36,316 Posts

Normal BABIES BLINK 5 IN 1 RM30
fashop_murah Nak putih tapi malas nak makan hari-hari?? Jangan risau...kapsul ini hanya perlu di ambil seminggu sekali sahaja!!! Jangan hairan selepas sebulan orang ramai dah tak kenal... Lepas dah putih nanti boleh terus stop pengambilan  KAPSUL MUTIARA  Mencegah penuaan kulit  Membersihkan kulit  Menanggalkan kesan bintik akibat usia tua pada kulit  Memudakan kulit wajah  Menyahtoksikkan sistem badan  Menyingkirkan haba berlebihan daripada badan  Menenangkan minda & meringankan tekanan  Memberi tenaga / merangsang Qi badan  Mengatur semula metabolisme badan  Mengurangkan kegelisahan  Menenangkan hati  Merawat sakit kerongkong  Mengurangkan demam  Energize the body / stimulate the body’s energy ( Qi )  Membetulkan sistem saraf  Memperbaiki penglihatan  Merawat insomnia  Memperbaiki libido seksual di kalangan lelaki  Meringankan kekejangan hasil daripada angin dalaman  Berkesan bagi ketakutan, keresahan, palpitasi & insomnia  Mempercepatkan pembentukan tulang & kepintaran bayi Cara Pengambilan 1 biji seminggu, 5 biji 5 minggu

rm40
Pos sem rm6/ ss rm10
Whatsapp 01114466604

#azcosmetic#babiesblink5in1 #nikkoplacentawhite #klorokcandy #olicandy #satinskinz #babiesblink #bvrc #Produkkecantikan #oxygencellnina #Produkkecantikanmurah #satinskinzpremium #symabeautyskincare #vgs #ibuputihoxygenwhite #azanisscarserum #Chriszen #aurawhite #borongmurah #azcosmeticnewpackaging #azcosmeticmurah #whiteningskin #dermanictranscap #hargaborong #kapsulmutiara #kapsulmutiaramurah
39s

» LOG IN to write comment.

fashop_murah kadang2 bila cuci muka tu akan rasa MCM xbersih je kan...nak lebih bersih x.. meh CNI pm akak.. produk bagus..murah plk tu.. . .

Mamfaat pemakaian Pobling Sonic Pore Cleanser :
Membersihkan Make up lebih bagus dari membersihkan dengan tangan.
Membuat kulit wajah lebih lembut .
kegunaan pemakaian Cream & serum sehingga berfungsi dengan sempurna.
Mengurangi daerah berminyak, Melembabkan kulit kering & flek.
Mengecilkan pori2 besar & bagus untuk menghilangkan komedo. . . .
rm45 free postage . . whtapp 011-14466604
.
.
.
#pobling #beautyproduk #vendorkedah #instashop #instashopmalaysia #azcosmetic#babiesblink5in1 #nikkoplacentawhite #klorokcandy #olicandy #satinskinz #babiesblink #bvrc #Produkkecantikan #oxygencellnina #Produkkecantikanmurah #satinskinzpremium #symabeautyskincare #vgs #ibuputihoxygenwhite #azanisscarserum #Chriszen #aurawhite #borongmurah #azcosmeticnewpackaging #azcosmeticmurah #whiteningskin #dermanictranscap #hargaborong
16min

» LOG IN to write comment.

Reyes Anastasia Kline
d3adlycupcak3 We're finally letting our best kept secret for Sundays come alive! Come join us every Sunday at Vanguard, for BOTTOMLESS MIMOSAS from 10pm-12am, and if mimosas don't quench your thirst, our $3 wells will be sure to get you feeling real good! #sundayfunisfinallyhere #shhh #vgs #shhh... @vanguard1415 41min

» LOG IN to write comment.

bianca_vsg But what did I even do........? 1h

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

quinceygutman Sssshhhh ! Our little hidden secret. Vanguard Sundays! Come join me and all of my crazy family THIS Sunday! Contact me for FREE guestlist and bottle service. $12 bottomless mimosas and $3 U-Call its 10pm-12am. #vgs #vanguardsundays #shhh... 3h

» LOG IN to write comment.

wlsdailyplate Bon appetite! Spaghetti squash (microwaved - 8 min total), browned the meatballs in a pan (4 min on each side), added sauce to the pan - simmered for 10 min while squash was cooking. Herbs from the garden! 3h

» LOG IN to write comment.

Normal big sale 12/5 until 10/6/2015
prettypleaseshop AZ COSMETIC ( OLD PACKAGING)
PROMO PRICE
RM65 ( SM ) RM70 (SS)
WHATSAPP : 0167782906
--------------------------------------
♪♫♪
KELEBIHAN AZ COSMETIC
~> mengecutkan dan menghilangkan jerawat
~> mengurangkan pigmentasi / jeragat dengan berkesan
~> membersihkan kulit muka
~> awet muda
~> melicinkan kulit muka
~> mencerahkan kulit muka
~> krim kunyit dirumuskan khas untuk menghilangkan jeragat dan parut jerawat secara efektif dan berkesan.
~> diperbuat darida bahan-bahan semulajadi
~> menghilangkan tompok dan bintik di muka..
kulit cantik bersih dan glowing dengan memakai set az cosmetic…

DALAM SATU SET ADA 5 ITEM…

SABUN
~ pembersih muka delima dapat membersihkan wajah anda disamping membekalkan zat dan mineral kepada kulit anda.
~ selain itu ia mncerahkan , menghaluskan dan menggebukan kulit anda , selain itu ia juga dapat menghilangkan kesan jeragat.

NIGHT CREAM @ KRIM KUNYIT…
~ Berfungsi untuk menghilangkan kesan jeragat , jerawat , bintik- bintik hitam.
~ amat sesuai untuk wajah yang kusam dan permukaan kulit yang takk sekata
~ di perbuat daripada kunyit dan temulawak…

TREATMENT CREAM…
~ menghilangkan garis- garis halus pada wajah dan tanda penuaan.
~ menghilangkan parut halus serta mengebukan kulit.
~ diekstrak dari bahan – bahan seperti akar-akar kayu herba…. DAY CREAM..
~Membantu menyeimbangkan ph kulit dan memberi mineral untuk kulit anda.
~ kandungan cream ini terdiri daripada ekstrak buuah-buahan vitamin c dan vitamin b+
~ berfungsi sebagai pelindung matahari dan pencemaran alam seperti asap dan bahan-bahan kimia

SUNBLOCK..
~ cream sunblock di pakai selepas memakai day cream sebagai pelindung dari pancaran matahari.
~ dapat menghilangkan parut serta kesan penuaan.
~ terdiri daripada bahan-bahan asid rojik ekstrak ALLANTIN dan VITAMIN C….
--------------------------------------
#azcosmetic #babiesblink5in1 #nikkoplacentawhite #klorokcandy #olicandy #satinskinz #babiesblink #bvrc #produkkecantikan #produkkecantikanmurah #satinskinzpremium #oxygencellnina #ibuputihoxygenwhite #symabeautyskincare #vgs #azanisscarserum #azcosmeticnewpackaging #azcosmeticmurah #chriszen #aurawhite #dermanictranscap #whiteningskin #borongmurah #hargaborong
3h

» LOG IN to write comment.

mirandaepiphany Work meetings ..... Come out and visit us at @vanguard1415 this SUNDAY for #VanguardSundays #VGS #Shhh #BottomlessMimosas Text me to get on my Guestlist & ask me about our &125 Bottle U-Call it's! 3h

» LOG IN to write comment.

ashley_00345 It's been a struggle these past few months adjusting to life after surgery. They don't tell you about the crazy hormonal and emotional shifts you go through post-op. I feel like I'm free falling without a parachute. I'm trying to re-focus and center myself by visualizing what I WANT. While journaling these came to mind. I imagine they'll change as I change. #wls #goals #vgs #mindfulness #focus #blackandwhite #motivation #struggle #weightlossjourney #weightloss #getafterit #Cantstopwontstop 4h

» LOG IN to write comment.

wlsdailyplate Some nights you just want to play with your kids and not spend time cooking.... For those nights.... Sprouts to the rescue! Dinner in 15 minutes! 6h

» LOG IN to write comment.

Normal Follow Evoekore SKAcore
evoekoremedia If you don't own this release, you're fucking up. .. Bump it. #VGS @voodooglowskulls 6h

» LOG IN to write comment.

butterflies_journey76 Hit my daily goal!!! I love this watch! And my night isn't over yet!! Trying my damnest to lose some weight before ky first appt with my surgeon! #wls #wlsjourney #healthierme #healthier #tiredofbeingfat #faith #vgs #sleeve 6h

» LOG IN to write comment.

fashop_murah NOTE : PELANGGAN YANG MENGHIDAPI PENYAKIT KRONIK SEPERTI JANTUNG, STROK, MASALAH DARAH KRITIKAL DAN SEWAKTU DENGANNYA DILARANG MENGAMBIL TRENAXAMIC ACID (DERMANIC CAPSULE)
Cara Makan :

1. Ada ambil Injection Dermanic Trans-Inject seminggu sekali.

Amik 1 biji sehari pagi selepas sarapan atau malam sebelum tidur.

2. Kapsul sahaja tanpa injection Tranexamic.
For those yang ada jerawat terukAmalkan 1 biji pagi selepas sarapan dan 1 biji malam sebelum tidur. (Recommended)

3. Ada amalkan supplement lain.
Amalkan 1 biji pagi selepas sarapan atau 1 biji malam sebelum tidur.
Noted :

Boleh kurangkan dos if korang dah puas ati dengan hasil...Kurangkan dos kepada 1 biji sehari atau sebiji sehari bergantung pada hasil kulit yang anda inginkan. Pengambilan maksimum 4 biji sehari. Rawatan untuk 6 Bulan sahaja. Korang disarankan detox dulu dalam 7 hari sebelum ambil dermanic.. Buang toxin dalam badan.. Lepas dah ambil supplement jangan detox lagi.. Nanti habis sumer.. Detox membantu kadar penyerapan yang optima.

4. Selain itu, Dermanic Transcaps juga boleh disapu pada kulit.

Cara 1: Campur serbuk Transcaps 250mg dalam product skincare

Campur serbuk Transcap 250mg dalam product skincare and apply directly on skin.

Cara 2: Mask

Sesuai dilakukan pada waktu malam.Lepas basuh muka tidak perlu bilas.Ambil serbuk Transcaps 250mg, sapu pada muka sampai meresap di kulit.Biarkan dan bilas selepas 15 ke 20 minit.

Cara 3: Campur Dengan Pencuci Muka

Campur sedikit serbuk Transcaps 250mg dalam cleanser.

Noted : Korang akan nampak / Rasa Effect dalam 5-7 Hari aje tapi Bergantung pada Metabolisma badan Individu ye.. Paling Penting, Amalkan 8-10 gelas air masak / Dalam 2-3 Liter Sehari untuk Effect yang Lebih Cepat !! Then korang kena Hindarkan Kopi , Teh , Nescafe , & Minuman Berkarbonat... #azcosmetic#babiesblink5in1 #nikkoplacentawhite #klorokcandy #olicandy #satinskinz #babiesblink #bvrc #Produkkecantikan #oxygencellnina #Produkkecantikanmurah #satinskinzpremium #symabeautyskincare #vgs #ibuputihoxygenwhite #azanisscarserum #Chriszen #aurawhite #borongmurah #azcosmeticnewpackaging #azcosmeticmurah #whiteningskin #dermanictranscap #hargaborong
7h

» LOG IN to write comment.