11,219 Posts

whtny_ Dag 2 van de #sooc_challenge (drie dagen lang een onbewerkte foto delen) Vandaag kwam hubby zijn Xbox One binnen. Waar.Ben.Ik.Aan.Begonnen! Vandaag tag ik @jessicawalda @sanne.healthymommy @lippenstift_luiers doen jullie mee?? #liefdegaatnietalleendoordemaag #whatwasIthinking #xbox #gadgetfreak #lovemyman #nogietsomuithetraamtegooien #blijei 34min

» LOG IN to write comment.

ikwanhadee Ni nak kasi tau.. korang #kakigadget tak? Meh sini kasi 'stylo' kan lagi #smartphone korang. Ada satu awesome #gadget nie namanya #emoi #smartlampspeaker boleh bawak pi mana2, indoor, outdoor, travel, office, mapley, toilet dan tak dijual di tempat lain, pulak tuh kira pertama smart lamp #speaker dalam Malaysia, 'rare' orang kata, dahlah 'rare' rupanya cute plak tuh.. Smart LED lamp nya bisa menerangi malammu, boleh main tampar2 plak kalau nak on/off light dia. Bunyi speaker dijamin kerajaan sungguh berkualiti, siap ada BASS bukan bunyi kosong lah orang kata, bab canggih dia no 1, toksah cakap lah semua dia boleh connect.. laptop, #smartphone #tablet #computer as long ber #bluetooth ohh ada special application lagi, dan boleh jadi #loudspeaker juga, kaki gayut takyah nak berpanas telinga dah.. letak aja kat sebelah sambil makan, buat assigment, #selfie pun boleh berborak, cuba korang tengok packaging plak.. EXCLUSIVE! Sesuai buat #hadiah kat semua golongan.. geipren, boipren, suami/isteri, #gadgetfreak, raver, traveller, student etc. Pastu.. kalau buat hantaran pun ok, kompem unik and istimewa.. And the best part is harga #mampumilik Saya malas nak attach testimony dari pembeli yg kata awesome lah cool lah sebab bukan jual ubat kurus ker skincare ker.. hahaha #musthavegadget2015

Harga promosi RM199 sahaja. (Retails RM270) #poslaju RM10 Semenanjung RM15 Sabah/Sarawak. Berminat boleh roger2 saya +60122722131 #sayajualgadget

Follow: @smartlampspeaker

Youtube: Emoi Smart Lamp Speaker
1w

» LOG IN to write comment.

ikwanhadee Watch full video at youtube: Emoi Smart Lamp Speaker. #amazing

Ni nak kasi tau.. korang #kakigadget tak? Meh sini kasi 'stylo' kan lagi #smartphone korang. Ada satu awesome #gadget nie namanya #emoi #smartlampspeaker boleh bawak pi mana2, indoor, outdoor, travel, office, mapley, toilet dan tak dijual di tempat lain, pulak tuh kira pertama smart lamp #speaker dalam Malaysia, 'rare' orang kata, dahlah 'rare' rupanya cute plak tuh.. Smart LED lamp nya bisa menerangi malammu, boleh main tampar2 plak kalau nak on/off light dia. Bunyi speaker dijamin kerajaan sungguh berkualiti, siap ada BASS bukan bunyi kosong lah orang kata, bab canggih dia no 1, toksah cakap lah semua dia boleh connect.. laptop, #smartphone #tablet #computer as long ber #bluetooth ohh ada special application lagi, dan boleh jadi #loudspeaker juga, kaki gayut takyah nak berpanas telinga dah.. letak aja kat sebelah sambil makan, buat assigment, #selfie pun boleh berborak, cuba korang tengok packaging plak.. EXCLUSIVE! Sesuai buat #hadiah kat semua golongan.. geipren, boipren, suami/isteri, #gadgetfreak, raver, traveller, student etc. Pastu.. kalau buat hantaran pun ok, kompem unik and istimewa.. And the best part is harga #mampumilik Saya malas nak attach testimony dari pembeli yg kata awesome lah cool lah sebab bukan jual ubat kurus ker skincare ker.. hahaha #musthavegadget2015

Harga promosi RM199 sahaja. (Retails RM270) #poslaju RM10 Semenanjung RM15 Sabah/Sarawak. Berminat boleh roger2 saya +60122722131 #sayajualgadget

Follow: @smartlampspeaker

Youtube: Emoi Smart Lamp Speaker
1w

» LOG IN to write comment.

ikwanhadee Home-made video. One app control it all.
Follow: @smartlampspeaker

Ni nak kasi tau.. korang #kakigadget tak? Meh sini kasi 'stylo' kan lagi #smartphone korang. Ada satu awesome #gadget nie namanya #emoi #smartlampspeaker boleh bawak pi mana2, indoor, outdoor, travel, office, mapley, toilet dan tak dijual di tempat lain, pulak tuh kira pertama smart lamp #speaker dalam Malaysia, 'rare' orang kata, dahlah 'rare' rupanya cute plak tuh.. Smart LED lamp nya bisa menerangi malammu, boleh main tampar2 plak kalau nak on/off light dia. Bunyi speaker dijamin kerajaan sungguh berkualiti, siap ada BASS bukan bunyi kosong lah orang kata, bab canggih dia no 1, toksah cakap lah semua dia boleh connect.. laptop, #smartphone #tablet #computer as long ber #bluetooth ohh ada special application lagi, dan boleh jadi #loudspeaker juga, kaki gayut takyah nak berpanas telinga dah.. letak aja kat sebelah sambil makan, buat assigment, #selfie pun boleh berborak, cuba korang tengok packaging plak.. EXCLUSIVE! Sesuai buat #hadiah kat semua golongan.. geipren, boipren, suami/isteri, #gadgetfreak, raver, traveller, student etc. Pastu.. kalau buat hantaran pun ok, kompem unik and istimewa.. And the best part is harga #mampumilik Saya malas nak attach testimony dari pembeli yg kata awesome lah cool lah sebab bukan jual ubat kurus ker skincare ker.. hahaha #musthavegadget2015

Harga promosi RM199 sahaja. (Retails RM270) #poslaju RM10 Semenanjung RM15 Sabah/Sarawak. Berminat boleh roger2 saya +60122722131 #sayajualgadget

Follow: @smartlampspeaker

Youtube: Emoi Smart Lamp Speaker
1w

» LOG IN to write comment.

ikwanhadee Ni nak kasi tau.. korang #kakigadget tak? Meh sini kasi 'stylo' kan lagi #smartphone korang. Ada satu awesome #gadget nie namanya #emoi #smartlampspeaker boleh bawak pi mana2, indoor, outdoor, travel, office, mapley, toilet dan tak dijual di tempat lain, pulak tuh kira pertama smart lamp #speaker dalam Malaysia, 'rare' orang kata, dahlah 'rare' rupanya cute plak tuh.. Smart LED lamp nya bisa menerangi malammu, boleh main tampar2 plak kalau nak on/off light dia. Bunyi speaker dijamin kerajaan sungguh berkualiti, siap ada BASS bukan bunyi kosong lah orang kata, bab canggih dia no 1, toksah cakap lah semua dia boleh connect.. laptop, #smartphone #tablet #computer as long ber #bluetooth ohh ada special application lagi, dan boleh jadi #loudspeaker juga, kaki gayut takyah nak berpanas telinga dah.. letak aja kat sebelah sambil makan, buat assigment, #selfie pun boleh berborak, cuba korang tengok packaging plak.. EXCLUSIVE! Sesuai buat #hadiah kat semua golongan.. geipren, boipren, suami/isteri, #gadgetfreak, raver, traveller, student etc. Pastu.. kalau buat hantaran pun ok, kompem unik and istimewa.. And the best part is harga #mampumilik Saya malas nak attach testimony dari pembeli yg kata awesome lah cool lah sebab bukan jual ubat kurus ker skincare ker.. hahaha #musthavegadget2015

Harga promosi RM199 sahaja. (Retails RM270) #poslaju RM10 Semenanjung RM15 Sabah/Sarawak. Berminat boleh roger2 saya +60122722131 #sayajualgadget

Follow: @smartlampspeaker

Youtube: Emoi Smart Lamp Speaker
1w

» LOG IN to write comment.

Normal START FROM 50k BUY 3 ONLY 130k
cindlaushop Metalic Prism Hardcase!
Tampak depan polos tampak samping membentuk kubik! Dijamin anti mainstream deh
.
Available Colour :
Black
Gold
Blue
Blue Tosca
Hot Pink
Soft Pink
Red
.
For iPhone 4, 4s, 5, 5s
Only IDR 75K!
14h

» LOG IN to write comment.

Sierra Aggrey Samson Omoniyi

» LOG IN to write comment.

ikwanhadee Ni nak kasi tau.. korang #kakigadget tak? Meh sini kasi 'stylo' kan lagi #smartphone korang. Ada satu awesome #gadget nie namanya #emoi #smartlampspeaker boleh bawak pi mana2, indoor, outdoor, travel, office, mapley, toilet dan tak dijual di tempat lain, pulak tuh kira pertama smart lamp #speaker dalam Malaysia, 'rare' orang kata, dahlah 'rare' rupanya cute plak tuh.. Smart LED lamp nya bisa menerangi malammu, boleh main tampar2 plak kalau nak on/off light dia. Bunyi speaker dijamin kerajaan sungguh berkualiti, siap ada BASS bukan bunyi kosong lah orang kata, bab canggih dia no 1, toksah cakap lah semua dia boleh connect.. laptop, #smartphone #tablet #computer as long ber #bluetooth ohh ada special application lagi, dan boleh jadi #loudspeaker juga, kaki gayut takyah nak berpanas telinga dah.. letak aja kat sebelah sambil makan, buat assigment, #selfie pun boleh berborak, cuba korang tengok packaging plak.. EXCLUSIVE! Sesuai buat #hadiah kat semua golongan.. geipren, boipren, suami/isteri, #gadgetfreak, raver, traveller, student etc. Pastu.. kalau buat hantaran pun ok, kompem unik and istimewa.. And the best part is harga #mampumilik Saya malas nak attach testimony dari pembeli yg kata awesome lah cool lah sebab bukan jual ubat kurus ker skincare ker.. hahaha #musthavegadget2015

Harga promosi RM199 sahaja. (Retails RM270) #poslaju RM10 Semenanjung RM15 Sabah/Sarawak. Berminat boleh roger2 saya +60122722131 #sayajualgadget

Follow: @smartlampspeaker

Youtube: Emoi Smart Lamp Speaker
15h

» LOG IN to write comment.

Normal START FROM 50k BUY 3 ONLY 130k
cindlaushop RESTOCK! BEST SELLER!
Colorful Irony Case
For iPhone 4, 4s, 5, 5s, 6, 6+
Only IDR 90K! .
Available Colour :
Pink tua
Biru
Pink muda
Merah
Silver
Hitam
Gold

Description :
Bahan aluminium doff halus
Pinggiran di lapisi karet sehingga tidak akan merusak pinggiran hp
15h

» LOG IN to write comment.

Normal START FROM 50k BUY 3 ONLY 130k
cindlaushop BEST SELLER!
Transparent Case!
For iPhone 4, 4s, 5, 5s

Mika case : case bening berbahan plastik keras, tipis ga bikin iPhone jd gendut. Melindungi bagian kiri kanan

Jelly case : jelly bening yg melindung seluruh bagian iPhone

Ultrathin : plastik lentur super tipis, melindungi bagian atas kiri kanan iPhone
16h

» LOG IN to write comment.

18h citra1706
Normal Citra Yunita Rahayu
citra1706 Kadang, pengen sehari aja tanpa gadget #gadgetfreak 18h

» LOG IN to write comment.

Normal Youneed Gadget Accessories
youneed.acc BASEUS FUNPLAY CAR HOLDER
Made of ABS plastic
Powerful suction cup with secure lock keeps holder stable
360 degree rotation
Compatible with iPhone series, Samsung S5 G900, HTC and other phones within this size
Width: 50-100mm

Price : IDR 150.000

For more detail and order, simply click :
https://www.tokopedia.com/youneed
https://www.rakuten.co.id/shop/uneed
SMS / WA : +62 852 1331 7722
Email : youneed.acc@gmail.com
Ready stock
🚛 Shipment : JNE (Monday - Friday)

#baseus #carholder #branded #original #gadgetaccessories #olshop #jualangadget #accessorieshp #bluetooth #headset #handsfree #onlineshop #lifestyle #instagoods #followme #followers #business #ootd #potd #gadgetfreak #bluetoothheadset #sound #voice #trustedseller #lifestyle #music #pasangangadgetmu #rakutenid #tokopedia
19h

» LOG IN to write comment.

Normal Youneed Gadget Accessories
youneed.acc BASEUS FUNPLAY CAR HOLDER
Made of ABS plastic
Powerful suction cup with secure lock keeps holder stable
360 degree rotation
Compatible with iPhone series, Samsung S5 G900, HTC and other phones within this size
Width: 50-100mm

Price : IDR 150.000

For more detail and order, simply click :
https://www.tokopedia.com/youneed
https://www.rakuten.co.id/shop/uneed
SMS / WA : +62 852 1331 7722
Email : youneed.acc@gmail.com
Ready stock
🚛 Shipment : JNE (Monday - Friday)

#baseus #carholder #branded #original #gadgetaccessories #olshop #jualangadget #accessorieshp #bluetooth #headset #handsfree #onlineshop #lifestyle #instagoods #followme #followers #business #ootd #potd #gadgetfreak #bluetoothheadset #sound #voice #trustedseller #lifestyle #music #pasangangadgetmu #rakutenid #tokopedia
19h

» LOG IN to write comment.

Normal Youneed Gadget Accessories
youneed.acc BASEUS FUNPLAY CAR HOLDER
Made of ABS plastic
Powerful suction cup with secure lock keeps holder stable
360 degree rotation
Compatible with iPhone series, Samsung S5 G900, HTC and other phones within this size
Width: 50-100mm

Price : IDR 150.000

For more detail and order, simply click :
https://www.tokopedia.com/youneed
https://www.rakuten.co.id/shop/uneed
SMS / WA : +62 852 1331 7722
Email : youneed.acc@gmail.com
Ready stock
🚛 Shipment : JNE (Monday - Friday)

#baseus #carholder #branded #original #gadgetaccessories #olshop #jualangadget #accessorieshp #bluetooth #headset #handsfree #onlineshop #lifestyle #instagoods #followme #followers #business #ootd #potd #gadgetfreak #bluetoothheadset #sound #voice #trustedseller #lifestyle #music #pasangangadgetmu #rakutenid #tokopedia
20h

» LOG IN to write comment.

youneed.acc BASEUS CAR HOLDER FOR TABLET AND IPAD MINI2

Baseus Universal tablet car holder Headrest Mount Suction Mount Stand windshield holder for samsung galaxy tab for ipadmini2

Price : IDR 150.000

For more detail and order, simply click :
https://www.tokopedia.com/youneed
https://www.rakuten.co.id/shop/uneed
SMS / WA : +62 852 1331 7722
Email : youneed.acc@gmail.com
Ready stock
🚛 Shipment : JNE (Monday - Friday)

#baseus #carholder #branded #original #gadgetaccessories #olshop #jualangadget #accessorieshp #bluetooth #headset #handsfree #onlineshop #lifestyle #instagoods #followme #followers #business #ootd #potd #gadgetfreak #bluetoothheadset #sound #voice #trustedreseller #lifestyle #music #pasangangadgetmu #rakutenid #tokopedia
20h

» LOG IN to write comment.