14,504 Posts

Lo-fi Reban Pak Long / Gas Pak Long
paklongpenang Belum ada Touch n Go?
Lambat tak dak masa nak p bratoq?
Mai Pak Long tolong

Call laju2.... 0195556782 $ Rate Penangite at Penang Bridge RM5.60 (jimat, jimat, jimat)
$ Dalam kad dah ada RM10.00
$ Tak Payah buang masa BERATOQ
$ Tak Payah pi Tol Penang bridge
$ Dapat kad boleh GUNA TERUIH
$ Tak payah isi borang/tunjuk IC
$ Nak Stamenent kad boleh teruih register sendiri kat website

Hat pulau ngan seberang ada COD...hat jauh kami pos...tp kena tambah duit...minyak mahai la nih... Sapa cepat dia punya...
Jgn sampai hidup anda diselubungi kekesalan.....nyesai tak sudah *kot sapa2 tak tau...nak habaq mai starting from 9/9/2015 semua tol kat jambatan kena guna kad/full electronic payment ..laluan tunai dah tak dak...bukan saja kat jambatan...ada beberapa tol lagi
*tunggu apa lagi...dengan pantas call..kalau tak dapat cuba lagi.. #penang #pulaupinangpulaumutiara #pulaupinang #pulaumutiara #usm #kepalabatas #kedah #bertam #bukitmertajam #seberangjaya #perak #kulim #sungaipetani #alorsetar #kulimhitech #jabil #agilent #bbraun #renasas #osram #uitm #firstsolar #dell #philiplumileds #infineon #fujielectric #intel #robertbosch #ase #queensbaymall
2h

» LOG IN to write comment.

arieschascha | Throwback |
29 August 2015:
Setelah selesai rombongan pengantin perempuan ke rumah pengantin lelaki, pada bulan merdeka ini juga kami mengenakan tema merah. Maka dengan gembiranya kami pergi meraikan daun saleri di queensbay menikmati angin sepoi sepoi bahasa. Dengan itu sekian mukadimah saya. Acewahhhhhhh try ayat sastera sikit. Hahahahahahaha. Okayy tak ayat aku @didiena #selamatmenyambutkemerdekaan #ngedatewithcousin #penangtourism #queensbaymall #august2015
4h

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

22h huffiez
Normal h a f i z • h a l i m i
huffiez Ammar; Ibu,jom la keluaq cepat...byk sgt lampu nih..Silau!!
#vscocam#queensbaymall#ammarfurqan
22h

» LOG IN to write comment.

wafijailani_ Shopping for some casual shirts .
#brandsoutlet #longsleeve #queensbaymall
2d

» LOG IN to write comment.

marka_utaqaaa w / sahabat
#queensbaymall
2d

» LOG IN to write comment.

kieracamelia #it's time for hair grooming! #and this salon has always make reminder for customer like me to groom my hair as much as I can just to makes me look good! #thankyou for the perfect services and styling skills! #theatrehairdressing #queensbaymall 2d

» LOG IN to write comment.

Normal Cam Cam

» LOG IN to write comment.