70,655 Posts

Normal HajarYusoff
mshajaryusoff training #gst .. 3min

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

Normal Whatsapp/WeChat: 0135318800
ourbeautyhouse Sapa ckp gst xdak efek kt harga brg? Shaklee pun nk naik tau..lps ni yg dok terperuk di takuk lama tu kena berubah..semua pakai duit.

Whatsapp/wechat 0135318800

Page fb: ShakleeMochikoland

#shakleemalaysia #shakleesegamat #shaklee #gst #joinshaklee #ourbeautyhouse #sayajual
25min

» LOG IN to write comment.

jonacurrie started a new piece 5h

» LOG IN to write comment.

Normal Faridah Faris

» LOG IN to write comment.

dekpebahar Gst memantapkan ekonomi negara.. Salah satunya mcm ni laa

#Repost @jannah_92
・・・
PERUBAHAN HARGA BARU untuk prabayar maxis celcom digi umobile dll lagi.. Kuatkuasa 1 April 2015.. HeHeHe ^^ Jom beli banyak2 topup untuk buat stock =) #GST #Topup
2h

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

Normal Norsayani Ismail
norsayani_ismail Jangan tak tau.....ESP ada promo #beli6dapat7 ..... Beli 6 percuma 1...
Dapat 1tong ESP #free...
Dapat keahlian #free....
Dapat bonus Rm36..... BERBALOI2.......kan3...... Sebelum #gst bulan depan boleh beli wat #stok teros ni.... #syjual
#breastfeed
#preggy
#pantang
#setkulit
ig @norsayani_ismail
fb @norsayaniismail
#0149052024
2h

» LOG IN to write comment.

katherineisakat She holds everything!!! Great to have for over night stays #chanel #gst #caviar #chanelgst #cc #cccertified #minks4all #jerushaadict #iiheartchanel 2h
  •   jk_lvoe The GST 2h
  •   snapehbp Gorgeous how long have you had her? I want this in beige but worry about color transfer. Someday I'll add color in my Chanel fam. 2h
  •   katherineisakat @snapehbp i've had her for almost a year. She's gonna turn 1 in 2 weeks lol i prob won't get light colours in the gst. I always bang the corners or they some how get banged up so light colours would definetly stain. I want to get a coloured chanel bag that isn't the typical style bag. I have the coloured SLGs, so they need a companion! Lol i could talk about this all day!! Haha 1h

» LOG IN to write comment.

yatiewinx bawak bekal je skrg..jimat pn jimat..langkah awl utk hadap #GST #lunch #diet #eatclean #oatmeal 2h

» LOG IN to write comment.

Normal Charlie_Callahan
charliecallahan95 This shall be a pain In my butt... #maft #translator #gen2 #eclipse #gst #boosted 2h

» LOG IN to write comment.

Ludwig FOUNDER OFFICIAL MO & MLCJ
idomanythings MUNGKIN I XTAU

Kepada Siapa yg tau boleh x tlg educate me bukan ke GST start implement this coming April??? Kenapa Parking company ni dah start this implementation? #GST #malaysiagovernment #menteri #NCCC #FOMCA nasib xde Dato Hj Mohd Shafie Apdal punya IG kalau x aku tag dia skali
3h
  •   syimasamsi Tulaaa a lot of restaurants pon da include gst skg. Ergghh 3h
  •   nizayohanisa I punya parking season pn april akan kena gst dah. Yg i tak faham kenapa parking pn kna gst gak? Dah la season parking dah mahal. Tambah dgn gst lagi pulok. Hisshhhhh btl2 menyusahkan rakyat ler. 2h

» LOG IN to write comment.

farkiss94 Terima kasih Dato' Najib atas pemberian baucer buku ni...hihi sokong x sokong lain...ke guaner...haha

#BB1M
#usim
#gst
#barangnaik
3h

» LOG IN to write comment.

4g63t_rafa My work in progress is coming along lol
It started with a starter plate #dsmproblems #dsm #Mitsubishi #eclipse #gst #gsx #turbo #boost #mecanics #hobby #fun
3h

» LOG IN to write comment.

Brannan Winaz Beauty n Health
winaz_beautynhealth jom2 kita ber#umaima by sis @abby_abadi112 dlu.. susu yg byk khasiat ni.. dijamin halal dan yg paling penting produk Muslim.. blh bg jaminan yg itu.. suka nk maklumkn susu #Umaima juga blh membantu mengukuhkan kembali struktur tulang2 yg dh longgar di mamah usia.. mcm cerita sis la, msa mula2 consume umaima first time dlu,memang nk mengembalikan lutut sis yg sakit tu kpd keadaan asal.. yea betul3x..sis tiba2 sakit lutut.. x tahu la knapa.. nk solat pun seksa.. x tahan di buat nya. sakittt.. .. tp dgn kuasa Allah dan keizininanNya, alhamdulillah kesakitan pada lutut sis dh semakin baik dgn hanya minum sekotak #umaima #umaimaterbaik.. syukur sgt2 dipertemukan dgn susu umaima by sis @abby_abadi112 ni..
jgn x tahu yea setiap penyakit tu dia dtg x kira la kita masih muda or tua yea.. kot2 nk kata sis ni dah tua sgt ke sakit2 lutut tu.. .. nk kata muda sgt x lah.. Umur dh semakin naik semakin menghampiri penghujungnya..
kesimpulannya.,ini merupakan satu cebisan dr kebaikan #UMAIMA yg sis dpt.. byk lg wooo khasiat dan manfaat nya.. sekian dahulu tuk kali ini.. muehehehe
jom watsap sis laju2 mcm jet.. 0192365249 0192365249
0192365249
0192365249
or follow sis punya ig
@winaz_beautynhealth @winaz_beautynhealth @winaz_beautynhealth @winaz_beautynhealth
#umaima #umaimacantikdarihati #umaimabyabbyabadi #susukambing #winazumaimaberpisahtiada #baazarpaknil #visitmyig #um #uia #utm #ukm #produkkesihatan #SyuhadaKasihAbadi #alhamdulillah #syukur #gst
3h

» LOG IN to write comment.