482,584 Posts

cuzendave Happy 18th to ya dude 🏻 . #18today #18th #birthday #kiddo #norwich #norfolk have a on me. 28min

» LOG IN to write comment.

38min maineyu13
Normal

» LOG IN to write comment.

Lo-fi Alice
sickgirlfriend A few days ago we where shopping a bit :P #cute #kiddo #chips #awesomness 40min

» LOG IN to write comment.

48min nakirareizo
Crema Nakira Reizo
nakirareizo #dedekfarizq ni sesautu sgt tau...awk tgk gigi abahnyg putih ke ade something xkena ngan gigi abah ni... sila buat caption dia yea #needabettercaption #kiddo #kids #fatherhood #fatherandson 48min

» LOG IN to write comment.

Rise roe comendador
roeroeyourboat It's because it is fitting to wear boots when you're wearing a dress. Believe her! #kiddo #fashionista 48min

» LOG IN to write comment.

Normal Steffiny Alexia Nongrum(AMY)
papuiii_ Jangan cakap abang tak payung telinga abang yang macam payung ni. Major throwback. No wonder lah orang takut tengok aku. Kecik2 lagi dah muka bunuh orang dah.

#vsco
#vscocam
#throwback
#zamanmudamudi
#keciklagi
#kiddo
#kid
#klcc
#budakkl
#ampangmari
#budakbaek
#terbaekdariladang
#pembunuh
#pernahmencuri
#curihatiwanitalah
#pirashatbesaqni
#pirashat
#kamjatun
#klcc
#malaya
#malaysia
#malaysian
56min

» LOG IN to write comment.

59min maria.demira
Valencia Maria Arangurin
maria.demira Kaon sya banat kay hapit na sya saputon sa kagutom. Hahaha. #Kiddo 59min

» LOG IN to write comment.

  •   savitrinadya Kaaaaak gemes ingin nyulik k bdg hahaha 37min

» LOG IN to write comment.

Normal korean style fashion 4 ur kidz
kiddo_korean KKF 8312

girls set
stelan set ( atasan + hot pants polkadot )
for 2-7years kids

size : 90, 100, 110, 120, 130

READY STOCK JKT
#kiddo #reseller #jualan #bajuanak #kids #kiddofashion #jualbajuanak #jualbajuanakcowo #jualbajuanakkorea #jualbajumedan #bajuanakkorea #bajuanakcowok #jeansanak #celanaanak #celanakids #kidsjeans #setelananak #resellerbajuanak #stelananak

INFO/PRICE/ Order via :
BB:526AEEEA
LINE: kiddo_korean / kiddokorean
WA/sms: 0821-1122-9325
1h

» LOG IN to write comment.

cikanaidu Pentingnya peranan orang tua yg dari sejak dini mengajarkan "menyikat gigi sehari 2x" agar kelak anak terbiasa dengan itu. Alhamdulillah izam sudah terbiasa begitu dikasih sikat gigi dia langsung mengarahkan ke mulutnya dan menyikatnya walaupun belum sempurna #fachrizam #fame #takeabath #toothbrush #explain #smartbaby #happybaby #mybaby #babyboy #ig_kids #lovekids_ #ig_junior_bw #instababy #instanesia #worldofbabies #kiddo #homey #rcnocrop 2h
  •   babysupermodel_pc Hello mommy #babysupermodel_pc7 sudah dibuka ... GABUNG YUK MOM,,,,
    TEMA : SAYANG MAMA
    BP AWAL FREE
    BP AKHIR BERVARIASI (WINER)

    Caranya :
    1. Upload foto sesuai tema " SAYANG MAMA" dan tag foto ke @babysupermodel dan beri hastag #babysupermodel_pc7
    2. Jgn lupa kasih keterangan girl/boy
    3. Mention 3 org teman utk ikutan
    4. Foto no grid, no collage

    Contohnya :
    Kheisya 8 bulan baby girl sdg ikutan @babysupermodel_pc7 dengan tema "SAYANG MAMA". Ayo mom @a @b @c ikutan jg yuk... Pemenang akan mendapatkan:
    1. Piala
    2. Piagam
    3. Suvenir

    Bp awal free, bp akhir 100rb + ongkir ditanggung oleh pemenang. 1h

» LOG IN to write comment.

Normal Jade Almanzor

» LOG IN to write comment.

2h ebeffc
Normal Febe Figueroa Casco

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

Reyes Julka Phoenix 'KAKA'

» LOG IN to write comment.