6,163 Posts

Normal shaklee by linda kamari
linda_kamari Pepagi lagi dah bersin...
Lagi kalau time mengemas... Satu kampung bole dengar bersin nye tu kn..hihi... Tu antara salah satu tanda yang anda menghidapi resdung..ye.. Ramai yang tak ambil kisah pun walaupun mereka anda resdung yang samapi tahap kronik kan... Linda sarankan bagi anda yang menderita alahan resdung ni amalkan SET RESDUNG SHAKLEE... ALFALFA-kaya klorofil dan membantu mengurangkan keradangan terutama akibat dari eczema,resdung,alergi dan gegata.. B COMPLEX-stress juga mengganggu sistem badan dan menyebabkan pelbagai penyakit. B complex juga dikenali sebagai agen antistress...mengandungi B6 penting utk pemuliharaan selaput lendir.. VITAMIN C-bertindak sebagai anti-histamin..menguatkan sistem imunisasi badan... Jangan simpan lama2 resdung yang teruk boleh mengakibatkan anda KEHILANAGN HIDUNG & MAUT!!! Linda-017.7929287

#mmigers #sayasudahyes #puasa #raya2015 #bazaarpaknil #bazaaronline #joharapagiera #jerawat #resdung #pakarkecantikan #pakardiet #slimming
3min

» LOG IN to write comment.

Normal Sasa Beauty Store
sasa_beautystore Kenapa orang kita bila dah sakit teruk baru nak cari penawar? Kan elok kalau cegah dari awal. Sakit Lutut? lama kelamaan dibiarkan boleh menjadi teruk. Masa tu terpaksa keluarkan kos rawatan yg tinggi di hospital.Bil hospital + GST lagi. Rabak poket kan
.
Atasi masalah SAKIT LUTUT, SENDI, TULANG, OTOT dan GOUT dengan GEL AMANI
.
Diperbuat daripada Getah Pokok Pine
Kelulusan KMM
Muslim Product
RM110 FREE POSTAGE
.
Atasinya sebelum TERLAMBAT. Ayuh bantu ibu & ayah berdiri untuk SOLAT. Hulurkan kasih sayang anda dengan sebotol Gel Amani.
.
Golongan muda yg aktif bersukan juga digalakkan untuk guna Gel Amani. In Shaa Allah berkesan 🚴🚵
.
Gembirakan hati ibu & ayah dengan GEL AMANI
.
whatsapp 0179450299
.
#gellutut #gelamani #sakitlutut #sakitpinggang #sakitotot #sakiturat #sakitsendi #sakitbelakang #acl #aclsurgery #arthritis #oestheoarthritis #kuantan #joharapagiera #erafm #sinarfm
12h

» LOG IN to write comment.

Normal Sasa Beauty Store
sasa_beautystore Nak best price? Whatsapp lah cepat 0179450299. Promosi sempena bulan puasa yeay RM110 je
.
Kenapa orang kita bila dah sakit teruk baru nak cari penawar? Kan elok kalau cegah dari awal. Sakit Lutut? lama kelamaan dibiarkan boleh menjadi teruk. Masa tu terpaksa keluarkan kos rawatan yg tinggi di hospital.Bil hospital + GST lagi. Rabak poket kan
.
Atasi masalah SAKIT LUTUT, SENDI, TULANG, OTOT dan GOUT dengan GEL AMANI
.
Diperbuat daripada Getah Pokok Pine
Kelulusan KMM
Muslim Product
RM129.90 FREE POSTAGE
Whatsapp for BEST PRICE!
.
Atasinya sebelum TERLAMBAT. Ayuh bantu ibu & ayah berdiri untuk SOLAT. Hulurkan kasih sayang anda dengan sebotol Gel Amani.
.
Golongan muda yg aktif bersukan juga digalakkan untuk guna Gel Amani. In Shaa Allah berkesan 🚴🚵
.
Gembirakan hati ibu & ayah dengan GEL AMANI
.
whatsapp 0179450299
.
#gellutut #gelamani #sakitlutut #sakitpinggang #sakitotot #sakiturat #sakitsendi #sakitbelakang #acl #aclsurgery #arthritis #oestheoarthritis #kuantan #joharapagiera #erafm #sinarfm
12h

» LOG IN to write comment.

tykajamal95 Alhamdulillah harini kls kami brkesempatan bersihkan masjid brsama abg annas, aidil n hizamuddin.. In shaa Allah kite jmpe lg. Next destination is Perlis. #KembaraTigaSahabat #politekniktuankusyedsirajuddin #jph #dhf1a #student #erafm #JoharaPagiEra #instasize #ptss 19h

» LOG IN to write comment.

_dhia_stemcell The power of Double Stemcell for women.
Membantu memejalkan payudara
Amat sesuai untuk ibu selepas bersalin dan berpantang kerana ia mampu merawat rahim dengan mempercepatkan proses pengecutan rahim serta mampu mempercepatkan lagi pemulihan akibat luka bersalin.
Membantu mengetatkan Miss V kita, malah mencantikkannya seperti anak dara.
Menambah rangsangan seksual suami isteri.
Membantu menyuburkan dan boleh membantu proses mendapatkan zuriat ( Insya Allah dengan izin Allah SWT)
Kebaikan paling ketara ialah BEAUTY SKIN.. ia membantu menghilang/memudarkan kesan jerawat/jeragat, malah wajah akan lebih cerah, berseri seri dan cantik.

Now still in promotion. 2 pek RM 100 free postage.
Do whatsapp to 0174427027. Tq.

#syjualmurah #bazarpaknil #iftar #produkkesihatan #promosiraya #Alhamdulillah #Syukurselalu #meletop #astrogempak #minazlovers #Selamatpagi #selangor #bandarbarubangi #joharapagiera #jdt #sibu #cikgu #aidijuma #aidijumalover
19h

» LOG IN to write comment.

Normal TRADITIONAL.CLASSIC.ELEGANT

» LOG IN to write comment.

linda_kamari Alhamdulillah....jun 2015 telah melabuh kn tirainye..Julai muncul inshaAllah membawa 1000 harapan dan rezeki utk kita semua..amiin... Opkos uolss tertunggu2 ape PROMOSI SHAKLEE bagi bulan julai ni kan... Ahaaa~~~ni diaaa~~~PROMOSI yg amat2 berbaloi utk KESIHATAN kita... VIVIK in the houseeee!!!
BELI 6 FREE 1
BELI 2 LESS 5%.. Jom linda kongsi sikit antara manfaat VIVIK ni..
-mengurangkan keradangan seperti melambatkn penuaan..keradangan sendi..mengurangkan risiko penyakit jantung..membantu mencegah barah dan membantu kesihatan menyeluruh.. Sesiapa je bole amek VIVIK ni...
Hah..time ni lah kalau uolss nk hadiah kn utk mak ayah.. Hadiah kan sesuatu yg membuat mereka bahagia dan terharu... Nilai duit tak boleh ditukar ganti dgn kesihatan bdn kita tau.. Ni lah masa nye untuk kita mencegah dari merawat... Linda-017.7929287

#mmigers #sayasudahyes #pakardiet #raya2015 #puasa #projekkuruskanbadan #slimming #shapeup #pakardiet #bazaarpaknil #bazaaronline #joharapagiera #sakitsendi #pakarkesihatan
22h

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

linda_kamari SEMBELIT?
PERUT BUNCIT??
Sampai kawan2 tegur pregnant??
Sape yang terasa perut tu makin kedepan...
Cepat2 dapatkan pil cuci usus ni ye...
Standby untuk raya sekali..
Jangan biarkan kerak usus tu dok lelama dalam perut tu..
TAK MAHAL PUN!!!
Sebotol ada 120biji... Linda-017.7929287

#mmigers #sayasudahyes #slimming #projekkuruskanbadan #pakardiet #detox #bazaarpaknil #bazaaronline #joharapagiera #perutbuncit
24h

» LOG IN to write comment.

Normal Vespa/Lambretta Malaysia
vespa.my Thanks to BigBoss
support @haniff_hamzah
Johara Pagi Era,
Thanks buat semua yg
support STILVOLL POMADE
korang yg belum try apa lagi?
cepat2 try untk melebatkan rambut,menyuburkan rambut,berkilat,mudah d cuci,mudah d gayakan apa sekali pun style rambut korang dan banyak lagi khasiatnya.

Reseller & Distributors Needed
Whatsapp: +60143699091
Instagram: nostalgia_pelangi
#stilvollpomade #pomade #pomademalaysia #era #johara #joharapagiera #astro #haniffhamzah #man #beard #beardoil #beardgang #lokalah #tempatanfest #sapotlokal #nostalgiapelangi #singapore #barber ##goldenbarbershop
1d

» LOG IN to write comment.

sasa_beautystore Nak best price? Whatsapp lah cepat 0179450299. Promosi sempena minggu gaji! yeay
.
Kenapa orang kita bila dah sakit teruk baru nak cari penawar? Kan elok kalau cegah dari awal. Sakit Lutut? lama kelamaan dibiarkan boleh menjadi teruk. Masa tu terpaksa keluarkan kos rawatan yg tinggi di hospital.Bil hospital + GST lagi. Rabak poket kan
.
Atasi masalah SAKIT LUTUT, SENDI, TULANG, OTOT dan GOUT dengan GEL AMANI
.
Diperbuat daripada Getah Pokok Pine
Kelulusan KMM
Muslim Product
RM129.90 FREE POSTAGE
Whatsapp for BEST PRICE!
.
Atasinya sebelum TERLAMBAT. Ayuh bantu ibu & ayah berdiri untuk SOLAT. Hulurkan kasih sayang anda dengan sebotol Gel Amani.
.
Golongan muda yg aktif bersukan juga digalakkan untuk guna Gel Amani. In Shaa Allah berkesan 🚴🚵
.
Gembirakan hati ibu & ayah dengan GEL AMANI
.
whatsapp 0179450299
.
#gellutut #gelamani #sakitlutut #sakitpinggang #sakitotot #sakiturat #sakitsendi #sakitbelakang #acl #aclsurgery #arthritis #oestheoarthritis #kuantan #joharapagiera #erafm #sinarfm
2d

» LOG IN to write comment.

sasa_beautystore Kenapa orang kita bila dah sakit teruk baru nak cari penawar? Kan elok kalau cegah dari awal. Sakit Lutut? lama kelamaan dibiarkan boleh menjadi teruk. Masa tu terpaksa keluarkan kos rawatan yg tinggi di hospital.Bil hospital + GST lagi. Rabak poket kan
.
Atasi masalah SAKIT LUTUT, SENDI, TULANG, OTOT dan GOUT dengan GEL AMANI
.
Diperbuat daripada Getah Pokok Pine
Kelulusan KMM
Muslim Product
RM129.90 FREE POSTAGE
Whatsapp for BEST PRICE!
.
Atasinya sebelum TERLAMBAT. Ayuh bantu ibu & ayah berdiri untuk SOLAT. Hulurkan kasih sayang anda dengan sebotol Gel Amani.
.
Golongan muda yg aktif bersukan juga digalakkan untuk guna Gel Amani. In Shaa Allah berkesan 🚴🚵
.
Gembirakan hati ibu & ayah dengan GEL AMANI
.
whatsapp 0179450299
.
#gellutut #gelamani #sakitlutut #sakitpinggang #sakitotot #sakiturat #sakitsendi #sakitbelakang #acl #aclsurgery #arthritis #oestheoarthritis #kuantan #joharapagiera #erafm #sinarfm
2d

» LOG IN to write comment.

sasa_beautystore 📵No calls, Whatsapp ONLY
.
RM129.90 whatsapp for BEST PRICE!
.
[ INFO GEL AMANI ]
.
▲ Berasaskan Dari Perpindahan Teknologi BIOTEX Yang Terkenal Di Amerika Syarikat, Kini Berada Di Pasaran MALAYSIA.
.
▲Gel AMANI Di Perbuat Daripada Sejenis Bahan Semulajadi Berasaskan Getah Pokok Pine Yang Mempunyai Kemampuan Luar Biasa Dalam Menggalakkan Penyembuhan Keradangan Dan Kerosakan Tisu.
.
▲Banyak Komuniti Eropah & Amerika Syarikat Menyokong Perpindahan Teknologi BIOTEX. Kajian telah menunjukkan Keberkesanan Perubatan Melalui Perpindahan Teknologi BIOTEX.
.
CARA BERTINDAK :
.
Gel Amani bertindak meresap masuk kedalam otot & tulang. Penggunaan Gel Amani secara berterusan akan membantu menghantar darah yang mengandungi segala zat yg diperlukan untuk memasuki ruang-ruang kosong yang cedera untuk proses penyembuhan. .
KANDUNGAN :
.
Aqua, Propylene Glycol, Menthol, Camphor, Carbomer,Triethanolamine
.
CIRI - CIRI :
.
✭ Kuantiti 60ml.
✭ Di Perbuat Daripada Getah Pokok Pine Tanpa Steroid.
✭ Di Sokong Oleh Komiditi Eropah.
✭ Lulus KKM.
✭ Di Jamin Halal. 100% Produk Bumiputra Muslim.
.
FUNGSI :
.
Menyembuhkan arthritis (sakit lutut akibat kehilangan pelincir).
Menyembuhkan sakit lutut akibat kecederaan.
Menyembuhkan sakit sendi.
Menyembuhkan sakit tulang.
Menyembuhkan sakit otot.
Melegakan sakit akibat gout peringkat awal
.
KEISTIMEWAAN :
.
✭ Untuk Sakit Lutut, Sendi, Tulang & Otot.
✭ Bantu Peyembuhan Keradangan Dan Kerosakan Tisu.
✭ Tiada Kesan Sampingan.
✭ Berkesan Dalam Masa 7 Hari.
.
CARA GUNA
.
Bersihkan terlebih dahulu bahagian yang sakit.
Sapu gel di bahagian yang sakit dengan sekata.
Biarkan bahagian yang telah disapu dengan gel terbuka selama 10 minit.
Sapu 3 kali sehari.
Dapatkan nasihat doctor jika sakit berpanjangan
.
#gellutut #gelamani #sayajual #freepostage #joharapagiera #erafm #sinarfm #sakitpinggang #sakitotot #sakitlutut #sakittulang #aclsurgery #acl #ligament #gout #stroke #sawan
2d

» LOG IN to write comment.

Normal TRADITIONAL.CLASSIC.ELEGANT

» LOG IN to write comment.

timur.stylish Lost weight? Gained weight? Skirt or pants too long? Don’t wear your favorite clothing for raya because it needs a small repair?Contact us today
019-3392410 / 019-3970775

we’ll be glad to help you.🏻🏻 Official Timur Stylish boutique
More details*

#sayajual #joharapagiera #bajukurung #bajukurungmoden #englishcotton #bajuraya #bajuraya2015 #bajubesar #textile #timurstylish #trailoring #readymade #alteration #igers #igersjohor #igerskedah #igerspahang #bazarpaknil
#hijabfashion #hijabinspired
#ramdhan #selamathariraya #selamatharirayaaidilfitri #photooftheday #watsapp #instagood #instadaily #instalike
2d

» LOG IN to write comment.

Normal SLIMRICH BOTANICAL ORI Here
red_daisy_beauty Apa???
Salah satu Kebahagiaan rumah tangga adalah dengan menjaga badan agar kekal langsing..
Nowwww telah ramai yang berjaya dengan #slimrich
Ini bukan propa tapi realiti..Bukan janji tapi pasti u olls gerenti kurus bersama dengan #slimrichbotanicalslimming
Cepat watsup 019-3327553 dan pastikan stok u olls mencukupi di musim perayaan nanti yer..
2d

» LOG IN to write comment.