10,818 Posts

kwanggmin Watching my scene good memory 😬 #myscene #movie #hollywood #good #fun #love #child #cool #funny #miss #kid #young #amazing #amwsome 41min

» LOG IN to write comment.

chelsea_piers09 Nolee Harajuku : You guys are so nice #Goodnight I like reading the comments #MyScene #barbie #dolltoyartistry #dollstagram #Mattel #dolls #toyartistry_elite #toyartistry #Photography Enjoy! 10h

» LOG IN to write comment.

X-Pro II Jason Robert Keef
thedudewithdolls Who remembers #MyScene dolls!? These need to make a triumphant return to store shelves! The fashions were so cool and the dolls were so much better! Bring them back @mattel #dolls #barbie #barbiedolls #barbiecollector #dollfashion 11h

» LOG IN to write comment.

  •   mizzaimaborneo Tp.. sini msi ada.. tp 1 tmpt ja ada jual.. klu sy tdk silap 3 bln lepas sy ada p tu tmpt..tp sy tdk belilah..tp time sy p tu masi ada jual..tu pun klu blm hbs lagi la skrg ni.. yg ada jual kat sini tu pun cawangan KK TOYS jer:) @addam_afiq 10h
  •   addam_afiq Mahal x disana 9h
  •   mizzaimaborneo Msa sy belih.. paling murah pun klu sy tdk silap mcm Rm60 jer.. yg paling mahal pun mcm tdk smpai Rm100 @addam_afiq 9h
  •   addam_afiq Murah jelos lh....teringin nak Ada satu...doll2 lama 9h
  •   mizzaimaborneo Nti klu sy ada msa sy p tu shop tengok sekali lg msi ada jual ka tdk:) iya.. lgpun face mereka ni sgt2 sexy.. sy rasa doll ni mix Negro kot! ^^ Tu pasal bibir nmpak tersgt sexy hihiii 9h
  •   addam_afiq Mmg dia sexy mcm bratz doll kan 8h

» LOG IN to write comment.

chelsea_piers09 Who's your #favorite myscene cutie? Feel free to leave your comment #MyScene #barbie #dolltoyartistry #dollstagram #Mattel #dolls #toyartistry_elite #toyartistry #Photography Enjoy! 1. Nolee 2. Chelsea 3. Delancey 18h

» LOG IN to write comment.

chelsea_piers09 Chelz: smh at my cousin lol Dee: You look funny having that #brick up on ur ear #keepinitreal Nolee : We don't do that we use headsets oops lol #MyScene #barbie #dolltoyartistry #dollstagram #Mattel #dolls #toyartistry_elite #toyartistry #Photography Enjoy! 22h

» LOG IN to write comment.

chelsea_piers09 Chelz: What would we do w/o them? Nolee: I can live w/o it just spend more time w/the ppl u . Dee: I gots to have my #phone I don't know about yall leave me alone lol #MyScene #barbie #dolltoyartistry #dollstagram #Mattel #dolls #toyartistry_elite #toyartistry #Photography Enjoy! 22h

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.