316 Posts

alexhris Critical mass No.35 #NaTochak 5d

» LOG IN to write comment.

Normal Andronika Veljanoska

» LOG IN to write comment.

Normal Nikola Vojnovski

» LOG IN to write comment.

  •   indog @najmilata блaгoдaрaм 3w
  •   skolovranci I nie sme nechii deca,nacrtaj ne! 3w
  •   indog @skolovranci aууу мoментoт се чекa кoa ќе се рaзмaнгупчaм кao вaс ќе биде сaмo тoa цртaње 3w
  •   skolovranci Hahahaha....Welcome!!! 3w
  •   indog @skolovranci ќе се нaместaт кoцките се нaдевaм aли вие сте криви штo влезе чивијa зa мoтoр. Дa се знaе!!!! 3w
  •   skolovranci Fala na kompliment!!! 3w
  •   bikerides very nice bike shot 2w

» LOG IN to write comment.

1mon najmilata
Normal najMila

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

  •   gzalath Прекрасно 2mon

» LOG IN to write comment.

2mon indog
Normal Goran Kostovski
indog 365 на точак беше темата на илустрацијата за календарот за 2014 година која што граѓанската иницијатива @NaTochak ја отпечати и ја подели на сограѓаните. Утрово додека го шетав својот пес изброив 15 луѓе на точак кои што веројатно ги гледам секој ден ама не сум ги броел до сега. Деновиве т.е цело време е актуелно прашањето со загадувањето на воздухот да се потсетиме на дека точакот е превозно средство преку целата година и е еден од начините како да си помогнеме за да дишеме. Затоа решив од илустрацијата од тој календар нормално без календариумот да ја експортирам како wallpaper-и кои што може да се симнат од линков: http://bit.ly/365natochak (ако некој има посебна желба за некоја димензија нека ми пише слободно ќе му направам) Едно општество расте и созрева кога престанува да се мери кој колку има него кој колку допринесува за истото да биде подобро. Sрннн Sррнннн.. #natochak #biketolife #freshair #skopje #bike #illustration #365onbike #graphicdesign #happy #celebratelife #нaтoчaк 2mon

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.