341,392 Posts

Normal aqilah anuar

» LOG IN to write comment.

msshafiekah Assalamualaikum and Good Morning semua especially fans #HatiPerempuan pagi2 lagi dah pegi stalk psl #HatiPerempuan and terjumpa plak artikel ni...tp sy pun tak sure sama ada cerita ni betul atau tidak...tp kalau betul rasanya semua peminat2 #HatiPerempuan kat luar sana happy sgt2 (termasuk sy) sbb ramai yg mendoakan @mia.ahmad and @SyarulRidzwan ni betul2 bercinta luar set. As a fan of both sy doakan yg terbaik utk hbgn mereka berdua n semoga berkekalan hingga ke jinjang perkahwinan and seterusnya ke #jannah ameen. Jodoh, maut and rezeki itu semua ditangan Allah swt so kita doakan yg terbaik ye semua.Semoga sukses dlm career both of u. #Repost @lindazainal85 with @repostapp.
・・・
Selamat pagi Dah sarapan ke.. Dapatkan kosmo Ahad
26/04/15
Doa yg baik lebih baik...
( ? )
#miaahmad
#Hatiperempuan
#syarulridzwansupportmiaahmad #supportsyarulridzwan
9min
  •   aishah_amy btol tu bkak paper pgi tdi epy bce tajuk .. tpi x sempat nk bce citenye.. pape pon deorng mmng sweet 55s

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

Normal ژىانم بو خودا

» LOG IN to write comment.

abu_umar1210 "They are your garments, and you are their garments” (2:187) | *Get married or die fasting!* #RelationshipGoals #Islam #Nikah #Marriage #HalfYourDeen #Quran #Sunnah #Spouse #Garment #Rib #Hijab #Niqaab #Repent #Reminder #Jannah 18min

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

24min rep.rez
Normal Resurrection Ottawa
rep.rez Those are beautiful things to say to remember Allah. Make these words part of your everyday life and In Sha Allah you will see happiness in your heart. For "Verily, in the remembrance of Allah do hearts find rest."
-----------------------------------------------
#islam #subhanallah #muslim #muslima #deen #dunya #jannah #dua #sabr #islam #quran #muhammad #sunnah #salah #hijab #hijabi #religion #islamicquotes #islamicphoto #deen #modesty #beautiful #instagood #instapost #love #reprez
24min

» LOG IN to write comment.

37min haqqreminder
Normal Akhi (Semi-Hiatus)
haqqreminder We must not forget that this Dunya is just a temporary. Not permanent, and it will never be permanent. NEVER! 37min

» LOG IN to write comment.

turn2allah_official I don't have enough space to write everyone one name down cause i love you all for the sake of Allah cause you support me everyday and I want thank you for it so thank you soo much my dear brothers and sisters!

#allah #allahswt #muhmmad #muhmmadsaw #islam #islamic #islamicreminders #islamreminders #deen #quaran #sunnah #quaran #hadith #dawah #sufficient #akhira #allahhuakbar #god #prayer #allahhuakbar#religion#ummah#paradise#jannah#paradise#quaran#ummah#prophetmuhmmad#muhammadsaw#muhammad#Instaislam#beard#hijab#nikah#jannahismyultimategoal
45min

» LOG IN to write comment.