17,634 Posts

amirul_aqil8 Nyawa ke 3
Awal2 lagi snap gambar dekat "Bank". Haha.
Dulu saem2 dio maroh dio nok ko kito. Kito larang doh. Doh dio nk jgk nk wat gano. Hahahaha. Berbahagialah sygku. Mulut ore xleh nk tutup. Biarlah dio nk kato gpo. Asal sy dpt bahagiakan awk dgn apa yang sy ad dah cukup. Terima kasih sbb terima kekurangan y ad pada saya. 😙😙😙😙😙😙
#mohon #bangun #pagi #esok #dengan #senyuman
#heartbeatzzzz
6h
  •   aaamirul_ Tekak ni rasa macam nak makan nasi minyak pulakk 5h
  •   amirul_aqil8 Haaaaaaa berat la hoo. Lambat lagi nk nikoh nyo. @aaamirul_ 5h
  •   aaamirul_ Apa pulak lambat lagi, rasanya dah cukup syarat ni qil hahaha apa apa pon All the best! 4h
  •   amirul_aqil8 Masih bermimpiiiii mls bgn lagi haha.. wehh Lusa aku ad BOP kt Johor. Esk gerak melaka dulu 4h
  •   aaamirul_ Wahh, boleh kopi kopi, tp nak join BOP kita tak mampu pulak haha, maklumlahh mara dop masuk lagi 4h
  •   amirul_aqil8 Hahaha kesian anak2 mara. @aaamirul_ 4h
  •   aaamirul_ Hahaha, apa boleh buat, redho jelahh 4h

» LOG IN to write comment.

lora_helora Alhamdulillah, sudah selesai memberikan ucapan. Minta maaf sebab tak ada manifesto yg nak dipidatokan.
#mohon jangan undi saya#
#saya tak bersedia nak pikul tugas dan tanggungjawab jadi jpp bagi sesi 2015/2016#
#banyak lagi calon2 jpp yg lebih layak daripada saya#
7h

» LOG IN to write comment.

waldazakia18_ #mohon bgt kayak nya?wk 10h

» LOG IN to write comment.

Ludwig Siti Zulaika Zulkarnain
misikechik #mohon terasa 11h

» LOG IN to write comment.

ellmohdesa95 Terimakasih Timbalan Pengarah Mahkamah Buruh because give me this book . I really appreciate .

#Kena baca##Mohon baca##Workingggggggggggg##Mahkamah Buruh#
12h

» LOG IN to write comment.

Hudson Rahima Bintu Ibn Ghazali
rahimabintu Klu rindu xmenahan :'(.. in sha allah.. ct akan cepat2 fly.. ^^.. #mohon. 14h

» LOG IN to write comment.

amalia_mukaromah Seneng banget pas liat poto ini. Mendadak dari gw yang tadinya bete karna masalah personal seketika dibikin ngakak dan bahagia. 16h

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

19h kakyonghy
Normal Kakyong Habibah Yahya
kakyonghy Setiap kita takkan terlepas dari #ujian

Saat #jiwa #rapuh #berkecai ambillah masa untuk #tenang kan diri #IngatAllah banyakkan #doa mohon #keampunan #mohon ditunjukkan #jalan #pilihan yang #terbaik

Semoga dipermudah.
Semoga diberi kekuatan untuk terus #moveOn
19h

» LOG IN to write comment.

Normal ⓐⓢⓖⓛⓐⓜⓞⓡⓞⓤⓢ
asglamorous Assalamualaikum selamat pagi awaa semua #asglamorousLover

ade sape2 lg tak kt sni yg fav sgt or tgh cari bawal ruffle? skrang, kita open for preorder "BAWAL RUFFLE PREMIUM" ni haa. soal plihan wrna tu jgn risau sbb boleh mngikut citarasa wrna msg2 depends sample wrna yg stkat ni lbih dr 30 wrna yg kita ada. wrna2 yg sgt awesome n cun melecun. pasti rmbang mata punyalah awaa. yg dh bt preorder tu trima kasih. dlm proses ya bile dh siap semua nnti kita trus pos stelah bt payment darling2 ya yg lain tu jom sama2 kita shopping n make your preorder girls rugi ni sbb bkn snang n jrg2 je kita amek preorder cmni kebiasaannya kita amek order yg ready stock shj. order skali kompem repeat order lg sbb dh la material yg sgt cantik tmbh pulak selesa pkai n senang bentuk auuuww mnyerlah !?? place your preorder : whatsapp to 0129849543 (as)
#mohon#preorder#bawalruffle#premium#murah#online#
SERIOUS#BUYER#only#asglamorousLover
20h

» LOG IN to write comment.

  •   acesale_id Mau jam tangan keren, follow kita yuukk.. 20h

» LOG IN to write comment.

amynn___ #Mohon yang Fake tu terasa Okayhh "
#
1d

» LOG IN to write comment.

  •   hanieee_ Geli lahh gemokkk. Hhahahhahah 1d
  •   farhanajezmine @hanieee_ hahaha..aku daa kurus k haha..sbb org tersayang kwal berat bdn aku kah3.. #mohon jeless kay :p 1d
  •   hanieee_ Tung lahh dekat ngan orang tersayang. Hahahahahahhaha. Aku tak kesah punn. Gemok ke kurus ke ada jodoh ada lahhh. 1d
  •   farhanajezmine @hanieee_ jodoh spe?kau ngn sir ke?ok aku amin kn. amin..amin..aku jd pngapit kau k..kau igt tu :* 1d
  •   hanieee_ Eii. Tak nak lahhhh. 1d
  •   farhanajezmine @hanieee_ tadi kata ada jodoh ada lahh..so aku harap kan ada jodoh tu..sbb die manager kdai ayam bole laa akk ipar mntx ayam hari2..kah3 1d
  •   hanieee_ Ingat senang agak nya nak minta gitu jeeee 1d
  •   farhanajezmine @hanieee_ msty laa senang nk mntx..ada mulut..ckp nak..ada tngan..tadah jelaa..ke nk mntx kena hadap kau dlu..wahhh2 >_< 1d

» LOG IN to write comment.

Normal Lina Bachtiar Rivai
linarivai Assalamualaikum..#mohon ijin mba## 1d

» LOG IN to write comment.

gendatmike Caught in the silver by @thedatsuns. Direct from the cassette of Deep Sleep Album released by @bhangrecords #pamer #sedikit #harap #maqlum #mohon #maaf 1d

» LOG IN to write comment.

Normal Ferry Hendryk Oetoey Mohede 
  •   noelr Maskingnya msh kurang dikit lg.. Itu saosnya blur tp standing menunya ga? Hehehe.. Sm bagian yg diblurnya saturation wrn nya lbh pucat yah? Jd keliatan kurang riil. Klo mau diitemin aja sekalian jgn nanggung2 1d
  •   oetoey_yessie Siap suhu @noelr ..dicoba lg...thank you masukannya. 1d

» LOG IN to write comment.

Amaro Mohamad Misbah
mohamadmisbah Menikmati-menghargai-melestarikan Budaya Indonesia "ning nong ning gung"... #mohon tetap fokus pada cincinya 2d

» LOG IN to write comment.