684 Posts

Normal Muktasyaf Ibrahim AnNamir MIA

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

annamir2u #Frisbee time • Nak joging malas, nak main ping pong pun malas, jadi, melayan frisbee petang hari di musim berangin ni memang best. Berpeluh weh walau nampak macam simple #AnNamir #GoPro #Hero3 #DarulQuran 1mon

» LOG IN to write comment.

annamir2u "Meteor" • Kejiranan kita nun di atas sana yang tak terkira jumlahnya, sentiasalah mereka itu bertasbih memuji Tuhan yang Maha Pencipta • Cerita malam semalam di tepian Tasik Huffaz DQ, banyak pulak #meteor seawal jam 8 lebih semalam • #Nikon #D300s #Tamron 17mm, ISO-1600, f/2.8, 30 sec, 30/12/2015, 8:23pm (+8GMT), 45° NE • #AnNamir #tabarakallah #DarulQuran 1mon

» LOG IN to write comment.

2mon annamir2u
Normal Muktasyaf Ibrahim AnNamir MIA
annamir2u "Bergurulah Walaupun Anda Seorang Guru" • Jemput sahabat² yang berkelapangan masa untuk memeriahkan majlis ilmu ini. Seminar Al-Quran Bergerak, maklumat lanjut seperti tertera di iklan. • #AnNamir #Islam #SeminarAlQuranBergerak #BicaraHuffaz #Quran #MasjidWilayah #Design 2mon

» LOG IN to write comment.

annamir2u #Geminids Meteor Shower 2015 • Sempat mencerap semalam, sehari selepas peak hour GMS di DQ. Malam ni masih ada peluang kalau nak tengok/mencerap, cuma tidaklah sebanyak dua hari lepas • #AnNamir #Nikon #meteorshower #cool_capture_ #igersmy #phototag_it #wow_syumul #igcapturesclub 2mon
  •   abdqhayumhadi Ust @annamir2u, boleh share setting x utk dapat gambar camni..selain shutter speed lama? 2mon
  •   annamir2u @m.shafiq_ Tabarakallah :) 2mon
  •   annamir2u @abdqhayumhadi Sebolehnya, cuba guna aperture besar, iso besar. Utk setting foto kat atas, saya guna lens tamron 17-50, dengan focal 17mm, f/2.8, ISO2000, dedahan 13 saat. WB saya guna kelvin 3ribu something (lupa exact nombor dia), sebab kawasan shoot ni light polution dari lampu jalan yg warna kuning tu kuat. Pastikan juga focal lens disetkan kepada manual setelah kita dah lock focus kt subjek. Harap membantu 2mon
  •   abdqhayumhadi Waahh..terima kasih ust @annamir2u . Really help with details.. 2mon
  •   nasrun77 Tq.. blh cuba nim.. 2mon
  •   ummialongpipah @annamir2u subhanallah... cantik...terbaik la abi 2mon
  •   mamawiyah @annamir2u subhanallah cantiknya winkkk 3w
  •   ummialongpipah @mamawiyah Maha suci Tuhan sekelian alam...."Dan Dia lah yang menciptakan bintang bintang bagimu supaya kamu menjadikannya petunjuk dalam kegelapan di darat dan di laut" {Al An'am:97} 3w

» LOG IN to write comment.

annamir2u -------
وَبَشِّرِ الصَّابِرِينَ
-------
"Dan berilah khabar gembira kepada orang² yang sabar."
-------
Sunrise at Masjid DQ on 10th November 2015. #Photomerged from 8 vertical photos. #AnNamir #Nikon D300s #Islam #Landscape #RayMasters
2mon

» LOG IN to write comment.

a.n.n.a.m.i.r Оох, милочка, @yuponomareva из за Вас у меня целый день в голове мертвец. Оох мы разучим ее с тобой what's in your head? #zombie #thecranberries #annamir #moscow #vocalcoach #преподавательвокала #москва #педагогповокалу группа вк: vk.com/annamirvocals 3mon

» LOG IN to write comment.

a.n.n.a.m.i.r Наш с Ксюхой веселый урок уже можете смотреть у меня в группе вк: vk.com/annamirvocals Ксю, спасибо за хорошее настроение)) #преподавательвокала #педагогповокалу #москва #vocals #vocalteacher #moscow #annamir #annamirvocals 3mon
  •   nesvyachenaya Обожаю наши занятия и тебя! 🏻 3mon

» LOG IN to write comment.

a.n.n.a.m.i.r Наши с Лизой подвиги можете лицезреть у меня в группе вк: vk.com/annamirvocals всем хорошей пятницы #педагогповокалу #москва #преподавательвокала #moscow #vocals #vocalteacher #annamir #annamirvocals #видеоурок #уроквокала 3mon
  •   kandybey Я люблю тебя Мирошникова хоть ты меня и не любишь 3mon
  •   a.n.n.a.m.i.r @kandybey я люблю тебя, Сашка, мое сердце всегда открыто для тебя, просто я из дома выйти не могу 3mon

» LOG IN to write comment.

a.n.n.a.m.i.r погодка не оч, но мы с Катей не унывали и записали наш веселый и продуктивный урок, который Вы можете лицезреть у меня в группе вк: vk.com/annamirvocals #вокал #annamirvocals #annamir #vocalteacher #moscow #преподавательвокала #москва #педагогповокалу 3mon

» LOG IN to write comment.

a.n.n.a.m.i.r Новый видос с непосредственным участием моей ученицы Вероники уже в моей группе вконтакте: vk.com/annamirvocals Ника, кстати,радует нас каверами на #adele и #theweeknd #преподавательвокала #педагогповокалу #вокалмосква #москва #vocals #moscow #vocalteacher #annamir #annamirvocals #вокал 3mon

» LOG IN to write comment.

a.n.n.a.m.i.r Продолжаю потихоньку сорить вк своими повествованиями видос в группе: https://vk.com/annamirvocals #annamir #moscow #vocalcoach #москва #педагогповокалу 3mon

» LOG IN to write comment.

annamir2u Jumu'ah Mubarokah • Ya Allah, please grant me Jannah. • Cerita setengah jam yang lepas: #Tabarakallah suasana indah selepas hujan turun di bumi #DarulQuranJakim#AnNamir #Nikon #D300s #LeeFilter #Landscape #Islam 3mon

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

4mon annamir2u
Normal Muktasyaf Ibrahim AnNamir MIA
annamir2u Salam Jumu'ah Mubarokah • Cerita di suatu pagi dua hari lepas, tika jerebu masih lagi Allah hantarkan untuk kita sedari betapa nikmatnya hidup dengan udara yang segar • #AnNamir #Jerebu #Canon #Sigma #5dmkiii 4mon

» LOG IN to write comment.

4mon annamir2u
Normal Muktasyaf Ibrahim AnNamir MIA
annamir2u "Art of Nature" • Don't forget to say #Tabarakallah • Somewhere in Kuantan few years ago (2009). Can you guess what is this? • #AnNamir #Canon #Art 4mon

» LOG IN to write comment.

annamir2u "Jom Dhuha!" •
Ya Allah... sesungguhnya waktu #dhuha itu waktu dhuhaMu, kecantikannya adalah kecantikanMu, keindahan itu keindahanMu, kekuatan itu kekuatanMu, kekuasaan itu kekuasaanMu, dan perlindungan itu perlindunganMu.
Ya Allah... jika rezekiku masih di langit, turunkanlah ia, dan jika di dalam bumi, maka keluarkanlah ia, jika sukar, permudahkanlah, jika haram, sucikanlah ia, dan jika jauh, maka dekatkanlah ia.
Berkat waktu dhuha, kecantikanMu, keindahanMu, kekuatanMu, kekuasaanMu, limpahkanlah kepadaku segala yang Engkau telah limpahkan kepada hamba²Mu yang soleh •
Foto dari arkib 26/05/2013, 11:35am, #Nikon #D300s #AnNamir #Islam
5mon

» LOG IN to write comment.

annamir2u Jumu'ah Mubarokah • Yuk Istighfar dan Solawatan banyak². Juga ambil peluang baca Surah Al-Kahfi ya • #AnNamir #Lenovo #VibeX #Islam 5mon

» LOG IN to write comment.