5,561 Posts

bankfrungph Sawadeeka!
Welcome to the world of selfie, Park Ji Yeon of T-ARA has finally joined the party.
follow her now @jiyeon2__
#queens #jiyeon #tara #6ara #mbk #kpop #kawaii #asianbeauties #asian
23h

» LOG IN to write comment.

nolimitbeauties Now that I have got the 1k landmark (it's a start) I want to stay featuring more of #ighiddengems, those #lovelyladies who deserve more followers. Like the #beautiful @chaneloves.#followher,spam her with likes, the world needs more #beautifulgirls like her.
Photo by @dannakon
#nolimitbeauties #asianbeauties #absolutelygorgeous #gorgeous #officialsultrysexy #asian #model
1d

» LOG IN to write comment.

clydkent Pretty Lil' girls on a Thursday morning!..
#Babies #Nieces #Prettiest #Breakfast #AsianBeauties
2d

» LOG IN to write comment.

tantaclothing By @marinatone via @RepostWhiz app:
@tantaclothing β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…
Beautiful girls ️ TANTA!!
β˜†β˜†β˜†β˜†β˜†β˜†β˜†β˜†β˜†β˜†β˜†β˜†β˜†β˜†β˜†β˜†β˜†β˜†β˜†β˜†β˜†β˜†β˜†
#tanta #tantagirls
#tantaclothing #cute
#swarovski #chappy
#chappyandchammy #japanesegirls #asianbeauties #japanese #model #models #japanesemodel #supercute #cute #beautiful #beautifuljapanesegirls #asianbeauties #japan #love #teddybear #teddybears #iloveteddybears #fashion #fashioncheck #γ‚ͺシャレ #ヒデル #かわいい #きゃわ #可愛い #γ‚Ήγƒ―γƒ­
3d

» LOG IN to write comment.

tantaclothing By @marinatone via @RepostWhiz app:
@tantaclothing
(#RepostWhiz app)
β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…
Beautiful girls ️ TANTA!!
β˜†β˜†β˜†β˜†β˜†β˜†β˜†β˜†β˜†β˜†β˜†β˜†β˜†β˜†β˜†β˜†β˜†β˜†β˜†β˜†β˜†β˜†β˜†
#tanta #tantagirls
#tantaclothing #cute
#swarovski #chappy
#chappyandchammy #japanesegirls #asianbeauties #japanese #model #models #japanesemodel #supercute #cute #beautiful #beautifuljapanesegirls #asianbeauties #japan #love #teddybear #teddybears #iloveteddybears #fashion #fashioncheck #γ‚ͺシャレ #ヒデル #かわいい #きゃわ #可愛い #γ‚Ήγƒ―γƒ­
4d

» LOG IN to write comment.

Normal DAGELAN REVIEW INFO TIPSCANTIK
hellotiaraaa Spring is almost here! I need to wear pink eyeshadow more for my look. Here's I'm using my 60 day and night eyeshadow pallete from @bhcosmetics this pallete is amazing! Can fits all of your day to night look, I love it! For the lips, I'm using @nyxcosmetics SMLC #stockholm it's my favorite shade ever! #spring #makeup #bhcosmetics #bhbeauties #nyxcosmetics #springmakeup #springlook #motd #aotd #bblogger #koreanmakeup #koreanlook #asianbeauties (Maaf posting foto ini lagi, belum bisa move on dari make up look ini! #cmiiw) 4d
  •   levanagk Jadi follower baru yang sering kepoin ka @hallotiaraaa cantekss kali-kali posting tips tirus wajah kek kakk 4d
  •   nanasahmad Ka @hellotiaraaa lucu bgt sih, cantik lagi . Makasih buat tipsnya ya kaak 3d
  •   hellotiaraaa Hai hai @levanagk okay. Besok aku kasih tips untuk wajah lebih tirus yaaa. Aku juga aslinya gak tirus-tirus banget kok hihihi. Tapi di foto kelihatan tirus ya? Makasiyaaah udah gabung disini. 3d
  •   hellotiaraaa Haloooo @nanasahmad hihi makasiyaaah sweet kali kamunya. iya sama-sama. Kalo mau tanya atau request tips komen aja yaaahhh.. 3d
  •   levanagk Okeyy kaak @hallotiaraa makasiiih ;;) . Tirrrrus kakk , udh mah cantiknya bikin ngiler hihi. Ok ok kembali kasih 3d
  •   hellotiaraaa Ah kamu bisa ajaaa @levanagk setiap perempuan itu cantik kokkk. Yg jelek itu yg gak sayang sm dirinya sendiri. Nah, kalo yang sayang sama dirinya sendiri dia pasti mau rajin rawat dan jaga badannya kan? Kalo udah ngerawat badan, bersih, wangi, cewe mana sih yg gak terlihat cantikkk iya kaaan? jadi kamu juga cantikkkk dong hihi. Iya sama sama ditunggu besok ya. Selamat istirahat dan bobo cantik yaaahhh.. 3d
  •   nanasahmad kapan* kasih tau make up yg dipake buat kontur sama caranya ya kak hehhe, udah cantik, manis, baik lagi hihihi @hellotiaraaa 3d
  •   chatoaccess Love it! 12h

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

yoitscandice see what i did there everything to make these eyes bigger #motd #eyebrows #makeup #chanel #mac #maybelline #macpuyallup #asian #asianbeauties 5d

» LOG IN to write comment.

doanamite #FBF of my mom and I around the same young age. #flashbackfriday #asianbeauties 7d

» LOG IN to write comment.

missasianlasvegas Getting ready for our recruitment events this Spring! Ready to join this year? Don't miss our! #Malv #malv2015 #misslasvegas #missasian #misschinatown #pageants #recruiting #models #asians #asianbeauties #applynow #comingthisapril. 1w

» LOG IN to write comment.

missasianlasvegas Orientation is coming in a couple months! Don't miss your chance to apply for the 2015 Miss Asian Las Vegas pageant! Www.missasianlasvegas.com #malv #misschinatownusa #missasianlasvegas #missasian #misslasvegas #lasvegas #pageantlife #asianbeauties #asianmodels #filipinas #koreans #thai #chinese #indians #taiwanese #laos #vietnamese #vegasevents #vegasweekend 1w

» LOG IN to write comment.