30,066 Posts

kena_adams Вот такой у меня #remus пугливый несмотря на старость и казалось бы двойную порцию мудрости
Храбрость не про него))
#ratlove #funny #ratposts #ratsofinstagram #ratfilm #крысофильм
1h

» LOG IN to write comment.

Normal Heather Sholicar
heather_hufflepuff Day 4 // My favourite member of the order is #remuslupin 🐕 #day4 #harrypotter #harrypotterchallenge #favouriteordermember #orderofthepheonix #remus #lupin #hogwarts (just over a week til Harry Potter studio tour!!!) 2h

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

hogwarts_potterhead4 Hi Guys
.
.
We have won a ig awards
.
.
This isn't my edit but idk where I got it
.
.
.
QOTD: What are your favorite fantasy person/ animal
.
.
.
AOTD: Vampires and wizard and unicorns
.
.
.
#remus#lupin#remuslupin#love#werwolf#harry#potter#harrypotter#edit#getitto110likes#great#movie#fantasy#unicorn#vampire#wizard#forever#hp
2h

» LOG IN to write comment.

Normal ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀Zulhaili Omar⠀⠀
zulhaili_omar Kemas-kemas kotak, terjumpa pulak teropong ajaib ni. Agak-agak ciktam suka tak? Centre bullet straight pipe sampai belakang? Fuhhh berdosup2 #Remus #Exhaust #Muffler #Ciktam #EkzosPatah #Proton #SagaBLM #MohawksLegacy #KancilMohawk 4h
  •   zulhaili_omar @patrv_kyoto aku nak buat balik ekzos macam kereta ko buat. Tp muffler aku nk pakai yg ni okey tak? 4h
  •   patrv_kyoto Ok je tp kne sambung piping btul2,pastu buat join pipe baru kt muffler ni kasi panjang sket.br cun @zulhaili_omar 3h
  •   zulhaili_omar @patrv_kyoto Aku ingat nk potong je join muffler ni pastu buat piping baru straight sampai bomb tengah. Tapi kalau tak lalu bawah arm tengah tu takleh ke? 3h
  •   patrv_kyoto Boleh la,ikut piping asal ko yg sekarang.leceh piping bwh arm tu,tgk kete aku je r.sangkut seret je.lama2 jahanam piping aku @zulhaili_omar 3h
  •   zulhaili_omar @patrv_kyoto Tu la pasal. Tapi flow takkan straight la nnt. Ade gak aku buat piping straight keluar bawah side skirt je ni karang. Haha baru la hotrod sket 3h
  •   patrv_kyoto Mmg tak lepas bumper r 3h
  •   zulhaili_omar @patrv_kyoto Buat rapat2 dgn tayar belakang mesti lepasnya. Haha ala straight sampai belakang macam kereta ko pun dah ok dah. Minyak blow sikit jelah pastu kan 3h

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

Normal Inna Saravia

» LOG IN to write comment.

soyluozgur Yapim asamasi #remus 8h

» LOG IN to write comment.

chachab_ #Remus #love *.* 9h

» LOG IN to write comment.