972 Posts

amy_osman Ni zaman aq jd kadet rotu..masa tu tgh annual camp kat penang..time ni CI (masa tu papa CI lg) bg ktorg ber-outing kat queensbay..malangnye queensbay x bukak lg so ktorg pun melonggok la kat dpn pntu ni haa..n bgambar la weolls..suke gler gmbar ni sbb aq sorg je glow time tu..bwahahaha..pape pn rindu skuad2 araunians batch 30..
#throwback
#batch30
#rotu30Arau
#araunian
#annualcamprotu
2w

» LOG IN to write comment.

anje_jiha Nakk terajangg gambar nih sebab skolah dah nak bukak . Tapi gambar nih tak complete sebab some of bdq batch nih takde pi lawan bolaa . Okbye !
#Batch30
#Semestian
#WavesOfEnglishCamp
3w

» LOG IN to write comment.

Normal Mary Ann Azul

» LOG IN to write comment.

Normal شارىمان عرىف محمد ىسف
sam_yusof A small leap lead to a bigger success. And here where it all begins #exsamura #proudsamurian #batch30 #penciptasejarah 3w

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

Normal flyer tennis player
yuriishii I miss u all batchmates #batch30 #flyhigh 3w

» LOG IN to write comment.

Normal One Stop Wedding Garden Centre
nurulghazalli Congrats Skuad!
Semoga ikatan kita berkekalan till jannah insyaAllah.

Teringat kalau si kapten jerit panggil dia "gigi besi....." Muka dede dgn menyampah nye membebel sorang2 kat belakang.
Dulu kemain dia la paling pendiam,lame2 baru nampak taring sekali dengan gigi besi dia yg colourfull menyerlah :D.

@s.ydh
Alhamdulillah tahniah dede dan uli.
Selamat pengantin baru.

01.01.2015

#batch30
4w

» LOG IN to write comment.

Normal An Nur Adila Anuar Mushaddad
annur_adila Proud to be a part of it !
#aggrandize #batch30 #seratasian #SPM'15 #wishmeluck #30di<3
4w

» LOG IN to write comment.

nurhayatulsakinah barakallah Che Nad! so happy for you! ^^ #highschool #smstsp #batch30 #girlfriend 4w

» LOG IN to write comment.

liaprilly Is there anything else I can say or do!? #siloso #batch30/14 #love #singapore #friends 4w

» LOG IN to write comment.

tifsanjuan Year End Celebration... Ready for 2015 #spartans, #batch30, #transformation, #nuskin, #nofilter 1mon

» LOG IN to write comment.

asyraf_11 Member kawin, kita yang lebih..
Tahniah buat sehabatku..
#nasrul #minireunion #Batch30
1mon

» LOG IN to write comment.

eckoloudly More macarons! Raspberry Nutella flavored. First time trying the Italian meringue method... #macarons #batch30 1mon

» LOG IN to write comment.

dkgutzsoul Mrs Camille Aguilar Manduriao so thirssssty #Thirstday #Molito #Draft #Alabang #BPLAC #BPIPhilam #Batch30 2mon

» LOG IN to write comment.