1,151 Posts

Normal Radin Amir Affendy

» LOG IN to write comment.

shahrolian_official By@adifashla Sabtu 24 Jan 2015 - #ERAvengers FC menewaskan #ZyzouFC dgn 2-1 .....bawa bekalan yg baik utk di bawa ke Pandamaran Klang hujung minggu depan!...Gol gol jaringan Hj Zainal Abidin Rawop dan juga Shahril Arsat. Thank you pada semua players ...... #ERAvaganza #JajahanBola #ILoveMyJob #AstroRadio 9h

» LOG IN to write comment.

10h radin_era
Normal Radin Amir Affendy
radin_era Batu Pahat's story: Walaupun tak dapat merasa Briyani Gam & Mee Racun, kami tetap happy sebab orang-orang BP memang "Mewangi". Sorry @ohzooey I x pandai nak crop muka u macam @jaasuzuran buatkan. Tapi ktorg rasa, u tetap ada dengan ktorg semalam. Chewahhhh... #JajahanBola #ERAvaganza #ERAvengers #BatuPahat #PTM #AstroRadio #Lensa5 #Buddies 10h

» LOG IN to write comment.

adifashla Sabtu 24 Jan 2015 - #ERAvengers FC menewaskan #ZyzouFC dgn 2-1 .....bawa bekalan yg baik utk di bawa ke Pandamaran Klang hujung minggu depan!...Gol gol jaringan Hj Zainal Abidin Rawop dan juga Shahril Arsat. Thank you pada semua players ...... #ERAvaganza #JajahanBola #ILoveMyJob #AstroRadio 11h

» LOG IN to write comment.

radin_era Walaupun tak dapat main untuk Skuad Harimau Muda, tetap merasa jadi pemain dibawah bimbingan coach Datuk Ong Kim Swee!!! ERAvengers 2 - Zyzou FC 1

#InOKSWeTrust #JajahanBola #ERAvaganza #ERAvengers #ZyzouTC #AstroRadio #BatuPahat
1d

» LOG IN to write comment.

radin_era Hai orang-orang Batu Pahat!!! We are ready for #JajahanBola #ERA #ERAvaganza #ERAvengers #ZizouRC #BatuPahat #AstroRadio 1d

» LOG IN to write comment.

emanzaki Selamat malam dari kami #thecontainer #boyband #astroradio 2d

» LOG IN to write comment.

tiongbutton 2015 01 23 ()
@phoebeyap_my 在 怡保 的 Station 18 Tesco 進行 OngMali 戶外直播,「菲賣品」篇...!
.
4pm - 8pm 來到現場加入OngMali, 我們會送出很多周邊產品還有現金禮券啦...!
.

#tiongbutton #tesco #tescomalaysia #ongmali #phoebeyap #radioannouncer #outdoorbroadcast #melodyfm #astroradio #grateful #thankful #happiness #awesomeness #ipoh
2d

» LOG IN to write comment.

tiongbutton 2015 01 23 (Ong Mali !!!)
怡保的朋友们... 待會兒见咯 !
See y'all in Ipoh later... for Ong Mali with Tesco !!!
.
@ Tesco, Station 18
.
#Melodyfm #Tesco #Ongmali #TescoMalaysia #TiongButton #PhoebeYap#AstroRadio #Astro #radioannouncer #cny2015
2d

» LOG IN to write comment.

sifoo_com Android & iOS Development Training with Sifoo!
Astro Radio
12-14 & 19-21 Januari 2015
Visit www.sifoo.com

#sifoo #sifootraining #kursus #astro #astroradio #iosdevelopment #androiddevelopment #ios #android #training #carisifoo #malaysia @imranabduljabar
3d

» LOG IN to write comment.

tiongbutton 2015 01 18 ()
We were in Giant Brem Mall to pay for some grocery bills !
.
It's called #payitforward and it's a random act of kindness... Join us to be a loving community to spread hope, courage and strength...
.
小小的舉動,淺淺的微笑... 哪怕是多麼微不足道,一起來傳遞愛的力量 !!! 為身邊的人,帶來更多的 希望,勇氣,和 力量。
.
星雲大師 '舉手功德;做好事,存好心,說好話。' 一起為愛加油吧 !
.

#tiongbutton #hopecouragestrength #randomactsofkindness #spreadloves #happiness #awesomeness #smiles #loves #grateful #thankful #astroradio #melodyfm #charity #gooddeeds #keeponrockin
6d
  •   onkarme “There are two way to live your life. One as though nothing is a miracle, the other as though everything is a miracle.” -Albert Einstein 5d

» LOG IN to write comment.

tiongbutton 2015 01 18 ()
A random act of kindness... To spread love, hope, courage, and strength.
.
哪怕是一句誠心的謝謝,或是一個歡心的微笑... 哪怕是多麼的微不足道, 發自內心的善意無需偽裝。一起將愛的力量傳遞出去...
.
今天与 @jentzenlim 加入 @melodyfm103 把愛傳出去, 为身边所有的人带来更多的 希望,勇气 还有 力量。
.
#hopecouragestrength #astroradio #melodyfm #tiongbutton #jentzenlim #radioannouncer #astro #randomactsofkindness #charity #positive #spreadloves #gooddeeds #loves #smiles #grateful #blissful #thankful
1w

» LOG IN to write comment.

Normal Syazleey Zalsyam Zakaria

» LOG IN to write comment.

yatmoharany #InstaYat Lama gila la ku tak layan @xfm_radio ni sejak tak lagi di radio biasa,tapi kalo rindu tu boleh la download app #raku boleh dengar kuat2 #radioaku #radioindie #duluketagihdengar #astroradio 1w

» LOG IN to write comment.

lymliew Meet renowned players El Hadji Diouf, Abdoulaye Faye, Eamon Zayed @ hitz Sabah studio. Awesome!!! #thxtoGraceOne #SAFA #adidas #football #astroradio #sabahFC 1w

» LOG IN to write comment.

radin_era S H I R O : All the best!!! Minggu ke-10 : Tema Trend Terkini & Radio

#Vt #MaharajaLawakMega #MLM2014 #AstroGempak #AstroRadio #Shiro #ChickenStyle #Lensa5
1w

» LOG IN to write comment.

unopopshuvit Sabah state football team's new sign ups former Liverpool striker El Hadji Diouf, former Hull City player Abdoulaye Faye and Libyan player Eamon Zayed dropped by the studio earlier today.Sabah football is getting the buzz once again hope for a good season to come. #VSCOcam #vscogood #football #soccer #liverpool #hullcity #libya #sinegal #sabah #malaysia #ilovemyjob #astroradio 1w

» LOG IN to write comment.

fiza_hussein eh' shirt kita samala arinie @dinanadzir ;) #johor #johorian #astroradio .... 1w

» LOG IN to write comment.

moslemainstyle Awak, awak... Awak nak tak BERJUTA JUTA pendengar radio mendengar tentang PRODUK anda?
Okay! Mcm nie caranya. Send inquiry to : info@moslemainstyle.com atau telefon kami direct.
Rugila kalau x berminat sebab u loosing a lot of potential buyers !! #iklanradio #iklanproduct #iklan #astroradio #marketing #promotion #muslimahbutik #muslimahfashion #muslimahdesigner #malaywedding #malaysia #malaysiandesigner #product
1w

» LOG IN to write comment.

Normal ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀Syakireen Othman
syakireenothman Ready to ride to Raub,Pahang for Digital Convention 2015 ... #AstroRadio 2w

» LOG IN to write comment.