6,839 Photos

Normal Karla Mikulić ΔΔ
k_mikulic I nebi vas dala i nikad nebi minjala, za sve blago ovog svita. #old #pic #sisters #love #them #more #than #anything #slatke #cili #zivot #dksmpelm 3h

» LOG IN to write comment.

11h tomas_e30
Amaro Tomas Babkauskas

» LOG IN to write comment.

Normal Laura Cademartori

» LOG IN to write comment.

Brannan NinCa Potepinca
potepinca Tamatar catni... #paradiznik, #ghi, crna gorcicna semena, #cili, #klincki, #lovor, #cimet, #kumin, #koriander, #ingver, #asafetida... Dober catni je tako pekoc, da ga komaj jes, hkrati pa tako sladek, da se mu ni moc upreti:). 1d

» LOG IN to write comment.

haiqal_rizqeen47 Nelydia Senrose block gua beb lepas gua komen kat gmbar dia....^^
Hahaha :D
#peluk #maksiat #maluletuh #dunia #akhir #zaman #siapa #makan #cili #dia #terasa #pedasnya
2d
  •   amisya_ Tapi its not a good way kalau nak tegur orang pun :) Allah kata kalau nak tegur ada cara baiknya bukan macam ni 2d
  •   haiqal_rizqeen47 Tertype la haha 2d
  •   haiqal_rizqeen47 Takde niat nk tegur pn....
    Actually mse tu ada prtndingan describe apa yg dia nga buat...hahaha:D
    Satu prkataan tu tak suruh dia bertaubat pn sbnrnya..@amisya_ 2d
  •   hadimohdnor Kau radical. 2d

» LOG IN to write comment.

zanis7376 Throwback
1syawal1435#isnin#
Serindit#merah#cili#
2d

» LOG IN to write comment.