32,584 Posts

kasyaf_imaniattire RESTOCK!! RESTOCK!!
DETOX DRINKS by @rainbottle_penang RM4 ONLY per bottle!!! Refreshing ur throat😀
ha apa lagi pakat2 dok mai attack boutique #kasyaf_imaniattire arini kayh all lovelies customer, byk brg2 baru+ makanan minuman yg sedap2 belako
ONLINE ORDER:WHATSAPP/WECHAT 0194108426

ADD BOUTIQUE:-
1-1-21,TERRACE PLUS@THE ONE,
TINGKAT MAHSURI 4,11950
BAYAN BARU,PENANG.
(boleh waze,googlemap,foursquare)
OPERATION HOURS:11AM-10PM
CONTACT:0194108426/0175799722
(dekat d'piazza,the one,PISA)
*free wifi*

#straitsquay#streetartpenang#vendorpenang#seberangjaya#vendorboutique#boutiquevendor#vendorkedah#vendorneeded#carivendor#penangfood#penangstreetart#bayanlepas#penangisland#jitra#sgpetani#olicandy#usm#uitmpenang#sgara#balikpulau#bukitbendera#studentusm#penang#thisispenang#sungaidua#callingvendor#menaratm#usminduk#giantbayanbaru
45min

» LOG IN to write comment.

kasyaf_imaniattire RESTOCK!! RESTOCK!!
BEEF LASAGNA by @eylarayyanamanda RM15 ONLY per box!!! Baru tak sait restock nih,panazzz panazzz panazz....nak lagi panazzzz kita boleh kasi heat panass panasss baru cheese melting kanzz
ha apa lagi pakat2 dok mai attack boutique #kasyaf_imaniattire arini kayh all lovelies customer, byk brg2 baru+ makanan minuman yg sedap2 belako
ONLINE ORDER:WHATSAPP/WECHAT 0194108426

ADD BOUTIQUE:-
1-1-21,TERRACE PLUS@THE ONE,
TINGKAT MAHSURI 4,11950
BAYAN BARU,PENANG.
(boleh waze,googlemap,foursquare)
OPERATION HOURS:11AM-10PM
CONTACT:0194108426/0175799722
(dekat d'piazza,the one,PISA)
*free wifi*

#straitsquay#streetartpenang#vendorpenang#seberangjaya#vendorboutique#boutiquevendor#vendorkedah#vendorneeded#carivendor#penangfood#penangstreetart#bayanlepas#penangisland#jitra#sgpetani#olicandy#usm#uitmpenang#sgara#balikpulau#bukitbendera#studentusm#penang#thisispenang#sungaidua#callingvendor#menaratm#usminduk#giantbayanbaru
1h

» LOG IN to write comment.

kasyaf_imaniattire RESTOCK!! RESTOCK!!
MOZARELLA BLACKPEPPER n MUSHROOM MEATBALL RM12(10bijik meatball) homemade, sedapppppp sangat,ada MOZARELLA,Holland onion,black pepper sauce,cheese kat atasss.mkn sekali mesti mau lagik munyaaa.kita boleh kasi heat panass panasss baru cheese melting kanzz
ha apa lagi pakat2 dok mai attack boutique #kasyaf_imaniattire arini kayh all lovelies customer, byk brg2 baru+ makanan minuman yg sedap2 belako
ONLINE ORDER:WHATSAPP/WECHAT 0194108426

ADD BOUTIQUE:-
1-1-21,TERRACE PLUS@THE ONE,
TINGKAT MAHSURI 4,11950
BAYAN BARU,PENANG.
(boleh waze,googlemap,foursquare)
OPERATION HOURS:11AM-10PM
CONTACT:0194108426/0175799722
(dekat d'piazza,the one,PISA)
*free wifi*

#straitsquay#streetartpenang#vendorpenang#seberangjaya#vendorboutique#boutiquevendor#vendorkedah#vendorneeded#carivendor#penangfood#penangstreetart#bayanlepas#penangisland#jitra#sgpetani#olicandy#usm#uitmpenang#sgara#balikpulau#bukitbendera#studentusm#penang#thisispenang#sungaidua#callingvendor#menaratm#usminduk#giantbayanbaru
2h

» LOG IN to write comment.

kasyaf_imaniattire RESTOCK!! RESTOCK!!
INSTANT SHAWL PLAIN 'n' INSTANT SHAWL PLEATED by @sascha_shawl RM25 ONLY sehelai!! Muroh muroh muroh chuolsss haaa sesape nak grab "instant shawl' yg mcm cheq pakai nih,leh la drop by kt boutique noh. Vendor kita dah restock new color for this " instant shawl' senang Sgt pakai instant shawl ni...cheq sendiri dah grab 3helai chuolsss,coz Murah n selasa pakai
ha apa lagi pakat2 dok mai attack boutique #kasyaf_imaniattire arini kayh all lovelies customer, byk brg2 baru+ makanan minuman yg sedap2 belako
ONLINE ORDER:WHATSAPP/WECHAT 0194108426

ADD BOUTIQUE:-
1-1-21,TERRACE PLUS@THE ONE,
TINGKAT MAHSURI 4,11950
BAYAN BARU,PENANG.
(boleh waze,googlemap,foursquare)
OPERATION HOURS:11AM-10PM
CONTACT:0194108426/0175799722
(dekat d'piazza,the one,PISA)
*free wifi*

#straitsquay#streetartpenang#vendorpenang#seberangjaya#vendorboutique#boutiquevendor#vendorkedah#vendorneeded#carivendor#penangfood#penangstreetart#bayanlepas#penangisland#jitra#sgpetani#olicandy#usm#uitmpenang#sgara#balikpulau#bukitbendera#studentusm#penang#thisispenang#sungaidua#callingvendor#menaratm#usminduk#giantbayanbaru
2h

» LOG IN to write comment.

taipingo9shop Combo 4

Pobling adalah:- 1. Digunakan untuk membersihkan kulit muka kita
2. Mghasilkan getaran sonic sbyk 10000/minit so dpt membersihkan jauh lebih efektif berbanding gunakan tgn

3.brush yg sgt lah lembut dan halus. Brush perlu ditukar dlm tmpoh 3-6bulan bgantung pada penggunaan

4. Menggunakan 1pcs bateri AAA (percuma tau)

5. Sgtlah mudah utk digunakan dan compact design so boleh lah uol bwk ke mana mana shj

Rasyan herbal toothpaste:- 1. Bahan utama adalah bunga cengkih, justeru dpt bertindak sebagai pemutih gigi
2. Menyegarkan nafas
3. Mencegah kerosakan gigi
4. Membantu mencegah gigi sensitif
5. Anti-bacteria

Harga rm46 include postage to sM, free battery

Interested? Wasap akak at 0135012027 . #poblinglista #loveralista #poblingmalaysia #taiping #kamunting #changkatjering #unimap #manjung #perak #sungaisiput #batugajah #alorsetar #kangar #baganserai #semanggol #paritbuntar #bukitbendera #uitmperlis #sungaipetani
3h

» LOG IN to write comment.

paeahmed Wrong setting but turn out to be nice picture #bukitbendera#enjoysightseeing with 3h

» LOG IN to write comment.

kasyaf_imaniattire H&M PRINTED WIDE SHAWL
H&M PRINTED WIDE SHAWL by @dfyana_shop RM14 ONLY sehelai!! Mcm2 warna yg masih available lagik,let's rembat sehelai
ha apa lagi pakat2 dok mai attack boutique #kasyaf_imaniattire arini kayh all lovelies customer, byk brg2 baru+ makanan minuman yg sedap2 belako
ONLINE ORDER:WHATSAPP/WECHAT 0194108426

ADD BOUTIQUE:-
1-1-21,TERRACE PLUS@THE ONE,
TINGKAT MAHSURI 4,11950
BAYAN BARU,PENANG.
(boleh waze,googlemap,foursquare)
OPERATION HOURS:11AM-10PM
CONTACT:0194108426/0175799722
(dekat d'piazza,the one,PISA)
*free wifi*

#straitsquay#streetartpenang#vendorpenang#seberangjaya#vendorboutique#boutiquevendor#vendorkedah#vendorneeded#carivendor#penangfood#penangstreetart#bayanlepas#penangisland#jitra#sgpetani#olicandy#usm#uitmpenang#sgara#balikpulau#bukitbendera#studentusm#penang#thisispenang#sungaidua#callingvendor#menaratm#usminduk#giantbayanbaru
3h

» LOG IN to write comment.

kasyaf_imaniattire GLITTER SHAWL!! GLITTER SHAWL
GLITTER SHAWL by @fnarcouture RM39 ONLY sehelai!! Kalau chuols,beli 3helai hanya RM100 jerk...save kanzzzzz,so pe lagi dok melangut tuh meh grab kaih seblom color2 yg chuols bkenan tu abissss sudahhhhh
ha apa lagi pakat2 dok mai attack boutique #kasyaf_imaniattire arini kayh all lovelies customer, byk brg2 baru+ makanan minuman yg sedap2 belako
ONLINE ORDER:WHATSAPP/WECHAT 0194108426

ADD BOUTIQUE:-
1-1-21,TERRACE PLUS@THE ONE,
TINGKAT MAHSURI 4,11950
BAYAN BARU,PENANG.
(boleh waze,googlemap,foursquare)
OPERATION HOURS:11AM-10PM
CONTACT:0194108426/0175799722
(dekat d'piazza,the one,PISA)
*free wifi*

#straitsquay#streetartpenang#vendorpenang#seberangjaya#vendorboutique#boutiquevendor#vendorkedah#vendorneeded#carivendor#penangfood#penangstreetart#bayanlepas#penangisland#jitra#sgpetani#olicandy#usm#uitmpenang#sgara#balikpulau#bukitbendera#studentusm#penang#thisispenang#sungaidua#callingvendor#menaratm#usminduk#giantbayanbaru
4h

» LOG IN to write comment.

kasyaf_imaniattire BAWAL SATIN PRINTED
BAWAL SATIN PRINTED ala2 yuhanis by @negozi.co RM16 ONLY!! Haa ada tak sesaper nak bawal satin printed,mcm yuhanis-hati perempuan pakai nih cer angkat tgn..angkat tgn..angkat tgn meletopzzz angkat tgn limited design left,meh grab cepat sebelom org laen sapu licin
ha apa lagi pakat2 dok mai attack boutique #kasyaf_imaniattire arini kayh all lovelies customer, byk brg2 baru+ makanan minuman yg sedap2 belako
ONLINE ORDER:WHATSAPP/WECHAT 0194108426

ADD BOUTIQUE:-
1-1-21,TERRACE PLUS@THE ONE,
TINGKAT MAHSURI 4,11950
BAYAN BARU,PENANG.
(boleh waze,googlemap,foursquare)
OPERATION HOURS:11AM-10PM
CONTACT:0194108426/0175799722
(dekat d'piazza,the one,PISA)
*free wifi*

#straitsquay#streetartpenang#vendorpenang#seberangjaya#vendorboutique#boutiquevendor#vendorkedah#vendorneeded#carivendor#penangfood#penangstreetart#bayanlepas#penangisland#jitra#sgpetani#olicandy#usm#uitmpenang#sgara#balikpulau#bukitbendera#studentusm#penang#thisispenang#sungaidua#callingvendor#menaratm#usminduk#giantbayanbaru
5h

» LOG IN to write comment.

kasyaf_imaniattire RESTOCK!! RESTOCK!!
MILD CRUMPLE WIDE SHAWL by @lawo_lawo RM10 ONLY!!! haaaa Murah kanzzzzz chuolsss,mmg hot selling habis shawl nih haa....meh kaih grab, mcm2 warna dok ada
ha apa lagi pakat2 dok mai attack boutique #kasyaf_imaniattire arini kayh all lovelies customer, byk brg2 baru+ makanan minuman yg sedap2 belako
ONLINE ORDER:WHATSAPP/WECHAT 0194108426

ADD BOUTIQUE:-
1-1-21,TERRACE PLUS@THE ONE,
TINGKAT MAHSURI 4,11950
BAYAN BARU,PENANG.
(boleh waze,googlemap,foursquare)
OPERATION HOURS:11AM-10PM
CONTACT:0194108426/0175799722
(dekat d'piazza,the one,PISA)
*free wifi*

#straitsquay#streetartpenang#vendorpenang#seberangjaya#vendorboutique#boutiquevendor#vendorkedah#vendorneeded#carivendor#penangfood#penangstreetart#bayanlepas#penangisland#jitra#sgpetani#olicandy#usm#uitmpenang#sgara#balikpulau#bukitbendera#studentusm#penang#thisispenang#toujours#callingvendor#menaratm#usminduk#giantbayanbaru
6h

» LOG IN to write comment.

kasyaf_imaniattire RESTOCK!! RESTOCK!!
BAWAL SATIN n BAWAL CREPE YUHANIS by @ajriahsanusi RM10 ONLY!! Haaa cecepat meh grab,vendor kita dah restock lebih kali ni.hot selling item,lambat mmg confirm melepassss noksss
ha apa lagi pakat2 dok mai attack boutique #kasyaf_imaniattire kayh all lovelies customer kita ttup pukul 11 arini.+ byk item2 baru masok+makanan best2
ONLINE ORDER:WHATSAPP/WECHAT 0194108426

ADD BOUTIQUE:-
1-1-21,TERRACE PLUS@THE ONE,
TINGKAT MAHSURI 4,11950
BAYAN BARU,PENANG.
(boleh waze,googlemap,foursquare)
OPERATION HOURS:11AM-10PM
CONTACT:0194108426/0175799722
(dekat d'piazza,the one,PISA)
*free wifi*

#straitsquay#streetartpenang#vendorpenang#seberangjaya#vendorboutique#boutiquevendor#vendorkedah#vendorneeded#carivendor#penangfood#penangstreetart#bayanlepas#penangisland#jitra#sgpetani#bertam#usm#uitmpenang#sgara#balikpulau#bayanbaru#bukitbendera#studentusm#penang#thisispenang#sungaidua#callingvendor#menaratm
6h

» LOG IN to write comment.

kasyaf_imaniattire RESTOCK!! RESTOCK!!
POBLING PORE CLEANSER by @instashop_Murah_ori_nurhazwani RM35 ONLY!! Haaa cecepat meh grab,vendor kita dah restock lebih kali ni.hot selling item,lambat mmg confirm melepassss noksss
ha apa lagi pakat2 dok mai attack boutique #kasyaf_imaniattire kayh all lovelies customer kita ttup pukul 11 arini.+ byk item2 baru masok+makanan best2
ONLINE ORDER:WHATSAPP/WECHAT 0194108426

ADD BOUTIQUE:-
1-1-21,TERRACE PLUS@THE ONE,
TINGKAT MAHSURI 4,11950
BAYAN BARU,PENANG.
(boleh waze,googlemap,foursquare)
OPERATION HOURS:11AM-10PM
CONTACT:0194108426/0175799722
(dekat d'piazza,the one,PISA)
*free wifi*

#straitsquay#streetartpenang#vendorpenang#seberangjaya#vendorboutique#boutiquevendor#vendorkedah#vendorneeded#carivendor#penangfood#penangstreetart#bayanlepas#penangisland#jitra#sgpetani#bertam#usm#uitmpenang#sgara#balikpulau#bayanbaru#bukitbendera#studentusm#penang#thisispenang#sungaidua#callingvendor#menaratm
7h

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

kasyaf_imaniattire HOT SELLING!! HOT SELLING
MONOMOLA LIP TATTOO by @zaarra_ladieskids RM15 ONLY!! Haaa cecepat meh grab,vendor kita dah restock lebih kali ni.hot selling item,lambat mmg confirm melepassss mcm las week
ha apa lagi pakat2 dok mai attack boutique #kasyaf_imaniattire kayh all lovelies customer kita ttup pukul 11 arini.+ byk item2 baru masok+makanan best2
ONLINE ORDER:WHATSAPP/WECHAT 0194108426

ADD BOUTIQUE:-
1-1-21,TERRACE PLUS@THE ONE,
TINGKAT MAHSURI 4,11950
BAYAN BARU,PENANG.
(boleh waze,googlemap,foursquare)
OPERATION HOURS:11AM-10PM
CONTACT:0194108426/0175799722
(dekat d'piazza,the one,PISA)
*free wifi*

#straitsquay#streetartpenang#vendorpenang#seberangjaya#vendorboutique#boutiquevendor#vendorkedah#vendorneeded#carivendor#penangfood#penangstreetart#bayanlepas#penangisland#jitra#sgpetani#bertam#usm#uitmpenang#sgara#balikpulau#bayanbaru#bukitbendera#studentusm#penang#thisispenang#sungaidua#callingvendor#menaratm
7h

» LOG IN to write comment.

beck_azahar My
You are the key to my happiness
Your presence in my life brings wonderful smile +loving to me
Your are the reason to smile
Thank you for everything
#key #penang #bukitbendera #photo #photos #pic #pics #TagsForLikes.com #picture #pictures #snapshot #art #beautiful #instagood #picoftheday #photooftheday #color #all_shots #exposure #composition #focus #capture #momento
7h

» LOG IN to write comment.

kasyaf_imaniattire NEW ARRIVAL!! NEW ARRIVAL
CATHY DOLL ORIGINAL BY KARMART by @theserendipityxo RM18 ONLY for each bottle!!! Haaaa tudia murah tersangattttt hokay..meh kumari, nak explain 1by1 apa yg ada
SUGAR&SALT SCRUB ada flavour "honey milk" and "green melon" SCRUB&SHOWER GEL ada flavour "grape jam" and "sytawberry jam"
BODY LOTION ada flavour "berry yoghurt" and "grape yoghurt"
KENNY&CO SHOWER GEL ada "truelove forever" "charm seduction" and "secret moment"
Sesape yg ada daki hat ketegaq bijik nak keluar tu cheq syorkan uollss try la guna SUGAR&SALT SCRUB or SCRUB&SHOWER insyaallah berkesan
Semuanya wangi2 mcm nak makan jer,fruity sangatzzzz
ha apa lagi pakat2 dok mai attack boutique #kasyaf_imaniattire arini kayh all lovelies customer, byk brg2 baru+ makanan minuman yg sedap2 belako
ONLINE ORDER:WHATSAPP/WECHAT 0194108426

ADD BOUTIQUE:-
1-1-21,TERRACE PLUS@THE ONE,
TINGKAT MAHSURI 4,11950
BAYAN BARU,PENANG.
(boleh waze,googlemap,foursquare)
OPERATION HOURS:11AM-10PM
CONTACT:0194108426/0175799722
(dekat d'piazza,the one,PISA)
*free wifi*

#straitsquay#streetartpenang#vendorpenang#seberangjaya#vendorboutique#boutiquevendor#vendorkedah#vendorneeded#carivendor#penangfood#penangstreetart#bayanlepas#penangisland#jitra#sgpetani#olicandy#usm#uitmpenang#sgara#balikpulau#bukitbendera#studentusm#penang#thisispenang#sungaidua#callingvendor#menaratm#usminduk#giantbayanbaru
7h

» LOG IN to write comment.

kasyaf_imaniattire CATHY CHOO!! CATHY CHOO
CATHY CHOO by @dayahmajid26 RM27 ONLY!! Meh grab sebotoi "cathy choo" terlajakkk laris nih
ha apa lagi pakat2 dok mai attack boutique #kasyaf_imaniattire arini kayh all lovelies customer, byk brg2 baru+ makanan minuman yg sedap2 belako
ONLINE ORDER:WHATSAPP/WECHAT 0194108426

ADD BOUTIQUE:-
1-1-21,TERRACE PLUS@THE ONE,
TINGKAT MAHSURI 4,11950
BAYAN BARU,PENANG.
(boleh waze,googlemap,foursquare)
OPERATION HOURS:11AM-10PM
CONTACT:0194108426/0175799722
(dekat d'piazza,the one,PISA)
*free wifi*

#straitsquay#streetartpenang#vendorpenang#seberangjaya#vendorboutique#boutiquevendor#vendorkedah#vendorneeded#carivendor#penangfood#penangstreetart#bayanlepas#penangisland#jitra#sgpetani#olicandy#usm#uitmpenang#sgara#balikpulau#bukitbendera#studentusm#penang#thisispenang#sungaidua#callingvendor#menaratm#usminduk#giantbayanbaru
7h

» LOG IN to write comment.

Lark Norharyati Md Ariff
sakurayati Dah kurus mcm mula2 kawin...haha..hopefully bleh maintain camni..hehe..:P #throwback #bukitbendera 12h

» LOG IN to write comment.