11,833 Posts

6min mieraz.co
Normal M I E R A Z
mieraz.co Assalamualaikum semua.

Ramai yang mencari tshirt ni, kami nk buka order untuk kpd siapa yang berminat nak grap, boleh whatsapp admin segera. Stock masih available semua saiz. NEW DESIGN // COLOR BLOCK // CB 803.

Now available in store. RM 39.00 (delivery RM 7)

COLOR : BLACK
MATERIAL : MIXED COTTON
SIZE : XS - 3XL

Instagram // @mieraz.co

Wechat // zacko2708

Online Order // +601126302511

Dropship diperlukan, jika berminat sila whatsapp admin segera.

#odeenmuslimah #odeen #muslimahfashion #muslimah #muslim #bazar #bazarpaknil #tshirt #sayajualtshirtmuslimah #sayajualtshirtmurah #jualanmurah #jualanmurah #tudungmurah #tudung #sayajualonline #onlineshop #online #stylista #hijab #hijabista #rezekihalal #comel #contest #contestmalaysia #datoserivida #aydajebat #aurawhite #datoctnurhaliza #sitinordiana #sepahtusinar #joharapagiera
6min

» LOG IN to write comment.

Normal Nurulain Ramli

» LOG IN to write comment.

Normal Nurulain Ramli
mama_nurulain MEH SINI AKAK NAK BAGITAU PASAL SUMBER KOLAGEN AYU CARISSA PLATINUM COLLAGEN😎
.
#AyuCarissaPlatinumCollagen dihasilkan sepenuhnya dari sumber semulajadi. Selain dari Glutathione, Yogurt, Mixberries, Mango ACPC memilih sumber kolagen dari sisik Ikan Merah (Red Snapper Scale)
.
Eh.. kenapa IKAN MERAH?
. Ikan Merah hidup di laut dalam, dan lokasinya adalah 5000m di dasar lautan. Ia bertelur dan hidup bebas di laut dalam. Oleh itu, ikan ini tidak dicemari oleh minyak kapal, sisa buangan yang merbahaya seperti plumbum, merkuri dan sebagainya
.
Ikan Merah ini boleh menahan tekanan sebanyak 20paun, menyebabkannya sifat sisiknya yang elastik dan tahan lasak
.
Sisik Ikan Merah mempunyai jisim molekul yang sangat rendah, iaitu 1000 Dalton, membuatkannya LEBIH SENANG DISERAP OLEH SEL badan (inilah rahsia mengapa penyerapan cepat berlaku dan lebih senang menunjukkan kesan yang cepat berbanding kolagen lain!)
.
Okey adakah anda sudah jelas? Sudah jelas kenapa ACPC luar biasa kesannya?
.
Tett tett tett segera smartphone uols. WhatsApp +6013-7571513 sekarang! Harga pengenalan berbako 8 hari sahaja lagi! .
#KemamKemamJadiGebuMontok #AyuCarissaPlatinumCollagen #JamuDalamKolagenNo1Malaysia #GebuMontok #AbangSayang #SuamiTanpaCinta #Montok #Flawless #Collagen #Jamu #SuamiTanpaCinta #EraFM #JoharaPagiEra #TV3 #AstroRia
5h

» LOG IN to write comment.

Normal jamuseribonda_johor
jamuseribonda_johor MEH SINI AKAK NAK BAGITAU PASAL SUMBER KOLAGEN AYU CARISSA PLATINUM COLLAGEN😎
.
#AyuCarissaPlatinumCollagen dihasilkan sepenuhnya dari sumber semulajadi. Selain dari Glutathione, Yogurt, Mixberries, Mango ACPC memilih sumber kolagen dari sisik Ikan Merah (Red Snapper Scale)
.
Eh.. kenapa IKAN MERAH?
. Ikan Merah hidup di laut dalam, dan lokasinya adalah 5000m di dasar lautan. Ia bertelur dan hidup bebas di laut dalam. Oleh itu, ikan ini tidak dicemari oleh minyak kapal, sisa buangan yang merbahaya seperti plumbum, merkuri dan sebagainya
.
Ikan Merah ini boleh menahan tekanan sebanyak 20paun, menyebabkannya sifat sisiknya yang elastik dan tahan lasak
.
Sisik Ikan Merah mempunyai jisim molekul yang sangat rendah, iaitu 1000 Dalton, membuatkannya LEBIH SENANG DISERAP OLEH SEL badan (inilah rahsia mengapa penyerapan cepat berlaku dan lebih senang menunjukkan kesan yang cepat berbanding kolagen lain!)
.
Okey adakah anda sudah jelas? Sudah jelas kenapa ACPC luar biasa kesannya?
.
Tett tett tett segera smartphone uols. WhatsApp +0187644693 sekarang! Harga pengenalan berbako 8 hari sahaja lagi! .
#KemamKemamJadiGebuMontok #AyuCarissaPlatinumCollagen #JamuDalamKolagenNo1Malaysia #GebuMontok #AbangSayang #SuamiTanpaCinta #Montok #Flawless #Collagen #Jamu #SuamiTanpaCinta #EraFM #JoharaPagiEra #TV3 #AstroRia
6h

» LOG IN to write comment.

Normal jamuseribonda_johor
jamuseribonda_johor MARI DEKAT MARI RAPAT.. CEK NAK HABAQ MAI PASAI PRODUK GEBU MONTOK NI
.
Tiada lagi seumpamanya di pasaran! Kemam-kemam kulit jadi flawless putih merah jambu dan dalaman semantap anak dara ok
.
Bukan tang situ je yang mengepit rapat tapi tang atas dan belakang pun kemain melentik bulat nan anjal. Takdak kenduq-kenduq dah bila pekena ACPC ni. Bila dah amal produk ni, habih kena repair kaw-kaw naaa .
Kami guna natural ingredients sahaja. 100% semulajadi tanpa bahan pengawet mahupun bahan kimia. Satgi kami cerita pasai sumber kolagen kami pulak naa. Stay tuned

Whsap 0187644693
.
#KemamKemamJadiGebuMontok #AyuCarissaPlatinumCollagen #JamuDalamKolagenNo1Malaysia #GebuMontok #AbangSayang #SuamiTanpaCinta #Montok #Flawless #Collagen #Jamu #SuamiTanpaCinta #EraFM #JoharaPagiEra #TV3 #AstroRia
6h

» LOG IN to write comment.

Juno JAMU DLM KOLAGEN P'TAMA D MSIA
gebumontokbyacpc_hq MEH SINI AKAK NAK BAGITAU PASAL SUMBER KOLAGEN AYU CARISSA PLATINUM COLLAGEN😎
.
#AyuCarissaPlatinumCollagen dihasilkan sepenuhnya dari sumber semulajadi. Selain dari Glutathione, Yogurt, Mixberries, Mango ACPC memilih sumber kolagen dari sisik Ikan Merah (Red Snapper Scale)
.
Eh.. kenapa IKAN MERAH?
. Ikan Merah hidup di laut dalam, dan lokasinya adalah 5000m di dasar lautan. Ia bertelur dan hidup bebas di laut dalam. Oleh itu, ikan ini tidak dicemari oleh minyak kapal, sisa buangan yang merbahaya seperti plumbum, merkuri dan sebagainya
.
Ikan Merah ini boleh menahan tekanan sebanyak 20paun, menyebabkannya sifat sisiknya yang elastik dan tahan lasak
.
Sisik Ikan Merah mempunyai jisim molekul yang sangat rendah, iaitu 1000 Dalton, membuatkannya LEBIH SENANG DISERAP OLEH SEL badan (inilah rahsia mengapa penyerapan cepat berlaku dan lebih senang menunjukkan kesan yang cepat berbanding kolagen lain!)
.
Okey adakah anda sudah jelas? Sudah jelas kenapa ACPC luar biasa kesannya?
.
Tett tett tett segera smartphone uols. WhatsApp +6019-2137 800 sekarang! Harga pengenalan berbaki 8 hari sahaja lagi! .
.
#KemamKemamJadiGebuMontok #AyuCarissaPlatinumCollagen #JamuDalamKolagenNo1Malaysia #GebuMontok #AbangSayang #SuamiTanpaCinta #Montok #Flawless #Collagen #Jamu #SuamiTanpaCinta #EraFM #JoharaPagiEra #TV3 #AstroRia
7h

» LOG IN to write comment.

timur.stylish KURUNG PAHANG

Material : Japanese Cotton

Size : XS till XL ===================
Normal price : RM 149.
Promo Price : RM 129.
==================== grab it now!! its FAST SELLING !!! watspp for details --> 019 3970775
watspp for details --> 019 3970775
watspp for details --> 019 3970775
....................................................................
#blouse #murah #blousemurah #tailoring #readymade #alteration #alamdamai #alamdamaicheras #cheras #kualalumpur #malaysia #jakel #jakelkualalumpur
#instalike #instadaily #instagood #readymade #tailoring #watsapp #instamagandroid #instafollow #fashionblogger #tagsforlikes #vscam #bajukurungmoden #alteration #malaysiainstashop #joharapagiera #bajubesar #hijabfashion #kurung #timurstylish #kurungpahang
10h

» LOG IN to write comment.

timur.stylish ANNIVERSARY SALE!

Ye betul, jualan sempana ulangtahun ke 4 Butik Timu'r Stylish

Bila tu yea?

7 dan 8 Mei 2016

dari 10pg-8mlm

Apa yg istimewa yea? Semua produk ada sale sehingga 50% Lebih 20 hadiah misteri untuk dimenangi! Potongan harga tempahan 5% 019-3970775 for more information

#sayajual #joharapagiera #bajukurungtes #bajukurungmoden #englishcotton #timurstylishquobajuraya2015 #bajubesar #textile #timurstylish #tailoring#readymade #alteration #igers #igersjohor #igerskedah #igerspahang #bazarpaknil #hijabfashion #hijabinspired #photooftheday #watsapp #instagood #instadaily #instalike #cheras #downtowncheras #alamdamai
10h

» LOG IN to write comment.

mama_nurulain MARI DEKAT MARI RAPAT.. CEK NAK HABAQ MAI PASAI PRODUK GEBU MONTOK NI
.
Tiada lagi seumpamanya di pasaran! Kemam-kemam kulit jadi flawless putih merah jambu dan dalaman semantap anak dara ok
.
Bukan tang situ je yang mengepit rapat tapi tang atas dan belakang pun kemain melentik bulat nan anjal. Takdak kenduq-kenduq dah bila pekena ACPC ni. Bila dah amal produk ni, habih kena repair kaw-kaw naaa .
Kami guna natural ingredients sahaja. 100% semulajadi tanpa bahan pengawet mahupun bahan kimia. Satgi kami cerita pasai sumber kolagen kami pulak naa. Stay tuned
.
#KemamKemamJadiGebuMontok #AyuCarissaPlatinumCollagen #JamuDalamKolagenNo1Malaysia #GebuMontok #AbangSayang #SuamiTanpaCinta #Montok #Flawless #Collagen #Jamu #SuamiTanpaCinta #EraFM #JoharaPagiEra #TV3 #AstroRia
10h

» LOG IN to write comment.

Normal JAMU DLM KOLAGEN P'TAMA D MSIA
gebumontokbyacpc_hq MARI DEKAT MARI RAPAT.. CEK NAK HABAQ MAI PASAI PRODUK GEBU MONTOK NI
.
Tiada lagi seumpamanya di pasaran! Kemam-kemam kulit jadi flawless putih merah jambu dan dalaman semantap anak dara ok
.
Bukan tang situ je yang mengepit rapat tapi tang atas dan belakang pun kemain melentik bulat nan anjal. Takdak kenduq-kenduq dah bila pekena ACPC ni. Bila dah amal produk ni, habih kena repair kaw-kaw naaa .
Kami guna natural ingredients sahaja. 100% semulajadi tanpa bahan pengawet mahupun bahan kimia. Satgi kami cerita pasai sumber kolagen kami pulak naa. Stay tuned
.
#KemamKemamJadiGebuMontok #AyuCarissaPlatinumCollagen #JamuDalamKolagenNo1Malaysia #GebuMontok #AbangSayang #SuamiTanpaCinta #Montok #Flawless #Collagen #Jamu #SuamiTanpaCinta #EraFM #JoharaPagiEra #TV3 #AstroRia
10h

» LOG IN to write comment.

afiqjunaid Awkward smile 😶😶😶
#erafm #joharapagiera #jozheart #tbt
20h

» LOG IN to write comment.

mama_nurulain BERITA BAIK! BERITA BAIK!
.
Hasil perbincangan dengan pihak HQ, boss mama meluluskan cadangan dan rayuan agar harga pengenalan Ayu Carissa Platinum Collagen dipanjangkan. Yeayyy.. Alhamdulillah
.
So ladies, this is for you! Jangan buang masa lagi okey. Segera dapatkan box JAMU DALAM KOLAGEN pertama anda. Stok yang ditawarkan kali ini kurang dari 100 boxes je tau. So sape cepat dia dapat
.
Yang nak kulit cerah merah jambu, nak aset atas bawah belakang kemain aumm geram geraman, nak sihat dalaman jelita luaran kenalah bertindak cepat
.
Raya pun dah nak dekat ni. Takkan nak muka tu kusam kasar macam kertas pasir kann. Time raya tu lah banyak mata yg akan perhatikan awak tau
.
WhatsApp Mama now! +6013-7571513
.
#KemamKemamJadiGebuMontok #AyuCarissaPlatinumCollagen #JamuDalamKolagenNo1Malaysia #GebuMontok #AbangSayang #SuamiTanpaCinta #Montok #Flawless #Collagen #Jamu #SuamiTanpaCinta #EraFM #JoharaPagiEra #TV3 #AstroRia
21h

» LOG IN to write comment.

Clarendon JAMU DLM KOLAGEN P'TAMA D MSIA
gebumontokbyacpc_hq BERITA BAIK! BERITA BAIK!
.
Hasil perbincangan dengan pihak HQ, boss akak meluluskan cadangan dan rayuan agar harga pengenalan Ayu Carissa Platinum Collagen dipanjangkan. Yeayyy.. Alhamdulillah
.
So ladies, this is for you! Jangan buang masa lagi okey. Segera dapatkan box JAMU DALAM KOLAGEN pertama anda. Stok yang ditawarkan kali ini kurang dari 100 boxes je tau. So sape cepat dia dapat
.
Yang nak kulit cerah merah jambu, nak aset atas bawah belakang kemain aumm geram geraman, nak sihat dalaman jelita luaran kenalah bertindak cepat
.
Raya pun dah nak dekat ni. Takkan nak muka tu kusam kasar macam kertas pasir kann. Time raya tu lah banyak mata yg akan perhatikan awak tau
.
WhatsApp HQ now! +6019-2137 800
.
#KemamKemamJadiGebuMontok #AyuCarissaPlatinumCollagen #JamuDalamKolagenNo1Malaysia #GebuMontok #AbangSayang #SuamiTanpaCinta #Montok #Flawless #Collagen #Jamu #SuamiTanpaCinta #EraFM #JoharaPagiEra #TV3 #AstroRia
21h

» LOG IN to write comment.

mieraz.co Assalamualaikum semua.

Ramai yang mencari tshirt ni, kami nk buka order untuk kpd siapa yang berminat nak grap, boleh whatsapp admin segera. Stock masih available semua saiz. NEW DESIGN // COLOR BLOCK // CB 805.

Now available in store. RM 39.00 (delivery RM 7)

COLOR : PRO GREEN
MATERIAL : MIXED COTTON
SIZE : XS - 3XL

Instagram // @mieraz.co

Wechat // zacko2708

Online Order // +601126302511

Dropship diperlukan, jika berminat sila whatsapp admin segera.

#odeenmuslimah #odeen #muslimahfashion #muslimah #muslim #bazar #bazarpaknil #tshirt #sayajualtshirtmuslimah #sayajualtshirtmurah #jualanmurah #jualanmurah #tudungmurah #tudung #sayajualonline #onlineshop #online #stylista #hijab #hijabista #rezekihalal #comel #contest #contestmalaysia #datoserivida #aydajebat #aurawhite #datoctnurhaliza #sitinordiana #sepahtusinar #joharapagiera
23h

» LOG IN to write comment.

mieraz.co Assalamualaikum semua.

Ramai yang mencari tshirt ni, kami nk buka order untuk kpd siapa yang berminat nak grap, boleh whatsapp admin segera. Stock masih available semua saiz. NEW DESIGN // COLOR BLOCK // CB 805.

Now available in store. RM 39.00 (delivery RM 7)

COLOR : HOT PINK
MATERIAL : MIXED COTTON
SIZE : XS - 3XL

Instagram // @mieraz.co

Wechat // zacko2708

Online Order // +601126302511

Dropship diperlukan, jika berminat sila whatsapp admin segera.

#odeenmuslimah #odeen #muslimahfashion #muslimah #muslim #bazar #bazarpaknil #tshirt #sayajualtshirtmuslimah #sayajualtshirtmurah #jualanmurah #jualanmurah #tudungmurah #tudung #sayajualonline #onlineshop #online #stylista #hijab #hijabista #rezekihalal #comel #contest #contestmalaysia #datoserivida #aydajebat #aurawhite #datoctnurhaliza #sitinordiana #sepahtusinar #joharapagiera
1d

» LOG IN to write comment.

mieraz.co Assalamualaikum semua.

Ramai yang mencari tshirt ni, kami nk buka order untuk kpd siapa yang berminat nak grap, boleh whatsapp admin segera. Stock masih available semua saiz. NEW DESIGN // COLOR BLOCK // CB 804.

Now available in store. RM 39.00 (delivery RM 7)

COLOR : YELLOW / PURPLE
MATERIAL : MIXED COTTON
SIZE : XS - 3XL

Instagram // @mieraz.co

Wechat // zacko2708

Online Order // +601126302511

Dropship diperlukan, jika berminat sila whatsapp admin segera.

#odeenmuslimah #odeen #muslimahfashion #muslimah #muslim #bazar #bazarpaknil #tshirt #sayajualtshirtmuslimah #sayajualtshirtmurah #jualanmurah #jualanmurah #tudungmurah #tudung #sayajualonline #onlineshop #online #stylista #hijab #hijabista #rezekihalal #comel #contest #contestmalaysia #datoserivida #aydajebat #aurawhite #datoctnurhaliza #sitinordiana #sepahtusinar #joharapagiera
1d

» LOG IN to write comment.

herey_boy22 Mlm ni ray johara era lepak kt kedai gua...thank you bro sbb promote kn kedai wa!!!..#joharapagiera thebest. 2d

» LOG IN to write comment.