82,766 Posts

Normal Boutique Santai Concept
secretsantai VENDOR WANTED @ Secret Santai, Ipoh

Masih mencari tempat utk Show Off produk anda selain igshop/online.. mahukan kepercayaan dari pembeli mengenai produk anda.. Jom sertai kami dengan menjadi vendor secret santai boutique.. kami akan promote dan market kan produk anda secara OFFLINE dan ONLINE.. Pelbagai strategik sudah di drafkan.. Kenapa SECRET SANTAI?? Lokasi kami strategik kerana berada di tempat yg membangun dan pesat.. secret santai bersebelahan dengan butik Ariani, Inspirasihana, Bank Rakyat dan Ratu.. berhadapan Bangunan Persekutuan N.Perak, KWSP, MBI, Kolej UNIKL, Kolej Kejururawatan
Belakang AMANJAYA PERAK, Kolej ITP, Angsana Mall, Hospital Ipoh, Hospital Ar-Ridzuan dll
Berhampiran SUKPERAK, Sekolah2, IPTA, IPTS, kerajaan dan swasta

Kami memerlukan Vendor Online yg perlukan Show Off produk anda.. Bagi anda yg berminat boleh WHATSAPP/SMS 019-7631269 @ email secretsantai0503@gmail.com .. In Shaa Allah Opening On September
#vendorwanted #vendorbutik
#vendorboutique #ipoh #perak #purse #porchbag #vendor #handbag #bag #beg #bazar #muslimah #igshope #igonline #bazarpaknil #online #bangi #selangor #kelantan #terengganu #johor #perlis #kedah #kl #n9 #jb
8s

» LOG IN to write comment.

Normal Boutique Santai Concept
secretsantai VENDOR WANTED @ Secret Santai, Ipoh

Masih mencari tempat utk Show Off produk anda selain igshop/online.. mahukan kepercayaan dari pembeli mengenai produk anda.. Jom sertai kami dengan menjadi vendor secret santai boutique.. kami akan promote dan market kan produk anda secara OFFLINE dan ONLINE.. Pelbagai strategik sudah di drafkan.. Kenapa SECRET SANTAI?? Lokasi kami strategik kerana berada di tempat yg membangun dan pesat.. secret santai bersebelahan dengan butik Ariani, Inspirasihana, Bank Rakyat dan Ratu.. berhadapan Bangunan Persekutuan N.Perak, KWSP, MBI, Kolej UNIKL, Kolej Kejururawatan
Belakang AMANJAYA PERAK, Kolej ITP, Angsana Mall, Hospital Ipoh, Hospital Ar-Ridzuan dll
Berhampiran SUKPERAK, Sekolah2, IPTA, IPTS, kerajaan dan swasta

Kami memerlukan Vendor Online yg perlukan Show Off produk anda.. Bagi anda yg berminat boleh WHATSAPP/SMS 019-7631269 @ email secretsantai0503@gmail.com .. In Shaa Allah Opening On September
#vendorwanted #vendorbutik
#vendorboutique #ipoh #perak #vendor #footwear #menshoes #womenshoes #shoes #muslimah #igshope #igonline #bazarpaknil #online #bangi #selangor #kelantan #terengganu #johor #perlis #kedah #kl #n9 #jb
2min

» LOG IN to write comment.

Normal Boutique Santai Concept
secretsantai VENDOR WANTED @ Secret Santai, Ipoh

Masih mencari tempat utk Show Off produk anda selain igshop/online.. mahukan kepercayaan dari pembeli mengenai produk anda.. Jom sertai kami dengan menjadi vendor secret santai boutique.. kami akan promote dan market kan produk anda secara OFFLINE dan ONLINE.. Pelbagai strategik sudah di drafkan.. Kenapa SECRET SANTAI?? Lokasi kami strategik kerana berada di tempat yg membangun dan pesat.. secret santai bersebelahan dengan butik Ariani, Inspirasihana, Bank Rakyat dan Ratu.. berhadapan Bangunan Persekutuan N.Perak, KWSP, MBI, Kolej UNIKL, Kolej Kejururawatan
Belakang AMANJAYA PERAK, Kolej ITP, Angsana Mall, Hospital Ipoh, Hospital Ar-Ridzuan dll
Berhampiran SUKPERAK, Sekolah2, IPTA, IPTS, kerajaan dan swasta

Kami memerlukan Vendor Online yg perlukan Show Off produk anda.. Bagi anda yg berminat boleh WHATSAPP/SMS 019-7631269 @ email secretsantai0503@gmail.com .. In Shaa Allah Opening On September
#vendorwanted #vendorbutik
#vendorboutique #ipoh #perak #pakaian #polazo #skirt #dress #jubah #maxidressmurah #muslimah #tshirt #blouse #bangi #selangor #kelantan #terengganu #johor #perlis
3min
  •   yj.my Good shot! Please also visit my page, your skincare specialist: @yj.my 2min

» LOG IN to write comment.

Normal bisnes_modalrm20_anizaeza
bisnes_duapuluhringgitsegera ROMOSI MERDEKA

Potongan RM2 utk setiap barang
-dgn belian 2 brg ke atas

BANK IN SEBELUM 12 tgh hari 30/8/14

STOK TERHAD
siapa cepat dia dapat

Bayaran blh dibuat mulai harini..
POS hari Ahad NAK FREE GIFT?
hanya repost gambar ini di ig masing2 dan dapatkan like yg paling banyak.
#cikkiahmerdekaspecial
#giveaway
#merdeka

Copy je semua ayat ni dan post di ig.

#onlineshop #onlinestore #onlineseller #onlineshopping #sayajual #sayajualmurah #sayajualonline #kedai #kedaionline #kedaionlinemalaysia #labourse #laboursemurah #labourseparis #cathydoll #cathydollmalaysia #visit #visitmyig #karmart #bazaaronline #bazaarpaknil #murah #malaysianonlineshopping #Sayajualmurah #sayajualsyampoo #sayajuallabourse #bangi #putrajaya
10min

» LOG IN to write comment.

nadyahsalleh @repostapp

ROMOSI MERDEKA

Potongan RM2 utk setiap barang
-dgn belian 2 brg ke atas

BANK IN SEBELUM 12 tgh hari 30/8/14

STOK TERHAD
siapa cepat dia dapat

Bayaran blh dibuat mulai harini..
POS hari Ahad NAK FREE GIFT?
hanya repost gambar ini di ig masing2 dan dapatkan like yg paling banyak.
#cikkiahmerdekaspecial
#giveaway
#merdeka

Copy je semua ayat ni dan post di ig.

#onlineshop #onlinestore #onlineseller #onlineshopping #sayajual #sayajualmurah #sayajualonline #kedai #kedaionline #kedaionlinemalaysia #labourse #laboursemurah #labourseparis #cathydoll #cathydollmalaysia #visit #visitmyig #karmart #bazaaronline #bazaarpaknil #murah #malaysianonlineshopping #Sayajualmurah #sayajualsyampoo #sayajuallabourse #bangi #putrajaya
15min

» LOG IN to write comment.

16min anizasaini
Normal AnizaSaini
anizasaini ROMOSI MERDEKA

Potongan RM2 utk setiap barang
-dgn belian 2 brg ke atas

BANK IN SEBELUM 12 tgh hari 30/8/14

STOK TERHAD
siapa cepat dia dapat

Bayaran blh dibuat mulai harini..
POS hari Ahad NAK FREE GIFT?
hanya repost gambar ini di ig masing2 dan dapatkan like yg paling banyak.
#cikkiahmerdekaspecial
#giveaway
#merdeka

Copy je semua ayat ni dan post di ig.

#onlineshop #onlinestore #onlineseller #onlineshopping #sayajual #sayajualmurah #sayajualonline #kedai #kedaionline #kedaionlinemalaysia #labourse #laboursemurah #labourseparis #cathydoll #cathydollmalaysia #visit #visitmyig #karmart #bazaaronline #bazaarpaknil #murah #malaysianonlineshopping #Sayajualmurah #sayajualsyampoo #sayajuallabourse #bangi #putrajaya
16min

» LOG IN to write comment.

zarahskincerity0122391448 Hello everyone:-) :-) :-) #NucerityMalaysia #skincerity #

Im kindly to busy right now,

JUST TO SHARE THAT #MERDEKA #SALAES #

WHATSAPP ,E FOR DETAILS
AT ONLY $1++ OR $2++ Per one bottle SKINCERITY,

TERMS AND CONDITIONS APPLY

WHATSAPP ME @+60122391448

#kajang #BANGI #CAFE #LIFESTYLE #RESEDUALINCOME #BONUS #jerawat #acne #jeragat #perak #selangor #ipoh #banting #klang #bandardiraja #Business #sideincome #
18min

» LOG IN to write comment.

Normal Teja_Brownies
teja_brownies We have 2 sizes, 7inch and 9inch. COD in Shah Alam and Bangi. Delivery charges to Shah Alam, rm5. #sayajual #sayajualbrownies #browniesmalaysia #brownies #shahalam #bangi #tejabrownies 19min

» LOG IN to write comment.

Normal aoukiy_pastryland
aoukiy_pastryland Hari nie kak non nak stock up KEK GULUNG COKLAT jerrr....
.
.

Ada sape2 nak order watsup kak non terus yerrr #0176583894 .....
.
.
.
#sayajual #sayajualcake #sayasukakek #bazaarpaknil #bazaarpaknilcake #bazaaronline #borong #bazaarmalaysia #putrajaya #bangi #kajang
22min

» LOG IN to write comment.

satinskinz2014 cepat cepat cepat!! hanya 3 hari lg utk nikmati harga murah sempena merdeka ni

whatsapp/telegram 017 577 5424 -iphone original new set -satin skinz premium -turtle light -genie bra - sabun alpha arbutin - wis.putih set & serum -stiker kalimah-

#originalproduct
#onlineshoptrusted
#onlinesale #merdekasales #printstikermurah #promoteigshopmalaysia #bayanbaru #bangi #bangsar #gombak #puchong #kualalumpur #kuantan #johor #melaka #uitmshahalam #utcalorsetar #uitmmerbok #uiam #uianilai #usmpenang
52min

» LOG IN to write comment.

Normal biNourAinBeautyCare
bibeautycare KENAPA ANDA PATUT CUBA BELVYA PSS? -PRODUK BERKESAN LEBIH SERIBU TESTIMONI CUST BERJAYA -PRODUK BUMIPUTERA ISLAM DAN MEMPUNYAI KELULUSAN KEMENTERIAN KESIHATAN MALAYSIA
-TIDAK PANAS, TIDAK MELEKIT, SESUAI UTK SEMUA KULIT
-SCRUB PERTAMA DI ASIA YANG BOLEH MEMBUANG LEMAK
-KESAN SEAWAL 3 HARI!! -HARGA YG SGT BERPATUTAN
PASTIKAN YG ORIGINAL #BEWAREFAKEBELVYA

HANYA RM85/SS RM90 (120GM)

Tak perlu tunggu lagi. Mereka telah berjaya mendapatkan bentuk badan idaman....
Lets contact #0193574980 #delearsahbelvya #FREEPOSTAGE & COD AREA
#BANGI #UKM#KUIS #USIM #NILAI #KOTAWARISAN #SEPANG #BBST
#RAHSIARUNCING #RAHSIARAMPING #RAHSIAPERUTKEMPIS #RAHSIAKULITCANTIK
#folomyIG @bibeautycare
1h

» LOG IN to write comment.

marsjar_ovenbakednuts Oven Baked Nuts perisa Garlic! Yang ni biasanya favourite emak-emak dan ayah-ayah. Keenakkan bawang putih dalam Oven Baked Nuts ini memang buat tidak boleh berhenti mengunyah. Try la beli 2-3 botol untuk emak-emak dan ayah-ayah di kampung, pasti mereka suka! Pos sampai depan rumah mereka pun boleh.

Whatsapp/Telegram 012-3091306.

#sayajual #kacangpanggang #kacang #kudapan #sedap #puchong #putrajaya #cyberjaya #serikembangan #equinepark #tamanequine #puncakjalil #bangi #kajang #serdang #putraheights #petalingjaya #kelanajaya #subang #kotakemuning #gombak #malaysia
2h

» LOG IN to write comment.

ainaazmanisme Brunch with mah bitchezzz #hungryhungry #BARRA #Bangi 2h

» LOG IN to write comment.

hidstwiddydinkies Hari ini masih lagi hendak share ttg kebaikan #herbalblend #shaklee
Masa tengah study study pasal herbal blend shaklee and at the same time sibuk nak study juga pasal mcm mana nk kempiskan perut sekali jumpa herbal blend shaklee dapat memecahkan lemak, apa lagi, terus amik herbal blend dan sapu huhu

Nak tahu keberkesanan herbal blend ni? Harus cuba dan tunggu dan lihat! InshaaAllah Jom try!
12h

» LOG IN to write comment.

hidstwiddydinkies Alhamdulillah seronok sangat dapat online coaching dengan master DOSH dalam secret group tadi.

Meh saya kongsikan rahsia2 berjaya dlm #shaklee that I think it applies in your daily lives. We should have four of that; fokus, consistent, we must be positive and last but not least we have to b happy in whatever we r doing.
Untuk menjadi seorang yang berjaya, kita kene duplicate contoh2 orang yang telah berjaya, dgn kata lain, SID harus lah duplicate kejayaan mak2 dan nenek2 shaklee anda, rapat dgn mereka dan know and do exactly what they did, inshaaAllah yakin pada Allah Feel free to follow dan remind me kalau saya terlupa, Tq
11h

» LOG IN to write comment.

Normal Bangi kopitiam Indonesia

» LOG IN to write comment.