394 Posts

» ログイン to write comment.

Normal hasimahr
hasimahr Anak pertama berpantang guna set pantang brand agak glemer. Harga kurang lebih dengan set premium berpantang shaklee. Tapi sayang, tak serasi dan terbazir. Pantang pun tak de tenaga, semua harap mak yang uruskan termasuk baby & diri dia sendiri.

Anak kedua dia guna set paling asas berpantang shaklee. SR vita C, vitalea, zinc & b-complex. Dengan izin Allah, serasi. Bertenaga, tak lemau macam masa berpantang anak pertama. Tentulah dia happy!

Sekarang tengah tunggu due anak ketiga. Korang rase? Dah tentu-tentu la set ni dia yang punya. Alhamdulillah... #berpantang #amben #bersalin #shaklee #kuching #kotasamarahan
whatsapp 0128545171 untuk order dan pertanyaan.
3d

» ログイン to write comment.

gandhyanno Ketika lagi dewean ngene iki, terbesit neng pikiranku pertanyaan wagu seperti, "kamu dimana ? Dengan siapa ? Semalam berbuat apa? "
#cekelancagak #karo #nyanyi #lagu #kangenben #setiaben #blueben #tambalben #amben
7d

» ログイン to write comment.

bukittrailclubbali Jaya selalu btc bali ' smngt lagi dan lagi #gede kurnia#ary#amben #koyo#jo buin ne# 1w

» ログイン to write comment.

1mon roanvince
Normal Analiza Berondo Bernas

» ログイン to write comment.

2mon roanvince
Normal Analiza Berondo Bernas
roanvince #bagus laksi #amben 2mon

» ログイン to write comment.

2mon roanvince
Normal Analiza Berondo Bernas

» ログイン to write comment.

2mon roanvince
Normal Analiza Berondo Bernas

» ログイン to write comment.