19,595 Posts

keriiii #friday well spent. #HairGame strong thanks to @allyscottstyling over at @jrussellbeauty and my #BrowGame thanks to @pattykilkelly at the #benefitbrowbar inside Macy's I love going to see these two, both so talented and our conversations are awesome #rockitlikearedhead #benefitmakeup #goseethem #pretty #eyebrowgamestrong #crystalhealing #shamelessselfie 2h

» LOG IN to write comment.

weirdwendy #motd Urban Decay Nude 3, Bare Minerals 5 in 1 Cream Eyeshadow, Lime Crime Cashmere on lips, Benefit Dark Browzings brow shaping kit #ud #urbandecay #benefit #benefitmakeup #limecrime #cashmere #bareminerals 3h

» LOG IN to write comment.

nhubeautycare New Benefit Collection In the house

Benefit Cosmetics Little Love Potions
Price:RM40.00 including postage s/m

Postage sabah /sarawak add RM9.00

Includes in:- The POREfessional Mini
It’s Potent! Eye Cream Mini
High Beam Mini
Posietint Mini
Stay Don’t Stray Mini in Light/Medium
Watt’s Up! Mini
BADgal Lash Mini
That Gal Mini
Hoola Mini
Ultra Plush Lip Gloss Mini in Hoola

#benefitmakeup #makeup #allin1 #littlelovepotion #badgallashmini #makeup #nhubeautycarebenefit #nhubeautycare
11h

» LOG IN to write comment.

nhubeautycare nhubeautycare BENEFIT BIG 10!
Wajib dimiliki bagi yang suka nak cantik-cantik okay! tak tahu apa tu #benefitbig10
Harga: RM40.00 including postage s/m
add rm9.00 for sabah/sarawak

Detail Products :-
.
1. ERASE PASTE – yang ni function dia nak tutup eye bag. yang ada baby / student yang berjaga sampai subuh tu, u must have this!
.
2. STAY DON'T STRAY – Ni act macam concealer. Kita pakai hanya pada certain area je kat muka tu okayyy. Macam kat bwh mata, kat hidung, kat tempat2 bekas jerawat, dagu dan area yang uolls rasa ada cela la :*
.
3. BENETINT – boleh pakai kat bibir/as blusher. warna rose gitchewwww
.
4. POSIETINT – lebih kurang benetint but colour dia poppy-pink taww
.
5. HIGH BEAM – ni nak naikkan pipi. macam pipi dato siti yang comel tuuu...
.
6. "THAT GAL” – ni nak nampakkan muka tu lebih glowing ye uolls!
.
7. CORALISLA/BELLA BAMBA – ni pemerah pipi. nampak real la pipi tu pink nya. bukan tipu tipu. haha
.
8. THE POREFESSIONAL – yang ni nak tutup segala pores yang menduduki muka anda! memang terbaik la!
.
9. DANDELION – blusher untuk merahkan pipi ni. try la. lawa kot!
.
10. OH LA LIFT – ni bukan je tutup eye bag, kedut bawah mata pun boleh hilang okay! haha
.
Berminat leh :-
Whatsapp /telegram/wechat/sms:-
0177372509/0176526500 (nur)
.
Harap uolls faham ye benefit nier. jom order! murah kot ni
#staydontstray #erasepaste #benetintrose #posietint #highbeam #thatgal #bellabamba #highbeam3in1 #theporefessional #makeup #ohlalift #benefitmakeup #benefitmalaysia #big10benefit #benefit #setbig10 #big10benefitmalaysia #bazarpaknil #sayajualbenefitbig10
13h

» LOG IN to write comment.

Reyes Stephanie Robinson

» LOG IN to write comment.