2,747 Posts

adawiyah_rosli #berkawan#bercinta#bertunang#semoga dpermudahkan segala urusan kami#countings#rabbi yassir wala tuasir rabbi tammim bilkhair.. 8h

» LOG IN to write comment.

halimharun_46 #Repost from @bercintaselepasnikah with @repostapp — “Moga dalam diammu ada doa untukku. Moga ketika kita saling tak menyapa di hatimu tetap ada aku.” — Kerana kita takkan risau dengan kata-kata dari orang yang membenci kita, sebaliknya kita akan lebih takut dengan kesenyapan dari orang yang kita sayang.  oleh @yamuhammad #cinta #cintaselepasnikah #selepasnikah #bercinta #bercintaselepasnikah #nikah #ijabqabul #kahwin#berkahwin #perkahwinan #doa #pernikahan #love #couple #married 2d

» LOG IN to write comment.

eirabeautyshop By @bercintaselepasnikah "“Moga dalam diammu ada doa untukku. Moga ketika kita saling tak menyapa di hatimu tetap ada aku.” — Kerana kita takkan risau dengan kata-kata dari orang yang membenci kita, sebaliknya kita akan lebih takut dengan kesenyapan dari orang yang kita sayang.  oleh @yamuhammad #cinta #cintaselepasnikah #selepasnikah #bercinta #bercintaselepasnikah #nikah #ijabqabul #kahwin#berkahwin #perkahwinan #doa #pernikahan #love #couple #married" via @PhotoRepost_app 2d

» LOG IN to write comment.

bercintaselepasnikah “Moga dalam diammu ada doa untukku. Moga ketika kita saling tak menyapa di hatimu tetap ada aku.” — Kerana kita takkan risau dengan kata-kata dari orang yang membenci kita, sebaliknya kita akan lebih takut dengan kesenyapan dari orang yang kita sayang.  oleh @yamuhammad #cinta #cintaselepasnikah #selepasnikah #bercinta #bercintaselepasnikah #nikah #ijabqabul #kahwin#berkahwin #perkahwinan #doa #pernikahan #love #couple #married 2d

» LOG IN to write comment.

amyyamieraa_official # Tgk Galery Kat Whatsapp Ade Picture Nii Dia Antoo .. Wajah Ku Dalam Kesakitan #demam#Selsema . #MissHimSoMuch

p/s Alhamdulillah #ThreeYears#Kenal#Berkawan#Bercinta#Bergaduh#Bhahahaha#MasihLagiKekalBersama#ThanksGod .. #SelamatPetangg :*
3d

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

shakilazuki With aizat Guess dlm commciel class.. #kawan biaq seribu#
#Bercinta biaq satu#
#tapi aq belum bersedia nk bercinta#
#sbb aq masih kecik#
ツツツツ
3d

» LOG IN to write comment.

najibroslan #Repost from @bercintaselepasnikah with @repostapp

Melihat sepasang pengantin baru yang malu malu sebab tak pernah duduk dekat dekat itu satu pemandangan yang sangat best. Malu malu itu aku rasa lebih baik dari tak rasa apa apa sebab dah terbiasa. #cinta #cintaselepasnikah #selepasnikah #berkahwin #bercinta #bercintaselepasnikah #nikah #nikahmuda #ijabqabul #perkahwinan #pernikahan #love #married #couple
3d

» LOG IN to write comment.

Normal Bercinta Selepas Nikah
bercintaselepasnikah Melihat sepasang pengantin baru yang malu malu sebab tak pernah duduk dekat dekat itu satu pemandangan yang sangat best. Malu malu itu aku rasa lebih baik dari tak rasa apa apa sebab dah terbiasa. Oleh @yamuhammad #cinta #cintaselepasnikah #selepasnikah #berkahwin #bercinta #bercintaselepasnikah #nikah #nikahmuda #ijabqabul #perkahwinan #pernikahan #love #married #couple 4d

» LOG IN to write comment.

khayrolnizzam Ok keluaq bercinta sat...harraZ bg chan kat abah & mama bercinta sat nah!!! @hazy5544
#berdua #bercinta #besama_selamanya
4d

» LOG IN to write comment.

X-Pro II Dhiya Atikah

» LOG IN to write comment.

faizsanat Berada di Jb kerana Johor Rugby Carnival
Si dia sanggup datang walaupon dia busy.penat dan kecewa atas layanan aku yang x sepatutnya pada dia. Thanks awak sanggup datang jumpa saya.walaupun saya berbau lumpur padang tu.awak tetap tersenyum dan malu nak tengok muka saya yang selalu tersenyum pada awak.
#nikah #kita #bercinta
5d

» LOG IN to write comment.