33,988 Posts

Valencia Accessories Flanel
Normal Accessories Flanel
Normal Accessories Flanel

» LOG IN to write comment.

Normal faridfanabee

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

Normal NAK CANTIK?!KORBAN DUIT&MASA!
emphirebeautyandhealth Ladiva foundation #testimoni#linecamera
Meh hakak nak bagitau kenapa uoll kene tukar bedak2 yg uoll ad sekarang dgn LADIVA FOUNDATION?? ♧ KULIT TIDAK BERMINYAK
♧ WARNA TONA CERAH SEKATA ♧ TIDAK BERCAPUK
♧ TIDAK MELEKIT ♧ KULIT LEBIH GLOWING,CERAH , HALUS DAN GEBU
♧ MELINDUNGI KULIT DARI SINARAN TERIK MATAHARI
♧ MERAWAT JERAWAT DARI DALAM.

haaa best kan banyak kebaikan foundation nie.. jgn lupa stock kami tinggai 6pcs sajo lagi..spe cepat dia dapat okiesss.. HARGA RM55 - 20% = RM44
POST RM6
BERMINAT BOLE WS 0176989542
COD AREA CHERAS SUNGAI BESI KL

#sayajualmurah #sayajual #ballerina #ballerinaproduk #testimoni #kecantikan #putih #gebu #cerah #bazarpaknil #bazaar #murah #bazarmurah
2h

» LOG IN to write comment.

gaiachewnglow_melaka_diyana Penangan #ChewnGlow. Baru try sebotol
. Kulit cerah sekata
Pori muka mengecil
Bekas jerawat pudar
Kulit muka lembut
.
Jom dapatkan #ChewnGlow sekarang. Oral skincare terhebat masa kini. Hanya kunyah dan glowing. Kesan seawal 7 hari.
.
Sms / whatsapp saya di #0173450483 untuk info dan order. Free postage seluruh Malaysia
.
#sayajual #ChewnGlow #gebu #gebas #cerah #eczema #freepostage #ramuanistimewachewnglow
2h

» LOG IN to write comment.

kukuhkykw numpang cari uang jajan tambahan kali aja ada yg minat #batu #akik #LimauManis dari #MuaraBungo murah aja :D
Kepo or tanya2 bisa lewat sini 53E6B706
#ayo #diTumbas #batu #cantiknya #warna #asli #lebih #cerah #indonesia #YK #bisa #kirim #keSeluruh #nusantara #maturnuwun
3h

» LOG IN to write comment.

dwanisgroup Assalammualaikum & Hello D'Wanisians ️ New Testimoni #nofilter #no360 #original #tulen #taktipu

Seawal 3-7 HARI ️Nak Sihat️Nak Cerah️Nak Gebu️Nak LangsingKKM
100% Bumiputera
100% Muslim products
Menyihatkan kulit wajah.
Tone kulit lebih sekata.
Mmbuang sel-sel mati.
Memulihkan tekstur kulit rosak.
Memudarkan parut jerawat.
Mengurangkan kesan jeragat.
Mengecilkan lubang pori-pori.
Menjadikan kulit lembap.
Kulit lebih cerah, gebu dan halus.
Anti penuaan.
Menguatkan, mencantikan kuku.
Mengurang masalah tumit kaki merekah.
Melawaskan sistem pembuangan - Prune.
Membuang toksik dalam badan.
Mengempiskan perut.
Memberikan extra tenaga.
Tidak mudah letih/ lenguh badan.
Mengstabilkan hormon.
Melancarkan kitaran haid.
Mengurangkan masalah keputihan.
Menghilangkan bau peluh & ketiak.
Menghilangkan bau kawasan V.
Menegangkan kulit muka, badan & payudara.
Tidur lebih lena dan selesa.
Harga mampu milik.
Sabun badan dan wajah. (2 in 1).
______________________________________

D'Wanis Prune C+ Plus Collagen In Jar
RM59 Sahaja (Harga Asal: RM69.90)

D'Wanis Collagen Gluta Soap
RM 25 Sahaja (Harga Asal: RM29.90)

Infoline: 0162484412/ 01128876987
#dwanis #dwanisprunec #dwanisproducts #dwanispureglutasoap #cerah #cantik #gebu #langsing #selamat #sihat #segar #d#kenacuba #is#igshop #agentwanted #dwanisreview #stokistwanted
3h

» LOG IN to write comment.

rhiarahmadini Jafra tu skincare herbal lho. Kandunganny aman utk kulit. Gk usah khwtr. Nih BPOM nya. Bs dicheck. Jd, jgn ragu & jgn khwtr. Yuk beralih ke herbal brsama jafra skincare. Aman utk bumil & busui lho. Feel free for ask y... contact bio.
#jafraskincare #jafra #skincare #herbal #kosmetik #jualanmakeup #jualankosmetik #jualanjafra #skincareherbal #skincareaman #sehat #cantik #cerah #glowing #aman #makeup
3h

» LOG IN to write comment.

chewnglow.gaia_subang_ferdza Assalamualaikum..Baca caption sampai habis .  Nak share cerita sikit ni, Lepas isyak tadi saya baring sambil main handphone . Tiba-tiba masuk wassap dari cikgu kesayangan ni.. Bagi pic terbaru nak tunjuk perubahan ketara selepas amalkan #CHEWnGLOW .. Baru sebotol taw .. Excited yang teramat .. Tak sangka perubahan ketara pada cikgu ni.. Bila pergi kerja konfiden lebih lah sikit dr sebelum ni.. Hihihi KULIT DAH PUTIH KULIT GLOWING &PINKISH PORI DAH MENGECIL
Suka Tak kulit jadi macam ni??? Nak kan?? Nak kan? Nak kan?? Okay dah boleh hubungi saya sekarang
Sms@Whatsapp ke #0192607791

#FREE POSTAGE seluruh Malaysia

#FREECOD #Subang, #ShahAlam, #Klang, #PutraHeight, #BandarSaujanaPutra, #Puchong, #Putrajaya, #Nilai, #Bangi..dan yg berhampiran #0192607791

Thank you #CHEWNGLOW !! #Women #Wanita #BestSupplement
#YouthfulSkin #Radiant #Cerah #gebu #Sihat #Cantik #Health #Beauty #Halal #ISellChewNGlow
#SayaJual
3h

» LOG IN to write comment.

partofpromote #Repost @dira_fashion
・・・
Kulit wajah Bermasalah -Jerawat
-Kusam
-Keriput banyak
-Bekas jerawat di mana2 -Kelihatan tdk segar??? Yuk kita ada solusinya hanya dengan skin care Krim sari @135000

Rawat wajah kalian dengan kosmetik yang aman dan ada BPOM
Order yuk yg original hanya di @dira_fashion @dira_fashion @dira_fashion
#skincare #krimsari #putih #cerah #jerawat #sehat #krimbpom #kosmetikmurah #kosmetik #sariskincare #kulitnormal #kulitberminyak #jualankaka #jualkosmetik #jualskincare #jualkosmetik #distributormaskerorganik #distributormasker
3h

» LOG IN to write comment.

nurjanbeauty Assalamualaikum semuaaa.... Antara testimoni hebat daripada customer kami yang consume OLIcandy... Ingat yaa... OLIcandy memberi kesan mengikut hormon masing2 dan cara pengambilan yang betol....
.
.
Apa kebaikan OLIcandy??
. .
tona kulit lebih berganda
kulit gebu, lembab dan tegang
wajah lebih segar dan bseri setiap hari
memudarkan dark sport seluruh badan
memulihkan sakit sendi dan otot .
memberi kecergasan badan sepanjang hari
menyekat pembentukan jerawat
membantu menghilangkan parut

Harga
1botol RM59
2botol RM110
Postage RM6

Whatsapp 0194528240

Authorised Agent
NuruljannahMazuki
.
.
#olicandy #vsireh #olicandytestimonial #vsirehtestimonial #vsireholicandy #malaysia #foodsupplement #sihat #cergas #cantik #lawa #gebu #putih #cerah #petalingjaya #nuruljannahmazuki
5h

» LOG IN to write comment.

beautyonlines_ #Repost @beautyonlines_
・・・
#Repost @beautyonlines_
・・・
SECRET PLUS
Secret Plus Produk dari Thailand yang lengkap untuk mengatasi semua masalah wanita
100% dijamin Original !!!
DIJAMIN SELAMAT !!! Fungsi :
Membesarkan & menegangkan breast Menaikkan punggung .
Menghilangkan jerawat & jeragat
Menghilangkan kedutan
Melembutkan kulit
Mencerahkan kulit (termasuk ketiak dan celah kangkang)
Menstabilkan hormon
**Tidak mengemukkan
Mengetatkan miss V
Menghilangkan keputihan
Menghilangkan bau Miss V yang tidak selesa
Menghilangkan lemak di lengan, perut, pinggul peha
Melegakan sengugut .

Ingredients secret plus =
L-Glutathione 95.00 mg.
Broccoli Powder 55.00 mg.
Soy Protein Isolate 120.00 mg.
Goji (Wolfberry) Extract 100.00 mg.
Dong Quai Extract 130.00 mg.

Cara Makan :
Satu kotak ada 30 kapsul .
Sehari makan 1 kapsul sebelum tidur
Minum air kosong 2 ke 3 liter sehari .
Time period boleh makan .
Breastfeeding boleh ambil
PROMO MARCH hanya RM140 .
Whatsapp +60139177609 sekarang !
#DSYAAbeautycare #secretplus #Jangok #hargaborong #jualmurah #AGENTDROPSHIPDIPERLUKAN #flawless #follow4tag #followme #instasize #instashop #insta4follow #photooftheday #pemborongmalaysia #produkby_i #produkthai #produkberkesan #promosi #priceless #payless #lotion #dna #3Bslim #GLOWING #CERAH #PUTIH
5h

» LOG IN to write comment.

ira_minidayspa Oh! Bagaimana nak cerahkan kulit badan dan kawasan celah ketiak, peha serta pelipat bawah lutut?

Biasanya, tempat yang tersembunyi, mudah berpeluh serta melekat daki2 dan ditambah lagi dgn sel-sel kulit yg mati tak dibuang. Lama kelamaan ia akan semakin lama semakin menebal, maka kulit akan menjadi semakin gelap.
.
Memang susah nak cerahkan balik kawasan yg dah gelap tu kan? tapi jangan putus asa ye.. nak 1000 daya, tak nak 1000 dalih..
MILKY COCONUT SCRUBS skrub ajaib mampu membantu mencerahkan bahagian bermasalah.
.
Anda pasti teruja melihat kawasan gelap anda bersih dan berseri dengan sekali sental!! 100% JAMINAN PUAS HATI

Whatsapp - 018 350 2067
WECHAT ID - iraminidayspa
120g RM28.00
250g RM50.00
Postage RM6.00

#sayajual #daki #cerah #gelap #ketiakgelap #ketiakhitam #leher #leherhitam #spa #skrub #scrub #badan #kelapa
5h

» LOG IN to write comment.

anggun_beauty #Repost @mizzfano with @repostapp.
・・・
:: Alhamdulillah.. Sape2 nak order boleh join order harini.. Open order smpi kul 10malam nie.. Esok nak g Pos.. So cepat2 wassapa k.. ️ Ramai yg tanya product ape mama anggun pakai, jual.. Berkesan ke idakk.. Jawapan nye ye!! Berkesan n seauai untuk semua peringkat umur.. Sebab tuela mama anggun beriya promote ️ More details pasal product nie n lain2 boleh wassap mama anggun k 0138334485
#mizzfano #solidwhitealbey #newproduct #thebest #join #agent #stokist #dropship #cerah #sihat #cantik #newpackaging #lepas #launching #selfie #myselfie #sayajual #good #marketingplan #join #picoftheday #foodcoma #foodporn #lifestyle #follow @anggun_beauty @anggun_candy
5h

» LOG IN to write comment.