1,251 Posts

anggasusila_ Malam ini di BASIYO XT SQUARE YK dalam rangka Release Concert album #kewer2 dari @libertaria.music
Datang dan ramaikan lurd ada @heruwa & @reggaendugal jujah loooh..
----------------------------------------------------------------------
#indonesia #dangduters #music #post #dangdut #electronika #support #temonholic #dance #dancing #l4l #f4f #lol #worldwide #instamusic #instagood #supermusicid #band #bands #musics #musica #musically #musik #activist #featuring #reggae
1d

» LOG IN to write comment.

anggasusila_ KEWER KEWER versi TENAGA KERJA INDONESIA
----------------------------------------------------------------------
Lakon ngupload keri.
cc: @killthedj @libertaria.music
@balance.ngilazbeat @doggyhouserec
----------------------------------------------------------------------
#libertaria #kewer2 #supermusicid #music #post #dangdut #electronika #indonesia #dance #temonholic #dancing #dancingqueen #dancingwiththestars #dancingriot #songwriter #singing #singsong #lipsing #cover #mp3 #full #album #f4f #l4l #lol #worldwide
1d

» LOG IN to write comment.

electronika.my Maafkan abam wahai kesemua yang ada dalam contact list abam.

Abam kongsikan pada semua sekiranya mahu beramal.

Tak tau pulak whatsapp dok perati je perangai abam sampai dia banned.

InsyaAllah pada yang msg masuk order nak bersedekah tu, kejap lagi elok ja whatsapp abam reply ok?

Kita saling bantu mana yang mampu. Mana tau masa depan kita pulak yang perlukan bantuan?

Allah akan hantar bantuan dari bentuk yang tak tercapai akal kita. Mungkin kita perlukan pekerjaan tapi Allah bagi kita kesenangan yang lain.

Wallahualam

Sama-sama kita berinfaq,sedekah dan sebagainya dan yang paling penting jangan dilupa zakat yang diwajibkan pada kita.

Pada yang berbisnes tu bukan sekadar zakat fitrah ja, zakat pendapat, perniagaan, simpanan, emas, perak, galian apa bagai semua kena jugak hokeh

Maafkan abam membebel pagi-pagi disebabkan tak dapat nak main whatsapp. Anda tahu ianya berbaloi
Anda tahu anda memerlukannya
Anda tahu dimana kami berada.

#electronika #iphone5 #iphone5s #iphone6 #iphone6plus #appleusb #appleusbcable #appleusbcharger #iphonecharger #iphonecable #powerbank #pinengpowerbank #pinengmalaysia #sayajual #sayajualmurah #VSCOcam #bazarpaknil #remax #ampang #roadtrip #shahalam 🤘🤘🤘
1d
  •   chargerharbor Really great implementation. Love seeing innovation in this area. Would love to see more. 33min

» LOG IN to write comment.

electronika.my Terima kasih pembeli yang budiman.
Terima kasih kerana mempercayai @electronika.my @electronika.my @electronika.my
Alhamdulillah sekiranya ada pembelian secara emergency perlu menggunakan powerbank dengan kadar segera, anda lakukan pembayaran kami akan terus pos pada hari sama walaupon bukan hari pengeposan kami.

Biar kami yang tanggung letih jangan anda yang tanggung rugi.

Kami juga akan terus menjaga anda walaupon telah lama berbelanja dengan kami. Kami mengutamakan kepuasan pelanggan dengan melakukan routine after sales services.

Ingt!!! Biar kami yang bersusah payah jangan anda yang menanggung rugi. ️ POSTAGE - RM5 sahaja
COD - Ampang dan Shah Alam(seksyen13)
60194424406️ Anda tahu ianya berbaloi
Anda tahu anda memerlukannya
Anda tahu dimana kami berada.

Dengan datangnya Ramadhan alMubarraq tahun ini diselangi dengan berita gembira buat kami keluarga @electronika.my , kami dengan berbesar hati ingin menyatakan setiap pembelian yang anda lakukan, akan kami salurkan sebahagiannya kepada madrasah Tahfiz dibawah kelolaan tuan @hamba_allah75 .
Amatlah berbesar hati kami untuk sama membantu, dan menyampaikan kepada semua umat islam untuk sama kita menyalurkan infaq,sedekah amal kita bagi pembangunan masa depan generasi kita akan datang.

Mungkin pada kita hamba Allah makhluk kerdil melihat RM1 amatlah sedikit,tetapi kemungkinan dengan nilai sebesar itu mampu membuat mereka dapat meneruskan pengajian?atau membuatkan amal kita diterima di akhirat kelak?

Wallahualam

Mari membeli sambil beramal. InsyaAllah

#electronika #iphone5 #iphone5s #iphone6 #iphone6plus #appleusb #appleusbcable #appleusbcharger #iphonecharger #iphonecable #powerbank #pinengpowerbank #pinengmalaysia #sayajual #sayajualmurah #VSCOcam #bazarpaknil #remax #ampang #roadtrip #shahalam 🤘🤘🤘
1d

» LOG IN to write comment.

Video Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση
stegi_occ #SalaSala

3 & 4 Iουνίου 2016 | Στέγη

13 Ιουνίου 2016 | Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης

Ο Κωνσταντίνος Βήτα σε μία απρόσμενη συνάντηση με δύο μεγάλες κυρίες του ρεμπέτικου, τη Σωτηρία Μπέλλου και τη Μαρίκα Παπαγκίκα που σημάδεψαν τη ζωή του. Την καλλιτεχνική επιμέλεια του SALA SALA υπογράφουν οι εικαστικοί Ανδρέας Αγγελιδάκης και Άγγελος Πλέσσας. «Η "Σάλα Σάλα" είναι μια προσέγγιση στον κόσμο του πρώιμου ρεμπέτικου, μέσα από τα παραδοσιακά τραγούδια της Σμύρνης και τον απόηχο που άφησαν οι επιρροές τους στην Αθήνα του ‘40. Μέσα από αυτές τις δύο φωνές, τις δύο σκιές, προσπάθησα να απεικονίσω το πρόσωπο της συντριβής, της χαράς, ένα πλοίο που ακόμη ταξιδεύει μέσα μας, μια κρυφή ανέλπιστη χαρά, ένα θλιμμένο χαμόγελο, ο άνθρωπος, ένα παιδί χωρίς οικογένεια. Το ρεμπέτικο, ένα γιαπί που μπάζει, ένα σπίτι μέσα μας.» Video teaser by @angeloplessas & @angelidakis

#stegi #onassisculturalcentre #athens #music #KonstantinosVita #Rebetiko #electronika #MarikaPapagika #SotiriaBellou
3d

» LOG IN to write comment.

beymandavid Hoy brindo por todas los sucesos vividos, sobre todo las cosas buenas que llegan día a día🏽 gracias mi proyectos todo poderoso #boygay #guygay #boy #colombianboys #slim #caleño #feliz #electronika #haircare #boy #gay #flawless 4d
  •   pmbg1 Divino bebe 🏻 4d
  •   caro_bernal_2606 Divino mi amor.... Te quiero... te felicitó mi vida una inmensa lluvia de bendiciones para ti... Cada día más y más grande.. Un abrazo.. 4d
  •   beymandavid @pmbg1 gracias baby @caro_bernal_2606 muchas gracias baby por tus buenos deseos Dios te bendiga 4d

» LOG IN to write comment.

electronika.my 🏿🏿🏿🏿🏿🏿🏿🏿 Alhamdulillah. Abam admin telah dipilih Allah untuk menerima rezeki yang sangat-sangat dinantikan.

Maafkan @electronika.my sebab tidak ada apa-apa update kerana ke'busy'an yang terlampau.

Abam akan cuba kembali kepada stamina sebelum ini dengan update yang terbaru.

Kepada pembeli setia siap repeat order berkali-kali,abam ucapkan terima kasih.

Kepada yang dah order,jangan risau semua powerbank dalam perjalanan kedakapan anda.

InsyaAllah dengan rezeki yang Allah dah bagi ni abam nak kongsi balik dengan buat promosi #power #powerbank #murah #murah #murah
Anda tahu ianya berbaloi
Anda tahu anda memerlukannya
Anda tahu dimana kami berada.

#electronika #iphone5 #iphone5s #iphone6 #iphone6plus #appleusb #appleusbcable #appleusbcharger #iphonecharger #iphonecable #powerbank #pinengpowerbank #pinengmalaysia #sayajual #sayajualmurah #VSCOcam #bazarpaknil #remax #ampang #roadtrip #shahalam 🤘🤘🤘
1w

» LOG IN to write comment.

Normal Анна Семёнова

» LOG IN to write comment.

rin_tokyo [email protected]
[email protected]ありがとうございました!
決勝には進めませんでしたが、楽しかったです。

私以外はみなさん力強いバンドの方々でした。
お客さんもノリノリで…。 自分達の音楽の個性はそのままに、どんな場所で、どんな人にアプローチすべきかという事を考えさせられた1日でした。

#エマージェンザジャパン #electronika #Live #ライブ #音楽 #music #musik #musicians #弾き語り #ピアノ #ギター #ピアノ弾き語り #ギター弾き語り #instagood #instasound #triphop #experimental #emergenzafestival #渋谷eggman
2w

» LOG IN to write comment.

rin_tokyo 改めて、ライブのお知らせです!
明日、5月8日
エマージェンザジャパン [email protected]
Unsaid rin&k2k
フライヤーの下の方が切れちゃったけど…
私の出番は19時20分からです!
受け付けには30分前にお越しください。

素敵な30分になれば嬉しいです。

Adv. ¥2500 / Door ¥3000
チケットについてはダイレクトメッセージでお待ちしてます!
#弾き語り #ピアノ弾き語り #ギター弾き語り #音楽制作 #音楽 #渋谷eggman #オリジナル #エレピ #オリジナル曲 #singer #musichan #music #instasound #tune #live #エマージェンザジャパン #Unsaidrin&k2k #funky #sing #triphop #dance #vibes #instagood #ライブ #song #sound #electronika #experimental #postrock #エレクトロニカ
3w

» LOG IN to write comment.

electronika.my PENGUMUMANPENGUMUMAN #power #powerbank & #cable #pineng dah restock

Terima kasih pada pembeli yang tak sudah sudah msg mintak reply cepat

Abam masih dalam mood cuti so memang kelaut jadinya @electronika.my ni

Tapi jangan risau semua yang dah bayar abam akan buat cod asap area #kl #shah alam sahaja #ok

Jom abam nak buat free gift setiap pembelian dari awal 6 May 2016 sehingga 10 May 2016 untuk setiap product akan menerima cable PN303 terbaik di atas secara percuma

Tak nampak?? PERCUMAAAAA!!!!! Ya anda tak rabun dan abam tak nyanyuk lagi.

Saja nak balas budi mengkome semua sebab sudi berbelanja di page abam yang tak seberap ni.

Cable PN303 ni lah cable terakhir yang abam akan pakai sebab setakat setahun pakai tak pernah mengecewakan dan tahan lasak. Cuma jangan la kome semua sesaja tarik macam tengah panas gadoh laki korang kena caras dengan perempuan lain kan?? Cari bala namanya dengan abam sangkut bala nanti kome call tanya kenapa jahanam kan?? Ok seperti biasa harga powerbank Pineng :

1) 6000mAh - RM50
2) 10000mAh - RM60
3) 20000mAh - RM95

Box include :

1) Original powerbank
2) Standard android cable
3) Pineng pouch
4) Powerbank userguide
5) 1year warranty card

1to1 warranty for any manifacturer defect ️ POSTAGE - RM5 sahaja
COD - Ampang dan Shah Alam(seksyen13)
60194424406️ Anda tahu ianya berbaloi
Anda tahu anda memerlukannya
Anda tahu dimana kami berada.

#electronika #iphone5 #iphone5s #iphone6 #iphone6plus #appleusb #appleusbcable #appleusbcharger #iphonecharger #iphonecable #powerbank #pinengpowerbank #pinengmalaysia #sayajual #sayajualmurah #VSCOcam #bazarpaknil #remax #ampang #roadtrip #shahalam 🤘🤘🤘
3w

» LOG IN to write comment.

electronika.my Selamat cuti panjang!!! Happy ye dapat semua dapat #roadtrip dapat #shortvacay dapat rehatkan minda dapat luangkan masa dengan keluarga #quality #time katanya.

Admin ada di negeri dengan jolokan #serambi #Makkah ni.
Ada sesiapa yang nak COD?

Lailailai sampai pkul 2 insyaAllah dekat sini #pasar #siti #khadijah #kelantan
Anda tahu ianya berbaloi
Anda tahu anda memerlukannya
Anda tahu dimana kami berada.

#electronika #iphone5 #iphone5s #iphone6 #iphone6plus #appleusb #appleusbcable #appleusbcharger #iphonecharger #iphonecable #powerbank #pinengpowerbank #pinengmalaysia #sayajual #sayajualmurah #VSCOcam #bazarpaknil #remax #ampang #roadtrip #shahalam 🤘🤘🤘
4w

» LOG IN to write comment.