27,111 Posts

4min cindyclafi
Normal Chintya Claudia Firlindry
cindyclafi Hari ini : tema nya masih buat si bondol Bella Apriyanti. Haha
#noeffect #angin #semeliwir #aduhaduh #langitaduhaiboo #P5M #happyhappybirthday
4min

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

Normal Maria JSD JOHOR
mariaratujamususukdara .
Tak tumbuh tak melata
Tak sungguh kami tak kata
Biarkan testimoni berbicara....♡♡♡
.
[ Ubat malas bertungku ]

Hujan-hujan sejuk sejuk ni.
Pakai sarung tangan plakstik tu.
Sapu Deep Heat Lotion sikit kat tapak kaki & betis pastu pakai stokin. Pastu picit kuar sebesar syiling 20 sen emas tu sapu plak kat area perut dan sekeliling pinggang.

Selepas 3 minit.
Argghhhhh sedapnyaa laaa haii...
Rasa macam bertungku suam-suam.
Esok pagi insya allah..
Melawat tandas dulu buang toksik terkumpul hari ni.
Badan pun rasa ringan.
Sakit -sakit urat pun jarang datang
Kalau rajin selepas sapu seluruh perut & pinggang, pakailah bengkung moden tu sebelum tidur..
Cepat hilang perut yg buncit tu.

Betul best tauu.
Lotion panas ni formulanya setaraf dengan slimming centre terkemuka tu.

Tapi harga of coz lebih murah.
RM48.00 jer utk 110ml.
Boleh tahan penggunaan sampai 2 ke 4 bulan.
Berbaloi-baloii....... Orang dalam pantang sangat-sangat digalakkan mencuba.

Opsss ! Sebelum lupa.
Iklan Heat Lotion Jamu Susuk Dara ni dah masuk Astro.

#wassap_0196993197 bg lajuss! #deepheatlotion #jsd #jamususukdara #kurus #slimming #lotion #lemak #hot #warm #jimat #buangangin #angin #period #pain #aktif #sukan #sports #sakit #sendi #sengal #slim #sayajualjamu #sayapengedarsah #berpantang
2h

» LOG IN to write comment.

robyhnasyamsir Saat senja saat dimana matahari ingin meninggalkan siang saat itu malam pun akan segera datang#sunset#sungai#jembatan#bahagia#damai#angin#bestfriend#followme#love#thankyou 3h

» LOG IN to write comment.

Normal Mohamad Nor Azura

» LOG IN to write comment.

Normal Millatul Khonifiyah

» LOG IN to write comment.

Normal Herdiana Novrianti
herdiananov Brrrrrr......dingin. #bogor #dingin #angin 5h

» LOG IN to write comment.

setiyapuspa wlau harinya mendung tp muka gk blh mendung jg donx#hujan#angin# 5h

» LOG IN to write comment.

Normal เช้อ กัน นะ รุ้ยังง!!
kan_m_i_s_s_you เพื่อนอ่ะ ไม่คบกันแค่วันสองวัน
#see #you #angin #my #friend
6h

» LOG IN to write comment.

Lo-fi Nurmuhamad Ikhsan
  •   ikhasev9 Berasa dimana bang? :-D haha 5h

» LOG IN to write comment.

Mayfair sari.g
gkurniaty Diriku menikmati #angin #pantai #siang hari.... 6h

» LOG IN to write comment.

haziqfikri333 Favourite Place on Earth. Lama dah x dengar bunyi ombak.
#exciting
#pantai
#ombak
#angin
#alone
6h

» LOG IN to write comment.

aldsky_ BEKASI RASA PUNCAK BANGET? (w/@rinyannisah)
#today #lantai3 #angin #cepoycepoy #like4like
7h

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.