1,190 Posts

Normal • Shah Darwish •
encik_pensil Alhamdulilah kami sudah.Warga ipoh ,perak mari hulurkan sumbangan untuk mangsa banjir di tesco extra ipoh. Bersama kita berikan bantuan yang semampunya . #JoharaPagiEra #TescoExtra #Ipoh #Perak #Banjir #Pray4Malaysia #SeorangDiri #Bercuti 6h

» LOG IN to write comment.

syakirgjos Alhamdulillah selamat sampai 2 unit lens ring ke tangan bro khairul kelmarin... lagi berhagaya iphone 6 n lagi terjaga dari calar... katenye nampak jahat hpnye dari belakangcsbb pakai lens ring.... hihihihi...
..
Follow IG syakirgjos #sayajual #murah #prelovedmalaysia #visitmyig #CartaERA40 #ipoh #malaysia #ERAvengers #MeleTOP40ERA #JoHaRaPagiERA #murah2 #onlineshopping #kacamatamurah #jual #jualan #jualanmurah #kualalumpur #limitededition #sayajualgadget #rare #unic #trustedsaller #HavocWarna #meleTOP #ndigreviews #emmamaembong #emavengers
1d

» LOG IN to write comment.

rajanadia Pesanan @haniff_hamzah @jozlynnhanania utk korang! Ada masa lagi utk dtg ke Tesco Ara Damansara dan beri bantuan utk mangsa banjir. #joharapagiera #erafm #astroradio 1d

» LOG IN to write comment.

legadgetmaniac Haa. Yang tertunggu-tunggu tu, ini lah jawapan dalam video sebelum ni. FLUX USB CABLE MULTI CHARGER. 3 jenis kepala usb ada. Nak guna lightning boleh, micro pun boleh. Yang penting bila cas tu ada lampu menyala ala-ala current masuk. Style woo. Usb cable biasa mana ada macam ni. Hehe.

Harga tak mahal pun. RM50 sahaja dan semestinya FREE Postage ke seluruh Semenanjung Malaysia. Jom WhatsApp 0134732329/0134152420 untuk tempahan sekarang. ;)
2d

» LOG IN to write comment.

syakirgjos Pada anda yg sibuk buat kerja sampai dlm henpon penuh memory then susah nak transfer... nak kene connect itu ini... nahh ini lebih mudah LINKON FLASH LIGTNING APPLE USB OTG senang nak transfer ape2 file yg besar2 dlm hp ke pc or laptop... senang nak buat keje... nak transfer dari pc ke hp pon boleh...
..
Available in :-
16gb RM235
32gb RM280
Color grey silver gold red only. ..
Tempah sekarang !! Whatsapp/wechat saya Syakir 0198675476(new)
..
Follow IG syakirgjos #sayajual #murah #prelovedmalaysia #visitmyig #CartaERA40 #ipoh #malaysia #ERAvengers #MeleTOP40ERA #JoHaRaPagiERA #murah2 #onlineshopping #kacamatamurah #jual #jualan #jualanmurah #kualalumpur #limitededition #sayajualgadget #rare #unic #trustedsaller #HavocWarna #meleTOP #ndigreviews #emmamaembong #emavengers
3d

» LOG IN to write comment.

syakirgjos Hamboiii commee sunggoh laaa nak habaq kat hampa.... HANG TANYA LA NATANG APA!!!
benda apa ni... co habaq mai....
Dak la... ni speaker ni.. dua2 commee... tak tau la nak pilih hat mana.... hang tak mau ka?
Hang mau ka? Hang whatsapp wechat Syakir ni 0198675476(new)
..
tanya sendiri jawab sendiri.. hehehe
..
Follow IG syakirgjos #sayajual #murah #prelovedmalaysia #visitmyig #CartaERA40 #ipoh #malaysia #ERAvengers #MeleTOP40ERA #JoHaRaPagiERA #murah2 #onlineshopping #kacamatamurah #jual #jualan #jualanmurah #kualalumpur #limitededition #sayajualgadget #rare #unic #trustedsaller #HavocWarna #meleTOP #ndigreviews #emmamaembong #emavengers
4d

» LOG IN to write comment.

syakirgjos Okay ni yg sebenarnye gambar tadi yg iphone 6 tadi.... tak boleh lama2, nnt org cop scammer la, penipu la pulak,, kan dah susah...
Powerbank bentuk iphone depan belakang sama... siap ade logo lagi... 12000mah (actual capasity is 6800mah only):boleh la cas hp 1 kali or 2 kali.... ..
Tempah sekarang !! Whatsapp/wechat saya Syakir 0198675476(new)
..
Follow IG syakirgjos #sayajual #murah #prelovedmalaysia #visitmyig #CartaERA40 #ipoh #malaysia #ERAvengers #MeleTOP40ERA #JoHaRaPagiERA #murah2 #onlineshopping #kacamatamurah #jual #jualan #jualanmurah #kualalumpur #limitededition #sayajualgadget #rare #unic #trustedsaller #HavocWarna #meleTOP #ndigreviews #emmamaembong #emavengers
4d

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

syakirgjos Tuuuudiaaaaa sampai dah nohhh kemarin... tak dan nak buka, snap gambaq hantaq gambaq terus.. ALhamdulillah selamat sampai ke Jitra, orang kampung ku pa.... mudah la nak pi mana2 cas ja hp 4 biji skali gus dlm kreta... ..
Follow IG syakirgjos #sayajual #murah #prelovedmalaysia #visitmyig #CartaERA40 #ipoh #malaysia #ERAvengers #MeleTOP40ERA #JoHaRaPagiERA #murah2 #onlineshopping #kacamatamurah #jual #jualan #jualanmurah #kualalumpur #limitededition #sayajualgadget #rare #unic #trustedsaller #HavocWarna #meleTOP #ndigreviews #emmamaembong #emavengers
4d

» LOG IN to write comment.

syakirgjos Beats Skateboard Bluetooth speaker,, quality test memang best... asik guna sama je... hihihi.. nak test bass nye... bass bunyi bassnye sure terbaik.... 4d

» LOG IN to write comment.

Normal J O H A N ~ O Z L Y N N (fans)
alya_jozlynn #JoHaRaPagiERA awesomeeee !!! Pagi anda akn diceriakn oleh @jozlynnhanania , @haniff_hamzah , @rayaft !! @era_fm no.1 in Malaysia !! Im listening to JoHaRa right now... #ERAfm #MakJemah #Linda #SketsaJoHaRa #GMMJ 6d

» LOG IN to write comment.

rajanadia #joharapagiera nak kasi jersi yg ditandatangani oleh pemain-pemain #harimaumalaya @mahali2489 @zubirazmi16 @fahmiapexs @farizalmarlias86 @farizal_marlias @amriyahyah @mrrobbat dan yg lain. Pergi ke era.fm jawab soalan berserta slogan. #erafm 6d

» LOG IN to write comment.

syakirgjos Alhamdulillah... selamat sampai powerbank hello kitty with body ke tangan cust tadi... ade sape yg nak cepat contact saye ye... ade 2 kaler merah n pink... cute wehhh
..
Follow IG syakirgjos #sayajual #murah #prelovedmalaysia #visitmyig #CartaERA40 #ipoh #malaysia #ERAvengers #MeleTOP40ERA #JoHaRaPagiERA #murah2 #onlineshopping #kacamatamurah #jual #jualan #jualanmurah #kualalumpur #limitededition #sayajualgadget #rare #unic #trustedsaller #HavocWarna #meleTOP #ndigreviews #emmamaembong #emavengers
1w

» LOG IN to write comment.

ifwatilmin Selama anda guna fb ini apakah kebaikkan yg anda dapat ?
Adakah mendaapat duit salah satu darinya? Jika tidak anda memang rugi.. Sangat2 rugi!
Nak tahu camne jana duit dengan fb ? Direct konteck :

Ifwatilmin :0193796027
Sms/call/ whatapp /telegrsm /wchat

#toneexcel #tunetalk #prepaidthatpays #sayajual #sayajualsimkad #sayajualbetul #maharajalawakmega2014 #cicakman3 #joharapagiera #aff2014
1w

» LOG IN to write comment.

naztradamus Datuk Ong Kim Swee, coach Harimau Muda di #harimaupagiera yakin dgn pasukan Dollah Salleh #HarimauMalaya utk mengangkat #AFFSuzukiCup #joharapagiera #eraradioharimaumalaya #eravengers #erafm #malaysia #BringItHomeMY 1w

» LOG IN to write comment.

syakirgjos Spigen Slim Armor untuk zenfone 5 dan zenfone 6... 4 warna pilihan mcm dlm gambar... atas zen 5,, bawah zen 6... RM50 aje... sedap pegang, lembut di tangan... Tempah sekarang !! Whatsapp/wechat saya Syakir 0198675476(new)
..
Follow IG syakirgjos #sayajual #murah #prelovedmalaysia #visitmyig #CartaERA40 #ipoh #malaysia #ERAvengers #MeleTOP40ERA #JoHaRaPagiERA #murah2 #onlineshopping #kacamatamurah #jual #jualan #jualanmurah #kualalumpur #limitededition #sayajualgadget #rare #unic #trustedsaller #HavocWarna #meleTOP #ndigreviews #emmamaembong #emavengers
1w

» LOG IN to write comment.

syakirgjos Alhamdulillah... selamat sampai ke rumah cust tuan Nik Pa Othman... 1 family suka dgn beatspillnye... lepas ni boleh dengar music lagi puas lee.. hihihi
..
Follow IG syakirgjos #sayajual #murah #prelovedmalaysia #visitmyig #CartaERA40 #ipoh #malaysia #ERAvengers #MeleTOP40ERA #JoHaRaPagiERA #murah2 #onlineshopping #kacamatamurah #jual #jualan #jualanmurah #kualalumpur #limitededition #sayajualgadget #rare #unic #trustedsaller #HavocWarna #meleTOP #ndigreviews #emmamaembong #emavengers
1w

» LOG IN to write comment.