402 Posts

  •   smartdetox_bogor Wow Nice pict! ka .., Lastly, aku dapet juga tips worth every penny punya badan sehat ramping bugar ,,. Konsep detox premium yg dipake ini asik dan simpel banget ,,. :^^9 1d

» ログイン to write comment.

  •   kyawt_shin_97 Hii friends! Do you wanna grow your page? Then you should look at this site ️ lgramslike•com to get hundreds followers & likes daily! 5d

» ログイン to write comment.

lathifasaifullah
You can call it #amben hehe
#Java
3w

» ログイン to write comment.

hasimahr Anak pertama berpantang guna set pantang brand agak glemer. Harga kurang lebih dengan set premium berpantang shaklee. Tapi sayang, tak serasi dan terbazir. Pantang pun tak de tenaga, semua harap mak yang uruskan termasuk baby & diri dia sendiri.

Anak kedua dia guna set paling asas berpantang shaklee. SR vita C, vitalea, zinc & b-complex. Dengan izin Allah, serasi. Bertenaga, tak lemau macam masa berpantang anak pertama. Tentulah dia happy!

Sekarang tengah tunggu due anak ketiga. Korang rase? Dah tentu-tentu la set ni dia yang punya. Alhamdulillah... #berpantang #amben #bersalin #shaklee #kuching #kotasamarahan
whatsapp 0128545171 untuk order dan pertanyaan.
4w

» ログイン to write comment.

gandhyanno Ketika lagi dewean ngene iki, terbesit neng pikiranku pertanyaan wagu seperti, "kamu dimana ? Dengan siapa ? Semalam berbuat apa? "
#cekelancagak #karo #nyanyi #lagu #kangenben #setiaben #blueben #tambalben #amben
1mon

» ログイン to write comment.

bukittrailclubbali Jaya selalu btc bali ' smngt lagi dan lagi #gede kurnia#ary#amben #koyo#jo buin ne# 1mon

» ログイン to write comment.

fezacamora Ua @annnashr & ua @rekti_yoewono makasi buat kadonya,melody senang #bdaygift #sneakers #batik #amben #batikbandung 2mon

» ログイン to write comment.

2mon roanvince
Normal Analiza Berondo Bernas

» ログイン to write comment.

3mon roanvince
Normal Analiza Berondo Bernas
roanvince #bagus laksi #amben 3mon

» ログイン to write comment.

3mon roanvince
Normal Analiza Berondo Bernas

» ログイン to write comment.