28,891 Posts

» LOG IN to write comment.

Normal Faten Razali
  •   nanggg_ Namo gapo tepi teng tu ?/ 15h
  •   faten.razali Ainna fathihah.. Bkpo? Knl ko? 15h
  •   nanggg_ Aikk aina ngaji skali ko ? Umor 19 kei ? 14h
  •   faten.razali Aah.. Ngaji skli.. 14h
  •   nanggg_ Hahaha junior maso zs. Kim sale ko mek na. Oyk kak nani kim sale deh. Hahahaa 13h
  •   faten.razali Owhhh.. Haha.. Ok2.. 13h

» LOG IN to write comment.

Normal poblinglista MJ.loveralista
taipingo9shop hi semua, siapa nk order set combo 4 ni meh ws akak cepat, combo SUPER JIMAT ,,MUKA BERSIH, GIGI BERSERI rugi tau siapa tak grab combo ni, limited pcs, terhad kepada 20 ORANG yg PERTAMA shj (MASIH AVAILABLE utk 17 SET), tgu apa lagi, jom order skrg, reservation utk tmpoh 24 hours shj!

Pobling adalah:- 1. Digunakan untuk membersihkan kulit muka kita
2. Mghasilkan getaran sonic sbyk 10000/minit so dpt membersihkan jauh lebih efektif berbanding gunakan tgn

3.brush yg sgt lah lembut dan halus. Brush perlu ditukar dlm tmpoh 3-6bulan bgantung pada penggunaan

4. Menggunakan 1pcs bateri AAA (percuma tau)

5. Sgtlah mudah utk digunakan dan compact design so boleh lah uol bwk ke mana mana shj

Rasyan herbal toothpaste:- 1. Bahan utama adalah bunga cengkih, justeru dpt bertindak sebagai pemutih gigi
2. Menyegarkan nafas
3. Mencegah kerosakan gigi
4. Membantu mencegah gigi sensitif
5. Anti-bacteria

Harga rm46 include postage to sM, free battery

Interested? Wasap akak at 0135012027 .
Next postage on 2/04/2015, and 3/04/2015 so nak join? For those yg nk join postage esok, pease buat payment bfore 12am mlm sbelumnya,, #poblinglista #loveralista #poblingmalaysia #taiping #kamunting #changkatjering #unimap #manjung #perak #sungaisiput #batugajah #alorsetar #kangar #baganserai #semanggol #paritbuntar #bukitbendera #uitmperlis #sungaipetani
15h

» LOG IN to write comment.

Normal صفواھ بینتی باسیر
Normal صفواھ بینتی باسیر
naelofarhijab_klcc Don't forget to get yours at @kasyaf_imaniattire ok ladies! @kasyaf_imaniattire with @repostapp.
・・・
GLAM WOMEN !! GLAM WOMEN
GLAM WOMEN by @naelofarhijab_klcc RM63 jer sehelai!! ada lagi 8 warna ni yg available jom dapatkan tudung naelofar yg ORIGINAL, say no to fake
ha apa lagi meh kaih attack boutique #kasyaf_imaniattire kayh all lovelies customer, byk item2 baru masok
ONLINE ORDER:WHATSAPP/WECHAT 0194108426

ADD BOUTIQUE:-
1-1-21,TERRACE PLUS@THE ONE,
TINGKAT MAHSURI 4,11950
BAYAN BARU,PENANG.
(boleh waze,googlemap,foursquare)
OPERATION HOURS:11AM-10PM
CONTACT:0194108426/0175799722
(dekat d'piazza,the one,PISA)
*free wifi*

#straitsquay#streetartpenang#vendorpenang#seberangjaya#vendorboutique#boutiquevendor#vendorkedah#vendorneeded#carivendor#penangfood#penangstreetart#bayanlepas#penangisland#jitra#sgpetani#bertam#usm#uitmpenang#sgara#balikpulau#bayanbaru#bukitbendera#studentusm#penang#thisispenang#sungaidua#callingvendor
16h
  •   shopaholicfest Hi! Kami sedang mencari para usahawan/vendor untuk menyertai kami di Karnival Jualan @shopaholicfest yang akn berlangsung pada 25 & 26 April 2015 di Stadium Tertutup SUKPA, Kuantan. Berminat?? Call/Whatsapp 011-2569 1676 2h

» LOG IN to write comment.

17h hannani96
Normal Nor Hannani Abdul Rahman
  •   puaezhing Nani ko blok id wechat aku kn .x pela 17h

» LOG IN to write comment.

kasyaf_imaniattire RESTOCK!! RESTOCK!!
PECAN CARAMEL by RM6 per slice!! Mmg sedapppp cake pecan ni, ceq tak auta. Dahlah murah per slice+sedapppp setanding secret recipe and Starbucks woooo
ha apa lagi meh kaih attack boutique #kasyaf_imaniattire kayh all lovelies customer, byk item2 baru masok
ONLINE ORDER:WHATSAPP/WECHAT 0194108426

ADD BOUTIQUE:-
1-1-21,TERRACE PLUS@THE ONE,
TINGKAT MAHSURI 4,11950
BAYAN BARU,PENANG.
(boleh waze,googlemap,foursquare)
OPERATION HOURS:11AM-10PM
CONTACT:0194108426/0175799722
(dekat d'piazza,the one,PISA)
*free wifi*

#straitsquay#streetartpenang#vendorpenang#seberangjaya#vendorboutique#boutiquevendor#vendorkedah#vendorneeded#carivendor#penangfood#penangstreetart#bayanlepas#penangisland#jitra#sgpetani#bertam#usm#uitmpenang#sgara#balikpulau#bayanbaru#bukitbendera#studentusm#penang#thisispenang#sungaidua#callingvendor
18h

» LOG IN to write comment.

taipingo9shop hi semua, siapa nk order set combo 4 ni meh ws akak cepat, combo SUPER JIMAT ,,MUKA BERSIH, GIGI BERSERI rugi tau siapa tak grab combo ni, limited pcs, terhad kepada 20 ORANG yg PERTAMA shj (MASIH AVAILABLE utk 17 SET), tgu apa lagi, jom order skrg, reservation utk tmpoh 24 hours shj!

Pobling adalah:- 1. Digunakan untuk membersihkan kulit muka kita
2. Mghasilkan getaran sonic sbyk 10000/minit so dpt membersihkan jauh lebih efektif berbanding gunakan tgn

3.brush yg sgt lah lembut dan halus. Brush perlu ditukar dlm tmpoh 3-6bulan bgantung pada penggunaan

4. Menggunakan 1pcs bateri AAA (percuma tau)

5. Sgtlah mudah utk digunakan dan compact design so boleh lah uol bwk ke mana mana shj

Rasyan herbal toothpaste:- 1. Bahan utama adalah bunga cengkih, justeru dpt bertindak sebagai pemutih gigi
2. Menyegarkan nafas
3. Mencegah kerosakan gigi
4. Membantu mencegah gigi sensitif
5. Anti-bacteria

Harga rm46 include postage to sM, free battery

Interested? Wasap akak at 0135012027 .
Next postage on 2/04/2015, and 3/04/2015 so nak join? For those yg nk join postage esok, pease buat payment bfore 12am mlm sbelumnya,, #poblinglista #loveralista #poblingmalaysia #taiping #kamunting #changkatjering #unimap #manjung #perak #sungaisiput #batugajah #alorsetar #kangar #baganserai #semanggol #paritbuntar #bukitbendera #uitmperlis #sungaipetani
18h

» LOG IN to write comment.

kasyaf_imaniattire RESTOCK!! RESTOCK!!
PLUS SIZE TOP by @mogyplussize RM35 dah restock mcm2 color utk si comel2 semua tau. Mmg lawa2
ha apa lagi meh kaih attack boutique #kasyaf_imaniattire kayh all lovelies customer, byk item2 baru masok
ONLINE ORDER:WHATSAPP/WECHAT 0194108426

ADD BOUTIQUE:-
1-1-21,TERRACE PLUS@THE ONE,
TINGKAT MAHSURI 4,11950
BAYAN BARU,PENANG.
(boleh waze,googlemap,foursquare)
OPERATION HOURS:11AM-10PM
CONTACT:0194108426/0175799722
(dekat d'piazza,the one,PISA)
*free wifi*

#straitsquay#streetartpenang#vendorpenang#seberangjaya#vendorboutique#boutiquevendor#vendorkedah#vendorneeded#carivendor#penangfood#penangstreetart#bayanlepas#penangisland#jitra#sgpetani#bertam#usm#uitmpenang#sgara#balikpulau#bayanbaru#bukitbendera#studentusm#penang#thisispenang#sungaidua#callingvendor
18h

» LOG IN to write comment.

Normal poblinglista MJ.loveralista
taipingo9shop hi semua, siapa nk order set combo 1 ni meh ws akak cepat,,rugi tau siapa tak grab combo ni, tgu apa lagi, jom order skrg, reservation utk tmpoh 24 jam shj

Pobling adalah:- 1. Digunakan untuk membersihkan kulit muka kita
2. Mghasilkan getaran sonic sbyk 10000/minit so dpt membersihkan jauh lebih efektif berbanding gunakan tgn

3.brush yg sgt lah lembut dan halus. Brush perlu ditukar dlm tmpoh 3-6bulan bgantung pada penggunaan

4. Menggunakan 1pcs bateri AAA (percuma tau)

5. Sgtlah mudah utk digunakan dan compact design so boleh lah uol bwk ke mana mana shj

Interested? Wasap akak at 0135012027 . #poblinglista #loveralista #poblingmalaysia #taiping #kamunting #changkatjering #unimap #manjung #perak #sungaisiput #batugajah #alorsetar #kangar #baganserai #semanggol #paritbuntar #bukitbendera #uitmperlis #sungaipetani
19h

» LOG IN to write comment.

nik_fakhrul Memiliki mereka sangat bertuah dan tak lupa yg lain.
#bukitbendera
#friendship
20h

» LOG IN to write comment.

kasyaf_imaniattire RESTOCK!! RESTOCK!!
PLUS SIZE TOP AND PANTS by @mogyplussize dah restock mcm2 design utk si comel2 semua tau. Mmg lawa2
ha apa lagi meh kaih attack boutique #kasyaf_imaniattire kayh all lovelies customer, byk item2 baru masok
ONLINE ORDER:WHATSAPP/WECHAT 0194108426

ADD BOUTIQUE:-
1-1-21,TERRACE PLUS@THE ONE,
TINGKAT MAHSURI 4,11950
BAYAN BARU,PENANG.
(boleh waze,googlemap,foursquare)
OPERATION HOURS:11AM-10PM
CONTACT:0194108426/0175799722
(dekat d'piazza,the one,PISA)
*free wifi*

#straitsquay#streetartpenang#vendorpenang#seberangjaya#vendorboutique#boutiquevendor#vendorkedah#vendorneeded#carivendor#penangfood#penangstreetart#bayanlepas#penangisland#jitra#sgpetani#bertam#usm#uitmpenang#sgara#balikpulau#bayanbaru#bukitbendera#studentusm#penang#thisispenang#sungaidua#callingvendor
22h

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

23h 1rezky
Video 1rezky
1rezky Dlm train ke #bukitBendera 23h

» LOG IN to write comment.