2,655 Posts

puisivanylla walaupun aku ni spesis tak tengok cite melayu kat wayang tapi bila tengok trailer dia. memang harus mesti wajib pergi tengok!!!! insyaallah weekend ni tengok kalau tak busy la.-- By @astroshaw "Ramai yang kata filem ni mempunyai banyak quote2 yang inspirational dan mesej yang sangat kuat. Ni diantaranya. #TerbaikDariLangit #TDL #AstroShaw #PlaygroundProductions #TDL #BrontPalarae #SharifahAmani #NadiyaNisaa #MegatSharizal #IedilPutra #SitiSaleha #RedzaMinhat #AmerulAffendi #Nova #BikinFilem #AkanDatang #ComingSoon #FilemBaru #FilemKita #FilemMalaysia #NikAmir #25Disember2014 @nadnisaa @amerul_affendi @playground2film" via @PhotoRepost_app 3h
  •   na.junaidi Trailer dia jadi interesting sbab tajuk dia tu acacah puisi. Hehehe. Nak tengok nnti. 3h
  •   nadnisaa Pergi tengok pls support punya pasal your comment much appreciated 59min

» LOG IN to write comment.

tirahshaffie #Repost @ddisaster79
・・・
Selamat pengantin baru @tirahshaffie !! KakLong saje letak gamba ni hari ni sempena filem #TerbaikDariLangit !! Tau kenapa? Sbb uolls memang team #TerbaikDariLangit !! And masa ni, kisah kite pun pasal friendship and roadtrip. Hahaha.. Tq @sallywho , without u, we wudnt b ere 2day!! Tq juga pada mereka2 yg takde dlm gamba ni. Uolls juga #TerbaikDariLangit . Pasni baca ni, jom serbu panggung reramai!! #TerbaikDariLangit da masuk panggung!! #SitiSaleha #TeamSitiSaleha #Tss #TssFamily
8h

» LOG IN to write comment.

astroshaw Terima kasih sesgt yer. Sokongan terhadap filem ni amat kami hargai yer. Mana tak nyer, kita selalu dengar penonton mahukan kelaianan, ini lah dia lahirnya Terbaik Dari Langit. #TerbaikDariLangit #TDL #AstroShaw #PlaygroundProductions #TDL #BrontPalarae #SharifahAmani #NadiyaNisaa #MegatSharizal #IedilPutra #SitiSaleha #RedzaMinhat #AmerulAffendi #Nova #BikinFilem #AkanDatang #ComingSoon #FilemBaru #FilemKita #FilemMalaysia #NikAmir #25Disember2014 11h

» LOG IN to write comment.

11h astroshaw
Normal Astro Shaw Sdn Bhd
astroshaw Kan dah cakap tickets is selling mcm pisang goreng wei. Ni show utk 3.50pm dekat Alamanda dengan Mid Valley. So cepat2 la beli ticket tu kalau tak nanti mendongak tengok Sofea Jane #TerbaikDariLangit #TDL #AstroShaw #PlaygroundProductions #TDL #BrontPalarae #SharifahAmani #NadiyaNisaa #MegatSharizal #IedilPutra #SitiSaleha #RedzaMinhat #AmerulAffendi #Nova #BikinFilem #AkanDatang #ComingSoon #FilemBaru #FilemKita #FilemMalaysia #NikAmir #25Disember2014 11h

» LOG IN to write comment.

11h astroshaw
Video Astro Shaw Sdn Bhd

» LOG IN to write comment.

Normal Ahmad Iswazir Ismail
realjayiswazir By @astroshaw "Ticket Terbaik Dari Langit uolls boleh beli sama ada walk in atau via online through Cathay's website. I olls highly suggest tengok dekat Cathay hari ni. MUNGKIN ada surprises there. #TerbaikDariLangit #TDL #AstroShaw #PlaygroundProductions #TDL #BrontPalarae #SharifahAmani #NadiyaNisaa #MegatSharizal #IedilPutra #SitiSaleha #RedzaMinhat #AmerulAffendi #Nova #BikinFilem #AkanDatang #ComingSoon #FilemBaru #FilemKita #FilemMalaysia #NikAmir #25Disember2014 #cathaycineplexes" via @PhotoRepost_app 11h

» LOG IN to write comment.

14h astroshaw
Video Astro Shaw Sdn Bhd
astroshaw Serious uolls, scoring dalam filem Terbaik Dari Langit sangat awesome. Sangat compliment the scenes and theme of the film. Serious kalau tak caya g la tengok dan dengar sendiri. Rrally great work by @pitahati . #TerbaikDariLangit #TDL #AstroShaw #PlaygroundProductions #TDL #BrontPalarae #SharifahAmani #NadiyaNisaa #MegatSharizal #IedilPutra #SitiSaleha #RedzaMinhat #AmerulAffendi #Nova #BikinFilem #AkanDatang #ComingSoon #FilemBaru #FilemKita #FilemMalaysia #NikAmir #25Disember2014 14h

» LOG IN to write comment.

minluna #Repost @astroshaw
Ticket Terbaik Dari Langit uolls boleh beli sama ada walk in atau via online through Cathay's website. I olls highly suggest tengok dekat Cathay hari ni. MUNGKIN ada surprises there. #TerbaikDariLangit #TDL #AstroShaw #PlaygroundProductions #TDL #BrontPalarae #SharifahAmani #NadiyaNisaa #MegatSharizal #IedilPutra #SitiSaleha #RedzaMinhat #AmerulAffendi #Nova #BikinFilem #AkanDatang #ComingSoon #FilemBaru #FilemKita #FilemMalaysia #NikAmir #25Disember2014 #cathaycineplexes 14h

» LOG IN to write comment.

bront_palarae #Repost via @astroshaw Ticket Terbaik Dari Langit uolls boleh beli sama ada walk in atau via online through Cathay's website. I olls highly suggest tengok dekat Cathay hari ni. MUNGKIN ada surprises there. #TerbaikDariLangit #TDL #AstroShaw #PlaygroundProductions #TDL #BrontPalarae #SharifahAmani #NadiyaNisaa #MegatSharizal #IedilPutra #SitiSaleha #RedzaMinhat #AmerulAffendi #Nova #BikinFilem #AkanDatang #ComingSoon #FilemBaru #FilemKita #FilemMalaysia #NikAmir #25Disember2014 #cathaycineplexes 14h

» LOG IN to write comment.

megat_sharizal By @astroshaw "Ticket Terbaik Dari Langit uolls boleh beli sama ada walk in atau via online through Cathay's website. I olls highly suggest tengok dekat Cathay hari ni. MUNGKIN ada surprises there. #TerbaikDariLangit #TDL #AstroShaw #PlaygroundProductions #TDL #BrontPalarae #SharifahAmani #NadiyaNisaa #MegatSharizal #IedilPutra #SitiSaleha #RedzaMinhat #AmerulAffendi #Nova #BikinFilem #AkanDatang #ComingSoon #FilemBaru #FilemKita #FilemMalaysia #NikAmir #25Disember2014 #cathaycineplexes" via @PhotoRepost_app 14h
  •   jasaziz Kat alor setar kat mana tayang...? 12h

» LOG IN to write comment.

14h astroshaw
Normal Astro Shaw Sdn Bhd
astroshaw Ticket Terbaik Dari Langit uolls boleh beli sama ada walk in atau via online through Cathay's website. I olls highly suggest tengok dekat Cathay hari ni. MUNGKIN ada surprises there. #TerbaikDariLangit #TDL #AstroShaw #PlaygroundProductions #TDL #BrontPalarae #SharifahAmani #NadiyaNisaa #MegatSharizal #IedilPutra #SitiSaleha #RedzaMinhat #AmerulAffendi #Nova #BikinFilem #AkanDatang #ComingSoon #FilemBaru #FilemKita #FilemMalaysia #NikAmir #25Disember2014 #cathaycineplexes 14h

» LOG IN to write comment.

ddisaster79 Selamat pengantin baru @tirahshaffie !! KakLong saje letak gamba ni hari ni sempena filem #TerbaikDariLangit !! Tau kenapa? Sbb uolls memang team #TerbaikDariLangit !! And masa ni, kisah kite pun pasal friendship and roadtrip. Hahaha.. Tq @sallywho , without u, we wudnt b ere 2day!! Tq juga pada mereka2 yg takde dlm gamba ni. Uolls juga #TerbaikDariLangit . Pasni baca ni, jom serbu panggung reramai!! #TerbaikDariLangit da masuk panggung!! #SitiSaleha #TeamSitiSaleha #Tss #TssFamily 15h

» LOG IN to write comment.

astroshaw Favourite character Osman Ali dalam filem ni is Toyu. Uolls punya siapa pulak? Nak tahu macam mana lakonan dia kena la tengok! Hari ni dah keluarrr. Jommmm. #TerbaikDariLangit #TDL #AstroShaw #PlaygroundProductions #TDL #BrontPalarae #SharifahAmani #NadiyaNisaa #MegatSharizal #IedilPutra #SitiSaleha #RedzaMinhat #AmerulAffendi #Nova #BikinFilem #AkanDatang #ComingSoon #FilemBaru #FilemKita #FilemMalaysia #NikAmir #25Disember2014 17h

» LOG IN to write comment.

Normal Ahmad Kasyidi Ismail
ahmadkasyidi Repost from @teamsitisaleha with @repostapp

Come join us 4 a whole day of @sallywho !! • Movie #TerbaikDariLangit
• Makan2 minum2 wit SS
• Selfies
• Doorgifts • Fun & Laughter
When? Where? How 2 join? Details below.. Day: Saturday
Date: 10 Jan 2015
Time: To be advised
Venue: Damansara
Call/Watsapp: 0192656622

#SitiSaleha #TeamSitiSaleha #Tss #TssFamily #SallywhoOnFilm #LepakSantaiWithSallywho #TerbaikGempakzWithSallywho

Anybody interested?Please feel free to join this exciting event with the most famous Malay actress,Siti Saleha.
23h

» LOG IN to write comment.

helena_ililellow Baru lepas nonton. Unik. Terbaik.

Nonton filem ni kena rasional. Baru tak rasa macam kayu. Tahniah team #TerbaikDariLangit By @astroshaw "filem arahan @_nikamir Terbaik Dari Langit. Sebuah filem yang sangat di nanti-nantikan di layar perak tanahair. This is THE FILM that is the the true voice of our film industry. #TerbaikDariLangit #TDL #AstroShaw #PlaygroundProductions #TDL #MalamGalaTerbaikDariLangit #MalamGalaTDL #BrontPalarae #SharifahAmani #NadiyaNisaa #MegatSharizal #IedilPutra #SitiSaleha #AmerulAffendi #Nova #BikinFilem #AkanDatang #ComingSoon #FilemBaru #FilemKita #FilemMalaysia #NikAmir @bront_palarae @sharifah_amani @sallywho @iedilputra @megat_sharizal @amerul_affendi @nadnisaa @gayapillai @tapaifaisal @playground2film" via @PhotoRepost_app
23h

» LOG IN to write comment.

nabilzamanhuri #TerbaikDariLangit opens tommorrow! Jom serbu pawagam ramai2, yang tgh cuti sekolah bawak member2 rapat untuk lebih "kaw kaw feel" film tentang persahabatan ni.
Its a great film, lain daripada apa yang sering dihidangkan oleh filmmakers tempatan. Support them so that they can make more good films for the industry!
Visual Effects by #NabilProductions and #ChainFXImago
#Repost @astroshaw with @repostapp.
・・・
By @rewanishak "#TerbaikDariLangit directed by @_nikamir, screenplay by @redzaminhat, produced by @tapaifaisal & edited by yours truly. Bermula esok 25 Disember di pawagam seluruh negara. #MajulahFilemUntukNegara #TerbaikDariLangit #TDL #AstroShaw #PlaygroundProductions #TDL #BrontPalarae #SharifahAmani #NadiyaNisaa #MegatSharizal #IedilPutra #SitiSaleha #RedzaMinhat #AmerulAffendi #Nova #BikinFilem #AkanDatang #ComingSoon #FilemBaru #FilemKita #FilemMalaysia #NikAmir #25Disember2014
1d

» LOG IN to write comment.