538 Posts

Normal Muktasyaf AnNamir
Normal Muktasyaf AnNamir
annamir2u AsSalamu'alaikum & Günaydın :) • Berpagianlah dengan asmakNya: Bismillahir Rohmanir Roheem; semoga ada keberkatan dlm setiap apa yang kalian lalukan dan dipermudahkan segalanya... • #AnNamir #nikon_photography_ #KataHikmah 5d

» LOG IN to write comment.

annamir2u Ingatlah ALLAH saat kita gembira, ceria, berduka lara, ditimpa musibah, kaya, miskin, gundah, bermasalah, saat kita sakit apatah lagi sihat. Kerana semuanya Allah berikan pada kita, untuk lihat sejauh mana syukurnya kita pada Dia. Alhamdulillah untuk segalanya ya Allah :) • Info foto: Cerita dua tahun leoas mengetest light painting yang tak menjadi... • #AnNamir #Canon #Senyumlah 7d

» LOG IN to write comment.

Normal Muktasyaf AnNamir
annamir2u Selamat Pagi • Good Morning • สวัสดีครับ • 좋은 아침입니다 • صباح النور • Dari arkib 2009, bersunrise di Pantai Balok Kuantan saat itu bersama tetuan @mybuyie dan kami disajikan olehNya dengan momen sundog/sun halo yang mengujakan • #AnNamir #Canon #HDR #sunrise 1w

» LOG IN to write comment.

Normal Muktasyaf AnNamir
annamir2u Semua waktu adalah saat yang terbaik utk kita; sama ada ia adalah kegembiraan & kemenangan, atau kesedihan & kegagalan; ia ditakdirkan kepada kita supaya kita bermuhasabah sebaiknya... • #AnNamir #Canon #KataHikmah 1w

» LOG IN to write comment.

Normal Muktasyaf AnNamir
annamir2u Salam Jumaat Mubarokah • Tiada istilah kebetulan dalam kehidupan, semuanya telah Tuhan aturkan sebaiknya untuk kita, Dia Maha Mengetahui dan Perancang Terulung yang tiada taranya... • #AnNamir #Canon #KataHikmah 1w

» LOG IN to write comment.

Normal Muktasyaf AnNamir
annamir2u "Kami bermohon padaMu ya Allah dengan keberkatan asmakMu yang Maha Pemurah lagi Maha Pengasih: Redhailah kedua ibu bapa kami, dan kurniakan kami dan mereka Jannatul FirdausMu yang tertinggi..." • Info foto: Tone mapped HDR dari 5 exposures. #nikon_photography_ #AnNamir #DarulQuranJakim 2w

» LOG IN to write comment.

Normal Muktasyaf AnNamir
annamir2u Rezeki itu semuanya daripada Allah.
"Kami tidak meminta rezeki kepadamu, Kamilah yang memberi rezeki kepadamu; dan kesudahan yang baik adalah bagi orang yang bertaqwa." • Foto dari arkib 2011 #AnNamir #Canon #7D #waterdrop
2w

» LOG IN to write comment.

annamir2u "Salam Sejahtera & Good Morning " • Moga Allah permudahkan urusan harian kita hendaknya, insyaAllah • Foto dari arkib lama: Please turn your phone 180° to view original angle ;) • #AnNamir #Canon #Reflection 2w

» LOG IN to write comment.

Normal Muktasyaf AnNamir
annamir2u AsSalamu'alaikum & Selamat Pagi Betulkan niat kita dalam apa² amal perbuatan kita, insyaAllah akan lebih barokahnya dan mendapat redha Allah • Foto dari arkib Disember 2009 • #AnNamir #Canon #Goodmorning 2w

» LOG IN to write comment.

annamir2u "Testing, testing!" • Ok, memang betul2 test shoot tu, tiga kali shoot je layan bebola apa ni, kununnya nak repeat balik, TAPI... dah 2 tahun 1 bulan 11 hari masih tak repeat pun lagi hahha • Apapun Selamat Malam teman² sekalian, jangan lupa lazimi zikir sebelum melenakan diri kalian nanti • #AnNamir #nikon_photography_ 2w

» LOG IN to write comment.

Normal Muktasyaf AnNamir
annamir2u "AsSalamu'alaikum & Good Morning" • Moga semua urusan kita dipermudahkanNya. Positif pada ketentuanNya, insyaAllah Dia Maha Positif meng-qadar-kan kehidupan kita #AnNamir #DarulQuranJakim 2w
  •   lensa_alam Waalaikumusalam..insyaAllah & terimakasih atas peringatan yg tepat pada masanya. semoga sentiasa dirahmati Allah. 2w
  •   alleinwolf999 Awesome!I love it! Please, see my album and # follow me if you like my photo 2w
  •   naim_rahim Waalaikumussalam ustaz..terbaik 2w
  •   sunny_side_sue Waalaikumussalam Ustaz .... Selamat PAGI Isnin 2w
  •   marchayden.co.uk like it. 2w
  •   dapurku Waalaikumwasalam Wrb.. Aamin Dan Jazakallah Ustaz diatas peringatannya... 2w
  •   dapurku Selamat pagi Ustaz... 2w
  •   mmazri Terbaek la tuan. Alhamdulillah 2w

» LOG IN to write comment.

Normal Muktasyaf AnNamir
annamir2u Good Night World! • Lazimi zikrullah tika melabuhkan tirai kelopak matamu sobat² sekalian hingga terlena. Moga tidur kita dalam rahmatNya insha-Allah • #AnNamir #Canon #NoFilter 2w

» LOG IN to write comment.

Normal Muktasyaf AnNamir
annamir2u "Maafkan Daku Duhai Kasihku..." • Selamat berhujung minggu sobat² sekalian. Moga dipermudahkan urusan kalian, selamat perjalanan bagi yang bermusafir, ditabahkan semangat bagi yang ditimpa musibah, disembuhkan bagi yang sedang diuji dengan kesakitan penghapus dosa² kecil... • #AnNamir #Canon #shotwithlove 2w

» LOG IN to write comment.

annamir2u "Seikhlasnya Untuk Kamu Semua" • Terima kasih kawan² Igers (juga Twitter & Tumblr) semua atas sokongan selama ini. Maafkan saya yang tenggelam timbul di IG kalian, atau terus tenggelam tak timbul² huhhu • Jom solawatan sambil² ber-IG nih • #AnNamir #Canon #Bokeh 2w

» LOG IN to write comment.