366,134 Posts

2min r3ptigram
Mayfair Carlie Pendergraft

» LOG IN to write comment.

12min dreamreps
Normal
dreamreps I was curious so I had to take a look back - Alecto on the left, and baby Hydra on the right!
#leopardgecko #geckos #reptilesofinstagram
12min

» LOG IN to write comment.

Normal Vivian R
ohlookitsmevivian I like to think of these two as a happy couple. my leopard gecko gal pals :~> #leopardgecko 17min

» LOG IN to write comment.

jessicas_animal_friends Aemon ️ we call HER Aemie after finding out she is a lady. 17min

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

artdrixx CrAwLInG iN mY sKiIIIIN.
#gecko #cute #leopardgecko #reptiles
26min

» LOG IN to write comment.

zhanshaw "DIARI BUAT LEMON " Masih segar dalam ingatan aku, pada malam tu tiba2 hati aku terdetik untuk mulakan carian "gecko" dekat internet, xtau sbb apa. Maka terjumpalah satu posting yang menyatakan gecko untuk bertukar tuan. Reason utama owner lama lepaskan sbb kekangan masa, dan aku rasa terpanggil untuk ambil alih tugas menjaga makhluk ini pula sbb he deserve a better life. Esok paginya aku terus transfer duit dan difahamkan ia akan sampai malam tu.
Waktu first time nk jumpa dgn kau, aku tunggu dkt terminal bas Klang dari 11 malam hingga 2 pagi. Aku hampir giveup dah sbb bas yg dari Ipoh dijadualkan smpai pkol 11 malam lgi. Dlm otak aku masa tu dh fikir kena tipu lah ni, tpi aku still tggu gak even dh lebih 3 jam dari yang dijadualkan. Bkn pasal wang yg aku dh kluarkan, tpi pasal passion aku pada bnda ni. Pada jam 2 pagi, bas yg aku tggu akhirnya tiba, dan bungkusan yang aku nantikan selamat sampai dari Ipoh ke Klang.
Sampai je kat rumah, aku terus buka bungkusan tersebut dan aku terpegun bila melihat makhluk secomel ni dan dia menunjukkan reaksi yang sangat positif dan tidak menunjukkan sebarang tanda agresif. First reaction aku bila melihat senyuman makhluk ni, "Hye! We can be friend ". #gecko #leopardgecko #lizard #pet #exotic #reptile #friends
27min

» LOG IN to write comment.

whitneyd05 Big smiles #leopardgecko #love 27min

» LOG IN to write comment.

ashleylolol I love my chunky girl 9h

» LOG IN to write comment.