599 Posts

annamir2u Paragliding Accuracy World Cup 2nd Series (Malaysia) • 1 - 3 Mei 2015, KKB Flying Park, Kuala Kubu Bharu • #AnNamir #Paragliding #PGAWC #Nikon 2d

» LOG IN to write comment.

annamir2u Salam Jumaat Mubarokah • Madah Ustaz Pahrol Mohamad Juoi di pagi Jumaat, penanya sentiasa indah menyantuni hati yang meliriknya: "Bunga yang cantik jarang harum. Jadi nikmati sahaja keindahan itu tanpa keharumannya. Itulah dunia... dapat tidak bererti dapat semua. Hilang tidak bererti hilang semua." • #AnNamir #VibeX #SalamJumaat 1w

» LOG IN to write comment.

annamir2u "Sollu 'AlanNabiyyil Musthofa, Sollu 'Alaihi WaSallimu Tasleema"
• Tone mapping #HDR from 3 exposures • #AnNamir #Nikon
3w

» LOG IN to write comment.

annamir2u "Cermin Diri" • Tiada siapa yg suka dikritik kerana menyangka kritikan akan menurunkan wibawa dirinya. Walhal kritikan tiada peranan dalam menurun atau menaikkan seseorang, akan tetapi cara penerimaan & penolakan kritikan itulah yg menentukan sama ada seseorang itu berwibawa atau sebaliknya ~ By someone out there. • #AnNamir #KataHikmah #Nikon 1mon

» LOG IN to write comment.

annamir2u اَلاَ بِذِكرِ اللَّهِ تَطمَئِنُّ القُلُوب

Ingatilah DIA: - Tikamana hati rasa gundah gulana; mohon Dia permudahkan segalanya. - Tika hati terasa bahagia; ucaplah syukur atas segala nikmat kurniaanNya.

#AnNamir #nikon_photography_ #KataHikmah
1mon

» LOG IN to write comment.

annamir2u • Selamat pagi Isnin • #AnNamir #nikon_photography_ #candid 2mon

» LOG IN to write comment.

annamir2u Tiada aktiviti di hujung minggu pertama cuti sekolah ni? Apakata bawa anak² saudara-mara sefamili ke Kuala Kubu Bharu bagi menyaksikan pertandingan Paragliding Accuracy KKB Open (Peringkat Kebangsaan) yang bakal disertai oleh 50 orang paraglider tempatan dan antarabangsa (jemputan) beraksi di KKB Flying Park (a.k.a Taman Millenium). Jangan lupa bawak kumira kecik besau lensa panjang pendek pun jangan tertinggal. Takde kumira, henset pun bulis ... Masuk pastinya percuma. Jom meriahkan kejohanan ini yang julung kali diadakan di KKB • #AnNamir #paragliding #paraglider #paraglidingmalaysia #paraglidinglife #accuracy 2mon

» LOG IN to write comment.

annamir2u Goodmorning • SobahanNuur

بِسْمِ اللَّهِ تَوَكَّلْـتُ عَلَى اللَّهِ، وَلاَ حَوْلَ وَلاَ قُـوَّةَ إِلاَّ بِاللَّهِ

Dengan nama Allah aku bertawakkal kepadaNya dan tiada daya serta upaya kecuali dengan keizinan Allah • #AnNamir #Canon #7D
2mon

» LOG IN to write comment.

annamir2u "Selamat Pagi & Senyumlah " • Mulakan hari kita dengan asmakNYA, moga ada keberkatan dalam amal & kerja² yang kita lakukan insha-Allah • #AnNamir #Canon #Senyumlah 2mon

» LOG IN to write comment.

annamir2u Goodnight • 잘자 • ราตรีสวัสดิ์ครับ • ليلة سعيدة • Maaf sang rembulan, kami tak mampu nak menggapaimu, berlalulah kami meninggalkanmu, panjang umur esok ketemu lagi :) • #AnNamir #Moon #nikon_photography_ #Paragliding 2mon

» LOG IN to write comment.

2mon annamir2u
Normal Muktasyaf AnNamir
annamir2u "Sanah Helwah Pipah Sayang" • Alhamdulillah, harini genap 7 tahun usianya. Semoga terus membesar jadi anak yang solehah, menyejukkan pandangan insan² di sekelilingnya. Love you Pipah #AnNamir #Pipah #Cute #Princess 2mon

» LOG IN to write comment.

annamir2u "AsSalamu'alaikum & Jumu'ah Mubarokah" • Goodmorning from Kuala Kubu Bharu • Moga hari ini lebih baik dari semalam dan mulailah hari kita dengan asmakNya Bismillahir Rohmaanir Roheem • #AnNamir #Canon #Islam 2mon

» LOG IN to write comment.

annamir2u "Encik, nak sikit daging kicap tu ye ye..." • Itu kot yang dia dok pikir sambil tenung saya yang tengah bersarapan satu pagi tu. Rezeki dia dapatlah beberapa ketul daging. Allahu... rezeki yang dah dalam pinggan kita rupanya tak semestinya semua adalah rezeki kita, ada juga hak makhlukNya yang lain... Tabarakallah... • #AnNamir #Lenovo #VibeX 2mon

» LOG IN to write comment.

2mon annamir2u
Normal Muktasyaf AnNamir
annamir2u "YoYo" • Takde mende nak post... yoyo jadilah • #AnNamir #Nikon #YoYo 2mon
  •   fazlinashafie Ye Ye 2mon
  •   annamir2u @fazlinashafie yo-yo-o 2mon
  •   moji16 main yoyo jugak bro?? duduk mana? 5d
  •   annamir2u @moji16 Ha'ah, main jugak, tapi xde lah pro, baru nak jadi amatur tahun 2003 pastu terbantut, beginner sampai sudah hihi... saya duk kt Kuala Kubu Bharu ni 5d
  •   moji16 30 & 31 may ni ada Malaysia yoyo championship..dekat sungai wang plaza..buka fb page kedaiyoyo untuk maklumat lanjut 5d
  •   annamir2u @moji16 Wah... Makasih infonya, boleh pegi tengok tu nnti ;) 5d
  •   moji16 kalausaya free saya akan dtg hari ahad tu..5d
  •   annamir2u @moji16 insyaAllah, kita try jumpa sana nnti 5d

» LOG IN to write comment.

annamir2u "SERENITY" • Selamat Malam semua, maafkan salah dan khilaf sesama insani, mohon juga keampunan dariNya sebanyak mungkin atas kelalaian kita yang tak henti² ini... •
Throwback: Foto #HDR yang ke-5 saya edit masa mula² kenal dunia HDR pada penghujung 2008 dulu. Diambil secara #handheld menggunakan #Canon 350D dan kitlens-nya sebanyak 3 multiple exposures • Foto ini juga punyai view terbanyak di flickr.com/annamir saya dengan hampir menjangkau 65 ribu views semenjak di-upload pada akhir 2008 tersebut (dah almost 7 tahun huhu) • Lihat imej asalnya di flickr http://goo.gl/yTsfOm (imej di instagram ni saya dah re-edit balik ni)
2mon

» LOG IN to write comment.

annamir2u "Tenangkan Jiwa Kami" • "Sesiapa yang tidak mengasihani manusia, nescaya Allah tidak mengasihaninya." Hadis riwayat al-Bukhari & Muslim. Didiklah diri kita supaya tidak menyakiti seseorang sama ada secara fizikal mahupun jiwa kerana ia akan mengundang kemurkaan Allah. • Selamat Pagi Sabtu dan berhujung minggu kawan² semua #AnNamir #Canon #350D #Reflection 2mon

» LOG IN to write comment.

annamir2u Jumu'ah Mubarokah • Banyakkan berselawat ya kawan² • Foto dari arkib 28.03.2009. #HDR dari single exposure. #AnNamir #Sunrise #Canon #350D #Handheld 2mon

» LOG IN to write comment.

annamir2u "Little Giant Princess" • Foto lama si Pipah tika berusia setahun lebih (2009) • #AnNamir #Canon #350D 2mon

» LOG IN to write comment.