2,938 Posts

emmanistore Assamualaikum ,

Hari ni nak review satu igshop ni @gadget_agetopupp . @gadget_agentopupp ada buat CUSTOM MADE CASE , korang boleh bagi design korang sendiri untuk diorang print kan . nak letak gambar selfie besar gedabak dekat casing korang nak letak gambar apa pon boleh la , asalkan gambar . just whatsapp 0149045791 owner dia sangat freindly . Jika nak tengok READY MADE DESIGN yang rare owesome cantik2 cun2 boleh tengok dkt @faiztyngadget konform rasa mcm nak beli semua ja . HAHAHAHA

@gadget_agentopupp Selfie stuff dengan pelbagai pakej combo yang amat jimat gila2
Menyediakan service daftar agen topup (sapa yang rasa nak tau pasal agen topup boleh la follow ig @gadget_agentopupp ) .

Jom follow
@gadget_agentopupp
@gadget_agentopupp
@gadget_agentopupp
@gadget_agentopupp

#monopodmurah #monopod #shutter #cliplens #combopakage #visitmyig #originalpinengpowerbank #pinengpowerbank #pinengmalaysia #pinengoriginal #pinengseller #samsungpowerbank #samsung #powerbank #powerbankmurah #agentopupp #agentopup #maxis #digi #celcom #umobile #xox #tunetalk #hotticket #italk #faiztyn_shop #faiztynonlineshop
11h

» LOG IN to write comment.

fiefiycomey Assamualaikum ,

Hari ni nak review satu igshop ni @gadget_agetopupp . @gadget_agentopupp ada buat CUSTOM MADE CASE , korang boleh bagi design korang sendiri untuk diorang print kan . nak letak gambar selfie besar gedabak dekat casing korang nak letak gambar apa pon boleh la , asalkan gambar . just whatsapp 0149045791 owner dia sangat freindly . Jika nak tengok READY MADE DESIGN yang rare owesome cantik2 cun2 boleh tengok dkt @faiztyngadget konform rasa mcm nak beli semua ja . HAHAHAHA

@gadget_agentopupp Selfie stuff dengan pelbagai pakej combo yang amat jimat gila2
Menyediakan service daftar agen topup (sapa yang rasa nak tau pasal agen topup boleh la follow ig @gadget_agentopupp ) .

Jom follow
@gadget_agentopupp
@gadget_agentopupp
@gadget_agentopupp
@gadget_agentopupp

#monopodmurah #monopod #shutter #cliplens #combopakage #visitmyig #originalpinengpowerbank #pinengpowerbank #pinengmalaysia #pinengoriginal #pinengseller #samsungpowerbank #samsung #powerbank #powerbankmurah #agentopupp #agentopup #maxis #digi #celcom #umobile #xox #tunetalk #hotticket #italk #faiztyn_shop #faiztynonlineshop
12h

» LOG IN to write comment.

chrismassbondi This is your hot ticket!!! Wasn't even going to train today until I found out I could test run @giantsports Giant PUMP product tonight!
Let me tell you this is one of the best nitric oxide boosting products I think I've ever used!!!! And this isn't some bullshit sales pitch, this product is pure ridiculousness!!!! It even comes with a tape measure inside the tub so you can measure what you want to before and after that I will be putting to use ASAP!

This isn't available on the Australian market but let it be known there will be bucket loads of this stuff on the shelf at @massnutritionbondi the second I can get my paws on more!!!! #giantsports #giantpump #pump #internationalchestday #bloodflow #flushfitness #hotticket
14h

» LOG IN to write comment.

stef_bernstein A stunning medley of glazed carrots crowned with sweat cream and dark chocolate. #foodcoma #foodieheaven #carrots #chocolate #TroisMec #hotticket 1d

» LOG IN to write comment.

yourfashionfairy Midnight Mani's for the occassion anythng 4 sissy, #LilWayne #1 fan sure she is gonna enjy her #hotticket#drakeVSlilwayne #LiveNation #100sec #coveredseatingcant wait to hear abt it. #midnightmanicures #cabernet #atlnightlife #atl #atlanta. #instafashion #fashion #fashionfairy 2d

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

dannydm99 DANNYDM - SELLING SCMF AT EL PASO $140 FOR THE TICKET GUYS
#SCMF#HOTTICKET
#PARTYWEEKEND#PART
#DMFOREVER
3d
  •   dannydm99 DANNYDM - COMMENT ON THIS POST IF U WANTE IT 3d
  •   dierika10 Oye si quieres el libro? 3d

» LOG IN to write comment.

thejagepage I hate having to reuse pictures, but if I tried to use any picture I took and she didn't approve, I'd be a deadman. #wcw #refacebookgramorwhatever #hotticket 5d

» LOG IN to write comment.

nu_ntt by @netaporter "With Stuart Vevers at the helm, @Coach sets off on a cool new direction. #WhatsNew #HotTicket" via @PhotoRepost_app 5d
  •   nu_ntt Coach looking all shades of hot ! 5d

» LOG IN to write comment.

netaporter With Stuart Vevers at the helm, @Coach sets off on a cool new direction. #WhatsNew #HotTicket 5d

» LOG IN to write comment.

lenitanegrao Sabe aquela blusa que dá um up no visual e é super prática? Além de linda ela tá com Hot Ticket de 50% de desconto!! #bomdemais #sale #peçasespeciais #hotticket #lenitanegrao 5d

» LOG IN to write comment.

maisarah_agentopupteliport Ad sape2 y berminat nk join agen topup x?? Bnyk kelebihan uouls akn dpt.. # %untung y tinggi
#beli topup dgn harga y rendah dan murah
#tmbh pendapatan dan duit poket
Yang bez skrg cmpny buat cabutan bertuah uouls..hadiahnyer handphone.. Siri 1 da ad y dpt samsung y..siri 2 sdg berlangsung samsung trend.. Bezz wooo..xmo pkai blh jual..hehee...bisnes lerr...
Yg berminat blh pm@whatsapp mai okey..
#topup #agentop4diperlukan #agen #digi #celcom #altel #hotticket #hotlink #maxis #umobile #jimat #murah #tambahduitpoket #negerisembilan #kelantan #kedah #pahang #johor #kualalumpur #selangor #melaka #sabah #sarawak #perak #perlis #penang
6d

» LOG IN to write comment.

azuresstreetshop Assamualaikum ,

Hari ni nak review satu igshop ni @gadget_agetopupp . @gadget_agentopupp ada buat CUSTOM MADE CASE , korang boleh bagi design korang sendiri untuk diorang print kan . nak letak gambar selfie besar gedabak dekat casing korang nak letak gambar apa pon boleh la , asalkan gambar . just whatsapp 0149045791 owner dia sangat freindly . Jika nak tengok READY MADE DESIGN yang rare owesome cantik2 cun2 boleh tengok dkt @faiztyngadget konform rasa mcm nak beli semua ja . HAHAHAHA

@gadget_agentopupp Selfie stuff dengan pelbagai pakej combo yang amat jimat gila2
Menyediakan service daftar agen topup (sapa yang rasa nak tau pasal agen topup boleh la follow ig @gadget_agentopupp ) .

Jom follow
@gadget_agentopupp
@gadget_agentopupp
@gadget_agentopupp
@gadget_agentopupp

#monopodmurah #monopod #shutter #cliplens #combopakage #visitmyig #originalpinengpowerbank #pinengpowerbank #pinengmalaysia #pinengoriginal #pinengseller #samsungpowerbank #samsung #powerbank #powerbankmurah #agentopupp #agentopup #maxis #digi #celcom #umobile #xox #tunetalk #hotticket #italk #faiztyn_shop #faiztynonlineshop

#azurereview
6d

» LOG IN to write comment.

kayroolanuar Nk bt ape bnyk2 ne? #maxis #hotticket #topap 6d

» LOG IN to write comment.