27,736 Posts

akreqlate Kelantan... Tanah Airku... #Red #redwarrior #trw #kelantanese 1h

» LOG IN to write comment.

belvyasaracare KURUSKAN PIPI!!!
Harga biasa rm 85 Semenanjung, sabah sarawak tambah rm5😎
3 sebab saya pilih belvya
muka saya sgt tembam sehingga tudung bole tetas, kini pipi saya da kempis, dagu pun mancung, saya bole gaya bermacam tudung dan kelihatan sesuai dan tudung x TETAS!
saiz seluar saya dari 30 turun ke 28 inchi!
selulit saya tidak lagi kelihatan dan badan saya nmpak licin!
Adakah anda mempunyai masalah berikut?
-dagu berlapis
-lengan besar
-pipi tembam
-peha besar
-perot buncit
Tp tiada masa untuk bersenam kerana sibuk dgn waktu kerja?
Dengan belvya, anda boleh ilang kan semua masalah tersebut dengan kesan yang boleh dilihat secepat 1 minggu! Jangan tunggu lagi, testimoni pon ada utk dijadikan sebagai bukti yang belvya mmg berkesan. Bole order dgn wassap di 0148280881
#runcing #belvya #kurus #vshape #thebest #terbaik #sayajual #cantik #gorgeous #beautiful #comel #gomoklategomo #kedaionline #igshop #ganukite #rayban #trw #oakley #belvyapss #belvyahq#promosi #iklan #kecantikan #bulat #gemuk #tembam
2h

» LOG IN to write comment.

perapatcinta_hq #Repost from @nsyazanarosidi --- Cepat! Cepat! Cepat!
Sape-2 yang nak join shipping besok boleh whatsapp/text mek 019-9220316/017-9425842.. Promo! Promo! Promo! .

C.o.d area kota bharu sahaja!!!!
#sayajual #sayajualmurah #perapatcinta #jpc #jusperapatcinta #perlamurah #perlacoffee #cod #kotabharu #murah #kosmetik #agent #stokist #sabah #sarawak #terengganu #johor #trw
3h

» LOG IN to write comment.

Rise admafizah
admafizah Ajihs nasi lemak... #piya #TRW 3h

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

belvyasaracare KURUSKAN PIPI!!!
Harga biasa rm 85 Semenanjung, sabah sarawak tambah rm5😎
3 sebab saya pilih belvya
muka saya sgt tembam sehingga tudung bole tetas, kini pipi saya da kempis, dagu pun mancung, saya bole gaya bermacam tudung dan kelihatan sesuai dan tudung x TETAS!
saiz seluar saya dari 30 turun ke 28 inchi!
selulit saya tidak lagi kelihatan dan badan saya nmpak licin!
Adakah anda mempunyai masalah berikut?
-dagu berlapis
-lengan besar
-pipi tembam
-peha besar
-perot buncit
Tp tiada masa untuk bersenam kerana sibuk dgn waktu kerja?
Dengan belvya, anda boleh ilang kan semua masalah tersebut dengan kesan yang boleh dilihat secepat 1 minggu! Jangan tunggu lagi, testimoni pon ada utk dijadikan sebagai bukti yang belvya mmg berkesan. Bole order dgn wassap di 0148280881
#runcing #belvya #kurus #vshape #thebest #terbaik #sayajual #cantik #gorgeous #beautiful #comel #gomoklategomo #kedaionline #igshop #ganukite #rayban #trw #oakley #belvyapss #belvyahq#promosi #iklan #kecantikan #bulat #gemuk #tembam
4h

» LOG IN to write comment.

isyafasya 3 sebab saya pilih belvya
muka saya sgt tembam sehingga tudung bole tetas, kini pipi saya da kempis, dagu pun mancung, saya bole gaya bermacam tudung dan kelihatan sesuai dan tudung x TETAS!
saiz seluar saya dari 30 turun ke 28 inchi!
selulit saya tidak lagi kelihatan dan badan saya nmpak licin!
Adakah anda mempunyai masalah berikut?
-dagu berlapis
-lengan besar
-pipi tembam
-peha besar
-perot buncit
Tp tiada masa untuk bersenam kerana sibuk dgn waktu kerja?
Dengan belvya, anda boleh ilang kan semua masalah tersebut dengan kesan yang boleh dilihat secepat 1 minggu! Jangan tunggu lagi, testimoni pon ada utk dijadikan sebagai bukti yang belvya mmg berkesan.
Harga rm85 sm/rm9o ss
Bole order dgn
wassap di 0183212202 cod area #shahalam_usj_puchong & sekitarnya.. #runcing #belvya #kurus #vshape #thebest #terbaik #sayajual #cantik #gorgeous #beautiful #comel #kedaionline #igshop #ganukite #rayban #trw #oakley #belvyapss #belvyahq#promosi #iklan #kecantikan #bulat #gemuk #tembam
4h

» LOG IN to write comment.

bek_karut Blik kg dulu #trw#pasirmas#bangi 6h

» LOG IN to write comment.

X-Pro II Kimberly Rose De Leon
krgdeleon Been searching for so long, at last I found it. :) #TRW #hobby # bookish #aphotoaday #potd #igdaily #igers 7h

» LOG IN to write comment.

pitagorasta8 .
Adidas Dragon France
Uk9.5
Uk10.5
Bnwbox
Bnwtag
10/10
Belum jejak tanah
Rm280 siap poslaju
.
016-333-8680
#pitagorasta #pitadidas #adidasmy #adidasmalaysia #adidasbunga #gshockmalaysia #redguant #jdt #trw #adidasdragon
7h

» LOG IN to write comment.

Normal pitagorasta
pitagorasta8 .
Adidas Dragon France
Uk9.5
Uk10.5
Bnwbox
Bnwtag
10/10
Belum jejak tanah
Rm280 siap poslaju
.
016-333-8680
#pitagorasta #pitadidas #adidasmy #adidasmalaysia #adidasbunga #gshockmalaysia #redguant #jdt #trw #adidasdragon
7h

» LOG IN to write comment.

pitagorasta8 .
Adidas Dragon France
Uk9.5
Uk10.5
Bnwbox
Bnwtag
10/10
Belum jejak tanah
Rm280 siap poslaju
.
016-333-8680
#pitagorasta #pitadidas #adidasmy #adidasmalaysia #adidasbunga #gshockmalaysia #redguant #jdt #trw #adidasdragon
7h

» LOG IN to write comment.

pitagorasta8 .
Adidas Dragon France
Uk9.5
Uk10.5
Bnwbox
Bnwtag
10/10
Belum jejak tanah
Rm280 siap poslaju
.
016-333-8680
#pitagorasta #pitadidas #adidasmy #adidasmalaysia #adidasbunga #gshockmalaysia #redguant #jdt #trw #adidasdragon
7h

» LOG IN to write comment.

pitagorasta8 .
Adidas Dragon France
Uk9.5
Uk10.5
Bnwbox
Bnwtag
10/10
Belum jejak tanah
Rm280 siap poslaju
.
016-333-8680
#pitagorasta #pitadidas #adidasmy #adidasmalaysia #adidasbunga #gshockmalaysia #redguant #jdt #trw #adidasdragon
7h

» LOG IN to write comment.

nsyazanarosidi Cepat! Cepat! Cepat!
Sape-2 yang nak join shipping besok boleh whatsapp/text mek 019-9220316/017-9425842.. Promo! Promo! Promo! .

C.o.d area kota bharu sahaja!!!!
#sayajual #sayajualmurah #perapatcinta #jpc #jusperapatcinta #perlamurah #perlacoffee #cod #kotabharu #murah #kosmetik #agent #stokist #sabah #sarawak #terengganu #johor #trw
8h

» LOG IN to write comment.

belvyasaracare BATERI SMARTPHONE SLALU HABIS??!!
PN 968, 10000 Mah
❖ Selalu bateri cepat habis sebab suka upload gambar dalam instagram
❖ Nak beli jenama pineng mahal smpai rm100sebijik
❖ Ade powerbank tapi nk charge telefon makan masa smpai 3 jam tu pun x full2
JANGAN RISAU!!
Saya kini ad jual POWERBANK YANG TERBAIK IAITU JENIS PINENG!!
◆ HARGA CUMA RM60 tidak termasuk postage, hanya untuk stok hari jumaat ni, minggu depan harga naik rm70
◆ untuk iphone 5 bole charge sampai 3 kali!!
◆ bole charge dua handphone sekaligus!
◆ warranty satu tahun and original!!
STOK PUN X BANYAK SEBAB ORG CAKAP SAYA JUAL MURAH SANGAT!! Harga normal PINENG RM110 utk warranty satu tahun!!
WASSAP SAYA DI 0148280881 untuk tempah!!
#thebest #terbaik #sayajual #cantik #gorgeous #beautiful #comel #gomoklategomo #kedaionline #igshop #ganukite #rayban #trw #oakley #belvyapss #belvyahq #2014 #powerbank #pineng #battery #yaobao
9h

» LOG IN to write comment.

belvyasaracare #repost belvya telah pun keluar di majalah dara edisi april m/s11. Kredibiliti belvya kini sudah diperakui, 😎. We do not claim we are the best, what we do claim is that, we had hundreds of satisfied customers.
0148280881
#runcing #belvya #kurus #vshape #thebest #terbaik #sayajual #cantik #gorgeous #beautiful #comel #gomoklategomo #kedaionline #igshop #ganukite #rayban #trw #oakley #belvyapss #belvyahq#promosi #iklan #kecantikan #2014 #tembam #gemuk # bulat
9h

» LOG IN to write comment.

belvyasaracare Pipiku y dulu bukanlah y sekarang
Dulu ku tembam skrg ku da disyg
Dulu3 ku tembam, sekarang aku bahagia ~~~~😬
Badan saya biasa saiznya, tapi disbbkan pipi saya y TEMBAM, org ckp saya mcm BINI ORG! akhirnya saya menemui BELVYA, pipi saya skrg da kempis
Untuk order bole wassap di 0148280881
#runcing #belvya #kurus #vshape #thebest #terbaik #sayajual #cantik #gorgeous #beautiful #comel #gomoklategomo #kedaionline #igshop #ganukite #rayban #trw #oakley #belvyapss #belvyahq#promosi #iklan #kecantikan #2014
9h

» LOG IN to write comment.

belvyasaracare KURUSKAN PIPI!!!
Harga biasa rm 85 Semenanjung, sabah sarawak tambah rm5😎
3 sebab saya pilih belvya
muka saya sgt tembam sehingga tudung bole tetas, kini pipi saya da kempis, dagu pun mancung, saya bole gaya bermacam tudung dan kelihatan sesuai dan tudung x TETAS!
saiz seluar saya dari 30 turun ke 28 inchi!
selulit saya tidak lagi kelihatan dan badan saya nmpak licin!
Adakah anda mempunyai masalah berikut?
-dagu berlapis
-lengan besar
-pipi tembam
-peha besar
-perot buncit
Tp tiada masa untuk bersenam kerana sibuk dgn waktu kerja?
Dengan belvya, anda boleh ilang kan semua masalah tersebut dengan kesan yang boleh dilihat secepat 1 minggu! Jangan tunggu lagi, testimoni pon ada utk dijadikan sebagai bukti yang belvya mmg berkesan. Bole order dgn wassap di 0148280881
#runcing #belvya #kurus #vshape #thebest #terbaik #sayajual #cantik #gorgeous #beautiful #comel #gomoklategomo #kedaionline #igshop #ganukite #rayban #trw #oakley #belvyapss #belvyahq#promosi #iklan #kecantikan #bulat #gemuk #tembam
9h

» LOG IN to write comment.