61 Photos

yamuhammad Buka puasa makan Durian.

Rasa kelakar, dah mcm felling balik kampung nak beraya pula.. Mula-mula nk pergi ulu yam berbuka dengan anak2 org asli, tiba2 tukar plan sbb program habis awal.. Sbb kn awal lagi singgah Darul Quran temankan ustaz @naemremedy.

Otw balik dri Darul Quran, tak bnyak kedai makan, yang ada pun org jual buah durian tepi jalan.. Sebabkan dh nak dkt azan, singgah beli durian lpas tu buka puasa dkt tepi jalan, air pula, minum air gunung tepi jalan.. #pengalaman #raya #durian #uluyam #darulquran #kualakububharu #ramadhan #ramadan #puasa #airgunung
6d

» LOG IN to write comment.

Hefe junizarnino

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

7mon i_edy
Earlybird Edy Lim
i_edy Big brunch at Kedai Kopi Hindi.. soto sini recommended, sambelnya khas beuddd.. #soto #pedas #lontong #airgunung #gesek #nasilemak 7mon

» LOG IN to write comment.

7mon aisyachod
Normal ambition->family->debab
aisyachod Rehat.penat.Throwback.#gunungpulaipontian.#airmatair#airgunung .25/12/13 7mon

» LOG IN to write comment.

Normal Zahira Ali Azhar

» LOG IN to write comment.

nurfarai Getting up to Seven Wells; (steep staircase, macam nak pengsan, bole kurus balik like skeleton) But worth the effort n time; #coolingwater #waterfall #sevenwells #telagatujuh #airgunung 9mon

» LOG IN to write comment.

Normal Andro Mahardika Hutabarat

» LOG IN to write comment.

  •   waniwanana Botol hijau jd rebutan ketika itu. Yep ws aku gmbr kat sana. 6mon
  •   mdsariffudin Haha mmg jadi kegilaan ramai terutamanya kau.sikit sikit air.Hha.aku mane ada ws kau.dekat fb aku kann ade.amek je.free hheh 6mon
  •   eykasahlan @waniwanana @mdsariffudin botol tuu lps blk dri sne,,trs hlng doee,,aku mncri jgk,, 1mon

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.