2,097 Posts

Normal haziq akmal
badrulalejandro Yyiiiihhhhhaaaa....ayuh2...
#tb
#hobinjanghobin
2d

» LOG IN to write comment.

combiemeyla By @bay_ridwan "with budak gile. gigi ade pagar automatik pakai remote. @combiemeyla

#bff
#jibek
#polipd
#06dkm06f506
#06dkm06f538
#tamanpoli
#lorong13
#Eloduniamfg
#hobinjanghobin
#luaskankuasamujohor" via @PhotoRepost_app

Lau sy giler,die ni sewel..
2d

» LOG IN to write comment.

denzeedans .
Ini mana punya hulu dtg ni nk siang ikan keli pn takut......nasib baik hero den ado tu pn trperajat2 sbb dh belah perut pn mengeletek lagi dia...liat btul nyawa ikan keli ni....#gorengponsodap
#hobinjanghobin
2d
  •   ryzamot 2d
  •   syida_1409 Petua yg along dgrlh kan kan kan msuk jap lam ti es blh ateh tu..kojap kojunglh dio haha 2d
  •   denzeedans Paling den tak suko siang ikan ni @ryzamot 2d
  •   denzeedans Betul petua tu @syida_1409 ni sebab nk cepat perut dh menari2 dh long tu yg kena cergas kang mengigil pulak...nasib baik ada bwk pembantu tolong makk masak...sian omak den...den bwk balik kwn pulak 2d

» LOG IN to write comment.

denzeedans .
Dah alang2 buat keja kat kg den tu singgah lh kejap jumpa ibunda tercinta....
Terimakaseh byk pada 3 org chef dri KKMM yg sudi memasak sekali dgn ibunda den......
#hobinjanghobin
2d
  •   denzeedans Boleh di katokan bukan @ryzamot ....den ado kojo dkt2 dgn kg den tu yg den singah jap jumpo omak den tu..buwek ponek yo den tulih kek ateh tu bknnyo nk baco an .... 2d
  •   ryzamot Owwwhh oweeeewhh adehhaii maklom lah kiter ni hah x tdo scukopnyer bile tang baca tuh yg jadik hahaha mahap yo jang oiii kikikik.. Molek la sggh kpg jap 2d
  •   syida_1409 Besttttt 2d
  •   denzeedans Yo lah @ryzamot xapo doh den pon kadang2 samo yo mcm ekau gak...hehe...main like yo.. 2d
  •   denzeedans Klau along ada lagi best @syida_1409 boleh konal2 omak den... 2d
  •   ayang_aizunida Huh.. den jelesss... 2d
  •   denzeedans Xado rejoki kali ni @ayang_aizunida lain kali lh yo 2d
  •   ayang_aizunida Apo nk buek an.... 2d

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

penyokong_setia_negeri9 apo kobar waghih..??
masih stress kor dgn kekalahan no9ori sebelom ni? xpo releks.. anggap jolah game sebelom ni xdo joki laie (ayat nak sodapkan ati kakakakaka..) jom pujukan diri & manjokan diri ahad ni turun kor paroi yor | #Instagram #Penyokong_Setia_Negeri9 #NsMatrix #JdtII #NegeriSembilan #Malaysia #HobinJangHobin #LigaPerdana
5d

» LOG IN to write comment.

muhd_haikalll merasai suasana kampung :) #hobinjanghobin #budakfelda 5d

» LOG IN to write comment.

mohdhisyam92 Hasil menembak di Stadium Darul Aman,Kedah jumaat lepas.kena racun dengan d610 dengan 35 1.4 art lens.cako boto. #nikon #SyapalikhTV #nogori #hobinjanghobin #kemanosajo 6d

» LOG IN to write comment.

Normal Fatihah Syazira Ahmad Azizi

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

penyokong_setia_negeri9 jang tak bernasib baik ini malam.. SelamoNyo No9ori | #Instagram #Penyokong_Setia_Negeri9 #NsMatrix #Kedah #NegeriSembilan #Malaysia #HobinJangHobin #LigaPerdana
www.instagram.com/penyokong_setia_negeri9
1w

» LOG IN to write comment.

penyokong_setia_negeri9 kesebelasan pemain Ns Matrix diturunkan malam ini melawan Kedah | info by PBNS rasmi | #Instagram #Penyokong_Setia_Negeri9 #NsMatrix #Kedah #NegeriSembilan #Malaysia #HobinJangHobin #LigaPerdana 1w

» LOG IN to write comment.

Normal Official NS Matrix
pbns_rasmi Mai pakat mai pakat mai ghamai-ghamai.. #hobinjanghobin #nsmatrix #ligaperdana2015 #malaysia #football 1w

» LOG IN to write comment.