14,229 Posts

» LOG IN to write comment.

adibahhashim #DIMIN
#NT♡TP
#SI SADO
#AKULAH KEKASIHMU
#BANYAK KEKURANGAN
#MOHON PIMPIN AKU
6h

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

azrolazmi1095 Setelah sekian lama aku berhempas pulas, mengikat perut,belajar dan bekerja. Dapat juga kereta ni

#gadis#mohon#perhatian#jokes
#jangan#ambil#hati
#terima#kasih#tuan
#empunya#harta
13h

» LOG IN to write comment.

16h guz_solin
Normal Guz Solin Amstrong
guz_solin #Mohon dukungan 16h

» LOG IN to write comment.

syazana_kamarozaman Sumpah syg kau sorg dunia akhirat #adikkaka #kepala batu #kepala keras #kepala konkrit #tak mkn saman pnye bdk #mohon kawen dlu sblm aku sb aku nk hadiah langkah bendul dr husben kau 16h

» LOG IN to write comment.

hamizahfauzi Aku jenis orang yang tk suka tahu perangai and aktiviti seseorang. So ada aku kisah dia nak buat apa even dia one of my family. Dia ada dunia dia, dah besar, they know what they do. So mind your own business please. Tak puas hati dgn orang kenalan saya bukan mengadu kat saya ye sayang sayang sekalian. Mengadu la kat orang tu sendiri -.- tah pape #mohon #terasa #bila #diri #tu #suka #sangat #mengumpat #keburukan #orang 1d

» LOG IN to write comment.

ayob_fiq haiss bila lah nk send gmbar kat dye ne.....banyak oiii..
#mimimi
#mohon jealous
#kau ada?
#hastag mimi yg kata tdi hahax
1d

» LOG IN to write comment.

Normal Dhea Ananda Putri Thalib
deaputriananda Kabinet penerus Bangsa :) #mohon #doa #restu Hhahaha #Lol 1d
  •   mmkk_makeuphairdo Ikut get lucky followers yuk! Makeup and Hairdo Free! Sorry spam. Thank you 14h

» LOG IN to write comment.

aisyahamrannn saya daa jatuh hati #jarak#jauh#H#mohon#terasa 1d

» LOG IN to write comment.

shahrul.hafiz.587 #tb semasa hari aperiasasi dekat sekolah...banyak aku dapat..
#mohon jealous..hahaha
1d

» LOG IN to write comment.

Normal Rama Hardi Soeryonegoro
ramasisobirin Terimakasih yaa my old friend #bali10-14 #SMU99 #Jaktim #mohon maaf mbak @desi_echimayasari misuanyadi sewa jd gaet 1d

» LOG IN to write comment.

alif_haykall Time normal punya cita....throwback lma nakarom....#mohon perlahankan volume anda 1d

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

sitiazlinhasliha #Repost from @ctfazira_ar with @repostapp

Nak rindu jugak lah team ni. Even dibiarkan terkontang-kanting tanpa hala tuju. Ambil mase nak get along. Tak puas hati sana sini. But this team have special place in my heart *pergh ayat* #mohon terharu #maka #ex-pka
1d

» LOG IN to write comment.

bcubememory Someone send this to us with words "Lets stay together BCUBE and no hate! Kitakan dah minta maaf haritu yang tak ikhlas tu #mohon terasa" thanks btw for the picture 1d

» LOG IN to write comment.

Normal fairus hamIZah AMINALLAH
izaminallah Melawat kawasan haha! #kuantan #pekan #bandardiraja #pahang #jalan2 #mohon abaikan pipi yg terkembang la pulek tue..ni sume salah tudung! Tudung tue yg salah oke..haish!!! 1d

» LOG IN to write comment.