209 Posts

19min zuldevotees
Normal zuldevotees MY
zuldevotees Be strong sayang, mari kita sama2 doakan arwah berada dikalangan orang2 yg beriman dan yg bersalah dibawa ke muka pengadilan. Al-Fatihah#Repost @era_fm
・・・
Tragedi kemalangan di Lebuhraya Duke, telah mendapat perhatian rakyat Malaysia. Selain Rahim, Beto Kusyairy, Azza dan Datuk Siti Nurhaliza turut memberi sokongan. Lebih lanjut, baca #GMMJ di www.era.fm
19min

» LOG IN to write comment.

6h era_fm
Normal ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ERA FM
era_fm Tragedi kemalangan di Lebuhraya Duke, telah mendapat perhatian rakyat Malaysia. Selain Rahim, Beto Kusyairy, Azza dan Datuk Siti Nurhaliza turut memberi sokongan. Lebih lanjut, baca #GMMJ di www.era.fm 6h
  •   sandyjackk Tiada peri kemanusiaan perbuatan mereka hingga menyebabkn anak ini kehilangan fmily tetsyg dan menjdi yatim piatu.. 6h
  •   physics_is_funs_92 Adik mira dh jumpa tokti,nmpk kemesraan dia,raut wjah dia..Hrp dgn kedatangan dato ct dpt menceriakan kembali wajah Dia. 5h
  •   aurora_for_healty Peninggi,pelangsing,&pemutih wajah dan tubuh herbal!! Free konsultasi... 4h
  •   boy_md63 4h
  •   intannadia85 Yus jambu & zizan razak pun dtg melawat 1h

» LOG IN to write comment.

Hefe TikTokToingToing(Est_Fast_Est)

» LOG IN to write comment.

Normal Im Big Fan Shiro Jijie & Baba
syirah_shiro Zizan Bakal berkawin Emma maeambong ucap tahniahhh :() ade cite di #GMMJ --> bit.ly/1CRz8cr :) 2w

» LOG IN to write comment.

2w era_fm
Normal ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ERA FM
era_fm @jaclyn_victor umumkan bakal menjadi ibu tak lama lagi...Congrats dari @era_fm ! Woot!Woot! #GMMJ 2w

» LOG IN to write comment.

Lo-fi TikTokToingToing(Est_Fast_Est)

» LOG IN to write comment.

Normal TikTokToingToing(Est_Fast_Est)
faizizzuddin44 Throwback
" Dikatakan bahawa seorang laki-laki jika kesakitan maka ia akan membenci . Sebaliknya wanita saat dia kesakitan , maka bertambah sayang dan cintanya "

#CintaHalal #Faizizzuddin #Gmmj #Morning #SiasTiktoktoingtoing #lalolalaolalis #Gempak #Drama #JiwaAku #AdamHawa
1mon

» LOG IN to write comment.

2mon era_fm
Normal ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ERA FM
era_fm Biar betul @zizanrazak869 kemalangan?
Baca #GMMJ --> http://bit.ly/1AEbicZ atau klik link di bio kami.
2mon

» LOG IN to write comment.

Normal Sony Music Malaysia
sonymusicmy Terima Kasih Erafm By @era_fm "Bocey jadi penyanyi daa? Biar betul...Meh usha jap cerita diorang kat #GMMJ...Klik je sini --> http://bit.ly/1CnX6JQ atau check it out link kat bio kami." via @PhotoRepost_app 2mon

» LOG IN to write comment.

joeprcinternational #Repost @era_fm with @repostapp.
Bocey jadi penyanyi daa? Biar betul...Meh usha jap cerita diorang kat #GMMJ...Klik je sini --> http://bit.ly/1CnX6JQ atau check it out link kat bio kami. @joeprcinternational @royidris @veeanorman @sonymusicmy 2mon

» LOG IN to write comment.

Normal ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ERA fm Sarawak⠀⠀⠀⠀⠀
erafmsarawak #Repost @era_fm 
Bocey jadi penyanyi daa? Biar bena? Check di #GMMJ era.fm okey 2mon

» LOG IN to write comment.

2mon era_fm
Normal ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ERA FM
era_fm Bocey jadi penyanyi daa? Biar betul...Meh usha jap cerita diorang kat #GMMJ...Klik je sini --> http://bit.ly/1CnX6JQ atau check it out link kat bio kami. 2mon

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

2mon era_fm
Normal ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ERA FM
era_fm @qirazali88 bakal hantar rombongan meminang @nelydiasenrose dalam masa yang terdekat. Check it out #GMMJ >> http://bit.ly/1CaA4py
atau klik link di bio kami...
2mon

» LOG IN to write comment.

2mon era_fm
Normal ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ERA FM
era_fm #InstaArtis : Apa kes @ainulaishah berang tetiba weyh?Ada cerita kat #GMMJ atau korang boleh je usha link kat bio @era_fm ... 2mon
  •   areku_naim hodoh n buruk nye perangai.. 2mon
  •   azeriery1990 Teruk sgt3..malu sikit dekt kucing tu.. 2mon
  •   amira_ella Ya Allah lingdungi ak dri seksa akhirat 2mon
  •   haslindahmzh X kenal 2mon
  •   khaza_neofficial ape era bangang upload gambar mengaib kan orang.. aku penggemar radio era no satu rapi asal masukkan gambar mcm ni?? artis lain bole letak kot dari gambar mcm ni.. 2mon
  •   knight_of_casablanca geng2 die dgn die pun same je cm gampang ehh..bajet cun sgt.. 2mon
  •   fadilah_harun tumpang iklan ye tq . NAK TANGAN PUTIH DALAM MASA 30MINIT SHJ? JOM TERMURAH & TERLARIS. NAK OFFER NI...BOLEH FOLLOW IG SAYA 2mon
  •   sitiathirahh allahhuakbar... 2mon

» LOG IN to write comment.

Normal TikTokToingToing(Est_Fast_Est)
faizizzuddin44 This is | s | i | a| s | . Support localbrand tshirt .
Visit my IG : SIAS44 for information !

Get this exclusive tshirt and
adopted during watch cinema , in
the stadium, shopping or any
anywhere.

Easy and interesting!
Our 100% cotton cloth
very comfortable, cool and durable.
Size available: S M L

Sorry if we're late reply or
comment your message in the
page. If you want a response fast
please WHATSAPP only to
this number: 01112425814

T-shirt design price RM23 only excluding postage .

#sias #rose #localbrand #lokalah #malaysiadistro #sapotlokal #Tempatanfest #tfi #tfx #Gmmj #supportLocalBrand. #AkuPunyaInstagramHakAku #SiasTiktoktoingtoing. #lalolalaolalis
2mon

» LOG IN to write comment.