196 Posts

» LOG IN to write comment.

stickers_vleporama New year, new ideas, new goals.
Nowy rok, nowe pomysły, nowe cele.
#racenumbers #racing #tracingnumbers #cheers #stickers #ebay
1mon

» LOG IN to write comment.

hanny_only So proud of you.. My goals on 2016 is to be the most powerful mom for you.. To take it easy on anything and less stressful.. ;) love youuu!!! .
.

#vaclav

#clav31months
#writinglesson
#funwriting
#writingnumbers
#tracingnumbers
1mon

» LOG IN to write comment.

minmer_ Tracing fun with my Leahbear 🏻 #tracing #tracingnumbers #neice #beauty #fun #smarty 1mon

» LOG IN to write comment.

ninxcake The day before yesterday... #painting #fingerpainting making #rainbow then #reading her #number book #numberbook #tracing #tracingnumbers and when ibuk was watching a film, she stayed in her room keeping herself busy #toddler #toddlerfun #toddlerbook #toddlerlife 2mon

» LOG IN to write comment.

v.lijento Pagi kegereja...siang ngemall..sore boci...mlm kondangan..alhasil activity trays hariini gak laku sama sekali.. tapi ada yg bikin mommy terheran2..haha2 mlm2 plg kondangan da jam 11pm anaknya masih mnt maen..mommy cuekin trus pergi beberes, pas balek..eh ternyata cc icole lagi tracing number padahal mata da tgl 5watt tetap ngeyel mau tracing ya uda gpp ya sayang traysnya disimpan buat besok aja yahh... #busytoddler #toddleractivites #tracingnumbers #tracingpractice #nic37m @natztan @momochie_goh @velilyliyanto @velaine_lie 3mon
  •   velina_lee cc icole good girl ya, uda mlm cape2 msh aja mau practise dl, good spirit dear...:) 3mon
  •   v.lijento @momochie_goh hahaaa tq ie na... Emang lagii semangat dia nulis2.. 3mon

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

fertiendahsari Tracing numbers and parking color,,Gala finished number 1 and 2 *walopun kdg masih kluar jalur* and when he did number 3, in a half way, he bring up the car to the wall,,Ibu tanya: "kok ga diparkir yang ijo?" Gala bilang: "ga, nanjak aja yaaah" 🏻 #lagagala #play #tracingnumbers #fun #enjoy #playtime #kids #boy #sonshine #morning #diynumbers #parking #cars #color 4mon

» LOG IN to write comment.

hanicong Looks like sand tapi ini sebenarnya adalah tepung gasol kacang ijo yang sudah lama beli dan tidak jelas expired date nya (boxnya entah kemana), so kita pakai saja untuk tracing. #toddleractivity #invitationtoplay #tracingnumbers #tracing #prewriting #developingthewholechild #preschoolathome #preschoolactivity #pauddirumah #montessoriathome #montessoridirumah #kaira28monthsold 4mon

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.