964 Posts

oceane_giraud13 La vie est une rose fragile
#ainee d'été
1w

» LOG IN to write comment.

pxuliine_ 20 Juin 2015.
Le jour de notre gala Ce fut une journée remplis d'émotions Merci beaucoup Christelle pour cette année passée à tes coté #gala #jac #2015 #lareinedesneiges #ainee
1w

» LOG IN to write comment.

ceeednee Happy 11th Wedding Monthsary!!! #ainee #wickedperth #crownperth 2w

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

ashykinnn If you have friends who are as weird as you , then you have everything .

Gambar atas : 2011
Gambar bawah : 6 Jun 2015

Payah nak jumpa sekali berempat , asal nak jumpa jee hilang sorang , x cukup hilang sorng , tambah lagi sorang , hilang dua orng . tapi bila dah jumpa empat2 sekali gus , kaw akan rasa mcam dunia time tu kaw punya lahh , kaw buat bising kat rumah orng pun kaw xkan sedar yg suara kaw time tue mngalahkan vokal ning baizura gabung ziana zain . Kalau nak tau , nie laa partner time aku buat jahat kat sekolah dulu , fly sekolah , x ckop fly sekolah , asrama pun fly jgak smpai kena tangkap kaw kaw dngn pakcik guard pastu esok pagi nama kena seru kat perhimpunan muka bangga pegi jumpa HEM . hahaha . Then , cara yg paling x boleh bla bila nak berbaik lepas gadoh ialah dengan membalas balas surat mcam zaman p.ramlee bercinta dlu . x ckup satu helai kertas , tambah lagi satu . kertas yg menjadi mangsa ialah kertas kajang sekolah sampaikan setahun tue nak dekat 3 kali beli kertas kajang kat kedai buku dan kebanyakannya dihabiskan untuk tulis surat jee . kaw rasa ? Banyak sngt laa kenangan , klau nak taip kat sini , rasanya akan ada yg fedup baca sbb panjang sngt . okay laa , sampai sini jee . ILOVEYOU babai #bestieforever
#beautifulfriendship
#bab #moktijemah #zuzulaa #ainee #pyqa #saujanians #
3w

» LOG IN to write comment.

bergeronnette Mi familia #ainee 4w
  •   mamapuede Ohhhh 4w
  •   pensadivergente Tengo en la nevera el primer dibujo que hicieron sobre la familia ,es un recuerdo precioso!! 4w

» LOG IN to write comment.

amelye_29 Mes frangins ! Sachez que même si j'vous laisserais jamais la dernière part de mon plat préférer , j'pourrais vous donné un rein si besoin. #famille #bro#bonheur #fraternity #sang#ainee #joie#meilleur #Rich#coeur #Love #jamais #lun #sans#lautre#alavie #jusqualamort#cocacola 1mon

» LOG IN to write comment.

1mon jesannexo
Normal ❥donna jesanne

» LOG IN to write comment.

zahrahsodhi The crowd cheering for #Ainee #Gaddafi 1mon

» LOG IN to write comment.

lois_go "My Niece!" #BABY #AINEE 2mon

» LOG IN to write comment.

2mon niiiifaaa
Normal Ni'fateemah Kancanalert
niiiifaaa อีนี่..บ้ากล้องที่1#ainee.narak 2mon

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

2mon ceeednee
Normal ceeednee
ceeednee Rock 'em, don't stock 'em!!! #ainee #legendblue11s 2mon

» LOG IN to write comment.