42,468 Posts

Normal Hamzeh Khosravi

» LOG IN to write comment.

Normal Hamzeh Khosravi

» LOG IN to write comment.

Ludwig AirRifleReviews
airriflereviews Still loving bullpups, subscribe to this guy, lots of great airgun images.. @edaggs - Hiding in the grass :) might have to camo this one up at some point I think #spa #p12 #bullpup #Airgun #airrifle #177 #pcp #airguns #airgun #pelletgun #grouptherapy #jsb #sluggun #hawke #sidewinder #3-12x50 #stalking #hide #grass #guns #rifle #scope #camo #realtree #hunting #airgunhunting #hunter #airriflereviews 1h

» LOG IN to write comment.

day_by_day_with_drew Ya queda menos, la ilusión de todo lo que nos espera @juanin_stark este verano me hace seguir para adelante y sacar fuerzas para no abandonar.

Vuelta a empezar,enpezando de 0, 1/40 hojaa del tfg, poco a poco pero nadie me va a llevar a septiembre no les voy a dar ese gustazo!!! #underwater #water #surf #surfing #mynewhobby #summer #lasttwomonths #watersports #beach #sun #sunshine #occupationaltherapy #TO #Mentalhealth #TMG #PCP #TFG #ican #iwill #noexcuses #nonstop #motivation #hardwork #goodmomentsarecoming
1h

» LOG IN to write comment.

armzucomendoza Ejan duk termenung apa tu aku tak tau,yang pasti aku duk menung & fikirkan masa depan dalam bidang kayuhan ni kehkehkeh ayat poyo lah siot.Sebenarnya nak hilight jersi Geja Matoba yang aku pakai tu No12,rasa aura dia lain macam betul :)
#MTB #MTBMalaysia #Kayuh #Enduro #JustDoiItRider #BetterThanFour #BT4 #PCP
3h

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

Normal Muhammad Taqiuddin
taqizulkifli Reading a book names 'How To Be A Cool Person' and yeah, we think we are cool enough #pcp #putrajayachallengepark #wallclimbing #boulder #schoolmates #cool #awesomeclimbing #posers #idontlikereading 4h

» LOG IN to write comment.

murkcaine Dirt Jump at Putrajaya Challenge Park #bmx #dirtjump #cycling #cycle #putrajaya #pcp 4h

» LOG IN to write comment.

armzucomendoza Macam biasalah bike parking macamni lepas ride,rider semua g mencari air sebab dahaga kehkehkeh
#MTB #MTBMalaysia #Kayuh #Enduro #K3Enduro #JustDoiItRider #PCP #BT4 #BetterThanFour
5h

» LOG IN to write comment.

armzucomendoza Sorang dah nak cramp sorang lagi nak welfie,bantai je lah hahaha
#MTB #MTBMalaysia #Kayuh #Enduro #K3Enduro #PCP #BT4 #BetterThanFour #JustDoiItRider
5h

» LOG IN to write comment.

armzucomendoza Pic ride petang ni je yang ada pun,pagi tadi punya pic ride tak teringat nak snap hahaha
#MTB #MTBMalaysia #Kayuh #Enduro #K3Enduro #PCP #JustDoiItRider #BT4 #BetterThanFour
5h

» LOG IN to write comment.

Valencia ️NLG️ NLGclothing@gmail.com

» LOG IN to write comment.

nurainnie Kami dengan coach cum belayer.
Bila coach suruh test bukak tali. Gigil gigil. Tapi nak lagi.
#wallclimbing #climbing #putrajayachallengepark
#pcp #adventure #menapakoutdoors
7h

» LOG IN to write comment.

azwaniabdaziz Aktiviti hari ni.. gigil2 tangan tapi puas hati.. syiokkkkkk \m/

#wallclimbing #putrajayachallengepark #pcp #menapakoutdoors #gettingfit #keepfit #healthylifestyle
7h
  •   bellejamal Yang kecik tu ke coach haha ninnie ni makin lama tengok makin slim tau. 6h
  •   azwaniabdaziz @bellejamal haha bknlaa abah dia tu haa yg jd coach.. tulah ko kena bg @nurainnie mkn byk2 ko pnye biskot nutella la aku rasa sal.. sedappp 1h

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

  •   jordanfenlason i'm just saying thats rather impressive!! Do you think i could get a follow? 6h

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.