10,532 Posts

30th_of_may_is_all_abt_me #waoo# am a year older today wishing maself happy birthday may I witness many more of dis in gud health and wealth 9h

» LOG IN to write comment.

Video Juanita Arango
jujuanita6 Humo dentro de una botella #humo #interesante #waoo. #fun #Smoke. 11h

» LOG IN to write comment.

14h odelysval
Amaro Odelys
odelysval #Waoo mi esposo bailandome el día de mi boda #bellosrecuerdos 14h

» LOG IN to write comment.

kennyvaldezl Hoy mi felicidad es enorme celebro con tanta alegría el cumpleaños de mi hijo @sebastiansanabria29 y mi amada @sophiasanabria_ #waoo los 18 de un ser maravilloso #Dios siga bendiciendo tus pasos y feliz al tener mi gran compañero#TeAmo. 21h

» LOG IN to write comment.

joresga El tiempo pasa,aprovecha cada minuto como si fuera el ultimo#bmw#waoo#sinpalabras#thanks#forever 2d

» LOG IN to write comment.

fikrinoor738 Diverted to BDJ due to bad wx in PKN. Actually I miss this aircraft. What a lucky for me to shot this beautiful airplane on last Sunday. | PK-YSF #TriganaAir #Boeing #737 #400 #avgeek #aviation #aircraft #airplane #planelovers #BoeingLovers #planephotography #planespotters #indonesianaviation #indoaviation #indoaviationgram #indonesianspotters #indoflyer #BDJ #WAOO #Banjarmasin #explorebanjar #Indonesia 3d
  •   dwijakaananda Masih terbang kah ini? Kemana aja? @fikrinoor738 3d
  •   fikrinoor738 Info dari kenalan orang dispatcher, aslinya ini terbang SUB-PKN. Cuman karena wx (weather, alias cuaca) di PKN jelek, jadi divert ke BDJ deh. @dwijakaananda 3d
  •   deakim74 BDJ runway denger2 kmrn bermasalah tuh mas, jd takeoff dan landing dr ujung runway deket Novotel, sy blm tahu itu runway brp... Btw, nice shot mas @fikrinoor738 3d
  •   fikrinoor738 Iya om @deakim74 , kabarnya 100 meter dr ujung rwy 10 terkelupas, jadi di closed. Sempat kena NOTAM jg (due to WIP). Jadi kemaren itu rwy 28 in use. Tapi mantau di FR24 pagi ini udah pake rwy 10 lg kok hehehe 3d

» LOG IN to write comment.