272,950 Posts

anitastevrun Thankful for all the teachers I have had, whether they actually had the title, or were of the unlikely kind. You may not even know who you are but you've for sure changed my life.

#art #quote #quotes #teachers #givethanks #anitarundles
5h

» LOG IN to write comment.

Normal Rio'Ls Pahauman
ryo_yvci.zx Selamat Hari Guru Nasional RI tag: #Guru #GuruKu #PahlawanTanpaTandaJasa #Indonesia #PahlawanIndonesia Tidak ada Orang² terdidik tanpa Pendidik & Pendidikan 57s

» LOG IN to write comment.

Normal rohani gultom
13min amni2u
Normal follow me back please..
amni2u Set sunburn for face Semua org nak cantik. N kene tahu cara penggunaan nya. Ni basic set suggest dekat uolls.
1. Cathy wonderful spray
-utk klit xbeminyak. Boley spray b4 or after make up or bila muka beminyak, uollss klua mana2 ke pegi keje ke spray je. Tak de masalah 😐😐😐 .
2. Tofu whitening cream
- yg ni iolss suker sgt sbb dia xmcm cream PEMUTIH yg lain. Dia mcm moisturizer. Mmg best the gilasss! Lembut je pp ni ha kalau pakai. Mcm gebu gebu plak! Hahahahaha

3. Tofu mask -mase korg nak tdo or pg2 tu mask la muka tu. Masa cuti ke. Bg muka rileks.. Ni tak stresss memanjang. Kedut2 muka. Tips iolss masa pakai mask ni senyum je. Bg muka terik sikit. Ni mashammm tofu mask yg manis ni pon jd bau masam taw ️ rileks kan muka uolss dgn mask mujarab ni. Mmg ok sgt utk sunburn!

Ok ni tips2 dan cara pakai... Uolss boley ler amal kan.pada adik2 yg xsuke pakai bnd2 cm ni blaja2 laaa.. Xnak make up xper asal basic jag klit tu ado! .

3 items Rm69 free postage
+ free gift lagi (mystery)

Wasap 011-29046690
wechat nuramnisue
#wonderfulseaoilspray #tofu #tofuwhiteningcream #tofumask #tofuset #sunburnset #sunburn #jagamuka #mukacantik #uitm #uum #usm #utm #upsi #umt #uitmsintok #unisza #unitar #maktab #guru #cikgu #jururawat #polis #ehehbazaar #gegekarnival #bazaarpaknil #bazaarramadhan
13min

» LOG IN to write comment.

18min tikasantii
X-Pro II kartika santiningtyas
tikasantii Apakah masih ada siswa yg sependapat denganQ?
Aq kira.....
#guru
18min

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

surianisaid KHAS UNTUK WANITA!!! Ibnusina eyewear mengeluarkan spec terbaru khas utk wanita.. Apa kelebihan spec evouge ni: √ menggunakan lens POLARIZED! √ DESIGN yg terkini! √ WARRANTY kilang 3bulan! √ sesuai utk semua PERINGKAT UMUR.. Dan..... √ POTONGAN harga sebanyak 37% !!!! Amacam akak2 , macik2, awek2 cun.. Evouge Eyewear

Khas utk wanita..terdapat 4model :
√ CLEO
√ CLASSY
√ CARLA
√ CARLISTA

Harga serendah rm95.00..free postage.. #wanita #ibu #ibnusinakelantan #ibnusinaeyewear #instajualan #ibnusina #ibnusinastore #therapyeyewear #throwback #sayajual #sayajualmurah #uitm #politeknik #unitar #unisza #masterskill #maktab #cikgu #guru #jururawat #polis #emmamaembong
24min

» LOG IN to write comment.

che_kem_ #Farewell #Lunch untuk #mahmudIbrahim yang baru bersara dari #Istanabudaya. One if my #guru masa awal bekerja dallam #performingarts. 30min

» LOG IN to write comment.

nadyamelton To be the best, it's a great idea to learn from the best... I have to say, #KevinHarrington is quickly becoming my favorite #Marketing #Guru! This book is out of this world! Check it out ... #ActNow #sharktank #originalshark #billiondollarman #amazingbook #whatastory #marketing #MarketingTools #marketingbook 31min

» LOG IN to write comment.

33min sing_jassi
Normal nihungism--budha dal(96-crori)

» LOG IN to write comment.

40min wildariizky
Normal nurwildani_ulfa

» LOG IN to write comment.

jinwon_shin Guru's Jazzmatazz & Erykah Badu - Plenty(Feat. Erykah Badu via)
#guru#plenty#feat.erykahbaduvia#jazz#jazzy#hiphop#music
43min
  •   jocelynsparfum Ihhh kerennn amatt potonaaaa...^^ aq sukaaa... oya, kaka plz follow IG ku yahhh, skalian mampir yaaa...sukses selalu ya kaka...^^ 11min

» LOG IN to write comment.

47min jchebii
Sutro jchebii
jchebii #Guru Nanak 47min

» LOG IN to write comment.

yeniamin Happy #birthday #party our beloved #Guru #PgbBangauPutih 49min

» LOG IN to write comment.

for.alishamarie Hey Smores! I'm gonna call yall #smoresforlisha !
Because who doesn't like s'mores?
Anyways! I made this account for my inspiration @macbby11 because she is perfection!
---
---
---
Tag Alisha below because let's see if she will notice this account
@macbby11
54min

» LOG IN to write comment.

52min yeniamin
Normal suyeni_amin
yeniamin Happy birthday#Guru 52min

» LOG IN to write comment.

57min ummkaramy
Normal Karamy
ummkaramy Jazakallah khoir para guru kami …

Jazakallah khoir para ustadz kami …

Jazakallah khoir para masyaikh kami …

Semoga Allah membalasmu dengan kebaikan melimpah di sisi-Nya.

Dari Usamah bin Zaid, ia berkata bahwa Rasulullah shallallahu ‘alaihi wa sallam bersabda,

مَنْ صُنِعَ إِلَيْهِ مَعْرُوفٌ ، فَقَالَ لِفَاعِلِهِ : جَزَاكَ اللَّهُ خَيْرًا , فَقَدْ أبْلَغَ فِي الثَّنَاءِ “Siapa yang diberikan kebaikan, maka katakanlah kepada pelakunya, “Jazakallah khoiron (semoga Allah membalas dengan kebaikan). Seperti itu sudah sangat baik dalam memuji” (HR. Tirmidzi no. 34). Semoga Allah membalas jasa baikmu dengan memberkahi umurmu, memberkahi waktumu, menjaga keluargamu, menambah terus ilmumu, memperbagus amalmu, membaguskan dunia dan akhiratmu.

Moga doa kami pun dapat khusus ditujukan pada guru-guru kami sebagaimana contoh ulama salaf terdahulu.

قال الحارث بن سريج: سمعت يحيى القطان يقول: أنا أدعو الله للشافعي، أخصه به

Al Harits bin Suraij berkata, aku mendengar Al Qotton berkata, “Aku senatiasa berdo’a pada Allah untuk Imam Syafi’i, aku khususkan do’a untuknya.” وقال أبو بكر بن خلاد: أنا أدعو الله في دبر صلاتي للشافعي

Abu Bakar bin Kholad berkata, “Aku selalu berdo’a pada Allah di akhir shalatku untuk Syafi’i.” (Disebutkan oleh Imam Adz Dzahabi dalam Siyar A’lamin Nubala’, 10: 20, cetakan Muassasah Ar Risalah, cetakan ke-11, 1422 H). Dikutip dari muslim.or.id. #islam#ustadz#ustadzah#guru#salaf#salafy #terimakasih #terimakasihguru#instapost #hariguru#balasjasa#pahlawantanpatandajasa
57min

» LOG IN to write comment.