57 Photos

suhadazain Wahhh!!! Cantiknye Cik kak ni!!! Inilah sebabnya kenapa kami semua suka dengan premium beautiful!!! Memang boleh #lansingcepat dengan #premiumbeautiful
BERITA GEMBIRA BUAT SEMUA WANITA!!!! Kini semua wanita boleh memiliki Premium Beautiful serendah RM100 sebulan dan deposit hanya RM50 sahaja!!! Wow!!! Menarik ni... Jom dapatkan Pakej Langsing Cepat ni sebelum raya. Semua pasti cantik dan bergaya di hari Raya nanti! ~suhadazainudin 0136391612~

#premiumbeautiful #premiumbeautifulexpert #premiumbeautifulbest #premiumbeautifulmurah #magiccorset #blacksuit #beautiful #sihat #kurus #cantik #ramadhan #sahur #puasa #iftar #berbuka #bazarramadhan #bazar #family #gmmj #cdm25 #trendingnow #trending #kosongkosong
www.suhadazainudin.com
1w
  •   jamieya88 Rm100 tu kne bayaq selma bpe bln sis? 1w

» LOG IN to write comment.

suhadazain Wow!!! 20kg in just 40 days. What do you think?
Grab 1 set yours now and stand a chance to get RM150 next month.
Want to know how? Ask me how.

pm/sms/wassup 0136391612

#premiumbeautifulexpert #premiumbeautifulbest #magiccorset #blacksuit #beautiful #sihat #kurus #cantik #ramadhan #sahur #puasa #iftar #berbuka #bazarramadhan #bazar #family #gmmj #cdm25
www.suhadazainudin.com
1w

» LOG IN to write comment.

suhadazain Hehe... tetiba dapat nama #magiccoffee plak... tapi mmg.magic pun #mineralcoffee ni... alhamdulillah, bagi sape2 yg mmg dah tolak tepi kopi2 yg lain tu n konsisten je dgn #kopimineral ni insyaALLAH badan akan rasa lebih sihat, cergas dan bertenaga walaupun dalam bulan puasa ni... penyakit darah tinggi & kencing manis pun insyaALLAH akan beransur pulih, mane yg nak kurus cara sihat pun boleh jugak amalkan minum mineral coffee ni... insyaALLAH bila kita konsisten pasti ada hasilnya... #kopigarambuluh #kopikurus #kopisihat #kopisedap #kurus #cantik #ramadhan #sahur #puasa #iftar #berbuka #bazarramadhan #bazar #gmmj #me #love #selfie
www.suhadazainudin.com
2w

» LOG IN to write comment.

suhadazain Selain daripada waktu lepas bersalin, Bulan puasa adalah waktu yang sangat tepat nak cantikkan dan kuruskan badan dengan Premium Beautiful Korset ni... nak sarung pun sangatlah senang... sekali masuk je... rugi lah sape yang tak pakai PB bulan puasa ni sbb waktu ni mmg confirm shape badan jadi meletops! Selain dapat shapekan badan boleh jugak memberi tenaga dan kesegaran sepanjang bulan puasa sbb teknologi FIR dan khasiat daripada batu tourmaline yang ada pada PB ni memang membantu menyihatkan tubuh badan... #premiumbeautiful #corset #premiumbeautifulexpert #premiumbeautifulbest #magiccorset #blacksuit #beautiful #sihat #kurus #cantik #ramadhan #sahur #puasa #iftar #berbuka #bazarramadhan #bazar #homecook #selfcook #gmmj #ootd #family #suhadazainudin #me #love #selfie

www.suhadazainudin.com
2w

» LOG IN to write comment.

suhadazain Tengokla.. anak dara ni awal2 dah maintain pakai Premium Beautiful tau... nak badan sihat dan cantik bermula dari zaman anak dara dah konsisten pakai PB. Perubahannya mmg jelas sgt2.. untung sahabat kita ni sbb muda2 lagi dah dapat pakai PB... gorgeous awak skrg... kalau skrg pun awak dah cantik macam ni, dah kawen nanti x yah risau la pasal nak mengandung, confirm dah ada anak nnti pun still kekal macam anak dara... dalaman pun sihat terjaga.. masalah kewanitaan insyaALLAH selesai... dengan konsisten pakai PB setiap hari semua org pun boleh tampil sihat dan cantik sepanjang masa... x kira la mak dara ke anak dara ke... kalau yang mak dara tu lepas pakai PB ni confirm jadi macam anak dara balik... best kan... #premiumbeautiful #corset #premiumbeautifulexpert #premiumbeautifulbest #magiccorset #blacksuit #beautiful #sihat #kurus #cantik #ramadhan #sahur #puasa #iftar #berbuka #bazarramadhan #bazar #homecook #selfcook #gmmj #ootd #family #suhadazainudin

www.suhadazainudin.com
2w

» LOG IN to write comment.

suhadazain Sesetengah orang mmg mudah untuk kembali kurus dan setemgah orang agak sukar walaupun dah berdiet bagai... Macam saya mmg susah nak turun balik berat badan walaupun berlapar... bila di fikir2 balik buang masa, buang tenaga, buang nikmat. Buat apa saya berlapar kalau hasilnye tetap sama kan... dah la saya ni jenis suka makan... so kenapa nak buang nikmat makan yang ALLAH S.W.T pun belum tarik lagi daripada kita. Tak bersyukur la namanye tu kan.
So instead of berlapar semata2 untuk kurus n turun berat badan, better saya pakai #premiumbeautiful ni... hasilnye setelah 6 bulan konsisten memang sangat puas hati!! Paling best mmg saya x perlu berlapar. Makan je apa nak makan... bila dah pakai #pb ni bukan je berat badan turun, badan yang dulu tegak cam tiang letrik pun dah ada shape, paling penting kesihatan dalaman saya terjaga. Sebab Premium Beautiful 70% direka khas untuk kesihatan 30% untuk kecantikkan... so sihat dapat, cantik pun dapat. Rugi ke kalau invest sekali je untuk seumur hidup? Ask for yourself. #family #kids #baby #babyboy #cute #happy #summer #me #love #selfie #home #ramadhan #sahur #fasting #berbuka #bazaar #puasa #tlcians #millionairemind #millionaire #topleadercircles #mindpower #mindtheraphy #tlcadalahkami #kamiadalahtlc #topleadercircles #green #gmmj #ootd

www.suhadazainudin.com
3w

» LOG IN to write comment.

Normal suhadazain
suhadazain NAK BUAT SPA GARAM SENDIRI KAT RUMAH. TERAPI BADAN DAN JUGA MINDA DENGAN HANYA MANDI BERSAMA KOLEKSI MANDIAN DAN SYAMPU MARINE ESSENCE!

APA YANG MARINE ESSENCE BOLEH BUAT? Mencerahkan kulit, terutama sekali dibahagian celah pelipat badan - Leher, Ketiak, Lutut, Peha, etc.
Mengurangkan dan merawat masalah eczema juga kulit sensitif
Menghaluskan kulit yang kering dan kasar
Menghilang jeragat, jerawat dan parut jerawat
Merawat masalah bau badan
Merawat rambut gugur dan Kelemumur
Menguat dan mencantikkan rambut
Merawat Panau badan/muka
Menyekatakan warna kulit
Merawat ruam susu pada bayi
Menghilangkan Strechmark selepas bersalin
Menghilangkan kesan daki degil
Merawat masalah bau kaki ⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓ JANGAN TUNGGU LAGI.. JOM DAPATKAN KOLEKSI MARINE ESSENCE SEKARANG!

FUNGSI & KEBERKESANAN SANG HIJAU NI MEMANG SANGAT MENAKJUBKAN. BAHAN-BAHAN YANG DIGUNAKAN DALAM PEMBUATANNYA 100% BEBAS BAHAN KIMIA!

SMS/WASSUP 0136391612 sekarang! sementara stok masih ada

#sabunhijau #sabunketiak #sabunajaib #sabunterlajaklaris #sabunpencerah #marineessence #original #bath #home #homespa #family #kids #baby #gmmj #ootd #me #love #selfie #instamood #instagood
4w

» LOG IN to write comment.

suhadazain Tetiap hari ade je testimoni pasal #sabunhijau ni... ni sorang lagi customer yang seronok bila dapat selesaikan masalah jerawat dia... kalau dlu hari2 jerawat asik keluar je tapi sejak guna #sabunajaib ni settle problem... kulit makin cantik, kepala pun x pening dah sebab muka dah bebas jerawat!! I ols faham tau camne perasaan org yang muka asik tumbuh jerawat je sebab I ols pun dlu macam tu.. tangan plak mesti gatal nak usik2 jerawat tu sampai berbekas2 nnti kt muka... dah x comey dah... hehehe... tapi bila kulit dah licin, bersih, bebas jerawat ni keyakinan diri pun jadi tinggi kan... hahahaha... So u ols yang ada masalah yang sama, meh la cuba sabun #marineessence ni.. Sms/wassup I ols kt no.ni 0136391612

#sabunterlajaklaris #sabunpencerah #sabunketiak #bath #family #kids #baby #babyboy #cute #happy #me #selfie #love #green #summer #instagood #instamood #GMMJ #ootd

www.suhadazainudin.com
1mon

» LOG IN to write comment.

suhadazain I'm so exited today because TLC will celebrate the new CDM in the team!!! It's CDM Salleha Roslan!! i really adore her in this business so much. She's a wife and a mother of three kids and she still in a 9-5 job but she still can achieve this RM2,000,000 milestones.. She never say never and i really adore her spirit.. Congrats again CDM @salleharoslan .. U totally deserved it !!!! You have been such a great example far more than you can imagine. You are my mentor and my role model. Proud to have you as my mentor and i really want to be like her 1 day. InsyaALLAH. Not just adore her as a mentor, but also adore her as a good wife, a great mother, an incredible friend, a beautiful woman, a cool and such a humble person too! Whatever came out from her lips and every single word of advice that she gave just like a magic words, it really-really make me feel like "YES!!! i'm gonna do that!

Thank you! Thank You! Thank You! CDM Salleha Roslan. I really appreciate what you had give to me and i will remember and follow your footstep to achieve what you have achieve today! Love You!
#family #tlcians #tlcadalahkami #kamiadalahtlc #topleadercircles #green #me #love #cute #selfie #happy #GMMJ
1mon

» LOG IN to write comment.

suhadazain Ok.. sesulit pom boleh la asal ada bunyi... hahahaha... what!!! Selulit dah kurang??? Wowww!!! Incredible magnificent sungguh #sabunhijau ni.... selulit pun boleh kurang dengan guna #sabungarambuluh ni.

Aku plak jadi terujas hokey! Lagi excited aku nak nyental badan ngan segala celah badan lepas ni.. hahaha... bagi cik abang terbeliak sikit tengok bini dia lepas ni... hihihi... ooopppssss!! Sorryyyyy... terlajak sudaaa.... Haaahhh korang x nak ke? Nak jugak kalu meh sms/wassup 0136391612 untuk order keh... #marineessence #sabunajaib #sabunterlajaklaris #sabunpencerah #sabunketiak #bath #family #kids #baby #babyboy #cute #happy #me #selfie #love #green #summer #instagood #instamood #GMMJ #ootd

www.suhadazainudin.com
1mon

» LOG IN to write comment.

suhadazain Yeayyy!!! Jerawat kat badan dah takde lepas pakai #sabunhijau ni!!! Dah kate dah #sabunketiak ni memang best sangat. Kalau pakai sabun yang khas untuk jerawat pun x berkesan tapi bila pakai sabun #marineessence jerawat terus kecut n hilang maknanye ape tu? Maknanye sabun ni memang #sabunajaib la kan!! Lagu 1 kalau dah pakai kt badan tu bukan kata jerawat je kecut n hilang, dapat extra "bonus" badan boleh jadi putih tau.

Wahhhhhh!!! Bestnye!!
So.. nak tunggu lagi? Jangan tunggu2 dah... grab je sekotak terus. Cantik kan kulit sebelum raya ni jom!! Sms/wassup 0136391612 untuk order.

#family #kids #baby #babyboy #pool #bath #cute #me #selfie #green #summer #instagood #instamood #GMMJ #ootd

www.suhadazainudin.com
1mon

» LOG IN to write comment.

suhadazain Korang... serius tak nak settlekan masalah macam kt bawah ni :- hilangkan hitam celah badan
hilang bau badan
hilangkan jerawat
kulit lebih lembap & tidak berminyak
hilangkan gatal kulit & kulit sensitif serta penyakit kulit
hilangkan penyakit eczema
cerahkan kulit muka & seluruh badan

Kalau serius nak CANTIK satu badan n nak sangat selesaikan masalah2 seperti diatas semua tu, u ols patut beli sekotak #sabunhijau ni sebab sabun ni merupakan #sabunajaib ye... even korang pakai utk settelkan 1 masalah tapi korang akan dapat "Bonus" bertingkek-tingkek sebab dapat kulit yang lebih gebus dan mulus lagi... hihihi.... sila sms/wassup 0136391612 untuk order ye. Tq guys! #summer #love #green #me #selfie #cute #instamood #iphonesia #photooftheday #beautiful #tweegram #instagood #GMMJ #malaysia #olabola #worldcup #worldcup2014 #marineessence #sabunketiak #sabunwangi #theraphy #mindtheraphy

www.suhadazainudin.com
1mon

» LOG IN to write comment.

Valencia A D L I N N J A M I L

» LOG IN to write comment.

rozisangdewi @gmmj @ctdk bersama Johara..jam 9.50am nanti ya..jgn lupa dgr Erafm. 6mon

» LOG IN to write comment.

8mon rajanadia
X-Pro II Raja Nadia (Nana)
rajanadia Thnks for the invitation card @farizal_marlias . Cc: @jozlynnhanania @haniffera @rayaft confirm minggu depan #MakJemah meroyan baby dia nk kawin.. Hahaha #gmmj #johara #erafm 8mon

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

Normal Seventeen Eleven Music Sdn Bhd
Normal ㅓㅐㅗ무▼ㅋㅑㅋ무|JoZan▼
tasya_jozannerz Bukak fon je lock gmbr JoHaRa .Bru semangat setiap hari :) Klau lagi semangat bile dgr JoHaRa Pagi Era setiap 6-10 pagi ,Isnin-Jumaat . #JoHaRaPagiEra #SketsaJoHaRa #GMMJ #SpontanEra 10mon

» LOG IN to write comment.

rajafaraa You are awesome, Yuna! @yunaroomrecords @kunumzarai - photo credit #UNCHR. Check out www.era.fm #GMMJ for the article. 10mon

» LOG IN to write comment.

10mon jtf_official
Lo-fi JOHAN TWITTER FAMILY

» LOG IN to write comment.

jtf_official Dimana ada Era disitu ade #johara @jozlynnhanania @rayaft @haniffera Jangan lupa janji temu anda pd setiap hari isnin-jumaat di erafm 103.3 pd jam6-10pg.. ade mcm2 segmen best.. segmen #tekabunyi #spontanera #GMMJ #sketsajohara (segmen radio komedi paling popular di anugerah lawak warna) =》 11mon

» LOG IN to write comment.

enlighteninglikethunderandrain Too hot and early to be riding my bike, yo#JapetteauxBloo #summer #gmmj 1y

» LOG IN to write comment.

Normal suhaida sukor
suhaida_sukor @dayahrazak dgr x #gmmj td... Hahaha... Sian la kt mak jemah 2y

» LOG IN to write comment.

X-Pro II Yumiko Kobayashi
yumiko_kobayashi #GMMJ - Glory Glory Mak Jemah... Bukan GGMU - Glory Glory Man United.... Ahahahaha!! Cute! 2y

» LOG IN to write comment.

era_fm Haaa... @elfiraloy @raycihu main2 lg... Kan dh kena sekolah dgn Mak Jemah #GMMJ 2y

» LOG IN to write comment.

rajafaraa #CerpenTwitter @ajamiha! thank you so much! Tunggu review di #GMMJ minggu depan ok? 2y

» LOG IN to write comment.