1,236 Posts

balqisrameshan Semoga kita survive malam ni sayang🏻 smlm smp pkl 6am dad jaga mom. Sayang u hubby️ Semua nk menyempit sleep ng mommy
Small contraction will start in a few more minutes. Rasa nak induced je ni. Every night menahan sakit bila si manja #lilB ni nak out🏻🏻🏻🏻🏻
#cintahatimom #adellfearaina #arheannarafaella #adreaarafaella #arfamily #5daystogo #39weekspregnant
6d
  •   kimghani Cantiknya anak2 u.... 6d
  •   kaapika Muka anaa sweet sgt sgt 6d

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

balqisrameshan Budak 2 orang ni pagi pagi lagi hilang ikut daddy ni kerja dia dgn tak shower
#adellfearaina #adreaarafaella #arheannarafaella #cintahatimom
1w

» LOG IN to write comment.

balqisrameshan ☹️☹️☹️☹️☹️☹️☹️☹️☹️ kesian anak mummy still warded lagi. Sorry baby boo missing you too
#sisterslove #babygirl #cintahatimom #adellfearaina #arheannarafaella #adreaarafaella
2w
  •   kayrulz232 Alhamdulillah dah sihat baby girl..2w
  •   jaamokhtar Masih kat hospital lagi ke si comel ni 2w
  •   zila3166 Comel muka baby girl 2w

» LOG IN to write comment.

balqisrameshan Surprise!!!! For my baby girl
Baby speechless tak tahu nak cakap apa dia smile all the way bila party planner terbaik sampai.
To kak sha zana and hubby thank you so much for last minute preparation tapi your service and gifts beyond expectations tip top. I owe you a lottak tahu dah nk thank you macamana you made my day
The best party planner in town#surprise #partyplanner #adellfearaina
2w

» LOG IN to write comment.

balqisrameshan It's breaking my heart seeing you like this,love. Mommy syg baby sangat:'(
#adellfearaina
2w

» LOG IN to write comment.

balqisrameshan Ada orang mintak balik home nenek dah. Menangis je Sabar sikit ya baby mommy. You my little brave girl. My strength and my hope. Get well soon love
#adellfearaina
2w
  •   anhazubir Tunggu baik br blh balik!!!!!! 2w
  •   ahmad_taqiyuddin Sabar adek deh... Nnti mumy bui upah naik unta nga adek pah ni deh... Hehe 2w

» LOG IN to write comment.

balqisrameshan Sorry baby mummy tak boleh teman baby mummy today
As her dad said she keep asking for mummy. Kesian baby mom☹️🤒
It's breaking my heart seeing you like this.
#adellfearaina #mummydemam
3w

» LOG IN to write comment.

balqisrameshan Thanks for the wishes and love everyone. Alhamdulilah she's getting better(i hope so☹️) now taking care of my boo pulak seems lile she gets a high fever too🤒🤒🏼
#adellfearaina #fever
3w

» LOG IN to write comment.

ar_minie Aku terima dugaan darimu ya Allah.. Be strong #adellfearaina inshaAllah syg cepat sembuh.. Yg baju hitam pun tunggu masa nk bersalin je tuu.. 3w

» LOG IN to write comment.

balqisrameshan Earlier this morning. Orang tak biasa demam manja sangat
#adellfearaina #diapunyajerit ☹️🤒🤒🤒🤒
3w

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

balqisrameshan My baby down with bad fever.
#adellfearaina temperature 40🏼🏼🏼
Still smiling
3w

» LOG IN to write comment.

balqisrameshan My babygirl
Semua datang cakap dengan mummy hari majlis #nizamshima tu 'kakak,besar dah anak dara' hurm how time flies and yes you're a big pretty girl now :')
#adellfearaina #5yearsold #babygirl
3w

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

balqisrameshan My baby for her first school trip and she is so excited
She told me 'mommy don't cry...' And i was like what?? No laaaaaaa :') have fun sayang
#adellfearaina #qdees #firstlove
4w

» LOG IN to write comment.

balqisrameshan Sending my baby adelle to school
#adellfearaina
4w

» LOG IN to write comment.

  •   zila3166 Comel baby ni 4w
  •   ahmad_taqiyuddin Wahhaiiiiii.......come nyo... Nk pinjam kak baby ni.... Omey omeyy 4w

» LOG IN to write comment.