1,255 Posts

  •   uhuhuwais @aymnhyql Oh yeke? Sama lak, mcm pernah jumpa pakcik misai yng kasi derma tdi? #trimas yang seblah tu guna untuk bayar baju baru el oh el 2d
  •   aymnhyql haha sure 2d
  •   aymnhyql @fthfqa haha beli baju xD 2d
  •   fthfqa Bayar untuk baju Uwais je @aymnhyql 2d
  •   aymnhyql haha yeke? aku kasi untuk kau belanja bukan uwais xD, uwais dia main ambik je haha @fthfqa 1d
  •   uhuhuwais @aymnhyql eleh dia beli untuk aku . . . Dia beli untuknya jugak tahu 1d
  •   aymnhyql but i dont get it, how can u spend rm10 in cotton on? 1d
  •   fthfqa I bought my clothe and yours with MY money. Tambah pakai duit sendiri lerrrr. Uwais biasa ah @aymnhyql 1d

» LOG IN to write comment.

amerrox Ayahanda "Selamat Hari Lahir" dari anakanda mu yg jauh dimata... anakanda doakan semoga Allah memberi kesihatan yg baik, panjang umur & murahkan rezeki ayahanda... Amen Ya Allah 😙 #anakbapak #kasiamensatukaligeng #trimas 3d

» LOG IN to write comment.

Lo-fi Mohd Mustaqim
mohd__mustaqim servis motor kaw-kaw dlu....
masuk toyol sikit...
#trimas abe mat basikal motor..
#fly tanpa rasa melekit...
5d

» LOG IN to write comment.

Valencia Deza E Ana Bruno
dezaepcl Olha foi difícil conseguir a liberdade dela mas conseguimos e ta ai a bagunça kkkkk.
#trimas
2w

» LOG IN to write comment.

damiadhany Terima kasih @5afee , InsyaAllah sampai kau pencen pun KAMI akan sentiasa ada dibelakang membantu selagi mampu. #trimas #ss10 #supersafee #baikdibalasbaik 3w

» LOG IN to write comment.

Lark Abdul Karim Radzali
karim_karam Ni dia geng #1moment4them 🏿 Depa ni semua sempoi habaq ang!! Nak suruh aku nyanyi, suara takda la sedap mana.. nak suruh baca hadis, apa pun tak hafai.. boleh la takat buat lawak hambar skit2.. tapi depa ni macam keluarga aku dah.. rasa rindu macam dalam wayang gambaq.. Doa yang baik-baik untuk orang yang hebat-hebat ini.
#selamatmalam #assalamualaikum #peacebeuponyou #love #damai #tenang #sejahtera #ashabulkahfi #nexttopmodel #popband #koirsekolah #kawan #sahabat #sobat #trimas
3w
  •   azlan.ibnuzakaria Alhamdulillah.. "Oleh itu, bukankah ada baiknya mereka mengembara di muka bumi supaya - dengan melihat kesan-kesan yang tersebut - mereka menjadi orang-orang yang ada hati yang dengannya mereka dapat memahami, atau ada telinga yang dengannya mereka dapat mendengar? (Tetapi kalaulah mereka mengembara pun tidak juga berguna) kerana keadaan yang sebenarnya bukanlah mata kepala yang buta, tetapi yang buta itu ialah mata hati yang ada di dalam dada." (Surah al-Hajj : ayat 46) 3w
  •   qawiemkhairi haaa gitu lah. uplod gambar utk peminat2. 3w
  •   karim_karam hahaha boleh buat fan club lah lepas ni ye dak @qawiemkhairi ? 3w
  •   haikalhedzir Perghh.. rindu giler kt ang @karim_karam 3w
  •   karim_karam rindu ang jugak @haikalhedzir meh kiss skit..😙😙 3w
  •   haikalhedzir Jumpa kt perak ye nanti. 😙 3w

» LOG IN to write comment.

_fatahh Allah selamat kan kamu berdua .

1.8.64 : Selamat Hari lahir . Selamat Hari Bapa . Selamat Hari Guru . Selamat Sejahtera .
4.8.96 : Selamat Hari Lahir . Selamat Belajar . Selamat Mengharungi Suasana Baru .
Dongak ke langit . Fikir apa yang dah engkorang buat sampai hari ni .
Jangan tunduk . Takut engkorang kena pijak sambil mereka duduk . Ingat .
The TRUE criminals wear ties not tattoos .
#HariJadi #SanahHelwah #SelamatHari #trimas #BapakdanAnak #ElokElok
4w

» LOG IN to write comment.

official_azfarhashim Good Luck For 3 Test esok guys.. Sesape yg amik MUET tu...Hee :D. Wish Me luck..
#muet #uniklmimet #azfarexcellent #azfarhashim #Gempak #Trimas #Vanness
4w

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

Unknown Mohamad Faris Zainol Abidin
mohamadfaris93 We are here. Batch 09/10. InsyaAllah, Friends Till Jannah.
#astechbolaraya #astechian #gatorade #trimas #ukhwahituindah #rayake5 #2015 #perlis #kedah
1mon

» LOG IN to write comment.

ridzwanzahrom Aku dapat kad raya. Kau hado?

#trimas #adikyangbagi #rayaosem #balikampung #kapar #bye
1mon

» LOG IN to write comment.

seventeennov Eid mubarak!! Abg2 sumer blik umah mentua raya pertama nih...so blehlah kami pg beraya sesuka suki xyah jaga umah...hahahaha..tapau kuih #almondlondon sbijik tadi coz umah ni xder kuih ni tahun ni...huhu #maceh #trimas #hariraya #eidmubarak #bajuraya #makkauhijau #senyum #selfie #sweating #panas #harini #barubalikberaya #soalankahwinmmgwajibknetnyer #inilahnasibku #okey #nkrestjap 😴😴 1mon

» LOG IN to write comment.

Perpetua Abdul Hafiz
abdulhafizabdullah Siap gak walaupon last minit.tq yg membantu!klu x mmg bawak blik kg la jawabnyee!!
#trimas #layanjelar #lastminit #siap
2mon

» LOG IN to write comment.

ahdy98 How they didnt get to change their clothes really touched me And they even bought their own food for breakfasting You girls are my happy pills, the one that always light up my day. Don't know what I'd do without all of you. You girls complete me #Bx4 #Love #GetWellSoonJihah 2mon

» LOG IN to write comment.

2mon 4mmar4zrin
Video アマー アズリン [Ammar Azrin]
4mmar4zrin Berbuat baik dibalas baik kan @_aim4n? Haha #thx #grateful #berterimakasih #trimas 2mon

» LOG IN to write comment.