41,763 Posts

Normal ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀Juliette n

» LOG IN to write comment.

mdhanff Kawe peminat setio team TRW. Kaloh mene adat permainan dale pade tapi gak dea haloh sokmo pun xleh jugak gitu. harape ambo tahun nak tgk red worior main di Bukit Jalil 2015 final F.A Gomo Kelate Gomo
#vscocam #vsco #kelate #kelantan #DarulNaim #TRW #GKG #PUMA #Evospeed
3h

» LOG IN to write comment.

colorwinkel simple and clean theme for colorwinkel boutique & cafe . more to white and pastel color
.

location : kota bharu kelantan
landmark : mara kelantan
owner : @ismiliyana
whatsapp : 019.3738.711
.

and yes kami sedang mencari vendor yang betul betul serius and komited nak expand business nak raya nak puasa dah niee . nak tengok lokasi ? meh whatsapp cepat .
3h

» LOG IN to write comment.

belvyasaracare KURUSKAN PIPI!!
Harga semenanjung RM85, sabah sarawak tambah RM5.😎
3 sebab saya pilih belvya
muka saya sgt tembam sehingga tudung bole tetas, kini pipi saya da kempis, dagu pun mancung,saya bole mengayakan pelbagai tudung dan kelihatan sesuai dan tudung x TETAS!!
saiz seluar saya dari 30 inci turun ke 28 inci!!
selulit saya tidak lg kelihatan dan badan saya nampak LICIN!!
Anda mempunyai masalah berikut?
-dagu berlapis
-lengan besar
-pipi tembam
-peha besar
-perut buncit
Tp tiada waktu bersenam kerana sibuk dgn waktu bekerja?
Dengan belvya, anda boleh ilang kan semua masalah tersebut dengan kesan yang boleh dilihat secepat 1 minggu! Jangan tunggu lagi, testimoni pon ada utk dijadikan sebagai bukti yang belvya mmg berkesan.
Bole order dgn wassap di 0148280881 #runcing #belvya #kurus #vshape #thebest #terbaik #sayajual #cantik #gorgeous #beautiful #comel #gomoklategomo #kedaionline #igshop #ganukite #rayban #trw #oakley #belvyapss #belvyahq#promosi #iklan #kecantikan #bulat #gemuk #tembam
3h

» LOG IN to write comment.

fadzilahnorizan Ehem ehem....saje je nk bgtau kt semua yg kakak kita sorg neyh nampak cantik sgt kt office hr ni.....LAMEYA katanyerrrrr *dgn gaya sis ella .....hahaahah...hanya Lameya...tiada lain....kihkihkih.... kakak kita ni wakil Lameya kt belah pantai timur nuh....huhuhu....dh nampak lebih kurang sebaya....sob sob...adik harap adik pun nmpk jelita mcm kakak....hahaahah.....love you to the moon and back sista!!!! Sesape berminat boleh pm 012-3278917...
#hanyalameya #kelantan #kotabharu #pasirmas #machang #jeli #kualakrai #pasirputeh #trw #guamusang #tanahmerah #terengganu #kualaterengganu #kerteh #kemaman #jerteh #chukai #petronas #beauty #health #bazaarpaknil #sayajual #bazarpaknilmurah #sayajualmurah #healthandbeauty #lameya
4h

» LOG IN to write comment.

mrlongbeard_x KRIM PELEBAT DAN PENUMBUH JAMBANG MR LONGBEARD ADALAH PRODUK YANG DILULUSKAN OLEH KKM DAN GMP LEVEL 1..TUNGGU APA LAGI JOM DAPATKAN SEKARANG..PRODUK INI SESUAI UNTUK LELAKI YANG MEMPUNYAI MASALAH JANGGUT TIDAK LEBAT DAN YANG TIDAK ADA JANGGUT..
KEGUNAAN UNTUK 2 BULAN DAN BERBAU WANGI
ORDER SEKARANG-->
+601119814020 +601119814020

#mrlongbeard#krimjambang#trustedbrand#trustedseller#trw#kkm#gmplrvel1#jambang#bulumuka#maskulin
5h

» LOG IN to write comment.

fadzilahnorizan Repost from @nfn_store via @igrepost_app, it's free! Use the @igrepost_app to save, repost Instagram pics and videos, You know what!!!!!almost semua kt org on the same level kt office tu dh jd consumer LAMEYA!!!!!seeeee!!kakak cantik ni pun dh jd consumer lameya....abg2 n adik sado kita pun consume jgk hokeyyyy.....lelaki pun nk jg penampilan yg segar n sihat jgk kan???so,if korg inginkan badan yg sihat dan kekal bertenaga sepanjang hari,inginkan wajah yg segar dan tidak kusam,nk halau parut2 jerawat, anddddd if nak sentiasa kelihatan seperti remaja.......huhuhuhu.... Dapatkan LAMEYA di pasaran SEKARANG!!! hanya RM199 include POSTAGE!!! •mengandungi 30 sachets (boleh tahan sebulan)
•mengandungi MAKANAN2 SUNNAH SEPERTI KURMA,BUAH TIN,BUAH ZAITUN,DELIMA,HABBATUSSAUDA dan lain2....and of coz ada colagen!!!huhuhu boleh pm sy 012-3278917 untuk details product... Kita boleh share semua testimoni consumer lameya okiesss!! Sy share sebab sy rs product ni mmg bagus dan sangatttt berkesan!!!and i love Lameya so muchhh~~<< #kelantan #kotabharu #pasirmas #machang #jeli #kualakrai #pasirputeh #trw #guamusang #tanahmerah #terengganu #kualaterengganu #kerteh #kemaman #jerteh #chukai #petronas #beauty #health #bazaarpaknil #sayajual #bazarpaknilmurah #sayajualmurah #healthandbeauty #lameya
5h

» LOG IN to write comment.

nfn_store You know what!!!!!almost semua kt org on the same level kt office tu dh jd consumer LAMEYA!!!!!seeeee!!kakak cantik ni pun dh jd consumer lameya....abg2 n adik sado kita pun consume jgk hokeyyyy.....lelaki pun nk jg penampilan yg segar n sihat jgk kan???so,if korg inginkan badan yg sihat dan kekal bertenaga sepanjang hari,inginkan wajah yg segar dan tidak kusam,nk halau parut2 jerawat, anddddd if nak sentiasa kelihatan seperti remaja.......huhuhuhu.... Dapatkan LAMEYA di pasaran SEKARANG!!! hanya RM199 include POSTAGE!!! •mengandungi 30 sachets (boleh tahan sebulan)
•mengandungi MAKANAN2 SUNNAH SEPERTI KURMA,BUAH TIN,BUAH ZAITUN,DELIMA,HABBATUSSAUDA dan lain2....and of coz ada colagen!!!huhuhu boleh pm sy 012-3278917 untuk details product... Kita boleh share semua testimoni consumer lameya okiesss!! Sy share sebab sy rs product ni mmg bagus dan sangatttt berkesan!!!and i love Lameya so muchhh~~<< #kelantan #kotabharu #pasirmas #machang #jeli #kualakrai #pasirputeh #trw #guamusang #tanahmerah #terengganu #kualaterengganu #kerteh #kemaman #jerteh #chukai #petronas #beauty #health #bazaarpaknil #sayajual #bazarpaknilmurah #sayajualmurah #healthandbeauty #lameya
6h

» LOG IN to write comment.

kakilaroapparels HARGA : RM40
SAIZ : XS,S,M,L,XL,XXL,XXXL
MATERIAL : 100% COTTON

UNTUK BUAT TEMPAHAN WHATSAPP KE NO +60142900765

#kakilaroapparels
#kelantan
#kelantanese
#thisiskotabharu
#TRW
#trwfc
#ilovekelantan
#gomokelategomo
#gomokelategomo
#igkelantan
10h

» LOG IN to write comment.