26,149 Posts

Normal NURFARA
nurfara_shop RM140 FREE POS + RM5 SS
WHATSAPP 017 5361460
.
.
.
.
100% ORIGINAL PRODUCT!!
.
.

Satin Skinz Premium semakin meletops uolls... Artis popular Elfiraloy pun turut percaya kehebatanya !
Apa yg best ngap satin skinz ni? .

Meh nk citer sikit, satin skinz ni produk pertama yg membongkar cara-cara nk dapat kulit halus licin puteh gebus dlm masa yg singkat! .

Apa rahsia dia? Haa..korang perasan tak satin skinz ada 2 botol? Tapi tahu x knp cengitu?
Haaa.. yg botol pink tu kami bg dia tugas utk putehkan kulit korang.. kerja dia tu je..so bila kerja dia satu tu jaa hasilnya lebih memuaskan.. sgt sgt tip top! Sebab dia x yah penat3 nak pikir pasal kerja lain..haha.
Then yg botol biru kami bg dia tugas utk rawat segala gala masalah kulit korang dari dalam.. so bila segalanya dah di cuci bersih baru lah jerawat pun x membiak dahhh... kulit pulak berseri seri dan berkilat memancor mancor!
So cara makan sng je.. amek sebijik pink dan sbijik biru then ngap chewie2 sampai cantik! Biar si biru dan si pink buat kerja dia.. so kesannya 5x ganda lebih pantas ok!
Kelebihan Satin Skinz : ❀ Perubahan tona kulit sehingga 5x lebih putih
❀ kulit lebih gebu, lembap dan tegang
❀ Menaikkan rona merah jambu pada wajah
❀ Wajah lebih segar dan berseri
❀ Menyekat pembentukan jerawat
❀ Menghilangkan parut 5x lebih cepat
❀ Memutihkan kawasan intim dan pelipat
❀ Meransangkan peningkatan kolagen
❀ Memperbaiki tekstur kulit tua & mati
❀ Mengurangkan pigmentasi & garis selulit
❀ Mengurangkan kedutan halus

Cara Makan :
Penggunaan 2 biji sehari boleh tahan = 2 bulan
penggunaan 4 biji sehari boleh tahan = 1 bulan

TUNGGU APE LAGI JOM LA ORDER !!!!!!! #satinskinz #satinskinzoriginal #satinskinzpremium #original #freepostage #originalproduct #skincare #supplement #farabeautysuperglowingfoundation #heightuporiginal #babiesblink5in1 #vgs #vgskincare #igshopmalaysia #kcollyofficial #kcollyoriginal #aurawhitebubblymurah #aurawhitebubly #sayajualmurah #sayajual #bazaarpaknil #babiesblink5in1
3min

» LOG IN to write comment.

q_vapour Modeled after one of our favorite tart teas (Passion fruit). Dragon’s Cloud (龍の雲) Dragon Fruit blended with delightful notes of Lychee, and Passion fruit topped off with a light cream flavor. This unique Asian inspired fusion will keep you blowing clouds from here to Dragon’s Gate #dragonscloud #demandpurity #vape #vapor #vapour #cali #teastation #breaktime #ohms #clouds #subohm #vgs #vapegangstreetteam #vgst #カッコイイ 1h

» LOG IN to write comment.

cluessee Video went up! Link in bio if ya wanna check it out! #wls #vgs #vgslife #wlscommunity #rny #gastricsleeve #lapband #looseskin 3h
  •   creativessence_ @lahumilde follow her..she's really amazing. She had the same procedure you did. 3h
  •   natelena Clue!!! Remember our DM!? Well I foubd out that my country has the VSG! Guess who's appointment is on December 19th! You inspire me and man I wish we were friends in real life your too awesome. 2h
  •   lahumilde Ok thx 2h
  •   bschmaltz2 You are such an inspiration to me. I am 33 and have spent most of my life obese and because of your videos and those of other You Tubers I have started to process to get vsg. Thank you!!! 2h
  •   mindfullyweighting YASS!!! 2h
  •   glorirf Love it! As usual love your eyebrows by the way, they are so perfect! 2h
  •   sleevedlizzy I just discovered your page and I am so happy I did!!! I am only four months out, thanks for sharing so candidly and hilariously! 2h

» LOG IN to write comment.

vslsleeve #TransformationTuesday Overthinking is the biggest cause of our unhappiness. Keep yourself occupied. Keep your mind off things that don't help you. Think positive. #HW357 #CW266 #4monthspostop #fourmonthspostop #wls #vgs #vsg #ryn #wlsfamily #wlsdiet #cgsfamily #vgsdiet #vgsinstacrew #vsginatacrew #vsgdiet #vsgfamily #weightlostjourney #weightlostsurgerydiet #weightlostsurgery #raidernation 3h

» LOG IN to write comment.

Normal AtilaBeaute
kcolly_rm95_freepos Salam kesayangan semua..dah ambil BVRC blum?? Kalau belum hah pergi ambil sekarang ye.. senang je. Hanya ambil 1 sudu. Masukkan kedalam mulut then kemam. Amalkan selalu secara konsisten dan tunggu result yang superbb.. Ok, BVRC ni boleh jugak diambil bersama dengan supplement lain taw. Sebagai contoh, K-Colly,satin skinz. Lagi superb r result nanti.
BVRC sekarang tengah offer taw sempena hari gaji. Hanya rm46 free postage. Cepat2 grab,ari ni ad postage. Pymnt sblum pukul 430 ye sayang2.. Whatspp 01116997508

#bvrc #bvrcrm46 #bvrcollagen #bvrcoriginal #bvrgoldscrub #hottestshape #lollyspinksweetscrub #lollyspink #lollyspinkscrub #blvfoundation #vgsfullset #vgs #babiesblink5in1 #satinskinz #satinskinzpremium #garciniaburner #vene #sgs #floramask #dianvitamin
4h

» LOG IN to write comment.

fiey_azami SET COMBO

100% original

Free postage to SM

Whatsapp(019 684 6480)

#bvrc #bvr #BVRcollagen #BVRgoldscrub #BVRvgs #goldscrub #vgs #lollyspink
5h

» LOG IN to write comment.

Normal Belle Vous Resources
salwa.schara Inginkan kulit yg kelihatan bersih dan fresh..? Jom amalkan BVR COLLAGEN ni..!! BVRC (Belle Vous Resources Collagen) ~Mencerahkan dan memutihkan kulit muka dan badan
~Mencerahkan tempat2 yg gelap seperti siku,bawah lengan,belakang leher,celah peha,dan lutut
~Memudarkan dan menghilangkan parut
~Merawat jerawat dari dalam dan mengeringkan jerawat
~Merawat masalah resdung
~Menghilangkan jeragat
~Menaikkan seri wajah secara semulajadi
~Mengecilkan liang pori
~Melambatkan penuaan dan kedutan pada kulit
~Membekalkan vitamin dan nutrisi harian yg lengkap untuk badan
~Melembabkan kulit yg kering dan mengelupas
~Mencantikkan dan mencerahkan mata
~Mengurangkan masalah keguguran rambut
~Menghasilkan kulit yg kelihatan fresh dan bersih.. #originaldariHQ
#ejenbvr
#Bvrc
#Vgs
#Bvrgoldscrub
#alivedollsmoothcream
#bvrhottestshape
Sms/WhatsApp/Wechat 0193365677
ByPos / ByHand area #Maktabpolis #Kualakububharu #Batangkali #Selangor

Facebook >> Salwa Schara II
Follow Instagram >> @salwa.schara
Add Wechat >> EkramWawa7787
Dan like page >> BelleVousResources
5h

» LOG IN to write comment.

fiey_azami SET COMBO

100% original

RM100 free postage to SM

whatsapp(019 684 6480)

#bvr #bvrc #BVRcollagen #BVRcollagen #BVRvgs #arbutinsoap #vgs #lollyspink
5h

» LOG IN to write comment.

salwa.schara ALIVE DOLL SMOOTH CREAM

SESUAI DIGUNAKAN SEBAGAI BEDAK ASAS DAN FOUNDATION ,, BOLEH MENUTUP PARUT2 KECIL DAN JERAWAT PADA KULIT MUKA.., MEMPERBAHARUI SEL2 KULIT , BOLEH MERAWAT KULIT MUKA DAN MEMBUATKAN KULIT MUKA KELIHATAN CERAH , BERSIH , LICIN DAN GLOWING..
DAPATKAN SEKARANG YUKK !! HARGA BIASA RM80
PROMOSI RM60

#originaldariHQ
#ejenbvr
#Bvrc
#Vgs
#Bvrgoldscrub
#alivedollsmoothcream
#bvrhottestshape
Sms/WhatsApp/Wechat 0193365677
ByPos / ByHand area #Maktabpolis #Kualakububharu #Batangkali #Selangor

Facebook >> Salwa Schara II
Follow Instagram >> @salwa.schara
Add Wechat >> EkramWawa7787
Dan like page >> BelleVousResources
5h

» LOG IN to write comment.

Normal cheap and charm
fiey_azami COMBO SET

100% original

Free postage to SM

Whatsapp(019 684 6480)

#BVRvgs #bvr #bvrc #BVRcollagen #BVRgoldscrub #arbutinsoap #vgs #lollyspink
5h

» LOG IN to write comment.

salwa.schara BVR HOTTEST SHAPE - PERFUME SLIMMING LOTION
Harga biasa rm76
Promosi rm65

Kelebihan BVR HOTTEST SHAPE
Tak perlu bancuh sebab ia bukan supplement LOTION
Tak perlu telan sebab ia bukan ubat
Tapi ia losyen harum yg sgt wangi..Sumpah..Mmg wangi
Peluh kita yg keluar akan bau segar dan harum
Makin kuat berpeluh makin HOT dan makin wangi tauu
Yg mana lemak tepu, perut menggeleber, punggung lembik berlemak besar dan jatuh, lengan mengembang dan lembik, peha berlemak, dagu berlapis dan semua lah yg mana lemak-lemak tu wajib untuk anda sapu BVR HOTTEST SHAPE - PERFUME SLIMMING LOTION ya
Uols yg diet tu, memang confirm badan jadi lembik2 sebab dah kurus, so dgn BVR HOTTEST SHAPE - PERFUME SLIMMING LOTION, ia mengembalikan shape2 badan anda supaya lebih hot, pejal, kurus, tegang dan kemas

KHASIAT BVR HOTTEST SHAPE - PERFUME SLIMMING LOTION Menghilangkan selulit
Memecahkan lemak
Menguruskan badan
Mendapatkan bentuk badan yang ideal
Mengempiskan perut
Menghilangkan rekahan akibat kegemukan atau lepas bersalin
Mencantikkan kulit
Melembapkan kulit
Memberikan haruman yang segar pada badan

KANDUNGAN BVR HOTTEST SHAPE - PERFUME SLIMMING LOTION Aqua
Carbomer
Menthol
Glycerine Annum Extract
Zingiber Officinale Var Vabrum Extract
Collagen
Gluthathione
Perfume

CARA PENGGUNAAN BVR HOTTEST SHAPE - PERFUME SLIMMING LOTION Sapu pada tempat yang berlemak seperti perut, lengan, peha, pinggul, bawah dagu dan dimana sahaja yang anda ingin kelihatan kurus dan kecil
Boleh digunakan pada bila-bila masa sahaja
Untuk kegunaan remaja dan dewasa
Sesuai untuk lelaki dan perempuan

#originaldariHQ
#ejenbvr
#Bvrc
#Vgs
#Bvrgoldscrub
#alivedollsmoothcream
#bvrhottestshape
Sms/WhatsApp/Wechat 0193365677
ByPos / ByHand area #Maktabpolis #Kualakububharu #Batangkali #Selangor

Facebook >> Salwa Schara II
Follow Instagram >> @salwa.schara
Add Wechat >> EkramWawa7787
Dan like page >> BelleVousResources
5h

» LOG IN to write comment.

salwa.schara Jom buangkan daki2 lama dan degil pada bahagian2 badan tu dgn GOLD SCRUB !! BUBLE LICIOUS GOLD SCRUB
Digunakan khas untuk - ketiak/bawah lengan - tangan dan lengan - celah peha - tengkuk - lutut
Khasiat GOLD SCRUB ~ Mencerahkan dan memutihkan kulit ~ Melicinkan kulit ~ Melindungi dari cahaya UVB dan UVA ~ Melembabkan kulit ~ Menghilangkan parut ~ Menanggalkan daki lama dan degil ~ Merawat penyakit kulit seperti gatal gatal,panau,kurap ~ Menghaluskan kulit

GOLD SCRUB digunakan ketika mandi ~ Ambil sedikit GOLD SCRUB dan sapu pada bahagian yg anda ingin kelihatan cerah dan licin seperti tangan,celah peha,ketiak
............urut secara perlahan dan lembut dalam masa beberapa minit
............kemudian bilas dengan air bersih #originaldariHQ
#ejenbvr
#Bvrc
#Vgs
#Bvrgoldscrub
#alivedollsmoothcream
#bvrhottestshape
Sms/WhatsApp/Wechat 0193365677
ByPos / ByHand area #Maktabpolis #Kualakububharu #Batangkali #Selangor

Facebook >> Salwa Schara II
Follow Instagram >> @salwa.schara
Add Wechat >> EkramWawa7787
Dan like page >> BelleVousResources
5h

» LOG IN to write comment.

salwa.schara VGS (Velvet Glow Skincare)

VGS boleh merawat masalah kulit kusam,berjerawat,berjeragat dan parut2 pada kulit selain boleh mencerahkan kulit , menghasilkan kulit yg sihat,bersih,cerah sekata dan GLOWING..
VGS juga boleh menghilangkan Eyebag ,Mengecilkan liang pori ,Menghilangkan bintik hitam dam menghasilkan kulit yg asli walaupun tanpa makeup... Dapatkan sekarang !! VGS ada 4 item 1) Collagen Toner 2) Day Cream 3) Night Cream 4) Honey Soap

#originaldariHQ
#ejenbvr
#Bvrc
#Vgs
#Bvrgoldscrub
#alivedollsmoothcream
#bvrhottestshape
Sms/WhatsApp/Wechat 0193365677
ByPos / ByHand area #Maktabpolis #Kualakububharu #Batangkali #Selangor

Facebook >> Salwa Schara II
Follow Instagram >> @salwa.schara
Add Wechat >> EkramWawa7787
Dan like page >> BelleVousResources
5h

» LOG IN to write comment.

salwa.schara Jom BerBVRC yukk !! Harga biasa rm76
Offer rm60 BVRC (Belle Vous Resources Collagen) ~Mencerahkan dan memutihkan kulit muka dan badan
~Mencerahkan tempat2 yg gelap seperti siku,bawah lengan,belakang leher,celah peha,dan lutut
~Memudarkan dan menghilangkan parut
~Merawat jerawat dari dalam dan mengeringkan jerawat
~Merawat masalah resdung
~Menghilangkan jeragat
~Menaikkan seri wajah secara semulajadi
~Mengecilkan liang pori
~Melambatkan penuaan dan kedutan pada kulit
~Membekalkan vitamin dan nutrisi harian yg lengkap untuk badan
~Melembabkan kulit yg kering dan mengelupas
~Mencantikkan dan mencerahkan mata
~Mengurangkan masalah keguguran rambut
~Menghasilkan kulit yg kelihatan fresh dan bersih.. #originaldariHQ
#ejenbvr
#Bvrc
#Vgs
#Bvrgoldscrub
#alivedollsmoothcream
#bvrhottestshape
Sms/WhatsApp/Wechat 0193365677
ByPos / ByHand area #Maktabpolis #Kualakububharu #Batangkali #Selangor

Facebook >> Salwa Schara II
Follow Instagram >> @salwa.schara
Add Wechat >> EkramWawa7787
Dan like page >> BelleVousResources
5h

» LOG IN to write comment.