11,361 Posts

faizol_ijoy Income surirumah dengan modal rm100 sahaja.siapa anda tidak penting,yg penting anda merebut peluang!!..jom sertai kami dan rebut peluang dlm rwr.anda ingin tambah pendapatan?.. Berminat whatsapp
+6011-21310014

#rwr #bisnesonline #promoteronline #sideincome #kerjasambilan #jawatankosong #partime #fulltime #kerjadirumah #bisnestopup #penganggur #student #tambahpendapatan
40min

» LOG IN to write comment.

faizol_ijoy Hanya duplikasi sahaja.minimum perkenalkan kepada 5 rakan yg sama2 ingin tambah pendapatan seperti anda.nikmati bonus2 yg menarik sehingga level ke 7..'anda tercari2 peluang tambah pendapatan??..jom rebut peluang hebat ini.

Berminat whatsapp
+6011-21310014

#rwr #bisnesonline #kerjasambilan #promoteronline #kerjasambilan #partime #fulltime #bisnestopup #tambahpendapatan #penganggur #student #jawatankosong #sideincome #pasifincome
45min

» LOG IN to write comment.

faizol_ijoy Hanya duplikasi sahaja.minimum perkenalkan kepada 5 rakan yg sama2 ingin tambah pendapatan seperti anda.nikmati bonus2 yg menarik sehingga level ke 7..'anda tercari2 peluang tambah pendapatan??..jom rebut peluang hebat ini.

Berminat whatsapp
+6011-21310014

#rwr #bisnesonline #kerjasambilan #promoteronline #kerjasambilan #partime #fulltime #bisnestopup #tambahpendapatan #penganggur #student #jawatankosong #sideincome #pasifincome
45min

» LOG IN to write comment.

arynnaza Peluang jana pendapatan tanpa henti,
Hanya yang menggunakan handfone sahaja..
Pm detail sekarang.

#ArynNaza 0174052208
#Rwr
5h

» LOG IN to write comment.

_jessmyrciana_ CAMNEE NAK WAT RWR NI??
●Join Dulu.. OK SAYA DAH JOIN..KEMUDIAN??
●Copy Paste Jeee Bahan Yang Diberi.. TU JEE????????????? YELAH..TU JE YANG JUTAWAN RWR BUAT...SUSAH KE?? KERJA 12 JAM 7 HARI SEMINGGU ANDA OK JEE.. TAKKAN KERJA COPY PASTE 1-2 JAM TAK BOLEH KOTTT!!! #RWR the best
#RWR mudah pantas
#pm me
6h

» LOG IN to write comment.

trinemoortensen Bliver igen at finde i Wagrains skønne bjerge næste sæson, hold op hvor bliver det godt! #februar2017 #bliverbaregodt #wagrain #skiinstructor #déterlivet #skiing #snowboarding #detersavnet #tenne #kuhstall #forenet #wagafamilien #komvinter #appD #RWR #theoneandonly 6h

» LOG IN to write comment.

faizol_ijoy Syarikat mempunyai lesen dari suruhanjaya syarikat malaysia(ssm).tidak perlu risau kerana syarikat telah berdaftar.syarikat 100% tempatan dan bertaraf global yg bertempat di johor.untuk info lanjut boleh whatsapp +6011-21310014

#rwr #bisnesonline #promoteronline #kerjasambilan #jawatankosong #kerjadirumah #programonline #tambahpendapatan #sideincome #pasifincome #partime #fulltime #student #penganggur
12h

» LOG IN to write comment.

faizol_ijoy Jom tambah sideincome dengan Richworld Revolution.modal serendah rm100 sahaja untuk permulaan pakej.secara akadnye anda beli sistem RWR..' 1. Anda akan dapat id beserta password untuk login di www.richworld.com bagi tujuan melakukan bisnes ini.semua bonus dan perjalanan bisnes boleh di lihat dalam membersite ini.

2. Ruang iklan online..sekiranye kita ada perniagaan sendiri..kita boleh pasarkan di www.richworldrevolution.com

3. SRS - Sistem reload topup kesemua telco dan bayar bil seperti astro,postpaid,bill dan lain2.

Bila anda dapat bonus rwr,anda boleh topupkan handphone sendiri.dan paling best anda boleh topupkan orang lain ke semua telco.

Jom sertai kami
Berminat whatsapp
+6011-21310014

#rwr #bisnesonline #kerjasambilan #promoteronline #kerjadirumah #pasifincome #sideincome #jawatankosong #partime #fulltime #bisnestopup #penganggur #student
12h

» LOG IN to write comment.

faizol_ijoy Projek raya 2016!!!..Rich World Revolution..100% ONLINE..Bukan pelaburan..jadi bukan konsep Duduk Diam Dapat Duit (4D). Bisnes ini berstatus :-
*100% Online
*Halal
*Sahih
*Berdaftar SSM, dan
*Boleh di jalankan di malaysia dan seluruh Dunia (Global Biz). Terdapat 4 jenis perhidmatan (digital) yg disediakan.
1. Reload topup telco (digi,celcom,maxis,tunetalk,umobile)

2. Ruang iklan,sapa yg ada username dan password,anda layak untuk mengiklankan perniagaan sedia ada (produk sendiri) diruang iklan ini secara percuma... 3. Rwr Mall merchant,syarikat mempunyai produk sendiri untuk sesiapa yg suka shopping online dan harga dalam Mall lebih murah berbanding harga diluar.anda boleh membeli belah menggunakan Bonus Rwr (point).contoh,jam gear(simcad&call) harga pasaran rm850,tapi di rwr mall merchant harga rm350.

4. Perhidmatan pembayaran bil2 yg terpilih antaranya Astro,Tm,Tnb dll.contoh,kita bayar bil astro,syarikat akan tolak point(bonus) rwr kita.semuanye dilakukan melalui handphone sahaja.anda tak perlu beratur panjang.

Tapi yg bestnye tentang rwr bukanye perhidmatan yg di sediakan.itu cume kelebihan untuk individu yg menjadi ahli.apa yg sangat mengagumkan adalah cara yg sangat mudah untuk menjana income rm100,000 dalam masa 6 minggu sahaja walaupun modal cuma rm100 je..' Berminat boleh whatsapp +6011-21310014

#rwr #bisnesonline #sideincome #kerjasambilan #promoteronline #jawatankosong #pasifincome #kerjadirumah #partime #fulltime #tambahpendapatan #penganggur #student #bisnestopup
12h

» LOG IN to write comment.

faizol_ijoy Jom Buat Duit Raya!!..Hari2 Hari Raya!!..Modal cuma rm100 sahaja..Promoter online diperlukan.kepada yg ingin tambah sideincome?..jom sertai program 100% online.hanya gunakan handphone anda untuk jana income rm150-rm750 sehari.

Berminat whatsapp
+6011-21310014

#rwr #bisnesonline #sideincome #kerjasambilan #promoteronline #kerjadirumah #pasifincome #bisnestopup #partime #fulltime #tambahpendapatan #penganggur #student
12h

» LOG IN to write comment.

Normal Shalahuddin Din
  •   shalahuddindin Ingin mengetahui lebih lanjut sila pm / watsapp 019-6434426 13h

» LOG IN to write comment.

brixxgavle Medan alla båtälskare står och putsar skrovet inför sommaren har vi fått hem denna snygga RWR kollektion från Henri Lloyd ️🚣🏼#henrilloyd #rwr 19h

» LOG IN to write comment.

syafiqah6598 Realiti List gaji para graduate selepas habis belajar :
DIPLOMA : RM1200 - RM1800
DEGREE : RM1800 - RM2500
MASTER : RM2500 - RM3500
PHD : RM4000
Nak gaji RM20,000 sebulan kena sambung di luar negara sehingga botak atas kepala ( dah tua )
Anda sanggup habiskan bertahun2 dan berbelas tahun sambung belajar untuk dapat gaji macam di atas .
Tapi HAKIKATNYA , Mantan Perdana Menteri Kita Tun Dr Mahathir dah menyatakan 1 statement pada tahun 2008 lepas , sesiapa gaji bawah RM12,000 pada tahun 2020 dilistkan sebagai " MISKIN KOTA " .. .
Tapi gaji2 di atas semuanya bawah RM12,000 . Itu dikira miskin apa ? " MISKIN MERONTA2 " ..
" orang bodoh nampak cerdik bila ada duit . orang cerdik nampak bodoh bila takde duit "
...sama2 kita fikirkn...
RWR ada penyelesaiannya...
#RichWorldRevolution
Pm saya

#RWR fighter

Berminat?? 0128028492
20h

» LOG IN to write comment.

hagemaru69 Tuan Shafik.. Picit2 handphone dapat RM15,000 Sebulan 4hari.. mantap kan...kan..kan...
Awak ade??? Kalau xde... ruginya... ade handphone tapi xleh buat duit...
Kena cepat2 adakan.. sebelum rugi besar..
#RWR the best
#RWR mudah pantas
#pm me..
21h

» LOG IN to write comment.

syafiqah6598 Saya mencari partner yang berpandangan jauh : ...SETAHUN dari sekarang nak kurangkan beban hutang & lebihkan saving. ... SETAHUN dari sekarang ada progress ke arah kemajuan hidup. ... SETAHUN dari sekarang ingin punya masa lebih untuk keluarga. ... SETAHUN dari sekarang nak keluar dari SISTEM COMFORT ZONE. ... SETAHUN dari sekarang ingin bagi lebih manfaat pada orang sekeliling. ... SETAHUN dari sekarang nak CAPAI IMPIAN HIDUP. ... SETAHUN dari sekarang nak jadi lebih ke "MANUSIA" an.
Kalau anda orangnya, WhatsApp terus : 0128028492
#RWR THE BEST
#jihad kita😇😇😇
21h

» LOG IN to write comment.

syafiqah6598 Kalau tidak dipecahkan ruyung manakan dapat sagunya..
Kalau tak Join RWR manakan dapat duitnya.... Haha bermadah pulok kita...
Main HP je dapat duit.
Bukan susah pun copy paste copy paste
Duit masyukkkkkkkk...
X pernah tak dapat tak payh tunggu ujung bulan pulak tu...
Modal ciputtttt je...tapi dapat duit balik berganda...ganda..... Testimoni kat bwah ni buat ape yang saya sedang buat......
Alhamdulillah.. #RWR fighter
Brminat?? Pm 0128028492 // tggalkn no whatsapp anda d ruang komen
22h

» LOG IN to write comment.

Normal Aryn Naza
arynnaza ★Daftar Sebagai
Ahli RWR Dengan RM350@ rm850@ rm1850 Sekali Bayar
Seumur Hidup
★ DAPAT
System Reload Topup & Pembayaran
Bill DAN Lagi 2 Product RWR
★yg luar biasa dpt MENJANA SIDE INCOME Secara Tak langsung.!! SUPER POWER HEBAT ★ nak register.? tugas anda hanya COPY PASTE jer pun
#RWR the best
#RWR mudah join income pantas
Brmnat...
PM @ tinggal kan no wasap
Atau whatsapp trus 0174052208
1d

» LOG IN to write comment.