23,470 Posts

15min faress690
Normal ! MIRZIA FARES

» LOG IN to write comment.

afizahnordin79 Ramai yg nak #kurus tapi selepas beberapa bulan naik balik #beratbadan kan.
Dengan #detox akan menurunkan berat badan tapi lambat naik semula. Fieza memilih #detox dengan #setkurusbajet. Especially dengan #BValfalfa yg boleh menurunkan kadar #kolesterol . Perut pun sedap sebab lawas dengan adanya #Garlic
Yg membantu membuang #angin & #mineralcoffee yg ada khasiat #garambuluh . Murah, sihat & bertenaga. Tambahan senaman ringan lebih memberi kesan yg lebih cepat.

#SayaJual #0127352967 #thediamondcircle #GengDietTDC #GengDietGLAM #detoxwater #kesihatandalaman #perutbuncit #naksihat #nakkurus #afizahnordin
23min

» LOG IN to write comment.

33min dewisunardi
Normal Dewi Cahya Sunardi

» LOG IN to write comment.

edaariff Hihihi... sblm #breakfast makan #garlic dulu. Bukan setakat untuk buang angin dalam badan aje. Untuk resdung pun okay.
#sayamakan #garlictablet #edaariff #putrajaya #angin #resdung #healthy
5h

» LOG IN to write comment.

sitizanariahmuhamed tinggal 4 hari je lg untuk dapat harga ini...pas nie dah pakai harga baru... cpt2...kepada pengguna2 tegar produk hai-o jgn lepaskan peluang jimat nie.. perut buncit ke???
lemak berlebihan ke??
angin satu badan ke?? jom gune nie...mudah dan murah... 017 2026710

#setkempisperut #jimat #perutbuncit #angin #gemuk #nakkurus #uitm #n9 #kualapilah #bahau #jempol #serting #melaka #wanita
16h

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

18h renyzenia
Valencia Reny Mei Zenia
18h hanahari
Normal Hana Hari Christian

» LOG IN to write comment.

ainsofiajalil Hihi.. saya malu. #angin kuat#tb 20h

» LOG IN to write comment.

  •   yulya_dewii Cantiknye baju cieda,,,hehehe..... 15h
  •   cyiedaa @yulya_dewii wekkkk yang belinya pon cantik jadi bajunya pon jadi cantik . hahahhaa . miss youu kak ! 15h
  •   yulya_dewii Miss u 2,,,mudah2an suatu saat kite bise jumpe lg ye cieda... 15h
  •   cyiedaa insyaallahh . aminn . kirim salam abg adi , abi & naya ya kak . hehehe . 15h

» LOG IN to write comment.

vitamins_shoppe Peppermint Ginger melegakan masalah angin dlm badan, loya dan ketidakselesaan perut.

Nikmat dan kepuasan bila customer berkongsi kegembiraan dan kelegaannya... Murah jer sebotol ni.. Tahan lama pulak tu.. :) Sms@whatsapp 0127950316
#kembongperut #angin #loya #muntah
#shakleemurah #shakleerompin #kualarompin #endau #pekanpahang
#sayajual #jualvitamin #jualshaklee
21h

» LOG IN to write comment.

alvaritzy Ke pantai slalu ad yg kaya di blakang,, #balanganbeach #tebing #coconuttshirt #angin ##ombak #pasirputih 22h

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.