Normal KOSMETIK 100% ORIGINAL & MURAH
produk_kecantikan_original KELEBIHAN GC MAX FAT BURNER :
Membakar lemak degil dengan pantas
Menghalang pembentukan lemak baru
Tak perlu bancuh atau shake, boleh terus minum!
Kaya antioksidan dan meningkatkan antibodi
Mengurangkan selera makan
Meningkatkan metabolisma badan
Mengurangkan kolestrol dan tekanan / stress
Memperbaiki kualiti tidur (lebih lena)
Membaiki sistem perncernaan dan penghadaman
Badan terasa ringan, cergas bertenaga walaupun kurang makan
Rasa mixed berries yang sangat sedap!
Detox sistem perkumuhan, atasi masalah sembelit
Membantu mencantikkan kulit
Perut kempis, badan bertenaga sepanjang hari

PRICE : RM70 FREE POSTAGE #feedbackgcmax_PKO Whatsapp : +6014-522 9968

#gcmax #gcmaxfatburner #fatburner #gcmaxmurah #garciniaburner #dzgarciniaherbal #dtrim #bestslim #cmd #aloeveragelforever #ailinprobee #izearabodytalk #juskunyit #tabita #vgrip #kapsulhormon #zofeabeauty #wonderglow #radiance #satinskinz #radiglow #perlacoffee #babiesblink #sayajual #sayajualmurah #instashop #bazarpaknil #visitig
2h

» LOG IN to write comment.

Normal KOSMETIK 100% ORIGINAL & MURAH
produk_kecantikan_original GEL AMANI - UBAT SAKIT LUTUT, SAKIT SENDI & GOUT

Berasaskan DMSO iaitu bahan yang100% semulajadi dan organik yang diperolehi dari hasil kayu-kayan seperti pokok pine. Telah terbukti mempunyai kemampuan yang luar biasa dalam menyerap jauh kedalam kulit dan otot serta menunjukkan keupayaan untuk menggalakkan penyembuhan keradangan dan kerosakan tisu!
Kelebihan Gel Amani
Mengurangkan sakit lutut akibat kecederaan
Melegakan sakit sendi
Membantu atasi arthritis (sakit lutut akibat kehilangan pelincir).
Mengurangkan sakit tulang
Mengurangkan sakit otot
Melegakan sakit akibat gout peringkat awal.

Gel Amani merupakan bahan yang mampu untuk:
Meredakan kesakitan
Mengurang dan merawat keradangan
Meningkatkan metabolisma badan
Mengurangkan kesakitan sendi
HARGA ASAL : RM130
OFFER : HANYA RM95 FREE POSTAGE Whatsapp : +6014-522 9968
#gelamani #gelamanimurah #gelamanioriginal #cmd #virgincoconutoil #gctea #vitcdianz #dermaxsuperskin #wonderglow #dollyspinky #babiesblink #olicandy #tabita #tatiskincare #kapsulhormon #zofea #ubatgemuk #ailinprobee #garciniaherbalplus #glutacaps #vgrip #surekencang #satinskinz #azcosmetic #sayajual #malaysiaonlineshop #bazarpaknil #visitig
2h

» LOG IN to write comment.

Lark CMD_Borneo
cmd_borneo_malaysia CMD berfungsi secara natural untuk menyingkirkan lemak dan toksin dari badan.
Byk manfaat untuk kesihatan dan kecantikan.

Whatsapp +60143513568

#cmd #sabah #malaysia #kurus #revell #sihat #cantik #cmdhydrod #cmdmalaysia #cmdsabah
4h

» LOG IN to write comment.

serashop.co KENAPA PERLU COMBO SET??
.
ADA KAN YANG SUSAH TURUN BERAT BADAN? EXERCISE, DIET TAPI SAMA JE
.
JGN TAK TAHU PULAK. MAYBE METABOLISME BADAN KITA RENDAH + TOKSIK DALAM BDN BYK SO SUSAH NAK KURUS
.
SO.... SET COMBO BOLEH TOLONG KORANGGG!
.
TURUN 2, 5,10 KG??? JGN RISAU! MESTI BOLEHH. NAK TAHU CARA???
.
WHATSAPP HAKAK NOW!
+6019-2798698
+6019-2798698

#sayajual #puregreentea #greentea #slimteatox #slimtoxtea #detoxtea #fatburner #fabulousfit #fabulousfitofficial #slimteamy #slimtea #slimmingtea #tehhijau #greenteakurus #cmd #gegarvaganza #datovida #slimmingproduct #kurus #plussize #plussizemalaysia #digestion #bigsizemalaysia #shahalam #diet #dietatkins #ubatkurus #sayanakkurus #pilkurus #kauakukita
2h

» LOG IN to write comment.