29,947 Posts

» LOG IN to write comment.

nurhbeautyshop PROMO 24/1 - 28/2 ORIGINAL Bvr collagen RM38 SM
Bvr gold scrub RM40 SM
Bvr lollys pink RM40 SM
Bvr hottest shape RM50 SM
Bvr velvet glow skincare RM65 SM
.
WHATSAPP 011-12711228
.
#bvrcori #bvrcborong #bvrcmurah #bvrc #bvrscrub #bvrgoldscrub #vgsori #vgsmurah #velvetglowskincare #vgs #bvrhottestshape #bvrhottestshapemurah #bvrhottestshapeori #bvrlollyspink #bvrlollypink
1h

» LOG IN to write comment.

Normal perlasum
iamkingaou @strandstinepriv aka chubs koser seg på medie #vgs #praksisdag 2h

» LOG IN to write comment.

Normal 100% ORIGINAL PRODUCT
mzsrahbeauty_ [ MZSRAHBEAUTYBVRVGSSKINCARE ]
100% ORIGINAL PRODUCT
. .
KEBAIKAN BVR VGS SKINCARE :
MERAWAT MASALAH KULIT
MENCERAHKAN KULIT
MELICINKAN KULIT
MENGHASILKAN KULIT YANG SIHAT, BERSIH, CERAH SEKATA DAN GLOWING
MENGECILKAN LIANG PORI
MENGHILANGKAN EYEBAG
MENGHILANGKAN BINTIK HITAM
MENGHASILKAN KULIT YANG KELIHATAN ASLI WALAUPUN TANPA MAKEUP
. .
CARA-CARA MENGGUNAKAN Set VGS:
Untuk siang :
1. Cuci muka dengan honey soap.
2. Sapukan day cream.
3. Lapiskan dengan magic foundation (sedikit sahaja)
. .
Untuk malam :
1.Cuci muka dengan honey soap.
2.Sapukan night cream sahaja
. .
WhatsApp 017-6927815
. .
Selamat bershopping
. .
#sayajual #sayajualmurah #vgs #vgsskincaremurah #vgsmurah #bvrvgsskincare #baazarpaknil
3h

» LOG IN to write comment.

Normal dekcikigbeauty
dekcikigbeauty Assalamualaikum
.
.
Kebaikan Velvet Glow Skincare untuk wajah.
-Merawat masalah kulit kusam, berjerawat, berjeragat dan parut parut pada kulit wajah.
-Mencerahkan kulit
-Melicinkan kulit.
-Menghasilkan kulit yang sihat , bersih,cerah sekata dan glowing.
-Mengecilkan pori
_menghilangkan eyebag
-Menghilangkan bintik hitam
-Menghasilkan kulit yang kelihatan asli walaupun tanpa make up.

Cara-cara menggunakan Set VGS:

Cuci muka dengan honey soap.
Untuk siang hari, sapukan day cream.
Lapiskan dengan magic foundation (sedikit sahaja)
Untuk malam, ulang step 1 & 2. haa jom cpt2 oder mmng berbaloi2 kesan mmng superbbb!! janji original produk taw.. #sayajual #sayajualmurah2 #sayajualprodukkecantikan #VGS #velvetglowskincare #velvetglow #vgsmurah #expo #bazarpaknil #originalproduk
whsp 0166812091 tuk oder yer..
RM90 1 set Free postage !
4h

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

hajaziahshop SATIN SKINZ
RM115 (SM)
RM120 (SS)
INCLUDE POSTAGE
+60133067928

Satin Skinz di datangkan dalam 2 botol iaitu PURE GLUTATHIONE (botol pink) PURE VITAMIN C ROSEHIP, HYDROLYZED COLLAGEN & PHYTOCELLTEC (botol biru). Botol Pink berfungsi memutihkan kulit seingga 5-7 tona dari warna asal.

Then yang botol Biru pula berfungsi untuk merawat segala masalah kulit.

Kelebihan Satin Skinz Premium:
Perubahan tona kulit sehingga 5x lebih putih
kulit lebih gebu, lembap dan tegang
Menaikkan rona merah jambu pada wajah
Wajah lebih segar dan berseri
Menyekat pembentukan jerawat
Menghilangkan parut 5x lebih cepat
Memutihkan kawasan intim dan pelipat
Meransangkan peningkatan kolagen
Memperbaiki tekstur kulit tua & mati
Mengurangkan pigmentasi & garis selulit
Mengurangkan kedutan halus
Meningkatkan metabolisme tubuh badan
Sebagai agen penaik seri wajah

Satin Skinz membantu anda yang mengalami masalah :
Kulit Gelap dan Kusam
Wajah Bersisik
Muka dan Badan Penuh Jerawat
Kawasan celahan yang gelap dan hitam
Muka sentiasa berminyak dan pucat
Jeragat yang susah nak hilang
Masalah rambut gugur
Senggugut bila datang bulan
Banyak Toksin dalam Badan
Sistem Imun Badan yang tidak kuat,kulit gatal-gatal atau Eczema

Cara Makan :
Penggunaan 2 biji sehari boleh tahan = 2 bulan
Penggunaan 4 biji sehari boleh tahan = 1 bulan

Lebih detail cara pengambilan :
Ambil 1 biji dari botol biru + 1 biji botol pink.
Anda perlu di telan/ di hisap serentak !
Makan sehari 2 kali iaitu pada waktu pagi (sebelum breakfast) dan sebelum tidur
Disarankan ambil semsa perut kosong

Tips semasa pengambilan :
Perlu elakkan,
Kafein
Air Kelapa (akan meneutralkan zat-zat)
Fast Food (banyak toksin)
Minum air masak sebanyak 3-5 liters sehari utk kadar serapan yang paling sempurna.
P/s = Disarankan utk kotak pertama makan 4 biji shari.

SETIAP 1 SET (Botol Pink & Biru) MENGANDUNGI 120 BIJI
120 BIJI UNTUK TAHAN 2 BULAN.

#satinskinzpremium #satinskinzpremiummurah #satinskinzpremiumoriginal #satinskinzpremiumborong #kcolly #Bazaarpaknil #babiesblinks #vgs #BvrcGoldScrub #BVRCOLLAGEN #AurawhiteChocolateOriginal #aurashinemurah #AURASHINE #sparklingdivamurah
8h

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

11h vg.s
Normal VG Styles
vg.s .
. (Cliente) @anabegd
250bsf Detal ( mas de 6 pzas 150 bsf) #vgs #accesorios #freelove
11h

» LOG IN to write comment.

11h vg.s
Normal VG Styles
vg.s 250bsf Detal ( mas de 6 pzas 150 bsf) #vgs #accesorios #freelove 11h

» LOG IN to write comment.

11h vg.s
Normal VG Styles
vg.s 250bsf Detal ( mas de 6 pzas 150 bsf) #vgs #accesorios #freelove 11h

» LOG IN to write comment.

11h vg.s
Normal VG Styles
vg.s 250bsf Detal ( mas de 6 pzas 150 bsf) #vgs #accesorios #freelove 11h

» LOG IN to write comment.

11h vg.s
Normal VG Styles
vg.s 250bsf Detal ( mas de 6 pzas 150 bsf) #vgs #accesorios #freelove 11h

» LOG IN to write comment.

Normal BVRC SKINCARE / SERUMAJAIB
salwa.schara BVRC sentiasa dihati..
Mudah dibawa kemana sahaja tanpa membebankan anda..:) BVR COLLAGEN (BVRC)

Kandungan :

Pati Apple stem cell,pati strawberry stem cell,pati marine collagen,collagen soya,vitamin c,vitamin e,pati gluthathione dan serbuk mutiara.

Khasiat :
~menghilangkan jeragat dan parut2 dari dalam
~melicinkan wajah
~memutihkan seluruh badan termasuk bawah lengan,siku,celah peha,ketiak,dan belakang leher
~seimbangkan berat badan
~merawat jerawat dari dalam dan luar
~mencantikkan bentuk badan
~menaikkan seri wajah
~awet muda
~menghilangkan jeragat
~memudarkan parut2 hitam
~seimbangkan berat badan

Utk tempahan sms/whatsapp : 0193365677
COD area #Maktabpolis #Kualakububharu
#ejenbvr #sayajual #sayajualmurah #bvrc #Bvrc #BVRC #bvrcollagen #bvrcoriginal #bvrcmurah #originaldarihq #originaldariHQ #bazarpaknil #bazaarpaknil #bizig #visitmyig
#Bvrgoldscrub #bvrhottestshape #alivedollsmoothcream #Vgs
11h

» LOG IN to write comment.

Normal Authorized Agent BVR(M)
bvrc_pretty2gether #SalamPerkenalanVGS
#VelvetGlowSkincare

haa, ni kawan nak kongsi khasiat set rawatan muka VGS,
Sbb kitekn nak #Pretty2Gether, so kawan nk intro lah kat cuolls betapa powernye #VGS ni, j0m cantik licin gebu gebas dgn #VGS :) #KelebihanVGS :: MERAWAT MASALAH KULIT KUSAM,BERJERAWAT, BERJERAGAT DAN PARUT-PARUT PADA KULIT WAJAH.
MENCERAHKAN KULIT
MELICINKAN KULIT
MENGHASILKAN KULIT YANG SIHAT, BERSIH, CERAH SEKATA DAN GLOWING
MENGECILKAN LIANG PORI
MENGHILANGKAN EYEBAG
MENGHILANGKAN BINTIK HITAM
MENGHASILKAN KULIT YANG KELIHATAN ASLI WALAUPUN TANPA MAKEUP

sms/whatsapp :
017-738 9336

#Pretty2Gether
#BVRC
#skincare
#vgs
11h
  •   amerahbokhari Sis nak Tanya .vgs memang gelupas eh ? Sebab saya pakai gelupas 2h
  •   bvrc_pretty2gether @amerahbokhari -- ikot jenis muka dik .. mcm i mula2 pkai dlu mngelupas dekt hidung je, but my sis pakai muka dia xde pngelupasan, maybe muka dia mmg dah ok, xde masalh ... for 2 3 week je akan jadi mcm tu, lps tu xde dah .. dont wory :) 1h

» LOG IN to write comment.

Normal Authorized Agent BVR(M)
bvrc_pretty2gether #SalamPerkenalanCuools ~~ Bismillahhirohmanirohim ...
Assalamualikum cuools :) Jom tampil cantik semulajadi walaupun tanpa sebarang makeup.. kulit yg cantik, putih gebu, licin dan berseri sudah semestinya menjadi idaman para gadis masa kini.. haa,bg yg berjerawat, berjeragat, berkulit kusam, dan berparut2 kat muka tu jgn cakap anda tak kisah dgn muka anda tu ya..
mmg sgt hipokrit tau..;)
tak kisah mcmana pn anda,jauh kat sudut hati tu mst jgk tringin nk cantik kannn??
ape lagi yg dh bersuami,haa, jaga2 tau..org zaman skrg ni smua cantik2 gebu gebass, jgn sbb suami kita syg kita, cinta kita, kita pn ambik ringan bnde2 cmni..lelaki mcmana pn mst punya naluri nk pmpn yg cntik kn..mmg la depan cuolls dia xckp, tp dlm hati dia kita xtau kan..
haishh kalau kawan la, haram mmg xbg la laki kawan tgk pmpn lain..dlm mimpi pun xnak tau..so,kita kene la jaga diri kita dlu sblm dia pndang lain kan.. ;) so, jgn risau, wujudnye kawan kat sini, kawan nk ajk sume ladys mari kite #pretty2gether, kite cipta evolusi sume kaum wanita kat Malaysia ni sume cantik2 belaka, so kawan nk berkongsi produk y kawan pakai iaitu #VelvetGlowSkincare @ #VGS.

j0m ber VGS utk tampil dgn kejelitaan asli anda..serlahkan kecantikan kulit anda dgn VGS.. anda berani utk berubah lbh cantik?? so, cepat2 dtg kat kawan, kawan bg cuolls sume cntik sme2, sme cntik dgn pengasas produk ini, hehe

Jom #Pretty2Gether #BVRC
12h

» LOG IN to write comment.